خانواده، محور تربیت است که اثر گذاری مستقیم و غیرمستقیم بر تربیت فرزندان دارد. خانواده، تنها موثری است که از ابتدای تولد در تربیت نقش ایفا می کند و بیشترین زمان کودکان و نوجوانان را به خود اختصاص می دهد. بیشترین جایی که تربیت فرزندان در دل صحنه ها و اتفاقات و به صورت واقعی می تواند رقم بخورد، در خانواده است. شاید کودک یا نوجوان در محیط مدرسه و جاهای دیگر خود واقعی اش را نشان ندهد اما در خانه، خود واقعی او است که رخ می نمایاند و برای کسی نقش بازی نمی کند. والدین با هر میزان تحصیلات و با هر نوع شغل، نقش ویژه و مهمی در تربیت فرزندان خود دارند. توجه به اثرگزاری غیرمستقیم بر فرزندان، گزینش برنامه های سالم، ایجاد زمینه انس با کتاب، کمک فکری به فرزندان، شخصیت آفرینی در فرزندان، آشنا کردن آن ها با معنویت و باز کردن گره های ازدواج فرزندان در سن مناسب ازدواج از جمله مهم ترین شیوه های اثر گزاری تربیتی خانواده هاست.
🔻https://eitaa.com/ttrbiat
اگر خانواده ای در جامعه نباشد، همه تربیت های بشری و همه نیازهای روحی انسان ها ناکام خواهد ماند زیرا طبیعت و ساخت بشری این گونه است که جز در آغوش خانواده و در محیط خانواده و در آغوش پدر و مادر آن تربیت سالم و کامل و بی عیب و بی عقده و آن بالندگی لازم روحی پیدا نخواهد شد.
فایده خانواده در تربیت نسل بشر و ایجاد انسان های سالم از لحاظ معنوی و فکری و روانی یک فایده منحصر به فردی است. هیچ چیز جای خانواده را نمی گیرد.
رهبر فرزانه انقلاب امام خامنه ای
🔻https://eitaa.com/ttrbiat
آنچه که به نظر بنده در درجه اول اهمیت قرار دارد، فکر و دل مخاطبان شماست؛ اولا فکر، ثانیا دل . فکر به معنای این است که بایستی بنیه اعتقادی این جوان را تقویت کنید.
برای عروج انسان، بلکه برای ثبات انسان در صراط مستقیم، حقیقتا فکر به تنهایی کافی نیست. علاوه بر جنبه اعتقادی، جنبه قلبی و روحی لازم است؛ حالت طوع لازم است، حالت خشوع لازم است، حالت ذکر و توجه به خدا برای انسان ضروری است. اگر این بود خیلی از کمبودها را جبران خواهد کرد. اما اگر این نبود، قدرت فکری و قدرت استدلال و احتجاج، در بسیاری از مواقع به کمک انسان نخواهد آمد و کمکی به انسان نخواهد کرد.
آیا دین خدا، با زور و با قدرت سیاسی و نظامی در سطح عالم گسترش پیدا خواهد کرد؟ یقینا نمی تواند اینطور باشد.
بیانات رهبر فرزانه انقلاب سال 1389
💫https://eitaa.com/ttrbiat
بهترین ویژگی برای مربی تربیتی آن است که پس از انتخاب هدف و اطمینان از درستی مسیری که در آن قدم گذاشته، نه بهانهگیریها و بی مهریها و نه حتی تشویقها و تعریفهای دیگران هیچکدام در او اثر نگذارد.
امیر خوبیها علی علیه السلام در خطبه شقشقیه نهج البلاغه، نهایت صبر خویش در مقابل این نوع سختیها را این چنین بیان فرمود: دیدم که صبر در اینجا خردمندانهتر است، پس صبر کردم در حالی که گویا در چشمانم خاشاک و در گلویم استخوانی است. در این مدت دراز و در این شدت غم و محنت صبر کردم.
——-
نهج البلاغه: خطبه ،3 ص44
💫https://eitaa.com/ttrbiat
دو عامل مهم تربیت کننده، با عناوینی همچون 《مربی تربیتی》 و 《مدیر فرهنگی》 است که هر کدام علاوه بر هماهنگی کامل با یکدیگر، وظایف خاص خود را بر عهده خواهند داشت.
به عنوان مثال، در چنین مجموعه ای، هرگز نباید از مربی تربیتی در قبال اشتباهات فرزندان، انتظار توبیخ و سرزنش آشکار داشت و تنها کاری که در مواجهه با چنین مواردی توصیه می شود این است که مربی به دلیل جاذبه قوی و عاطفه بالا، از قبل ، آنقدر به نوجوان محبت ورزیده باشد که در چنین وضعی، با کم کردن یا تغییر شیوه ابراز محبت، بتواند این تاثیر را در بچه ها ایجاد کند که از کار خود پشیمان شده و در صدد جبران یا عذرخواهی برآیند و از این تغییر رفتار، دریابند که اشتباهشان دست مربی را جهت ابراز این علاقه، به شیوه گذشته بسته است.
پس از اشتباهات متعدد یا در صورت ارتکاب خطایی بزرگ که نیاز به تنبیه و توبیخی فراتر از این عمل هست، کار مدیر فرهنگی شروع شده و اعمال شیوه صحیح تنبیه به او سپرده می شود که البته در این موارد نیز گاهی لازم است با هماهنگی قبلی، وساطت مربی، نجات بخش و امیدوار کننده ی نوجوان خاطی باشد.
در محیط خانواده می توان جایگاه مربی تربیتی را برای مادر و مدیر فرهنگی را برای پدر تصور کرد.
💫https://eitaa.com/ttrbiat
«ابداع خود؛ زندگی رازآمیز مغز نوجوان» آخرین یافتههای علم عصبشناسی در خصوص مغز نوجوانان را با زبانی ساده و روان با ما در میان میگذارد.
#کتاب
💫https://eitaa.com/ttrbiat
اپلیکیشن نوجهان به زودی رونمایی خواهد شد.
منتظر خبرهای خوبی در این زمینه باشید.
تحولی در امر تربیت در راه است.
💫https://eitaa.com/ttrbiat
هجمه اولی که در جامعه امروزی ما وجود داره و نوجوونهای ما رو تهدید میکنه، هجمهای است
به نام شبههها؛ شبههای فکری و اندیشهای.
شبهههای فکری و اندیشهای؛ اولین هجمهای هستند که به سمت نوجوون ما میان. خدا خیر بده حاج آقای راجی عزیز رو. کتاب یک مَن شبههی حاج آقای راجی یک قطرهای از دریای شبهاتیه که امروز داره نوجوونهای ما رو تهدید میکنه.
شبهههای اعتقادی رو شما در نظر بگیرید: شبهه میاندازه، میگه آقا مگه شما نمیگید امیرالمؤمنین علیه السلام هر شب شیر میبرده در خونه فقرا؟ خوب اون موقع که ظرف یکبار مصرف نبود، آیا علی کارخانه مسگری داشته که شیر میبرده در خونه فقرا؟ اصلا یه چیز دیگه، مگه شما نمیگید در حکومت عدل علی هیچ مستمندی وجود نداشت؟ پس چگونه است که علی شب شیر به در خونه فقرا میبرد؟ بعد اصلا یه مدل دیگه میگه، میگه که مگه شما در روایتهاتون نمیگید که امیرالمؤمنین در هر شبی هزار رکعت نماز مستحبی میخونده؟ آخرش علی بن ابیطالب داشت شیر میبرد در خونه آدما یا داشت نماز میخوند؟ همین شبهه رو وقتی که به ذهن نوجوون امروزی ما واردش بکنن، این نوجوونه میگه نکنه من میرم مسجد همه حرفایی که این حاج آقا تو مسجد داره میزنه
هم دروغه؟ نکنه این حاج آقا داره اشتباه میگه؟ این نوجوونه بدبین میشه این نوجوونه شکاک
میشه اصلا توجه نمیکنه به اینکه بابا اصلا کی گفته امیرالمؤمنین شیر میبرده در خونه فقرا؟ آن چیزی که آمده است اینه که نان و خرما میبرده و اگر اصلا میگفتن شیر هم میبرده، شناخت علی به این معنا نبوده که امیرالمؤمنین میرفته در خونه فقرا و همه میشناختنش، نه ما در تاریخ داریم امیرالمؤمنین با فرزندان یکی از شهدا داشتن بازی میکردن بعدا این فرزندانی که بر پشت امیرالمؤمنین سوار بودند مادرشان فهمید این امیرالمؤمنینه. علی رو که نمیشناختن یه مشک شیر میبرد و میگفت ظرف بیارید و شیر بهشون میداد.
اصلا کدوم منبع تاریخی گفته که در زمان امیرالمومنین هیچ مستمندی وجود نداشته، اونم در شرایطی که بعد از 25سال غصب خلافت، حکومت به دست علی علیه السلام رسیده.
جواب ها ساده است ولی این شبهه را نوجوانی که هنوز تعقل در او شکل نگرفته؛ هنوز قدرت
حساب و کتاب در او شکل نگرفته؛ مطالعهای نکرده؛ دنیایی از این شبهات داره، بهش القا میشه.
این اولین مسئلهایه که داره نوجوانهای ما رو تهدید میکنه. حالا این شبهات را بذارید کنار
شبهههایی مانند این که چهل سال پیش پدران ما برای ما یه انتخابی انجام دادن. پدر من به
جمهوری اسلامی رأی داده، کی گفته منم باید با جمهوری اسلامی برم جلو. اولین هجمهای که بچهها رو میگیره؛ شبهههای فکری و اندیشهایه.
💫https://eitaa.com/ttrbiat
هدایت شده از ۷۸۶-۹۸۵
سلام
نسخه اصلی نوجهان نوجوان
👇👇
✨ شبکه_توانمند سازی استعداد های برتر
🔻@shoor_nojavani
Sequence 01.mp3
1.22M
بنظرتون اصلی ترین دغدغه رهبری نسبت به نیاز جوونا چیه؟
#پادکست
#بیانات_رهبری
💡شبکهتوانمندسازیاستعدادهایبرتر
🖇@shoor_nojavani
🖇@ttrbiat
پدرمادرا
مربیا
معلما
طلبهها
دانشجوها
نوجوونها
انسانها
نكنه لحظه اى فراموش كنيد كه نقش شما تو اين عالم چيه!
نكنه ذره اى دست خوشِ بازى هاى بچه گانه ى اين عالم قرار بگيريد و فراموش كنيد كه براى چى اومديد!
براى چى صداتون زدن...
توروخدا نقش خودتون رو پيدا كنيد...
اگه این یدونه رو پیدا کنیم و جلو چشممون باشه تا حد زیادی تربیت حاصل میشه...
#تربیت_اصولی
💡شبکهتوانمندسازیاستعدادهایبرتر
🖇@shoor_nojavani
🖇@ttrbiat
15.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش تصویری از دوره ۴روزه والد مربی
خرداد ۱۴۰۳، قم المقدسه
...