7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️حضرت ام البنین(س)؛ مادر چهار شهید▪️
استاد حسین انصاریان
@tv_mahed
هدایت شده از ماهد تی وی|رسانه اربعین
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظر هانری کربن پروفسور فرانسوی درباره ی شیعیان
📱#تلویزیون_اینترنتی_ماهد را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
اینستاگرام | ایتا | یوتیوب |تلگرام
#روایت_بدون_مرز
@tv_mahed
ماهد تی وی|رسانه اربعین
▫️هانری کُربَن فیلسوف، شیعهشناس و ایرانشناس فرانسوی. او برجستهترین مفسر غربی حکمت معنوی ایران و فلسفه شیعی این سرزمین خوانده شده است.
کربن که تحصیلات خود را در فلسفههای اروپایی و مسیحی آغاز کرده بود، با آشنایی با فلسفه اشراق به حکمت و فلسفه اسلامی، به خصوص فلسفه شیعی ایرانی علاقهمند شد. او برای گسترش مطالعات خود در این زمینه، بهمدت بیست سال، بخشی از سال را در ایران ساکن بود و در دانشگاه تهران تدریس و با علامه طباطبایی و دیگر اندیشمندان مسلمان ایرانی گفتوگو میکرد. او به جایگاه امام و ولایت در آموزههای شیعی و خصوصا امام زمان(عج) علاقمند بود.
کتاب اسلام ایرانی دربارهٔ تحول اندیشههای فلسفی و معنوی در ایران با محوریت تبیین نقشی خاص برای ایرانیان در تفسیر شیعی و باطنی از اسلام را مفصلترین و مهمترین کتاب کربن دانستهاند.
علامه طباطبایی روزی به فرزندش سید عبدالباقی طباطبایی گفته بود پروفسور کربن به اسلام (تشیع) مؤمن شده است؛ ولی رویش نمیشود که ایمانش را بر زبان جاری کند. چند روزی بعد از گفته علامه، کربن سخنرانی جنجالی کرد و درباره حضرت مهدی(عج) سخنان پرشوری ایراد نمود و ضمن آن گفته بود که به خاطر بحث درباره اسلام و رسیدن به این حقایق، نزدیک بود پست تحقیقی خود را از دست بدهد. علامه وقتی از این موضوع مطلع شد، خوشحال شده بود.
از نظر سید حسین نصر، کربن هویت وجودی خودش را با تشیع یکی میدانست. نصر با کربن به مکانهای زیارتی شیعه رفته و حالتهای معنوی او را در این مکانها دیده است. بهقول نصر، کربن خیلی از اوقات از عبارت «ما شیعهها» استفاده میکرد و از لحاظ وجودی، به تشیع دوازده امامی ایمان داشت و هویتش درون شیعه معنا پیدا کرده بود.▫️
@tv_mahed
امام صادق(ع):
هر گاه قائم برخیزد، به دادگری حکم راند و ستم در روزگار او به سر آید و راه ها امن شود و زمین برکت های خود را بیرون ریزد و هر حقی به صاحبش داده شود.
@tv_mahed
امام صادق(ع):
کسی که خدا خیرخواه او باشد، محبّت حسین و شوق زیارتش را در دل او می اندازد.
@tv_mahed
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پس از شنیدن اتفاقاتی که در کربلا افتاده نمیتوانستم جلوی اشکم را بگیرم و این را نشانه ای از طرف خدا می دانم و این دلیل شیعه شدنم است.
@tv_mahed
ماهد تی وی|رسانه اربعین
پس از شنیدن اتفاقاتی که در کربلا افتاده نمیتوانستم جلوی اشکم را بگیرم و این را نشانه ای از طرف خدا
▫️استاد حسین انصاریان در کتاب ارزشمند «آئین اشک و عزا در سوگ سیدالشهدا(ع)» با اشاره به روایت «مَنْ أَرَادَ الله بِهِ الْخَیْرَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ حُبَّ الْحُسَیْنِ(ع) وَ حُبَّ زِیَارَتِهِ» آورده است: واژه «قذف» به معنای پرتاب کردن است و با واژه «گذاشتن» تفاوت معنایی دارد؛ تفاوت این دو واژه در این است که در پرتاب، نیرویی در پشت آن قرار دارد که آن را به سمت جلو حرکت میدهد تا به هدف برسد؛ امّا در گذاشتن، چنین نیرویی وجود ندارد.
به عنوان نمونه، وقتی گلولهای از اسلحه پرتاب میشود، نیروی عظیمی او را حرکت میدهد تا به نقطه هدف برخورد کند. با توجه به این معنا میتوان فهمید که خیرخواهی خداوند در حق بندگانش چگونه است. اگر خالق هستی اراده کند که بندهای خیر دنیا و آخرت را ببیند، محبّت محبوب خود، حضرت سیّدالشهدا(ع) را به قلب آن بنده پرتاب میکند.
از سوی دیگر، اگر خداوند شقاوت را برای بندهای بخواهد، بغض و کینه حضرت را به قلب او پرتاب میکند. حضرت امام صادق(ع) در ادامه روایت به این موضوع اشاره کرده و میفرماید:
«وَ مَنْ أَرَادَ الله بِهِ السُّوءَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ بُغْضَ الْحُسَیْنِ وَ بُغْضَ زِیَارَتِهِ.»
با توجه به این روایت میتوان فهمید که معیار در سعادت یا شقاوت انسانها محبّت یا کینه نسبت به حضرت سیّدالشهدا(ع) میباشد.▫️
@tv_mahed
15.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر کسی یکمرتبه برای امام حسین(ع) دستش تو سینه اش کوبیده شده باشه، ابی عبدالله دست از سرش برنمیداره...
@tv_mahed
حضرت محمد(ص):
خداوند کار خیری را که به آن شتاب شود
دوست دارد.
@tv_mahed