فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیانات حضرت آیه الله وحید خراسانی
به مناسبت شهادت رئیس مذهب تشیع
امام جعفر صادق
السلام علیک یا اباعبدالله یا جعفر ابن محمد
🆔 @twonoor
توجه توجه
ضمن عرض سلام و تحیت خدمت همه ثبت نام کنندگان در مسابقه کتابخوانی تفسیر سوره انسان
نکات ذیل به اطلاع می رسد:
1) شرکت در آزمون نهایی تفسیر سوره انسان از ۱۲ ظهر روز جمعه ۲۸ خرداد تا ۱۲ ظهر روز یکشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ برای کسانی که تاکنون موفق به دادن آزمون نشده اند تمدید شد و بعد از این تاریخ امکان شرکت در آزمون وجود ندارد.
تبصره: برای شرکت در مسابقه ثبت نام جدید امکان پذیر نیست.
2) تعدادی از نمونه سوالات آزمون آزمایشی در کانال گذاشته ایم تا افرادی که در آزمون آزمایشی شرکت نکردند با نمونه سوالات آشنا شوند .
3) در آزمون نهایی هر فرد باید به 25 سوال چند گزینه ای پاسخ داده و 25 دقیقه فرصت پاسخگویی دارد لذا وقتی که وارد لینک آزمون نهایی شدید تا تمام سوالات را پاسخ ندادید هرگز خارج نشوید .
4) پاسخ صحیح به هر سوال 4 امتیاز دارد و هر 3 غلط امتیاز، 1 پاسخ صحیح را از بین می برد .
5) عزیزانی که میخواهند آزمون نهایی را بدهند توجه داشته باشند قبل از وارد کردن کد ملی و موبایل ، کیبورد موبایل یا لب تاب خود را از فارسی به انگلیسی تغییر دهند و راهنمای ثبت نام را به دقت مطالعه نموده و سپس کد ملی خود را بدون صفرهای اول (اگرابتدای کد ملی شما داری صفر هست) وارد نموده و سپس موبایل خود را بدون صفر اول وارد نمایید و بعد از آن وارد سایت آزمون شوید.
7) عزیزانی که به هر دلیل وارد سایت آزمون نمی شوند میتوانند به واتساپ 09121511973 پیام داده تا پیگیر رفع مشکل آنها شویم .
8) کسانی که حداقل 60 امتیاز را کسب نمایند در قرعه کشی جوایز قرار می گیرند.
9) هفته آینده نمرات قبول شدگان جهت مشاهده در ایتا و تلگرام قرار می گیرد.
10) قرعه کشی ان شالله در عید سعید غدیر خم برگزار خواهد شد .
11) برای مطالعه و یا دانلود تفسیر سوره انسان از لینک ورود به آزمون نهایی مسابقه تفسیر سوره انسان وارد سایت موسسه قرآن و نهج البلاغه شوید و قبل از آزمون دادن، تفسیر سوره انسان را به دقت مطالعه نمایید و سپس وارد لینک ورود به آزمون نهایی برای پاسخگویی به سوالات آزمون شوید.
لینک ورود به آزمون نهایی مسابقه تفسیر سوره انسان 👇👇👇👇
https://b2n.ir/ensa
(برای همه شما آرزوی موفقیت داریم)
ستاد برگزاری مسابقات
لینک ورود به آزمون نهایی مسابقه تفسیر سوره انسان 👇👇👇👇
https://b2n.ir/ensa
#هر_روز_با_قرآن_کریم
بسم الله الرحمن الرحیم
دو واژه (رحمان) و (رحیم) دارای دو معنای مختلف است. رحمان بر وزن فعلان و برای مبالغه است و وزن فعلان بر فراوانی و سرشار بودن دلالت دارد. پس رحمان مبداء سرشار از رحمت است که همه ممکنات را فرا گرفته و این رحمت فراگیر، که شامل حال عموم موجودات و انسان های مومن و کافر می شود، اما رحیم بر وزن فعیل صفت مشبهه است که بر ثبات و بقا دلالت دارد به ویژه بندگان مطیع و صالح و فرمانبردار است:
«وَکانَ بِالمُؤمِنِینَ رَحِیما». پس خدای رحمان، یعنی خداوند کثیرالرحمه ، و رحیم یعنی خداوند دائم الرحمه است و این رحمت در عالمی اضافه می گردد که فناپذیر است و آن، عالم آخرت است.
کسب مطالب بیشتر در این موضوع با رجوع به کتاب تدبر در معارف قرآن کریم
#معارف_قرآن_کریم
#هر_روز_با_قرآن_کریم
🆔 @twonoor
حکمت ۱
💠 روش برخورد با فتنه ها
قال علیه السلام: کن فی الفتنه کابن اللبون؛ لا ظهر فیرکب، ولا ضرع فیحلب
ترجمه : امام علی علیه السلام فرمودند: در زمان فتنه و تباهکاری مانند بچه شتر نر دو ساله باش که نه پشت توانایی دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند.
🔶 باید در شرایط و موقعیت ویژه که حقایق مبهم است مواظب باشیم تا در گرداب فتنه گرفتار نشویم و به نفع فتنهگران اقدام نکنیم امام علیه السلام می فرمایند در این گونه موارد همچون بچه شتر نر دو ساله باش که نه به کسی سواری میدهد،چون قدرت و توانایی آن را ندارد و نه پستانی دارد که از شیرش استفاده کنند، در واقع امام علیه السلام، پیروان خود را به هوشیاری و زیرکی فرا خوانده وبه همکاری نکردن با فتنه گران امر فرموده تا بدین وسیله، فتنه تضعیف شود و از بین برود.
📌گزیده ای از کتاب برگزیده راه روشن
#هر_روز_با_نهج_البلاغه
🆔 @twonoor
الحمدلله رب العالمین
حمد و مدح نظیر یکدیگر به معنی سپاس و ستایش در برابر هر کار نیک است،خواه در برابر نعمت باشد یا غیر نعمت،ولی شکر مخصوص سپاس در برابر نعمت است.
حمد تنها، ستایش با زبان است، ولی شکر سپاس با قلب و زبان و دیگر اعضاست. از پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم نقل شده است که فرمودند: الحمد راس الشکر
اساس شکر حمد است. معنای این سخن این است که یادآوری نعمت با زبان، دلالتش بر جایگاه و اهمیت نعمت، از ستایش با قلب و دیگر اعضا روشنتر است.
الحمدلله یعنی همه حمد ها و ستایش ها برای خداست و به تعبیر امام خمینی رحمت الله، هرچه ستایش شود، ستایش اوست و این جلوه خداست که همه ثناها را به خودش جذب میکند و هیچ ثنایی به غیر او واقع نمی شود؛ چون هرچه هست از اوست و بشر بر اثر حب به نفس و خود پرستی دچار غرور بیجا می شود و به خودستایی می پردازد.
برای کسب مطالب بیشتر در این موضوع به کتاب تدبر در معارف قرآن کریم مراجعه نمایید.
#هر_روز_با_قرآن_کریم
🆔 @twonoor
#جمعه_های_انتظار
میرسد روزی به پایان نوبت بحران او
میشود آخر نمایان طلعت رخشان او
میرسد روزی به دوران فصل زیبای ظهور
میرود ایام غیبت می رسد دوران او
🆔 @twonoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #كليپ_تصویری
🎙🌸حضرت استادآيت الله مشکینی (ره)
🔵 موضوع: جبران گناهان
🆔 @twonoor
هر روز با قرآن کریم
(مالک یوم الدین)
واژه ملک به معنای پادشاه و فرمانروا آمده و مالک کسی است که توانایی تصرف در دارایی خویش را دارد و کسی نمی تواند از تصرفات شایسته و بایسته او جلوگیری کنند.
دین در زبان عربی معانی مختلفی دارد مانند شریعت، انتقام، جزا، اطاعت، سیاست و خضوع، ولی در آیه مورد بحث دین به معنای جزا است، و یوم الدین یعنی روز قیامت که روز جزا دادن به نیکوکاران و بدکاران است. روشن است که در این جا منظور از یوم بخشی از زمان است نه روز در برابر شب.
علامه طباطبایی مینویسد مالک به معنی صاحب مال و حکومت است و در آیه شریفه مالک یوم الدین به معنی صاحب حکومت است زیرا مناسب بایوم حکومت و تصرف است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این موضوع به کتاب تدبر در معارف قرآن کریم مراجعه نمایید.
🆔 @twonoor
هر روز با نهج البلاغه
حکمت ۲
نکوهش برخی صفات ناپسند
وقال ازری بنفسه من استشعرالطمع، ورضی بالذل من کشف ضره، وهانت علیه نفسه من امرعلیهالسانه.
ترجمه : کوچک گردانید خودرو کسی که طمع و آز راه روش خویش قرار داد و به ذلت و خواری تن داد کسی که گرفتاری و پریشانی خود را آشکار نمود، و نزد خویش خوار است کسی که زبانش را حکمران خود گرداند.
چکیده مفاهیم: امام در این حکمت نورانی پیامدها و آثار سوء ۳ رذیله اخلاقی را بیان کردند نخست اینکه هر کسی طمع ورزی را روش خود قرار دهد خود را تحقیر کرده است همانگونه که هرکس قناعت پیشه کند عزیز خواهد بود همچنین کسی که سفره دل خویش را نزد هر کسی باز کند رضایت به ذلت خود داده است و آن کسی که زبانش را بر خود امیر سازد یعنی بدون فکر و تعقل هرچه بر زبانش جاری شد بگویند شخصیت خود را تحقیر کرده است و پس طمع ورزی آشکار نمودن اسرار زندگی و امیر کردن زبان سه عمل ناپسند است که مایه ذلت و خواری آدمی می شود.
نکته ها : ۱- طمع کار هم در نظر دیگران و هم نزد خود حقیر است زیرا کسی که به داشتههای خود قناعت نمی ورزد احساس نیازش بیشترمی شود از این رو به آنچه در دست دیگران است طمع ورزد و ناچار می شود تادربرابر مردم کرنش وابراز نیازکند در نتیجه از کرامت نفس و عزت اوکاسته شده و درانظار مردم و نیز وجدان خویش خوار وبی مقدار می گردد.
۲- انسان به گرفتاری وپریشانی خود واقف است اما اگر با زبان یا رفتار از گرفتاری خود پرده بردارد به ذلت و خواری خود کمک کرده است چرا که با اظهار گرفتاری ضمن تحقیر کردن خود نشان می دهد که در میدان زندگی شکست خورده است.
مطالب بیشتر: رجوع به کتاب گزیده راه روشن
2.mp3
6.98M
🗓 #چهارشنبه
📻 #آموزش_حفظ
✔️ اصول و روش های حفظ قرآن کریم
استاد #محمد_رضازاده_جویباری
قسمت2
🆔 @twonoor
#هر_روز_با_قرآن_کریم
ایاک نعبد و ایاک نستعین
ایاک ضمیر مفرد مذکر منفصل مخاطب است. هر دو ضمیر ایاک منصوب و مفعول اند برای فعل های ما بعدشان و تقدیم ایاک بر دو فعل پس از خود افاده حصر می کند. یعنی بار خدایا تنها تو را میپرستیم و غیر تو را و تنها از تو یاری می طلبیم نه از دیگری.
پرستش و عبادت در دیدگاه واژه شناسان به مفهوم نهایت خضوع و فرمانبرداری است. از این رو عبادت تنها برای قدرت شکوهمندی شایسته و زیبنده است که کل هستی و نعمت ها و حیات را ارزانی داشته است.
جهت کسب مطالب بیشتر در این موضوع به کتاب تدبر در معارف قرآن کریم مراجعه نمایید
🆔 @twonoor
حکمت ۳
موانع و ابزار رشد و کمال
وقال علیه السلام البخل عار والجبن منقصه والفقر یخرس الفطن عن حجته والمقل غریب فی بلدته والعجزافه و الصبر شجاعه و الزهد ثروه والورع جنه
ترجمه: بخل و تنگ چشمی ننگ است وترسو بودن نقصی و کاستی است و تنگدستی زیرک را از بیان حجت و دلیلش لال میکند و آن کسی که فقیر است حتی در شهر خود غریب است و عجز و واماندگی آفت و بیچارگی است و شکیبایی دلاوری است و زهد دارایی است و خویشتنداری و دوری از گناهان سپر است
چکیده مفاهیم: در این حکمت به سه ابزار رشد و کمال و نیز چهار مانع آن اشاره شده است. موانع عبارتند از: ۱-بخل که مایه ننگ است؛ ۲-ترس که مایه نقص و کاستی آدمیست؛ ۳-آسیب اجتماعی فقر و تهیدستی که باعث میشود فقیر به ضعف در گفتار و کندی در بیان دچار شده و بستگان او همچون غریبه با او رفتار کنند؛ ۴-ناتوانی جسمی و روحی که بلا و آفت بزرگی برای انسان است. امام علیه السلام در فراز پایانی به توصیف سه صفت پسندیده یعنی شکیبایی زهد و خویشتنداری پرداخته است که در حقیقت ابزار توانمندی روحی و روانی به شمار می آیند و به نوعی موانع پیشین را از بین میبرد:
صبر شجاعت است و ضد ترس؛
ثروت حقیقی زهد است که با آن میتوان از آثار سوء فقر دور شد.
اگرچه عجز آفت است و آسیب اما عاجز و آسیبدیده واقعی کسی است که سپری چون ورع ندارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این موضوع به کتاب گزیده راه روشن مراجعه نمایید.
🆔 @twonoor
در آستانه ۲۸ خرداد ماه، جمعۀ سرنوشت ساز، جامعه قرآنی استان قم مقدس از آحاد مردم متدین، بصیر و دشمن شناس دعوت مینماید تا با لبیک به ندای مقام معظم رهبری و انتخاب اصلح در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نمایند.
جمعیت قرآنی استان قم حمايت خود را از آیتالله رئیسی اعلام می دارد.
و برای انتخابات شورای شهر اسلامی قم از دکتر علی اصغر شعاعی و دکتر مهدی علم خواه حمايت می کند.
جامعه قرآنی استان قم
#هر_روز_با_قرآن_کریم
« اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ»
«اهدنا» ؛ هدایت کن مارا. هدایت در لغت ، به معنای ارشاد و راهنمایی است و کسی را که پیشاپیش مردم قرار می گیرد و آنان را راهنمایی می کند ، «هادی» و راهنما می گویند .
هدایت ، راهنمایی با مهر و محبت و صلاح است و درباره مقصود خیر گفته می شود . اما کلمه هدایت به صورت مجازی درباره شرّ و بدی نیز استعمال شده است : «فَاهدُوهُم إلی صِراطِ الجَحِیمِ ».
همانطور که گفتیم هدایت به معنای دلالت و راهنمایی کردن است و مفعول دوم این واژه با «إلی» استعمال می شود مثل «وَ إِنَّکَ لَتَهدی
إِلی صِراطٍ مُستَقِیم» ولی در جایی که بدون «إلی» مفعول دوم بگیرد ، مانند « اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ» هدایت به معنای ایصال و رساندن به مطلوب است (که فقط به خدا اختصاص دارد ) نه راهنمایی و دلالت کردن.
جهت کسب مطالب بیشتر به کتاب تدبر در معارف قرآن کریم مراجعه کنید.
🆔 @twonoor