🔻در این دوره دانشجویان دچار نوعی #بحران_هویت شده که به آن برمودای هویت اطلاق شده است چراکه از یکسو انگیزههای ازدواج و تمایلات جنسی دانشجویان (که در این سن به اوج خود میرسد)، از سوی دیگر شرایط مقاطع تحصیلی که در آن قرار دارند و بهویژه محیط بیمارستان با تمام کم و کیف خود ارتباط مستمر با جو پزشکی و برداشت ناصحیحی که از شأنیت پزشک پیدا میکنند و همچنین افزایش انگیزههای مربوط به پرستیژ اجتماعی پزشکی و نبود منابع اطلاعاتی موثق و مناسب که آنها را در این بحران کمک نماید شرایطی را در آنان به وجود میآورد که بیشتر شبیه یک بحران هویت بود و کنش و واکنش دانشجویان در این زمینه به دو صورت #تزلزل_ساختار_مذهبی_عفاف_و_حجاب در حیطه شناختی و عاطفی در دانشجویان و تلاش جهت کسب شاخصهای فرضی شأنیت پزشکی، بر روی پیوستاری از بسیار کم تا بسیار زیاد جلوهگر میشود. ماحصل این کنش و واکنشها افول شدید ارزشهای عفاف و حجاب دانشجو است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔶دکتر محمدحسین زاده:
🔻اما دانشجویان در مرحله بعدی یا همان مرحله #هویت_حرفه_ای_سکولاریستی که بیشتر در انتهای دوره پزشکی و بهویژه اواخر مرحله استاژری و دوره اینترنی اتفاق میافتد، بر اساس اینکه دانشجو با استانداردهای بینالمللی پزشکی و بهویژه دِرِس` کُد`های (Dress Codes) پزشکی در دانشگاههای دنیا آشنا شده و نیز در محیط واقعی کار پزشکی وارد شده و مسئولیت بیمار را به او سپردهاند و تجاربی که در خصوص نگاه واقعی جامعه و بهویژه بیمار به شأنیت پزشک کسب مینمایند، دیدگاه خاصی درزمینۀ پوشش و نحوه تعامل با جنس مخالف پیدا میکنند که بیشتر مبتنی بر استانداردهای حرفهای بین المللی است. دانشجویان در این دوره تلاش میکنند، شأنیت و رسمیت یک کارمند اداری سازمان و بیمارستان رعایت کنند و بهگونهای در محیط کاری ظاهر شوند که اعتماد بیمار را جلب نماید. البته هرچند در اینجا از لحاظ ظاهری پوشش و تعاملات دانشجویان در بیمارستان و محیط های مربوطه تا حدی مناسب است و مورد قبول و پذیرش عُرف جامعه ما است اما با آرمانهای جامعه اسلامی ما و برنامههای درسی پیشبینیشده برای نهادینهسازی ارزشهای این جامعه فاصله دارد، بهگونهای که بسیاری از دانشجویان رعایت قوانین پوشش و تعامل با جنس مخالف را مخصوص محیطهای رسمی آموزشی و تا حدی محدود به محیط کاری میدانند و خارج از آن را امری کاملاً سلیقهای تلقی مینمایند که هیچکس حق دخالت در آن ندارد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔻این مرحله در این پژوهش به دلیل اهمیت توجه به معیارها و شاخصههای حرفهای با عنوان هویت حرفهای سکولاریستی نامگذاری شد. اعتقاد مذهبی و نیت خالصانه در رعایت پوشش حرفهای مناسب و تعاملات مناسب تا حد زیادی رنگ میبازد و جای آن را توجه بهظاهر عمل رعایت پوشش و تعامل مناسب میگیرد و اصالت به آن داده میشود. گستره آن محدود به محیط آموزشی و کاری بهویژه محیط اداری دولتی میشود مثلاً ممکن به عقیده دانشجویان رعایت این مسائل حرفهای، در تفریحات دستهجمعی بین آنها، همایشهای غیررسمی، برنامههای فوقبرنامه و مطب خصوصی (البته اینها هنوز مطب ندارند ولی پیشفرضهای ذهنی آنها به این صورت است) را دیگر چندان شامل نشود. کنش و واکنش دانشجویان در این دوره بر اساس ویژگیهای آموزشی مقطعی که در آن قرار دارند و نیز غلبه دید حرفهای بر دید مذهبی در جامعه پزشکی بهعنوان شرایط زمینهای و نیز شرایط مداخلهگر دیگری مانند تجارب آموزشی فرد، انگیزههای فرد و فیدبک های دریافتی او تعیین میشود. از جمله این کنش و واکنشها که بر روی پیوستاری از کم تا زیاد نشان داده میشود، درک حرفهایگری پزشکی و تلاش جهت کسب شاخصهای حرفه ای گری پزشکی یا بهعبارتدیگر رعایت شاخصهای مرتبط با حرفهایگری در پوشش و تعامل است. دستاورد این امر، جایگزین شدن استانداردهای حرفهای با #شاخص_های_عفاف_و_حجاب در باور و رفتار دانشجویان است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
⭕️انعکاس نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سایت فقه حکومتی #وسائل
🔻 برگزاری نشست تخصصی با عنوان «پیش برنده ها و بازدارنده های ارزش های #عفاف_و_حجاب در #دانشکده_پزشکی مشهد» از سلسله نشست های کارگروه عفاف گرائی و تربیت جنسی #پژوهشکده_مطالعات_اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد
🔻 اثرات برنامههای درسی پنهان و گاه پوچ در شکل دهی هویت فراگیران آموزشی
🔻 عدم کارآیی نهادینه سازی و ارزش سازی عفاف و حجاب در برنامههای درسی
🔻 رابطه بین عفاف و حجاب
🔻 آنومی هویت یابی عفاف گرایی
🔻 مرحله برمودای هویت آشنایی با دانشگاه / مواجه غیرعالمانه با حرفه پزشکی
🔻 بازسازی غربی ساختاری عفاف و حجاب مبتنی بر استانداردهای حرفه ای
🔻 عوامل شکل گیری آنومی هویت یابی عفاف گرائی
🔻 مولفههای سه گانه اباحه گری در عفاف و حجاب
🔻 تلقی مثبت از آرایش و ظاهر آرائی در مقابل نامحرم
http://vasael.ir/fa/news/15320/
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#عفت_در_پوشش
#علت_بی_حجابی
قسمت چهارم
4️⃣#همرنگ نمودن خود با جامعه
👈حتماً این ضرب المثل را شنیده اید که "خواهي نشوي رسوا، همرنگ جماعت شو"
✅يكي از عواملی که در جامعه ما باعث شده که #بانوان و #دختران، #حجاب خود را کنار بگذارند و یا پا به پای افراد بدحجاب، پوشش خود را کمتر و تنگ تر کنند، #همانندسازی با سایر افراد در جامعه است.
✅وقتی دختران و زنان ما، از سرزنش های دوستانی که #حجاب را رعایت نمی کنند، ترس و نگراني دارند، سعی می کنند خودشان را شبیه آن ها کنند. در واقع تحقير و تمسخر، پوزخند زدن و متلك گفتن اطرافيان و ترس از آن، باعث مي شود كه افراد، نوع حجاب شان را متناسب با اطرافیان خود تنظیم کنند.
✅این موضوع در میان نوجوان ها و جوان ها که تمايل شديد به همسان سازي با گروه هاي هم سال و الگوپذيري از دوستان دارند بیشتر دیده می شود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🌻✾با سلام و احترام
📣📣📣 سی امین نشست کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی در سال 1398
💬 با عنوان: "واکاوی نقش رسانه های هوشمند در تربیت جنسی کودکان (قوتها، ضعفها، فرصتها و تهدیدات) SWOT "
👨🏫 ارائه دهنده: جناب آقای دکتر حسن اسلامیان
پژوهشگر پسادکتری و مدرس علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد
⏰زمان: چهارشنبه 13 آذر ساعت 15:15
و اکران مستند "بابا" ساعت 14:50
🏢مکان: دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی، سالن شورا
✳️لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
#حیا_از_خداوند
🔷چرا خدا با آدم حرف نمی زند؟
🔷نیازی نیست که خدا با ما حرف بزند.
🔷خدا به ما چه بگوید؟!؟
🔷خداوند به پیامبرش می گوید: تو به مردم یادآوری کن؛ آنها خودشان می دانند.
🔷خدا می گوید: آیا نیاز است که بگویم هوای شما را دارم؟ مگر کار دیگری هم جز این دارم؟ من برای چه شما را آفریده ام؟ لازم است بگویم دوست تان دارم؟ لازم است بگویم قدرت بالایی دارم؟ لازم است بگویم مهربان هستم؟
🔷لازم است بگویم چرا دلبسته کس دیگری جز من شده اید؟
🔷به حرفهای نزده خدا نگاه کنیم و آرام شویم.
حجت الاسلام #پناهیان
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تربیت_جنسی
#نه_به_آموزش_جنسی
🔴 آموزش جنسی؛ تجربه تلخ غرب که می خواهد در ایران تکرار شود!
📌 بخش هایی از مستند #ایکسونامی:
🔻آموزش جنسی انتظارات لازم را برآورده نکرد.
🔻هر دقیقه یک ابتلای جدید به ویروس اچ آی وی
🔻هر نیم ساعت یک مرگ ناشی از ایدز
🔻روزی 212 مورد جدید ایدز فقط در نیویورک
🔻شکل گیری رابطه جدید میان آموزش جنسی و انواع بیماری های مقاربتی
🔻سفلیس 79 درصد افزایش، گنوره 30 درصد و اچ آی وی نزدیک به یک سوم افزایش یافته است.
🔺به گزارش سی دی سی، 2300000 مورد سفلیس، گنوره و کلامدیا در سال 2017 شناسایی شده که 200 هزار مورد از سال 2016 بیشتر است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#تربیت_جنسی
🔻#تغییر_جنسیت از دیدگاه فقهاء معاصر امامیه
حجت الاسلام #کریمی_نیا:
🔹بعضی از این افراد برای #فرار از سربازی اقدام به تغییر جنسیت دارند و گروه دوم خنثی ها هستند که برای عمل جراحی مراجعه می کنند و گروه سوم متقاضی تغییر جنسیت به منظور #کشف_جنسیت_واقعی، دنبال عمل جراحی هستند.
🔹بیشترین بحث درباره #ترانسها است که بیماری روحی و روانی شدیدی دارند و نکته حائز اهمیت این است که ترانسها با همجنس بازان و دو جنسی ها متفاوت هستند.
🔹همجنس بازها از جنسیت خود بیزار نیستند بلکه دچار #انحراف_اخلاقی هستند؛ دو جنسی ها از هر دو جنس برخوردارند ولی در ترانسها جسم و روح افراد با یکدیگر هماهنگ نیست.
🔹نکته ای که در فقه مطرح است بحث جواز است؛ راه حل فقهی برای این ترانس ها چیست؟ که اگر تغییر جنسیت داده نشوند آنان نمی توانند این وضعیت را تحمل کنند.
🔹برخی از این ترانس ها می خواهند بگویند از آنجا که روحیات من زنانه است اما مرد هستم پس می توانم با یک مرد ازدواج کنم!
آیت الله #اشرفی_شاهرودی:
🔹تصرفات انسان را در بدن نپذیرفته ایم؛ از رساله حقوق امام سجاد (ع) برمی آید که #اعضای_بدن در دست انسان #امانت است و هر یک از این اعضا حقی بر انسان دارند و اجازه به انسان داده نشده است که تغییر جنسیت دهد.
🔹از طرفی با توجه به آیه «فَلَیُغَیِّرُنَّ خَلْقَ اللَّهِ» باید بگویم که آیات قرآن به حسب مورد اختصاص نمی یابد؛ خواسته شیطان تغییر خلق الله است و از مصادیق آن تغییر جنسیت است که مغضوب خداوند است.
مشروح مطلب در سایت فقه حکومتی #وسائل:
🌐 vasael.ir/000411
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#عفت_در_پوشش
#علت_گرایش_به_بی_حجابی
قسمت پنجم
5️⃣ #تشخص_طلبي
✅بعضي ها تمايل دارند که از ديگران تقليد کنند و در اصل به متحدالشکل شدن و وفق دادن خود با ديگران اهميت زيادي می دهند. در حاليکه بعضي دوست دارند از بقيه افراد متمايز باشند، به عبارتي مايلند با ديگران تطابق نداشته و مجزا از سايرين به حساب بيايند.
✅جريان بد پوششی و #بی_حجابی به هر دوي اين تمايلات ارتباط دارد.
✅"زيمل" معتقد است، هر دوي اين تمايلات افراطي، به ماهيت انسان برميگردد. انسانها از يک طرف دوست دارند عين همسايه خود عمل کنند و از طرف ديگر دوست دارند از او متمايز باشند. در يک جمله بايد گفت انسانها علاوه بر اينکه چشم به زندگي ديگران دوختهاند تا مثل آنها عمل کنند، مايلند نسبت به همان آدمها تفاوت داشته باشند. همين مسأله است که به #بدپوششی و آرایش های عجیب و غریب دامن می زند.
https://eitaa.com/umefafgaraei