7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| محتوای دروغ چگونه ساخته میشود؟
◾️برشی از فیلم «سگ را بجنبان» محصول سال ۱۹۹۷ آمریکا، دربارهٔ ساخت روایتهای جعلی علیه کشورها.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘جنگ شناختی در قالب جنگ ترکیبی
▪️در جنگ ترکیبی دشمن از چه ابزارهایی استفاده میکند؟
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
🔘اخبار با ذهن ما چه میکند؟
▪️وقتی غذایی پرحجم و متضاد، سیستم گوارش انسان را بهم میریزد، این حجم هلههولههای خبری نیز ذهن و مغر آدمی را از هم گسیخته میکند! بیتردید، شکل و محتوای هر خبری، بر سلامت روانی ما تاثیرگذار است. تاثیرات مستقیم بر روحیه ما و در نتیجه، تفکر و رفتار ما تغییر میکند.
▪️تکرار روزانه اخبار، بویژه درباره موضوعات و وقایعی که امکان اثرگذاری از طرف فرد بر روی آن نیست، بالاخره او را منفعل میکند. این اخبار چنان فرد را تحت فشار میگذارد که در نهایت، دچار یک جهانبینی بدبینانه، بیاحساس، نیشدار و جبری میشود! عنوانی که از آن به «بیپناهی اکتسابی» یا Learned Helplessness یاد می شود!
▪️همراه با حالاتی چون:
▫️افزایش هیجانات کاذب
▫️قضاوت های سطحی و ناصحیح
▫️دوری از دنیای واقعی و انزواطلبی
▫️فاجعه سازی و بزرگنمایی از وقایع
▫️خلاصهخوانی و بیتوجهی به مطالب عمیق و در نهایت «کم عمق شدن اندیشهها»
▫️تاثیر پذیری افراطی از اطلاعات ارسالی از منبع خبر
▫️افزایش امکان ابتلا به برخی از مشکلات روانپزشکی چون: ترس، اضطراب، افسردگی و پرخاشگری
▫️تحریک مفرط منطقه Limbic مغز و ترشح مواد بیوشیمایی که در نهایت موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود. به عبارتی، بدن همیشه خود را در وضعیت استرس مزمن احساس میکند.
چه باید کرد؟
▫️انتخاب آگاهانه خبر و پرهیز از دانلود هر بسته صوتی یا تصویری
▫️مدیریت زمان حضور در فضای مجازی
▫️توجه به فعالیت های هدفمند در دنیای واقعی(بویژه: فعالیتهای ورزشی، هنری و اجتماعی)
▪️بشدت مراقب اعتیاد خبری باشید
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
🔘فیلترینگ و لزوم ورود کمیسیون اصل۹۰
✍️سیدعلیرضا طباطبائی
هیئت علمی دانشگاه علوم قضائی
▫️بر اساس اصل۳ قانون اساسی، ایجاد محیط مساعد برای رشد فضایل اخلاقی، یکی از تکالیف اساسی دولت ج.ا است. فضای سایبری امتداد فضای فیزیکی در بستر دیجیتال است و بیشک این تکلیف، در این فضا نیز امتداد دارد.
▪️خبر فیلتر ایکس در کشور پرجمعیت برزیل چنان جنجالی به پا کرد که ایلان ماسک مالک شبکه ایکس، دادستان صادرکننده رای را دیکتاتور شرور لقب داد.
▫️این خبر زمانی به اوج رسید که شبکه رقیب بلواسکای BlueSky در برزیل، پس از فیلتر X در صدر چارت برنامههای آیفون قرارگرفت و سبب شد تا تعداد کاربران آن جهشی افزایش یابد و Meta را کنار زند. BlueSky اعلامکرد، با اضافهشدن 500هزار کاربر جدید طی دو روز گذشته، شاهد بیشترین #رکورد فعالیت کاربران خود بوده است.
▪️پرسش اساسی آن است که چرا در ایران برخی که متهم به سودبری از واردات پهنای باند خارجیاند، این روزها با کار تبلیغاتی وسیع، فیلترینگ را بیتاثیر جا میزنند!؟
▫️از دیگر سو، مخالفان فیلترینگ هم بهحق، خواستار شفافیت در روند فروش فيلترشكناند و طرفداران فیلترینگ را به کاسبی متهم مینمایند!
▪️از موضوعاتی که هم امامخامنهای و هم رئیس جمهور اخیرا بر آن تاکید کردهاند، لزوم قانونگذاری در حوزه فضای مجازی است.
▫️با موجسواری رسانهای اخیر، پیشنهاد میشود کمیسیون اصل۹۰ گزارشی در ابعاد مختلف لزوم قانونگذاری پالایش فضای مجازی به افکار عمومی ارائه نماید.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬تغییر معنای خشونت با قدرت رسانه!
📌با رسانه حتی معانی کلمات هم میتوانند عوض شوند!
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید| ما فرم را بهتر از فرمالیستها میفهمیم
👤استاد محمدحسین فرجنژاد
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
🔘 آزادی بیان در غرب:
آلمان نماد مثلث معکوس را هم ممنوع کرد!
🔹دولت آلمان استفاده از نماد مثلث معکوس حتی در شبکههای اجتماعی را ممنوع کرد. این نماد توسط نیروهای مقاومت و حامیان فلسطین برای علامتگذاری اهداف اسرائیلی استفاده میشود
🔹پیشتر نیز وزارت کشور و جامعه فدرال اعلام کرده بود استفاده از حرف Z برای نشان دادن حمایت از آفند روسیه به اوکراین جرم تلقی شده و تا سه سال حبس دارد
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
🔘حکمرانی قانونمند در فضای مجازی / ضرورت دستیابی به لایههای عمیق هوش مصنوعی
▪️فضای مجازی یک دنیای جدیدی است دیگر؛ شماها بیشتر از بنده هم حتماً مطّلعید؛ یعنی فضای مجازی دیگر امروز مجازی نیست، امروز یک واقعیّتی است در زندگی مردم که روزبهروز هم دارد پیش میرود. آنچه مهم است این است که در فضای مجازی، حکمرانی قانونمند وجود داشته باشد؛ اینکه بنده گاهی گفتهام فضای مجازی رها و ول است، به خاطر این است. حکمرانی بر اساس قانون؛ اگر قانونی ندارید، قانون را به وجود بیاورید و بر اساس آن قانون، زمام کار را به دست بگیرید. همهی دنیا این کار را میکنند؛ نقض حکمرانی قابل قبول نیست؛ یک کشور در اختیار شما است که در قبالش وظیفه دارید، در قبالش مأموریّت دارید؛ نمیشود حکمرانی شما را نقض کرد، نباید نقض کنند. مسئلهی [حکمرانی] این است. من به این مناسبت فضای مجازی، حرف خودم را و آن مبنای خودم را گفتم، قبلاً هم گفتهام، بعضیها جور دیگری تبیین میکنند یا میفهمند یا نمیخواهند بفهمند، امّا حرف من این است: فضای مجازی در کشور باید قانونمند بشود؛ آنوقت یک فرصت خواهد شد. اگر ما توانستیم در فضای مجازی حکمرانی قانونمند داشته باشیم، فضای مجازی برای کشور یک فرصت میشود، وَالّا ممکن است تهدید بشود.
▪️به این مناسبت، من مسئلۀ هوش مصنوعی را مطرح کنم که یک بار دیگر هم اشارهای کردم. ببینید، امروز هوش مصنوعی با یک شتاب حیرتدهندهای [دارد پیش میرود]؛ یعنی انسان متحیّر میشود از شتابی که این فنّاوری عجیب در دنیا پیدا کرده و دارد پیش میرود. خب الان دستگاههای مختلف ما ــ نظامی و غیر نظامی ــ از هوش مصنوعی دارند استفاده میکنند، بهرهبرداری میکنند، امّا این ما را فریب ندهد. در مسئلۀ هوش مصنوعی، بهرهبردار بودن امتیاز نیست؛ این فنّاوری لایههای عمیقی دارد که باید بر آن لایهها مسلّط شد؛ آن لایهها دست دیگران است. اگر شما نتوانید لایههای عمیق و متنوّع این فنّاوری هوش مصنوعی را تأمین کنید، فردا اینها یک ایستگاهی مثل آژانس اتمی درست میکنند برای هوش مصنوعی ــ که الان دارند مقدّماتش را فراهم میکنند ــ که اگر چنانچه به آن ایستگاه رسیدید، باید اجازه بگیرید که در فلان بخش از هوش مصنوعی استفاده کنید، در فلان بخشِ دیگر حق ندارید استفاده کنید! اینجوری است؛ زرنگهای دنیا، فرصتطلبها و قدرتطلبهای دنیا دنبال این چیزها هستند. یک آژانس هوش مصنوعی هم به وجود میآید، آنوقت اجازه نمیدهند که شما از این منطقه عبور کنید. خودتان باید برسید به فنّاوریهای عمیق و ژرف این مسئله و لایههای زیرساختی هوش مصنوعی را باید در کشور دنبال کنید. آن کسانی که مسئول این مسائل هستند انشاءالله اینها را دنبال کنند. البتّه زمان دولت سیزدهم یک سازمانی تشکیل شد به نام «سازمان ملّی هوش منصوعی»، زیر نظر رئیسجمهور؛ این کار خوبی بود که خب حالا دیگر نصفهکاره مانده. اگر چنانچه همان سازمان زیر نظر خود آقای رئیسجمهور ادامهی کار بدهد، امید فراوانی وجود دارد که انشاءالله این کار به همین شکلی که عرض شد پیش برود.
رهبر انقلاب ۱۴۰۳٫۰۶٫۰۶
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
27.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘خطرِ تخلیه اطلاعاتی!
▪️شاید شما هم مورد طمع سرویسهای اطلاعاتی بیگانه و یا گروهک تروریستی #منافقین جهت تخلیه اطلاعاتی از طریق تلفنی و یا رصد شبکههای اجتماعیتان قرار بگیرید؛ پس باید راههای مراقبت رو یاد بگیرید...
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
13.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘اینستاگرام چگونه با شنود مکالمات اکسپلور شما را جهتدهی میکند؟
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 فضای مجازی و هویت نوجوان امروز
▪️مهم ترین مسئله ای که نوجوانان در سن بلوغ باآن مواجه اند، مفهوم هویت است.
▫️ آیا می دانید هویت نوجوان امروز را چه چیزی می سازد؟!
▪️ از هویت های دو گانه وچندگانه ی نسل امروز چه می دانید؟!
▫️بالابردن درک و دانش خود از فضای مجازی را جدی بگیرید.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
❌«استارلینک» نوع نوین فیلترینگ آمریکایی است
⏪سؤال خبرنگار: نظر کلی شما نسبت به استارلینک و فیلترینگ چیست؟
پاسخ روحالله #مومن_نسب: طرح افسانهای بحث استارلینک در ایران، یکی از لولوهای لولوسازها برای از بین بردن امید و دامن زدن به فتنۀ ترس در دل مسئولین با هدف به چالش کشیدن امید به پیشرفت در فضای مجازی و شکستن دستور رهبر حکیم انقلاب در ارتباط با حکمرانی سایبری و ممانعت از راهاندازی شبکۀ ملی اطلاعات است.
البته در واقع استارلینک، نوع نوینی از سازماندهی کاربران بر مبنای فیلترینگ آمریکایی است که طراحان آن آرزو دارند تمام اینترنت را مانند اینستاگرام به کنترل صهیونیستهای کودککش در آورند و افکار آزاد را به شدت محدود و مسدود کرده و تفکرات نئونازیسم و آنارشیسم فردگرا مبتنی بر آزادیهای منفی را بر سرزمین افکار مسلط میکند.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1