10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تروریست های نظامی امریکا قرار است افغانستان را ترک کنند و عده ای میخواهند نشان بدهند ناامنی ها دوباره باز میگردد.
@vaareh
این وسط دختران #مدرسه_سیدالشهدا در #دشت_برچی باید خون بهای آن را بپردازند.
عجیب جای خالی #مرد_میدان این روزها بیشتر احساس می شود.
پریده رنگ آسمان در این حوالی
نمانده از کبوتران جز پر و بالی...
#شیعیان_هزاره
#جانستان_افغانستان
#جان_پدرکجاستی؟
هدایت شده از فضای مجازی پاک (فمپ)
🎦 پخش زنده پنجاهوهفتمین محفل هم افزایی فعالین فضای مجازی پاک
🔶 فضای مجازی در تفاهمنامه ایران و چین
🕙 زمان: شنبه ۱ خردادماه، ساعت ۲۲
👤 با حضور:
دکتر محمود لیایی
سید نصیبالله دوستی مطلق
و دیگر کارشناسان و مسئولین فضای مجازی
📌 آدرس: Live.famp.ir
حضور و پرسش سوال برای عموم آزاد است
(ورود با انتخاب گزینه میهمان)
پخش همزمان در کانال آپارات فمپ: aparat.com/famp.ir
محفل هفتگی #مهافمپ
🌐 famp.ir
🆔 @fampir
واره
🎦 پخش زنده پنجاهوهفتمین محفل هم افزایی فعالین فضای مجازی پاک 🔶 فضای مجازی در تفاهمنامه ایران و چی
امشب ۱ خرداد؛ ساعت ۲۲ با مجری گری اینجانب
واره
* انتخابات مهندسی شده! *
خیلی ها از من می پرسند که برای چه داری تبلیغ میکنی؟ بیکاری؟ نتیجه انتخابات ها در ایران از قبل مشخص است و معلوم است که چه کسانی را انتصاب میکنند! به ذهنم رسید برخی چیزها را از خاطرات خودم مرور کنم.
@vaareh
1⃣ اولین مشارکت سیاسی من به انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۷۶ برمیگردد. البته آن زمان امکان رای دادن نداشتم، اما فعالانه تبلیغ میکردم و در بحث ها حضور داشتم. قشنگ خاطرم هست که همان زمان هم می گفتند: آقا نتیجه انتخابات مشخص است! ائمه جمعه، جامعه مدرسین، آقایان مشکینی، قرائتی، جوادی آملی و... خلاصه همه از آقای #ناطق_نوری حمایت میکردند. حتی جوکی درست شد که #ری_شهری اصلحه، #خاتمی رای میاره، اما #ناطق میشه رئیس جمهور! اما مردم که انگار احساس کردند تحمیلی دارد به ایشان صورت میگیرد، وارد عرصه شدند و بیست میلیون به خاتمی رای دادند و رییس جمهورش کردند. حتی #آقای_منتظری را هوا برداشت که این رای #نه_به_نظام است و تو باید کنار بروی. اما تاریخ نشان داد که مهمترین ضامن جمهوریتِ جمهوری اسلامی همین رهبری آن بود. بگذریم.
2⃣ دوره بعدی هم احمدی نژاد طبق همه نظرسنجی های پیشاانتخاباتی رای پایینی داشت. همین آقای #علی_لاریجانی در یک نظرسنجی -راست یا دروغ- دوم شده بود! آقای هاشمی رفسنجانی که نامزد شد، گفتند دیگر کار تمام است. دعوای اصلاح طلب ها بین گزینه حداکثری #مصطفی_معین و حداقلی هاشمی بود. اما مردم خواستند کسی را که حمایت هیچ یک از احزاب رسمی اصولگرا و اصلاح طلب را نداشت به پاستور بفرستند. رای اصفهان و تهران که با تاخیر شمردند، #احمدی_نژاد رئیس جمهور شد.
3⃣ انتخابات سال ۱۳۹۲ را دیگر خیلی از خوانندگان این مطلب به خاطر دارند. اپوزسیون میگفتند نظام، #جلیلی یا #قالیباف را از صندوق درمیآورد! در تمام نظرسنجی ها قالیباف با ۴۰ درصد رای پیشتاز بود و #روحانی حدود سی درصد و #عارف نزدیک به ۲۵ درصد رای داشت؛ اما اصلاح طلبها ائتلاف کردند، هاشمی رفسنجانی و محمدخاتمی به میدان امدند، و در نهایت روحانی با تنها 0.71 درصد (۲۶۰ هزار دانه رای) بیشتر از حد نصاب رئیس جمهور شد.
اینها را برای یادآوری کسانی گفتم که می گویند انتخابات در ایران، صوری و از پیش تعیین شده است که به واقع چنین نبوده است.
4⃣ آخرین مورد که بسیار عجیب بود و کمتر از آن یاد میشود، انتخابات خبرگان رهبری در سال ۱۳۹۴ است. BBC تبلیغ میکرد که مردم با رای دادن به لیست مورد حمایت هاشمی، دست کم سه روحانی برجسته اصولگرایان را حذف کنند. رهبری در تریبون عمومی تاکید کرد که "انگلیسیها دلشان تنگ شده برای دخالت کردن در ایران...وقتی شما [مردم] دانستی دشمن چه میخواهد، عکس او عمل میکنی". اما محمد خاتمی تکرار کرد که به تمام لیست رای بدهید و این شد که آقایان #محمدیزدی و #مصباح و از راهیابی به خبرگان باز ماندند و آقای #جنتی هم شانزدهم شد.
@vaareh
خلاصه اینکه اگر خدای ناکرده نظام اهل تغییر در نتیجه انتخابات بود، به خاطر تاکید رهبری هم که شده کاری میکرد که این سه نفر حداقل انتخاب شوند، اما چنین نشد و ثابت شد که مکانیسم رای گیری در جمهوری اسلامی فارغ از نظر رهبری یا تخلفات جزئی، سالم و مورد اعتماد است.
واره
🖋 محمدحسین سیاح طاهری عضو تیم تهیه کننده *سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی* درباره این سند گفت: پیشنویس این سند در سالهای 95 و 96 تدوین شد و به تصویب کمیسیون ارتقای محتوا در مرکز ملی فضای مجازی هم رسید. سال گذشته نیز این سند به علت تغییراتی که در فضای مجازی ایجاد شده بود، بازنگری و به روزرسانی شد و در نوبت طرح شدن در شورای عالی فضای مجازی قرار داشت که سرانجام به تصویب رسید. سیاح طاهری درباره ضرورت تدوین سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی نیز گفت: همه میدانیم که کودکان و نوجوانان از آسیبهای فضای مجازی در امان نیستند و آنها را مخاطراتی تهدید میکند. با این سند بهدنبال این هستیم تا با اجرایی کردن آن آسیبهای کودکان و نوجوانان را در فضای مجازی به حداقل برسانیم.
@vaareh
وی با بیان اینکه در این سند چند سیاست کلان در نظر گرفته شده، افزود: باید کودکان و نوجوانان را با آسیبهایی که در فضای مجازی وجود دارد، آگاه کرده و از سوی دیگر باید امکان بهرهمندی از فرصتهای بسیاری را که این فضا برای آنها دارد، فراهم کنیم. طبق این سند، اولیا و مربیان برای ایفای نقش محوری خانواده در هدایت و حمایت از فرزندان در فضای مجازی باید توانمندسازی شوند. از سوی دیگر ردهبندی محتوا و خدمات متناسب با سن و جنس و ویژگیهای فرهنگی، اجتماعی و تفاوتهای اقلیمی از جمله مواردی است که در این سند به آن پرداخته شده است.
این کارشناس در ادامه گفت: تشویق و ساماندهی بخش غیردولتی برای ارائه محتوای سالم، مفید و ایمن برای کودکان و نوجوانان، مقابله قضایی و تشدید مقابله با مجرمان و بزهکار و کسانی که امنیت آنها را تهدید میکنند، ارتقای سواد رسانهای اقشار مختلف برای بهرهگیری بهتر از فضای مجازی، مراقبت روانی از کسانی که دچار آسیب شدهاند یا افرادی که در معرض خطر هستند و توصیه همکاری بین المللی از دیگر سیاستهای کلان این سند است.
سیاح طاهری افزود: برای اجرای بهتر سند، بین دستگاهها تقسیم کار وجود دارد و تلاش شده تا برای هر ماده از این سند، یک دستگاه اصلی و مجری دیده شود و بقیه دستگاهها همکار باشند تا متولی بتواند با ارزیابی اقدامهای انجام شده، عملکرد دستگاه را پیگیری کند. وی در ادامه به فراهم کردن فضای مستقل از اینترنت بین الملل برای کودکان و نوجوانان هم اشاره کرد و گفت: این محیط که جدا از فضای عمومی اینترنت بینالملل است باید دارای همه امکانات برخط و شبکهای مورد نیاز کودک و نوجوان (مانند گیم، سامانههای آموزشی، پیام رسانها، ایمیل و...) بر اساس سن، جنس و پایه تحصیلی باشد تا خانوادههایی که از ورود فرزندانشان به اینترنت بین الملل نگران هستند بتوانند فرزندان خود را به صورت داوطلبانه به این فضا هدایت کنند.
http://www.ion.ir/news/713771
صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی
🕚 امروز، یکشنبه ساعت 11:00
📻 رادیو گفتوگو، موج اف ام ردیف 103.5
🖥️پخش زنده از:
اپلیکیشن ایرانصدا
iranseda.ir
و تارنمای رادیو گفتوگو Radiogoftogoo.ir
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنامه هشتگ گفتگو؛ درباره صیانت از کودکان و نوجوانان؛ قسمت اول
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنامه هشتگ گفتگو؛ درباره صیانت از کودکان و نوجوانان؛ قسمت دوم
💧#خوزستان_آب_ندارد💧
شش روز از اعتراضات مردم خوزستان به وضعیت آب میگذرد. اعتراضاتی که گفته میشود حدود ۱۱ شهر استان را درگیر کرده و احساسات مردم بواسطه نداشتن حق مسلم حیات جریحه دار شده است. اوضاع عمومی شهرها به ویژه در شبها متشنج است و مردم از حضور نیروهای انتظامی #غیربومی و استفاده از تجهیزات #ضدشورش، بسیار عصبانی هستند.
با این حال، مطالبات خوزستانی ها بازتاب مناسبی در رسانه رسمی حاکمیت پیدا نکرده و متاسفانه رویکرد صداوسیما در قبال این اعتراضات - شبیه به دیگر اعتراضات به وجود آمده در کشور - هیچ پیشرفتی نکرده است. هیچ.
@vaareh
واره
💧#خوزستان_آب_ندارد💧 شش روز از اعتراضات مردم خوزستان به وضعیت آب میگذرد. اعتراضاتی که گفته میشود حدود
💧#خوزستان_آب_ندارد💧
شش روز از اعتراضات مردم خوزستان به وضعیت آب میگذرد. اعتراضاتی که گفته میشود حدود ۱۱ شهر استان را درگیر کرده و احساسات مردم بواسطه نداشتن حق مسلم حیات جریحه دار شده است. اوضاع عمومی شهرها به ویژه در شبها متشنج است و مردم از حضور نیروهای انتظامی #غیربومی و استفاده از تجهیزات #ضدشورش، بسیار عصبانی هستند.
با این حال، مطالبات خوزستانی ها بازتاب مناسبی در رسانه رسمی حاکمیت پیدا نکرده و متاسفانه رویکرد صداوسیما در قبال این اعتراضات - شبیه به دیگر اعتراضات به وجود آمده در کشور - هیچ پیشرفتی نکرده است. هیچ.
@vaareh
در حالی که مردم احساس می کنند حق مسلم حیات آنها تعمدا توسط استان های دیگر دزدیده شده و حاکمیت اهمیتی به مطالبات آنان نمیدهد، #صداوسیما همان سناریوی تکراری را بیان میکند؛ گزارش کوتاهی از #آمنه_سادات_ذبیح_پور، که اشاره ای به وجود تجمعات نمیکند و بالکل آن را سانسور می کند. به دلیل اعتراضات پرداخته نمیشود و تنها اشاره ای کلی به کمبود آب. سپس بیان این جملات کلیشه ای که اعتراضات مردم بحق است، رسانه های بیگانه دارند موج سواری میکنند، مردم هوشیار باشند و تمام.
در طرف مقابل، همچنان رسانه های بیگانه به ویژه سعودی میداندار اند. توضیح مفصل و با جزییات از وقایع، با زبان عربی و مردمی، پخش لایو اعتراضات، تحلیل شعارها، مصاحبه با فعالان مدنی داخل و خارج. و تهمت هایی به نظام درباره بی توجهی تعمدی به استانهای #عرب_نشین، حمایت از مرکز نشین ها و تصفیه قومی. طوری که بعضی وقت ها نیم یا تمام بخش خبری را به خود اختصاص می دهد. طبیعی است که در جنگ رسانه دست برتر را پیدا کند.
این در حالی است که یکی از وظایف اصلی یک رسانه همدلی با مخاطب است و اگر بیننده خودش و مطالباتش را در #قاب_رسانه نبیند، علاقه و اعتماد خود را به آن از دست می دهد.
شاید برخی بگویند به واسطه شرایط امنیتی، هرگونه پرداختن به این ماجرا باعث تشدید اوضاع میشود، اما در ادامه پیشنهاداتی مطرح میشود که رسانه ملی میتواند انجام بدهد که به واسطه #همدلی_با_مخاطب، به آرام سازی اغتشاشات نیز کمک کند:
@vaareh
- مصاحبه با مردمی که کف خیابان امده اند اما طرفدار انقلاب اند و ذکر صریح خواسته آنان.
- بررسی علت وضعیت به وجود امده به لحاظ زیست محیطی با کارشناسان؛ از گرمای زمین و خشکسالی جهانی، تا احداث سد ترکیه بر دجله، و دستکاری های انسانی در ایران.
- بررسی حقوقی طرح های انتقال آب از سرشاخه های کارون و دز. پاسخ به شبهات بین مردم در این باره که آب خوزستان را اصفهانی ها و چهارمحالی ها دزدیده اند و بررسی تاریخی مسئله حقابه.
- بررسی راهکارهای حل مسئله آب خوزستان در کوتاه مدت مثل کارهای ستاد اجرایی و سپاه و طرح های بلندمدت مثل شیرین کردن آب شور، اصلاح ساختار آبیاری کشاورزی و... همگی با زبانی ساده به مردم.
- بررسی نقش دولت های مختلف در بحث آب از طرح توسعه نیشکر تا سدهای ششگانه استان، تا حفاری های استخراج نفت و گاز و...
- و در نهایت گفتگوی زنده و مطالبه مشخص از مسئولان خرد و کلان؛ مدیر آب منطقه ای، وزیر نیرو، استاندار، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان و...