eitaa logo
دوره های آموزشی وکیلجو
256 دنبال‌کننده
6 عکس
0 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
«حقوق_مالی_زوجین» 💢 افزایش نرخ مهریه شامل چه مواردی می شود؟ از آنجایی که ارزش ریالی مهریه در سال های گذشته مثلاً از 30 سال گذشته تا سال مطالبه، فراز و فرودهای بسیاری داشته لهذا به موجب قوانین جاری، اگر مهریه وجه نقد باشد به نرخ روز و متناسب با ارزش مالی زمانِ مطالبه محاسبه می شود. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
«حقوق_مالی_زوجین» 💢 منظور از عندالمطالبه یا عندالاستطاعه در قباله های ازدواج چیست؟ منظور از عندالمطالبه، به اين معنی است كه به محض امضای عقد نامه، زن می تواند با مراجعه به محاكم و دادگاه های خانواده يا مراجعه به اجرای ثبت تقاضای دریافت تمام يا قسمتی از مهريه را نماید. اما عندالاستطاعه به اين معنی است كه زن هنگانی می تواند مهريه خودش را مطالبه كند و مرد را ملزم به پرداخت آن كند كه توان پرداخت مهريه را در شوهر ببيند. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
«حقوق_مالی_زوجین» 💢 برای کاهش میزان مهریه چه تمهیدات قانونی اتخاذ شده است؟ با هدف کاهش نابسامانی های ناشی از مهریه های غیرمتعارف، به موجب قانون حمایت از خانواده سقفی تا میزان 110 سکه تمام بهار آزادی برای الزامات کیفری قانونی مهریه در نظر گرفته شده است. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
«حقوق_مالی_زوجین» 💢 الزامات کیفری قانون جدید مهریه چیست؟ در قانون جدید مهریه، مرد ملزم به پرداخت ۱۱۰ سکه می باشد و برای بیشتر از این مقدار، زندان ندارد. طبق این قانون مرد مکلف است که ۱۱۰ سکه را بپردازد و برای بیشتر از این مقدار حکم جلب صادر نمی شود. تنها در صورتی می توان مابقی مهریه را وصول کرد که زن بتواند ثابت کند همسرش استطاعت مالی دارد. همچنین زوجه می تواند اموال مازاد شوهر را که جز مستثنیات دین نیست، توقیف کند. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
«حقوق_مالی_زوجین» 💢 در صورت امتناع مرد چگونه مهریه قابل وصول می باشد؟ از طریق طرح دادخواست در دادگاه خانواده یا به صورت مطالبه اجراييه از طريق اجرای ثبت، دارای ضمانت اجراء می باشد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
«روابط_مالی_زوجین» 💢 شرط تنصیف دارایی موضوع بند الف عقد نامه ها به چه معناست؟ در صورتیکه مرد خواهان طلاق باشد و تقاضای طلاق نیز ناشی از تخلف زن از وظایف زناشویی نباشد، مرد مکلف است تا نصف دارایی موجود خود را که در دوره زندگی مشترک بدست آورده، بلا عوض به زن انتقال دهد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
«حقوق_مالی_زوجین» 💢 آیا شرط تنصیف دارايی قابل حذف است؟ بلی، زوج می تواند هنگام تنظیم سند ازدواج در دفترخانه از امضای آن خودداری کند. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
«حقوق_مالی_زوجین» 💢 در فرض عدم توانایی مرد در پرداخت تعداد 110 سکه تمام بهار آزادی قانون از وی چه حمایتی می کند؟ طبق قانون محکومیتهای مالی، در فرض حصول شرایط اعسار هر مرد عاجز از پرداخت مهریه، به صورت یکجا، می تواند با ارائه لیست اموال و معرفی شهود به دادگاه، در صورت اثبات عدم تمکن از پرداخت یکباره مهریه، تقاضای تقسیط کند، که در اینصورت به زندان نمی رود. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
«روابط_مالی_زوجین» 💢 اگر در خصوص اعسار، اطلاعات غلط داده شود چه ضمانت اجراهایی دارد؟ به درخواست شاکی می توان از بانک مرکزی درخواست شود، فهرست کلیه حساب های محکوم در بانک ها و موسسات مالی و اعتباری را برای توقیف به مرجع قضایی تسلیم کند و مهم تر اینکه برای هر یک از مدیران و مسئولان مراجع مذکور که به تکلیف شناسایی اموال اشخاص حقیقی عمل نکنند، ضمانت اجرای سنگینی منظور كرده است. هم چنین هرگاه شوهر به منظور فرار از اجرای حکم از اعلام کامل اموال خود مطابق مقررات این قانون خودداری کند یا پس از صدور حکم اعسار معلوم شود برخلاف واقع خود را معسر قلمداد کرده است، دادگاه ضمن حکم به رفع اثر از حکم اعسار سابق محکومٌ علیه را به حبس محکوم خواهد کرد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
«حقوق_مالی_زوجین» 💢 اگر مرد اقساط مهریه را پرداخت نکند زن چه اقدامی می تواند انجام دهد؟ زن می تواند برای استیفای حق خود از مرجع مربوطه تقاضای حبس مرد را بکند. یعنی اگر مرد به شکل اقساط هم از عهده پرداخت مهریه بر نیاید آن موقع به درخواست ذی نفع زندان می رود. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
«حقوق_مالی_زوجین» 💢 قسط بندی مهریه بر اساس چه معیارهایی صورت می گیرد؟ ملاک کل دارایی هاست؛ ممکن است مرد کارمند باشد، لیکن اموال منقول، املاک و سهام داشته باشد. با تشخیص دادگاه، میزان اقساط به نحو ماهیانه تعیین می شود. در مواردی نیز علیرغم ادعای اعسار، چنانچه لیستی از اموال وی به دادگاه ارائه شود، ادعای اعسار مرد پذیرفته نشده و همزمان محکوم به پرداخت کل خواسته می شود. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
«حقوق_مالی_زوجین» 💢 مستثنیات دین (یعنی اموالی که قابلیت توقیف ندارند) شامل چه مواردی میشود؟ 1️⃣ منزل مسکونی که عرفاً در شأن محکوم است. لذا در فرضی که خلاف شئونات زوج تشخیص داده شود، قابل تبدیل به منزل کوچکتر و از محل ما به التفاوت آن، مهریه همسر ایداع می شود. 2️⃣ اثاثیه مورد نیاز زندگی که برای رفع حوائج ضروری محکوم و افراد تحت تکفل وی لازم است. 3️⃣ آذوقه موجود به قدر احتیاج محکوم و افراد تحت تکفل وی برای مدتی که عرفاً آذوقه ذخیره می شود. 4️⃣ کتب و ابزار علمی و تحقیقاتی برای اهل علم و تحقیق متناسب با شأن آنها؛ 5️⃣ وسایل و ابزار کار کسبه، پیشه وران، کشاورزان و سایر اشخاص که برای امرار معاش ضروری آنها و افراد تحت تکفلشان لازم است. 6️⃣ تلفن مورد نیاز زوج، یعنی حسب مورد زائد بر یک تلفن قابل مزایده است. 7️⃣ مبلغی که در ضمن عقد اجاره به موجر پرداخت می شود، مشروط بر اینکه پرداخت اجاره بها بدون آن موجب عسر و حرج گردد و عین مستأجره مورد نیاز مدیون بوده و بالاتر از شأن او نباشد. بنابراین ضمن اینکه ودیعه مسکن (با حصول شرایطی) قابلیت توقیف ندارد، بر خلاف قانون سابق، خودرو محکوم قابل توقیف بوده و می توان از محل فروش آن، مبلغ محکوم به را وصول نمود. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
«روابط_مالی_زوجین» 💢 در صورت انتقال اموال توسط مرد به منظور فرار از پرداخت حقوق مالی زن چه باید کرد؟ اگر همزمان با دادخواست مطالبه مهریه (هم زمانی عرفی) یا متعاقب آن، مرد مدیون، اموالش را به نحوی (فروش صوری، هبه یا صلح .....) به دیگری انتقال دهد، به شکلی که دیگر مالی باقی نماند، و دادگاه نیز به این نتیجه برسد که اقدام به انتقال، صوری و به منظور فرار از پرداخت مهریه بوده، از طریق ابطال معاملات مذکور حمایت هایی از ذینفع به عمل خواهد آمد. علاوه برآن بر اساس قانون جدید محکومیت های مالی مجازات حبس در انتظار شوهر و نیز خریداری که با وی تبانی کرده، خواهد بود. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
«حقوق_مالی_زوجین» 💢 آیا حقوق بازنشتگی زوج در صورت فوت به زوجه تعلق خواهد گرفت؟ یکی از حقوق مالی زن حقوق بازنشستگی و یا حقوق مستمری در زمان مرگ زوج می‌باشد. اگر زوج در زمان حیاتش حقوق بازنشستگی دریافت می کرده بعد از مرگ وی این حقوق به زوجه و سایر وراث او، دختران مجرد یا مطلقه که شاغل نمی‌باشند و پسران در صورت تحصیل تا سن بیست و پنج سالگی، تعلق خواهد گرفت و بین این افراد به طور مساوی تقسیم خواهد شد. این حقوق تا زمانی که زوجه زنده است به وی تعلق خواهد گرفت و محدودیتی ندارد که خود زوجه شاغل بوده و یا حقوق بازنشستگی از جانب خود را دریافت کند، همچنین اگر زوجه مجدد ازدواج نماید باز هم این حق برای وی باقی خواهد بود و در صورتی که همسر دوم نیز فوت نماید، بیشترین مستمری به وی تعلق خواهد گرفت. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
🔚 پایان دوره آموزشی پنجم - حقوق خانواده «حقوق مالی زوجین» سوالات مسابقه امشب ساعت 22 در کانال @vakiljo ☎️02175293 @vakiljo🆔
هدایت شده از وکیلجو | vakiljo.ir
📣 آموزش نکات مهم و کاربردی فرهنگ آپارتمان نشینی 🎁دوره رایگان همراه با مسابقه و جوایز نقدی شیوه برگزاری دوره: دوره بصورت آفلاین در قالب حدود 20 نکته حقوقی کاربردی طی روزهای شنبه تا چهارشنبه در کانال دوره های آموزشی وکیلجو @vakiljo_training_course گذاشته می شود. شیوه برگزاری مسابقه: مسابقه در قالب 3 سوال 4گزینه ای از نکات قرار گرفته در کانال دوره های آموزشی وکیلجو @vakiljo_training_course برگزار می شود. سوالات در تاریخ مشخص و راس ساعت مقرر در کانال @vakiljo گذاشته می شود و شرکت کنندگان می بایست پاسخ سولات را به سرشماره 10005583 پیامک کنند به 3 نفر اول که پاسخ ها را سریعتر ارسال کنند جایزه نقدی یک میلیون ریالی تعلق می گیرد. توجه: برای داشتن حداکثر سرعت در ارسال پاسخ سوالات، پاسخ باید در قالب یک کد 3 رقمی ارسال شود که هر رقم گزینه درست هر سوال است برای مثال اگر: پاسخ سوال اول گزینه 2 پاسخ سوال دوم گزینه 4 پاسخ سوال سوم گزینه 1 فقط کد 241 به سرشماره 10005583 پیامک شود. تاریخ مسابقه: 5 شنبه 10/01/1402 ساعت 22 برای شرکت در دوره و مسابقه عضو شوید👇: @vakiljo_training_course دوره های آموزشی وکیلجو👇 🆔 @vakiljo_training_course ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo ارتباط با پشتیبانی : @support_vakiljo .
فرهنگ آپارتمان نشینی چیست؟ ضرورت آپارتمان نشینی به امری بدیهی تبدیل شده و کم کم جمله معروف "چهار دیواری اختیاری" که خاص خانه های ویلایی و مستقل بود، جای خود را به نوعی نظم پذیری در یک خانواده بزرگتر به نام مجتمع های مسکونی داده است. گرچه مالکيت حقی است که قانون به رسميت شناخته و مالک حق استفاده مطلق، دائمی و انحصاری از ملک خود را دارد، ولی در کلیه مجموعه های ساختمانی اعم از مسکونی و تجاری، چگونگی تصرف مالک باید به گونه ای باشد که به حقوق همسایگان آسيبی نرساند. از جمله این موارد ایجاد سر و صداهای نامتعارف بویژه در ساعات استراحت خانواده ها، نگهداری حیوانات اهلی که گاه ناقل بیمارهایی به دیگران می باشند، اسراف در مصرف آب و برق عمومی مانند شستشوی خودرو و یا استفاده انحصاری از مشاعات. فرهنگ آپارتمان نشینی به مجموعۀ قوانینی گفته می‌شود که همۀ ساکنان آپارتمان‌ها ملزم به رعایت آن هستند و رعایت این قوانین موجب بهبود کیفیت زندگی و روابط همسایگان در یک آپارتمان خواهد شد. در ایران چندین سال است که آپارتمان نشینی بسیار رایج شده است. بنابراین لازم است که همۀ ما اطلاعات و درک کاملی از فرهنگ و قوانین آپارتمان نشینی داشته باشیم. این آگاهی موجب جلوگیری از ایجاد مشکلات و اختلافات مختلف در بین همسایگان خواهد شد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
چند نوع مالکیت در آپارتمان‌ها وجود دارد؟ يک مجتمع مسکونی آپارتمانی، از بخش ها و قسمت های مختلفی تشکيل شده است. برخی از قسمت ها مورد استفاده انحصاری مالکان است و برخی ديگر مورد استفاده عموم مالکان است و مقرراتی که بر هر يک از اين دو بخش حاکم است تفاوت می کند. 1️⃣ بخش های اختصاصی ساختمان 2️⃣ قسمت هاي مشترک (مشاعی) ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
بخش های اختصاصی ساختمان شامل چه مواردی میشود؟ آن قسمت از ساختمان که به وسيله مالک يا کس که از مالک اجازه دارد، به صورت انحصاری مورد استفاده قرار می گيرد، قسمت های اختصاصی آپارتمان نام دارد. از نظر قانونی نیز، بخش های اختصاصی ساختمان اينگونه تعريف شده است: "قسمت هايی از بنا اختصاصی تلقی می شود كه عرفاً برای استفاده انحصاری شريک ملک معين يا قائم مقام او تخصيص يافته باشد." ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
قسمت های اختصاصی یک آپارتمان چطور مشخص میشود؟ سند رسمی مالکيت که بعد از خريد يک آپارتمان صادر می شود، يکی از مستنداتی است که آن قسمت از آپارتمان را که در مالکيت اختصاصی مالک است، نشان می دهد و مشخصات كامل قسمت اختصاصی از لحاظ حدود طبقه، شماره، مساحت قسمت های وابسته، ارزش و... در سند مالکيت را بيان می دارد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
تعریف قسمت های مشترک (مشاعی) چیست؟ آنچه آپارتمان را از ساير املاک ديگر متفاوت می کند، وجود قسمت هايی است که مالکيت آن بين مالکان قسمت های اختصاصی آپارتمان مشترک است. از يک سو قواعدی که بر اين قسمت ها حاکم است، با قواعدی که بر معابر عمومی مثل کوچه ها و خيابان ها حکومت می کند، فرق دارد. زیرا که قسمت های مشترک يک آپارتمان، ملک مشترک تمام مالکان آپارتمان است و ديگران در آن حقی ندارند. از سوی ديگر اين نوع مالکيت با مالکيت قسمت های اختصاصی متفاوت است، چرا که اعضای مجتمع نمی توانند هر گونه استفاده ای از آن بکنند و اين استفاده بايد با اجازه ساير شرکاء باشد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
قسمت های مشترک (مشاعی) شامل چه مواردی میشود؟ به طور كلی زمين و اسكلت ساختمان از جمله قسمت های مشترک ساختمان است، همچنين تأسيسات قسمت های مشترک از قبيل چاه آب و پمپ، منبع آب، مركز حرارت و تهويه، كنتورها، تلفن مركزی، انبار عمومی ساختمان، اتاق سرايدار، دستگاه آسانسور و محل آن، چاه های فاضلاب، لوله ها از قبيل لوله های فاضلاب، آب، برق، تلفن، حرارت مركزی، تهويه مطبوع، گاز، نفت، هواكش ها، لوله های بخاری، گذرگاه های زباله و محل جمع آوري آن، همه جزو قسمت های مشترک ساختمان است. حقوق هر مالک در قسمت اختصاصی و سهم او در قسمت های مشترک آپارتمان را نمی توان از يکديگر جدا کرد. در صورت انتقال قسمت اختصاصی ملک، قسمت مشترک نيز وابسته به آن منتقل می شود. بنابراين هيچ مالکی نمی تواند مالکيت خود را در راهروها يا انباری جداگانه به ديگری واگذار کند، بلکه مالکيت بخش های اختصاصی و عمومی به يکديگر متصل هستند. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
اثرات تقسيم آپارتمان به قسمت های مشترک و اختصاصی تقسيم بندی ساختمان به قسمت های اختصاصی و مشترک، حدود اختيارات مالکان را مشخص می کند. مالک در قسمت های اختصاصی می تواند از حقوق مالکانه خود به صورت کامل استفاده کند، اما برای استفاده از حق مالکيت خود در قسمت های مشاعی نيازمند اجازه ديگران است. به طور مثال گذاشتن ميز و صندلی و هر نوع اشيای ديگر و همچنين نگاهداری حيوانات در قسمت های مشترک ممنوع است. اين تقسيم بندی علاوه بر نشان دادن حدود اختيارات مالک، آثار ديگری از جمله تعیین سهم هر واحد از هزینه های مشترک ساختمان را نيز در بر دارد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
مبنای محاسبه هزينه های ساختمان بیشترین معضلات در زندگی آپارتمان نشینی، چگونگی تأمین هزینه های قسمت های مشترک آپارتمان و اختلافات ناشی از آن است، که بايد مالکان آپارتمان آن را بپردازند. این هزینه ها شامل هزينه های لازم برای استفاده، حفظ و نگهداری عادی ساختمان و تأسيسات و تجهيزات مربوطه و نیز هزينه های اداری و حق الزحمه مدير يا مديران می باشد. مهم ترین نکته قابل توجه این است که بر خلاف تصور برخی که ملاک هزینه ها را تعداد اعضای هر خانواده می پندارند، مساحت قسمت های اختصاصی در پرداخت اين هزينه ها موثر است. مگر هزینه هایی مانند دستمزد سرایدار که باید به طور مساوی تقسیم شود و ربطی به مساحت واحد آپارتمانی ندارد و همه باید یکسان پرداخت کنند. زیرا که سهم هر يک از مالكان قسمت های اختصاصی از مخارج قسمت های مشترک، متناسب با نسبت مساحت قسمت اختصاصی به مجموع مساحت قسمت های اختصاصی تمام ساختمان تعیین می شود. بنابراين هر چه مساحت قسمت های اختصاصی مالک بيشتر باشد، سهم وی در هزينه های قسمت های مشترک افزایش می یابد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
آیا مبنا و قانون محاسبه هزینه های مشاعات ساختمان به صورت ثابت است؟ قوانین محاسبه هزینه های ساختمان نیز مانند هر قانون دیگیری دارای استثنائاتی میباشد که از آن جمله میتوان به دو مورد زیر اشاره کرد. 1️⃣ در صورت موافقت مالكانی كه دارای اكثريت مساحت زير بنای اختصاصی ساختمان هستند، هزينه های مشترک می تواند به اشکال ديگری نیز مورد توافق قرار گیرد. 2️⃣ در خصوص آن قسمت هايی از ساختمان که تنها بين چند مالک مشترک باشد، لزومی ندارد همه ساکنان ساختمان هزينه های آن را بپردازند. بطور مثال چنانچه استقرار حياط ساختمان يا بالكن يا تراس مجموعه به گونه ای باشد كه تنها از يک يا چند واحد مسكونی، امكان دسترسی به آن باشد، هزينه حفظ و نگهداری آن قسمت به عهده استفاده كننده يا استفاده كنندگان آن است. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید ŸŸ https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 👇 @vakiljo .