اونهایی که برنامه هورسا رو نصب کردن و ازش استفاده میکنن ، ساعت ۱۰ شب امشب ، لایو داریم و قراره کلیه شروط ضمن عقد ازدواج رو بررسی کنیم
میتونن تشریف بیارند
آی دی هورسا جهت لایو
@vakilonline.1
برای تغییر سن اشخاص دو حالت وجود دارد
۱- اگر تفاوت سن به هر دلیلی بیش از ۵ سال باشد یعنی شخص ادعا کند که تفاوت سن واقعی وی با سن مندرج در شناسنامه بیش از ۵ سال می باشد می بایست به اداره ثبت احوال محل مراجعه و موضوع در کمیسیون مطرح و رای مربوطه صادر می گردد.
۲- اگر تفاوت سن به هر دلیلی کمتر از ۵ سال باشد شخص می بایست از طریق ارائه دادخواست به دادگاه صالحه دادخواست خود را ارائه نموده دادگاه موضوع را رسیدگی و در این خصوص حکم صادر می نماید.
نکته بسیار مهم :
تغییر سن حتماً باید واقعی بوده و در غیر این صورت حکم به چنین چیزی صادر نخواهد شد به عنوان مثال شخص ادعا می نماید برادر یا خواهری داشته که سه سال قبل از تولد وی ( مثلا در سال ۷۰ ) متولد و سپس فوت نموده است و پدر و مادر ایشان برای متقاضی ( که متولد ۱۳۷۳ بوده ) شناسنامه نگرفته و شناسنامه شخص متوفی را برای ایشان استفاده نموده اند.
حال اگر این ادعا دروغ باشد دادگاه درخواست ارائه مدرک سال اول ابتدایی وی را نموده ، حال اگر تاریخ ثبت نام اول ابتدایی متقاضی ۱۳۷۷ باشد ، قطعا دادخواست وی قبول نمیشود چرا که در صورتی که ادعای متقاضی درست بوده و ایشان متولد ۱۳۷۳ باشد یعنی در ۴ سالگی به کلاس اول رفته که این قطعا غیر ممکن می باشد.
لذا دادگاه یا مرجع رسیدگی به همین راحتی میتواند به کذب بودن ادعای متقاضی پی ببرد .
وکیل آنلاین
چنان چه ولی قهری با عمد و تبانی و سوء نیت، معامله ای را به ضرر مولی علیه انجام داده باشد هرچند طرف معامله از سوء نیت ولی قهری مطلع نباشد، معامله انجام شده قابل ابطال در دادگاه است .
وکیل آنلاین
گاهی اوقات افراد برای اینکه بدهی مالی خود را نپردازند، اموال را به نام فرد دیگری انتقال میدهند. این معامله از نظر قانون صوری تلقی میشود.
با توجه به اینکه در بسیاری از موارد اموال به نام اعضای درجه یک خانواده وی انتقال مییابد و یا تاریخ معامله نزدیک به زمان وقوع دعوا در دادگاه و مقدم بر نقطه نزاع بوده و یا مبلغ معامله مبادله نشده باشد.
در اینصورت، دادگاه آن معامله را باطل میکند و در صورت شکایت ذینفع، فرد به دلیل فرار از دین به چهار ماه تا دوسال حبس محکوم می شود.
وکیل آنلاین
در خواستگاری، توافق پسر و دختر و یا خانوادههای دو طرف درباره نکاح یا ازدواج آتی ایجاد تعهد و حتی مشروعیت رابطه زناشویی ایجاد نمیکند. طبق قانون مدنی وعده ازدواج، ایجاد علقه زوجیت نمیکند.
اگرچه تمام یا قسمتی از مهریه که بین طرفین برای موقع ازدواج مقرر شده است، پرداخته شده باشد.
بنابراین هر یک از زن و مرد، در زمان خواستگاری و مادام که عقد نکاح جاری نشده است، میتواند از وصلت امتناع کند و طرف دیگر نمیتواند به هیچوجه، او را مجبور به ازدواج کرده یا به جهت صرف امتناع از وصلت، مطالبه خسارتی کند و تا زمانی که عقد ازدواج منعقد نشدهاست نمیتوان دو طرف را ملزم به زندگی زناشویی دانست و وعدههایی که عرفا بین خانوادهها تبادل میشود، ارزش حقوقی و یا سند رسمی را ندارد.
وکیل آنلاین
دوستان این وضعیت پی وی بنده هست
من علاقه دارم در کوتاه ترین زمان جواب مشاوره های شما رو بدم ولی واقعا خیلی سخته ، لطفا کمی صبور باشید ، قطعا جواب همه کمتر از یک ساعت ( در ساعات غیر کاری ) و چهار ساعت ( در زمانی که در دادگاه هستم ) داده خواهد شد
گاهی اوقات خانواده ها اصرار به جاری شدن صیغه نکاح نزد فرد معین و مشهوری دارند و در همان صیغه که با حضور شاهد و رعایت همه جوانب شرع و قانون صورت گرفته، مهریه محدودی اعلام میشود.
سپس خانوادهها برای ثبت در دفترخانه، میزان مهریه را افزایش میدهند که از نظر قانون مورد قبول نیست. مهریه اصلی همان است که هنگام جاری شدن صیغه نکاح اعلام میشود.
لکن خانوادهها هنگام مراجعه به محضر گاهی مهریهای مغایر با آنچه شفاهی توافق کردهاند، درج می کنند. این اظهار در محضر، مستند خواهد بود و دادگاه به توافق قبلی که رسمی نبوده، توجه ندارد.
در خصوص تغییر نام در شناسنامه دو راه وجود دارد
۱- از طریق اداره ثبت احوال و هیئت حل اختلاف در صورتی که شخص دارای شرایط مندرج در قانون ثبت احوال باشد می تواند درخواست خود را به اداره ثبت احوال محل سکونت خود داده اداره ثبت احوال موضوع را به هیئت حل اختلاف ارجاع و در این خصوص حکم صادر می گردد در صورتی که حکم به ضرر متقاضی صادر گردد می تواند ظرف مدت ۱۰ روز اعتراض خود را به دادگاه صالح ارائه و دادگاه در این خصوص حکم مقتضی را صادر می نماید.
۲- در صورتی که شخص شرایط مندرج در قانون ثبت احوال را نداشته باشد مطابق ماده ۲۰ همان قانون می تواند دادخواست خود را مستقیماً به دادگاه صالح ارائه نماید و دادگاه صالح در این خصوص حکم مقتضی را صادر می نماید.
در رابطه با تغییر نام های مذهبی نیز چنین چیزی امکان پذیر است اما شرط آن این است که نام انتخاب شده از لحاظ میزان استفاده بیشتر از یا هم اندازه اسم فعلی باشد ، البته این موضوع نیز وحی منزل نبوده و در هر صورت رای دادگاه که ممکن است بر خلاف این نیز باشد ملاک خواهد بود.