فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از گرانقیمتترین تسلیحاتی که غربیها در اختیار ارتش قرار دادند تا با آن زرهی قدرتمند روسیه را متوقف کنند، موشک تاپاتک جاولین بود. به دستور آمریکا بیشتر کشورهای عضو ناتو که چنین موشکهایی را در زاغههای خود نگهداری میکردند آن را دو دستی تقدیم اوکراینیها کردند تا شرکت سازنده این موشک در آمریکا بار دیگر فرصت مناسبی برای دریافت سفارشهای بزرگ ساخت پیدا کند. این موشکها در کنار سایر تسلیحات اهدایی غرب به اوکراین به صورت پراکنده به دست ارتش روسیه افتاد.
@syriankhabar
در این جدول شما با چند واقعیت جالب روبه رو هستید؛ از یکسو قیمت جهانی طلا در حال نزدیک شدن به مرز ۱۹۷۰ دلار برای هر اونس است که در چند ماه گذشته رکورد جدیدی به شمار میرود، از سوی دیگر قیمت جهانی بیت کوین نیز زیر ۴۰ هزار دلار سقوط کرده و انتظار میرود که تحت تاثیر جنگ در شرق اروپا ارزش رمز ارزها به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کند.
اما نکته مهمتر در مورد ارزش پول ملی ترکیه است؛ لیر ترکیه که تا روز قبل از شروع جنگ در اوکراین در کانال ۱۳ لیر به ازای یک دلار آمریکا قرار داشت، حالا وارد کانال ۱۴ لیر شده است و با ادامه بحران بر اوکراین احتمال میرود که پول ملی ترکیه ارزش خود را بیش از پیش از دست بدهد چرا که یکی از مهمترین بازارهایی که در آن مافیای ترکیه کار میکرد اوکراین بود و تجارت رسمی بین دو کشور هم عدد قابل توجهی به شمار میرفت. سقوط لیر همزمان با جنگ در اوکراین نشان داد که اقتصاد ترکیه تا چه اندازه نسبت به حوادث پیرامونی واکنش نشان میدهد و به آنها وابسته است....
@syriankhabar
🔴 همان دسته از اصولگرایانی که درمسئله #برجام سکوت کردند و بعضاً با پوششِ حمایت رهبری از تیم مذاکره کننده، این قرارداد ننگین را تایید میکردند امروز هم مدافع سرسختِ #احیای_برجام هستند و منتقدین را تندرو و تخریبکنندهی تیم مذاکره کننده میخوانند! گناه اینها از بانیان برجام کمتر نیست!
#داود_مدرسی_یان
15.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تجزیه و تحلیل مذاکرات هستهای (خسارتی دیگر)
🎥 دکتر سید محمود #نبویان
1400/12/13
ما هیچ تعهدی به هیچ کس ندادیم! نه دشمن هیکل ظریف بودیم که عاشق هیکل امیرعبداللهیان باشیم. مسئله ما محتوای برجام است نه مجری! مجری روحانی باشد یا رئیسی!
#داود_مدرسی_یان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از کاخ جاده چالوس
🔹کاخی کمتر دیده شده که بر فراز یک ملک متعلق به دوران پهلوی بنا شده و حالا پا بر روی گلوگاه آب شرب تهران گذاشته است.
🔹تنها چند ساعت تا فرو ریختن ابر کاخ جاده چالوس به دستور رئیس دستگاه قضا زمان باقی مانده است.
@TasnimNews
12.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢فیلم رقص زلنسکی دلقک یهودی و قهرمان اصلاح طلبان با ظاهر شیطانی و دگرباشان جنسی
رسانهها از یک جهود با پیشینهی انحرافات جنسی و با ۸ روز مقاومت، قهرمان برای اصلاحطلبان ساخته است که در مطبوعات جمهوری اسلامی از او یک قهرمان یاد میکنند!
🔰 راز عجله غرب برای سرهمبندی توافق - ۱
✍ محمد ایمانی
🔹 خبرهای متناقضی درباره مذاکرات وین منتشر میشود. برخی دیپلماتهای غربی، مذاکرات را تمام شده و توافق را در دسترس میدانند. عجله، به وضوح در ادبیات برخی دیپلماتهای اروپایی دیده میشود که علت آن هم باید معلوم شود. اما طرف ایرانی (وزیر و سخنگوی وزارت خارجه) میگویند «اخبار خوب زودرس جایگزین توافق خوب نمیشود. تا زمانی که همه مسائل مهم باقی مانده حل و فصل شود، هیچ کس نمیتواند بگوید توافق انجام شده است» و «هر زمان که طرفهای غربی خطوط قرمز باقیمانده ما را بپذیرند، به وین میروم. شتاب و عجله طرف غربی نمیتواند مانع رعایت خطوط قرمز ایران شود. لازمه توافق، رعایت کامل خطوط قرمز ایران و تضمین موثر اقتصادی است».
🔹 برخی منابع میگویند توافقاتی در حدود ۲۸ صفحه حاصل شده است. گفته میشود به نسبت ۱٠ ماه قبل (مذاکرات دولت قبل)، اشخاص و نهادهای ایرانی بیشتری از تحریمها مستثنا شدهاند. در این میان، نشریه انگلیسی دیلیمیل ادعا کرده: «دولت بایدن در حال بررسی حذف سپاه پاسداران از فهرست تروریسم است تا تهران را برای بازگشت به توافق متقاعد کند». همچنین علی واعظ «مسئول بخش ایران گروه بینالملل بحران» گفته: «دولت رئیسی امتیازهای بیشتری نسبت به دولت روحانی بهدست آورد. توافق کنونی برای ایران، بهتر از آن چیزی است که در تابستان گذشته روی میز مذاکرات وین بود».
🔹 اما این قبیل ادعاها و گمانهزنیهای کلی سیاسی، بدون انتشار متن نهایی هیچ اعتباری ندارد. آنچه توافق خوب و بد برای ایران را از هم متمایز میکند و جزو خطوط قرمز میباشد، چند نکته است: نخست، لغو تحریمها به نحوی که خروجی آن، انتفاع اقتصادی پایدار ایران در حوزه تعاملات بانکی، فروش نفت و جذب سرمایهگذاری باشد. دوم، راستیآزمایی لغو تحریمها در ظرف زمانی لازم چند ماهه. سوم، تضمین معتبر درباره لغو تحریمها و عدم تکرار کلاهبرداری آمریکا ظرف شش سال گذشته. چهارم، بسته شدن مسیر بهانهجویی نیابتی آمریکا و اسرائیل از طریق بازیچه قرار دادن آژانس.
🔹 به عبارت دیگر، توافق خوب توافقی است که پرونده فضا سازی هستهای علیه ایران را ببندد و مسیر برخورداری اقتصادی ایران بدون شل و سفت کردن تحریمها را تضمین کند. یا به عبارت سوم، روند خدعه و عهدشکنی غرب پس از اجرای برجام، تکرار پذیر نباشد. هر قدر که این معیارها کمتر رعایت شده باشد، احتمال بازگشت به چاه ویل و بیسر و ته برجام بیشتر خواهد بود خسارتهای گذشته قابل تکرار است.
🔹 اقدام دیروز دولت بایدن در تمدید وضعیت اضطراری علیه ایران، حاکی از تداوم ساختار تحریمهاست؛ همچنانکه ظاهرا تکلیف برخی تحریمها مانند کاتسا و آیسا و سیسادا و ویزا نیز ناروشن مانده است. بنابراین آمریکا بلافاصله پس از بازگشت غیر قابل لغو به برجام، انواع تحریمها با برچسبها و بهانههای دیگر (غیرهستهای) را ادامه خواهد داد که به معنای نقض اساسی امکان بهرهمندی ایران خواهد بود.
⬅️ ادامه در پست بعدی...
🔹این بار آمریکا و اروپا هستند که به عرضه موقتی نفت ایران در بازار، یا به عبارت درست تر، به "تاثیر روانی احتمال عرضه نفت ایران" برای ترمز نهادن بر قیمت افسار گسیخته در بازار های جهانی احتیاج دارند.
♦️قیمت نفت به 117 دلار رسیده و از نگاه محافل غربی، قیمت 130 دلاری و 150 دلاری هم دور از ذهن نیست. برخی مقامات آمریکایی گفته اند گزینه احتمال خرید نفت ایران روی میز است.
🔹ایران باید اعلام کند عجله ای برای عرضه یکباره ذخائر نفتی خود به بازار ندارد.
@IMANI_mohammad
#حدیث_روز
امام على عليه السلام:
💠ذو الشَّرَفِ لا تُبطِرُهُ مَنزِلَةٌ نالَها و إن عَظُمَت كالجَبَلِ الذي لا تُزَعزِعُهُ الرِّياحُ، و الدَّنِيُّ تُبطِرُهُ أدنى مَنزِلَةٍ كالكَلأِ الذي يُحَرِّكُهُ مَرُّ النَّسيمِ
انسان شريف، به هر مقامى، هر چند بزرگ، برسد سرمست نمى شود؛ مانند كوهى كه هيچ بادى آن را به لرزه در نمى آورد؛ اما فرومايه با دست يافتن به كمترين مقام ، سرمست مى شود؛ همانند بوته علفى كه وزش نسيمى آن را مى جنباند
غرر الحكم حدیث5197
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 چین ، آماده بازپس گیری تایوان
🔹ارتش چین برای برگزاری یک رزمایش بزرگ دستور آماده باش کامل دريافت کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تعویض لامپ سوخته ویلای ۱۸۰۳ متری وزیر سابق از جیب بیتالمال!
🔹فضلی، معاون ارتباطات معاونت حقوقی ریاستجمهوری: چون آنها اجازه قانونی برای اجاره نداشتند، تحت عنوان اجاره داده نمیشده. تحت عنوان یک ملکی بوده که در اختیار وزارتخانه است و تجهیزاتش باید صورت بگیرد.
🔹بعضیها برایشان سخت است خودروهایی که تیم حفاظتشان در اختیار دارند را تحویل بدهند.
@Farsna
🔰 راز عجله غرب برای سرهمبندی توافق - ۲
✍ محمد ایمانی
🔹 اکنون که قیمت نفت از مرز ۱۱۷ دلار گذشته و گاز و بنزین هم رکوردهای کمرشکنی را تجربه میکنند، اورژانسی ترین نیاز اروپا و آمریکا، آرامش دادن به بازار از طریق اعلام بازگشت نفت ایران به بازار است که میتواند ترمز انفجار قیمتی ناشی از جنگ اوکراین را بکشد و مانع از صعود قیمت، به بالای ۱۵٠ دلاری شود که محافل غربی پیشبینی میکنند. در همین حال، رئیسجمهور آلمان تاکید کرده «جنگ اوکراین احتمالا مدت زیادی طول میکشد و طولانی خواهد شد». بورسهای اروپایی هم در حال تجربه ریزشهای قابل توجه هستند.
🔹 بنابراین آمریکا میخواهد از طریق توافق وین، دو امتیاز نقد و مهم را به دست آورد؛ «عضویت دوباره در برجام و دسترسی به مکانیسم تحریمی ماشه» و «کشیدن ترمز قیمت نفت». در مقابل، امتیازات ایران از توافق -در صورت عدم رعایت خطوط قرمز- میتواند موقتی و ناپایدار باشد.
🔹 از سوی دیگر، در حالی که گفته میشود «احتمالا نتیجه مذاکرات وین بعد از سفر گروسی به ایران و توافق با آژانس اعلام میشود» و «تا برجام اجرا نشود، ایران اطلاعات دوربینها را به آژانس نمی دهد»، مدیرکل آژانس میگوید: «پروندههای باقیمانده ایران در آژانس همچنان باز است و هرگز این پروندهها را به دلایل سیاسی نمیبندیم». گشوده ماندن مسیر ادعاهای آژانس، میتواند بازی ۱۸ ساله مار و پله با آژانس را که صرفا به عنوان گماشته بیاختیار غرب عمل میکند، باز هم احیا کند و ما را با همه اعتمادسازیها و هزینههای گزاف، به نقطه صفر بازی برگرداند.
🔹 اجمالا اینکه قالب حقوقی و سیاسی برجام، بر ضد منافع ایران تنظیم شده، و با حفظ نامعادلههایی مثل «تعهدات نقد/ نسیه»، «عدم توازن تعهدات» و «نا معلوم بودن تکلیف و تضمین تعهدات غرب در قبال تعهدات روشن و مصداقی و برگشت ناپذیر ایران»، همچنان بر ضد ایران عمل خواهد کرد. چاره کار این است که ایران با انگشت گذاشتن بر عبرتهای کلاهبرداری غرب، «لغو کامل و موثر تحریمها، راستی آزمایی چند ماهه، اخذ تضمین معتبر، تقدم انجام تعهدات غرب بر تعهدات ایران، و نگاه داشتن مواد غنی شده در داخل کشور، تحت نظارت آژانس (به جای خروج از کشور)» تاکید کند.
@IMANImohamad51