#هر_شب_یک_داستان_آموزنده
اثر خواندن زیارت عاشورا
این داستان مربوط به قبرستان تخت فولاد اصفهان است
یکی از آقایان نقل می کند: برادرم را که مدتی پیش فوت کرده بود در خواب دیدم با وضع و لباس خوبی که موجب شگفتی بود. گفتم: داداش دیگر آن دنیا کلاه چه کسی را برداشتی؟! گفت: من کلاه کسی را برنداشتم. گفتم: من تو را می شناسم. این لباس و این موقعیت از آن تو نیست. گفت: آری . دیشب، شب اول قبرِ مادر قبرکن بود. آقا سید الشهدا(ع) به دیدن آن زن تشریف آوردند و به کسانی که اطراف آن قبر بودند خلعت بخشیدند و من هم از آن عنایات بهره مند شدم. بدین جهت از دیشب وضع و حال ما خوب شده و این لباس فاخر را پوشیده ام
از خواب بیدار شدم ، نزدیک اذان صبح بود. کارهای خود را انجام داده و حرکت کردم به سمت تخت فولاد. برای تحقیقات سر قبر برادرم رفتم. بعضی قرآن خوان ها کنار قبرها قرآن می خواندند. از قبرهای تازه پرسیدم، قبر مادر قبرکن را معرفی کردند. رفتم نزد آقای قبر کن
احوال پرسی کردم و از فوت مادرش سوال کردم، گفت: دیشب شب اول قبر او بود
گفتم: روضه خوانی می کرد؟ روضه خوان بود؟ کربلا رفته بود؟ گفت: خیر ، برای چه می پرسی؟ داستان را گفتم ، او گفت: هر روز زیارت عاشورا می خواند
📚حکایاتی از عنایات حسینی، صفحه 111
@valiyeasreejvarkola
#کلام_معصوم
امام هادی علیه السلام:
به راستی که #حرام،
♦️افزایش نمی یابد و اگر زیاد شود، برکتی ندارد
♦️و اگر در راه خدا انفاق شود، پاداشی ندارد
♦️ و اگر باقی بماند، ذخیره ای است به سوی دوزخ.
📚کافی، جلد 5، صفحه 125
@valiyeasreejvarkola
✅پرسش:
امام هادی چگونه برای عصر غیبت کادرسازی کرد؟
✳ پاسخ :
از جمله اقدامات امامان معصوم(ع) جهت آمادهسازی مردم برای عصر غیبت، ایجاد سازمان وکالتی و تعامل آنها با ائمه به طور غیر مستقیم و از طریق وکلا و نائبان ایشان بود؛ چرا که بدون آمادگى و زمینههاى لازم، غیبت ناگهانى امام معصوم(ع)، براى شیعیانی که دو و نیم قرن از نعمت حضور امامان معصوم(ع) بهرهمند بوده و مستقیماً با آنان ارتباط داشتند، میتوانست واقعهاى غیرمنتظره و مشکلآفرین باشد؛ از اینرو، امامان(ع) با ایجاد شرایط مشابه، شیعه را به تدریج با شرایط عصر غیبت آشنا میساختند. از مشخصات بارز عصر غیبت صغرا آن بود که شیعیان تنها از طریق وکلای حضرت حجت(عج) امکان ارتباط با آنحضرت را داشتند، و همینطور براى طرح مشکلات خود بایستى آنها را به صورت مکتوب به وکلا و ابواب حضرت تحویل میدادند و سپس پاسخ را در قالب توقیعات دریافت میکردند. این رویّه گرچه کموبیش در عصر سایر ائمه(ع) نیز اعمال میشد ولى در عصر امام هادى(ع) و امام عسکرى(ع) که شیعیان در آستانه ورود به عصر غیبت قرار داشتند، تشدید شد. براى نمونه؛ میتوان به جریان تظلّم و دادخواهى سیف بن لیث اشاره کرد که با وجود آنکه در سامرا بود مطلب را کتباً به اطلاع امام عسکرى(ع) رساند.[1]
در این عصر عمده امور دفتر وکالت، به وسیله باب(وکلای) امام هادى(ع) و امام عسکرى(ع)، یعنى «عثمان بن سعید عمرى» و برخى دیگر از وکلاى سرشناس آن دو بزرگوار انجام میگرفت. از همینرو است که وى از سوى آن دو بزرگوار مدح بلیغ شده و شیعیان و وکلاى دیگر، مأمور به مراجعه نزد وى بودهاند. از جمله کلمات امام هادى(ع) در مدح وى آن است که به احمد بن اسحاق فرمود: «این ابو عمرو، مورد اعتماد و امین من است و آنچه بگوید و انجام دهد از جانب من گفته و انجام داده است، از وى بشنوید و اطاعت کنید».[2] احمد بن اسحاق گوید: پس از شهادت امام هادى(ع) به حضور امام عسکرى(ع) رسیدم و آنحضرت نیز شبیه کلام پدر بزرگوارش را فرمود. در این راستا، جریان توثیق و معرفى وى به حدود چهل نفر از شیعیان در یک مجلس و به گروهى دیگر از شیعیان در مجلسى مشابه، از نمونههاى دیگر مدح و توثیق امامین عسکریین(ع) درباره او است.[3]
براى آمادهسازى و عادت دادن شیعیان به شرایط عصر غیبت و مراجعه نزد وکلا به جاى ملاقات با امام، شیوه احتجاب و غیبت بود. از نقلى که در اینباره وارد شده، میتوان کیفیت عملکرد امامین عسکریین(ع) در این زمینه را تبیین نمود؛ گرچه این نقل شاید تا اندازهای مبالغه آمیز باشد:
«ابو الحسن عسکرى(امام هادى) از بسیارى از شیعیان به جز تعداد اندکى در احتجاب بود و وقتى نوبت به ابومحمد امام حسن عسکرى(ع) رسید با خواص خود و غیر آنان از پس پرده سخن میگفت، مگر در زمانهایى که به خانه سلطان میرفت».[4] این نحوه رفتار ایشان و پسر گرامیاش، مقدمهاى براى غیبت صاحب الزمان(عج) بود تا شیعه با این وضع خو گرفته و نسبت به غیبت بیگانه نباشد و عادت بر احتجاب و استتار جارى شود. اجتناب از پاسخهاى مشافهى و مستقیم و تأکید امامین عسکریین(ع) بر ارتباط کتبى با شیعیان از طریق وکلا نیز در راستاى آمادهسازى شیعه براى پذیرش شرایط عصر غیبت بود. وقتى به مجموعه نامهها و توقیعات امامان معصوم(ع) توجه کنیم غالب آنها را مربوط به دو امام هادى(ع) و عسکرى(ع) و بیش از آنها مربوط به امام عصر(عج) مییابیم. این رویّه آنچنان شایع شده بود که اصحاب و خواص آن دو بزرگوار، این را مفروض میدانستند که برقرارى ارتباط با ایشان جز از طریق مراسله و مکاتبه انجام نمیشود. کثرت این توقیعات به حدّى بود که در یک مورد، احمد بن اسحاق براى کسب یقین به صدور نامهها از امام عسکرى(ع)، از آنحضرت طلب دستخط میکند. نمونههاى متعددى از نامهها و توقیعات در این زمینه قابل ارائه است.[5]
پی نوشت:
[1]. کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، ج 1، ص 511، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم، 1407ق.
[2]. طوسی، محمد بن حسن، کتاب الغیبة، ص 353 - 354، قم، دار المعارف الإسلامیة، چاپ اول، 1411ق.
[3]. همان، ص 357.
[4]. مسعودی، علی بن حسین، اثبات الوصیة للإمام علی بن أبیطالب، ص 272، قم، انصاریان، چاپ سوم، 1384ش.
[5]. جباری، محمدرضا، سازمان وکالت و نقش آن در عصر ائمه(ع)، ج 1، ص 53 – 54، قم، مؤسسه آموزش پژوهشى امام خمینى(قدس سره)، چاپ اوّل، 1382ش.
بر گرفته از اسلام کوئست.
@valiyeasreejvarkola
💐🌺 سلام.صبح روز سهشنبه شما بخیر
🌴امام هادی النقی علیه السلام:
دنیا بازاری است که عده ای از مردم در آن سود برند و عده ای دیگر زیان کنند.
📚مستدرک الوسائل، جلد ۹،صفحه ۵۱۲
#میلادحضرتش_مبارکباد
@valiyeasreejvarkola
#در_محضر_بزرگان
مقام معظم رهبری حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای:
📩 تمسک به ولایت امیرالمؤمنین (ع) یعنی در جهت صفات بشری و حکومتی ایشان حرکت بکنیم
[وقتی می گوییم] «اَلحَمدُ للهِِ الَّذی جَعَلَنا مِنَ المُتَمَسِّکینَ بِوِلایَةِ اَمیرِالمُؤمِنینَ وَ اَولادِهِ المَعصومین»، این تمسّک به ولایت چهجوری است؟ بله، یک بخشی از این تمسّک به ولایت، قلبی است یعنی شما قبول دارید ولایت را؛ خیلی هم خوب است، خیلی هم لازم است، بلاشک مؤثّر هم هست امّا همهی تمسّک، این نیست؛ تمسّک این است که ما نگاه کنیم و این صفاتی که برای ما قابل دنبالگیری است، در زمینهی صفات بشری، در زمینهی صفات مربوط به ادارهی جامعه و حکومت و غیره، و اینها از ما برمیآید، [البتّه] در حدّ آن بزرگوار و کمتر از او نمی رسیم امّا می توانیم در این جهت حرکت بکنیم؛ این کارها را باید بکنیم؛ آنوقت این شد تمسّک به ولایت امیرالمؤمنین.
۱۳۹۵/۰۶/۳۰
|#بزرگترین_عید_برترین_تبیین
#تبلیغ_غدیرواجب_است
@valiyeasreejvarkola
✅از الغدیر چه می دانید ؟!
دانستنی هایی در مورد کتاب شریف الغدیر:
️ ۱- آیا می دانستید مجموعه ی عظیم الغدیر دفاع از مظلومیت امیرالمومنین علی علیه السلام و خلافت بلافصل ایشان است؟!
۲- آیا می دانستید مصادر و منابعی که در کتاب الغدیر مورد استناد قرار گرفته، همگی از منابع کُتب علمای اهل تسنن است؟!
۳- آیا می دانستید علامه امینی برای نوشتن و جمع آوری الغدیر در شبانه روز حدود 17 ساعت مطالعه و تحقیق می کرد؟!
۴-️ آیا می دانستید علامه امینی برای نوشتن کتاب الغدیر 10 هزار جلد کتاب از (باء بسم الله تا تای تمت) آن را خوانده و به 100 هزار جلد کتاب مراجعات مکرر داشته است!
۵- آیا می دانستید وقتی فقط یک جلد از کتاب الغدیر به لبنان رفت، در عرض مدت خیلی کوتاهی 30 هزار سنی به واسطه مطالعه این کتاب شیعه شدند؟!
۶- آیا می دانستید مجموعه بی نظیر الغدیر 20 جلد است، که تا کنون 11 جلد آن چاپ شده است و 9 جلد از کتاب هنوز منتشر نشده است. مرحوم علامه امینی فرمودند: حرفهای اصلی خودم را در آن 9 جلد زدهام و این 11 جلد، مقدماتی برای آن سخنان بوده است. و اگر انتشار این کتاب کامل شود دنیا را تکان می دهد؟!
۷- آیا می دانستید مطالب الغدیر به مذاق بسیاری خوشایند نیست اما از آنجایی که با اتکاء به منابع و مآخذ مُتقَن نوشته شده، تا کنون ظرف این مدت (حدود شصت سال) از چاپ این کتاب گذشته، کسی یا گروهی نتوانسته نقدی یا ردّی بر کتاب الغدیر و یا نقدی بر صفحه ای از الغدیر بنگارد؟!
۸- آیا میدانستید امرا و وزرا و شخصیت های سیاسی هم برای کتاب الغدیر تقریظ نوشتهاند. ملوک و بزرگان فقهاء و محدثین و بزرگان مولفین و شعرا اهل تسنن هم توجه میکنند و تقریظ مینویسند. تا چه رسد به بزرگان شیعه؟!
۹️- آیا می دانستید علامه امینی با کتاب شریف الغدیر خود، راه هر گونه انکار یا توجیه کسانی که در فکر مخالفت با خطبه غدیر و اثبات ولایت امیر المومنین علیه السلام هستند با مستندات و کتب اهل تسنن بسته است و این کتاب حجت را بر همه تمام کرده که به هیچ وجه نمی توان به خطبه ی نورانی غدیر شک نمود!
✅ مرحوم علامه امینی در کتاب بینظیر الغدیر؛ روایت غدیر را از (110) صحابه پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم، و (84) نفر از تابعین، و (360) راوی حدیث، از کتب اهل سنت، از قرن دوم تا قرن چهاردهم هجری قمری معرفی کرده است!
✅ علامه امینی فرمودند: «روز قیامت با دشمنان امیرالمومنین علیه السلام مخاصمه خواهم کرد! همانطور که آن ها وقت آقا را گرفتند، وقت مرا هم گرفتند وگرنه می خواستم معارف امیرالمومنین علیه السلام را گسترش بدهم، این ها آمدند مرا وادار کردند که من در اثبات امامتش کتاب بنویسم.»
✅ علامه امینی رحمت الله علیه شخصیتی است که یک تنه در برابر تحریف کنندگان تاریخ قیام نموده و با قلم توانا و آتشین و در عین حال منطقی و علمی پرده ها را کنار زد و حقایق را از لابه لای زوایای تاریک تاریخ بیرون کشید و خلافت بلافصل امیرالمومنین علیه السلام را برای جهانیان اثبات نمود.
☆ مَنْ كُنْتُ مَوْلاه فَهذا عَلِىٌّ مَوْلاه ☆
#تبلیغ_غدیرواجب_است
@valiyeasreejvarkola
#هر_روز_یک_احکام_شرعی
💠 بدهی میت و ادای آن
پرسش :
آیا بدهی میّت، حقالناس بوده و پرداخت آن از مال او، بر ورثهاش واجب است؟
✅ پاسخ :
بدهی میت جزو حق الناس بوده و بر ورثه واجب است تا آن را از مال میّت به طلبکار او بپردازند، و تا آن را پرداخت نکنند حق تصرّف در مال میت را ندارند.
🏷 پینوشت:
بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
@valiyeasreejvarkola
#کلام_معصوم
حضرت امام هادی علیه السلام:
کسی که در معاشرت با برادران دینی خود، تواضع کند،
به راستی چنین کسی، نزد خدا از صدّیقین و از شیعیان علی بن ابی طالب(ع)خواهد بود.
📚 احتجاج، جلد1، صفحه 460
#تبلیغ_غدیرواجب_است
@valiyeasreejvarkola
#هر_شب_یک_داستان_آموزنده
رئیس جنیان در خدمت امام علی علیهالسلام
عصر خلافت امیرمؤمنان علی(ع) بود، آن حضرت در مسجد اعظم کوفه بالای منبر سخن می گفت، و جمعیت بسیاری پای منبر او، سخنانش را گوش می کردند، ناگهان دیده شد، اژدهائی از طرف یکی از درهای مسجد، وارد مسجد شد، مردم به جلو رفتند و خواستند او را بکشند، امیرمؤمنان (ع) شخصی را به سوی آنها فرستاد که به آنها بگوید دست نگهدارند و او را نکشند.
آن اژدها سینه کشان حرکت کرد تا پای منبر آمد و برخاست و روی دمش ایستاد، و به امیرمؤمنان (ع) سلام کرد، حضرت اشاره کرد: بنشین، تا خطبه تمام گردد، پس از پایان خطبه، علی(ع) به آن اژدها توجه کرد و فرمود:
تو کیستی؟.
او گفت: من عمروبن عثمان نماینده شما در میان جنیان هستم، پدرم از دنیا رفت، و به من سفارش کرد تا به خدمت شما برسم و دستور شما را بدست آورم، اینک نزد شما برای گرفتن دستور آمده ام، تا چه دستور فرمائی؟
امام علی: تو را به تقوا و پرهیزکاری دعوت می کنم، و سفارش می کنم که باز گردی و در میان جنیان، بجای پدرت باشی، و تو را به عنوان نماینده خودم در میان آنها منصوب کردم.
عمرو رفت و طبق وظیفه خود، بین جنیان حکومت کرد.
جابر جعفی می گوید: ماجرای فوق را امام باقر(ع) نقل کرد، من به آن حضرت عرض کردم: آیا عمرو (نامبرده) نزد شما نیز می آید، و آمدن او به خدمت شما واجب است؟.
امام باقر(ع) فرمود: آری.
📚داستانهای اصول کافی
@valiyeasreejvarkola
🌺 سلام.صبح روز چهارشنبه شما بخیر
🌴 پیامبر رحمت صلی اللّه علیه و آله و سلم:
محبت علی بن ابی طالب[ع] گناهان را نابود می کند، همچنان که آتش چوب را می سوزاند.
📚بحارالانوار، جلد ۳۲،صفحه ۴۵۷
@valiyeasreejvarkola
#در_محضر_بزرگان
شیخ رجبعلی خیاط رحمت الله علیه:
🌿در هر نفس کشیدن،امتحانی است ببین با انگیزه رحمانی آغاز می شود یا با انگیزه شیطانی آمیخته می گردد
@valiyeasreejvarkola
#تمثیلات
نمک و زعفران زندگی
هنگام پر کردن نمکدان، توجهی به ریختن نمکها بر روی زمین نداریم، اما هنگام سابیدن زعفران، به دانهدانهاش توجه میکنیم.
✅ این در حالی است که در طول سال، هفتهها و ماهها را میتوان بدون زعفران سپری کرد، اما هیچ غذایی بدون نمک، خوشمزه و بانمک نخواهد بود.
💢چون نمک همیشه در دسترس ما هست و همیشه از آن استفاده میکنیم، برای ما خاص نیست؛ درحالیکه خاصیت آن از بسیاری چیزهای خاص مثل زعفران نیز بیشتر است.
❣ بعضی آدمها همیشه در دسترس ما هستند و زندگی ما را شیرین میکنند، اما چون همیشه هستند، به اهمیت آنها توجّهی نداریم؛ فقط زمانی ارزش آنها را بیشتر میفهمیم که دیگر نزدمان نباشند.
👈مراقب نمکهای زندگی مان باشیم و قدرشان را بدانیم.
️ کاش نمک نیز مثل زعفران گران بود تا قدرش را بیشتر میدانستیم.
@valiyeasreejvarkola
#هر_روز_یک_احکام_شرعی
💠سوال :
اگر کسی در نماز به ما سلام کرد، چگونه باید به او پاسخ داد؟
✅ پاسخ:
🔹 آیتالله خامنهای:
انسان در حال نماز نباید به دیگری سلام کند ولی اگر کسی به او سلام کرد واجب است جواب او را بدهد و باید به گونهای جواب دهد که کلمه سلام مقدم باشد؛ مانند اینکه بگوید: "سلام علیکم" یا "السلام علیکم" و نباید "علیکم السلام" بگوید.
🔹آیتالله سیستانی:
اگر کسی در نماز به شما سلام کرد، جواب آن بر شما واجب است. در جواب سلام، نباید عمداً به اصل سلام چیزی اضافه کرد؛ مثلاً اگر فردی به نمازگزار بگوید: «سَلامٌ عَلَیْکُمْ» در مقابل، نمازگزار نباید عمداً در جواب بگوید: «سَلامٌ عَلَیْکُمْ وَرَحْمَةُ اللّهِ وَبَرَکاتُه».
همچنین اگر سلام کننده علیک و علیکم را مقدم بر سلام کند، میتوان علیک و علیکم را مقدم بر سلام کرد اما در صورتی که سلام کننده علیک و علیکم را مقدم نکند، بنابر احتیاط لازم، نمازگزار نمیتواند علیک و علیکم را بر سلام، مقدم کند.
🔹آیتالله مکارمشیرازی:
نمازگزار نبايد در حال نماز به ديگرى سلام کند، ولى اگر ديگرى به او سلام کند جواب او واجب است، امّا جواب بايد مانند سلام باشد، مثلاً اگر گفت: «اَلسَّلامُ عَلَيْکَ» در جواب بگويد «اَلسَّلامُ عَلَيْکَ» و اگر بگويد «سَلامٌ عَلَيْکُمْ» در جواب بگويد «سَلامٌ عَلَيْکُمْ»، حتّى اگر بگويد «سلام» در جواب بايد بگويد «سلام». البته احتياط واجب آن است که در جواب سلام غير مسلمان، فقط «سلام» بگويد، يا تنها «عليک».
📚 منابع: رساله نماز و روزه رهبر معظم انقلاب، مسئله ۳۲۹، توضیح المسائل جامع آیتالله سیستانی، جلد۱، مسئله ۱۵۰۷، توضیح المسائل آیتالله مکارم، مسئله ۱۰۱۸ و ۱۰۲۴
@valiyeasreejvarkola
#کلام_معصوم
️امام رضا علیه السلام:
🔸غدیر روزی است که بینی شیطان به خاک مالیده میشود
و اعمال شیعیان و دوستداران آل محمد علیهم السلام مُهر قبولی میخورد.
📚 اقبال الاعمال ج۲، ص۲۶۰.
#تبلیغ_غدیرواجب_است
@valiyeasreejvarkola
#هر_شب_یک_داستان_آموزنده
یک صبرکن و هزار افسوس نخور
پادشاهی بود که همه چیز داشت، اما بچه نداشت. سال های سال بود که ازدواج کرده بود ، اما خدا به او و همسرش فرزندی نداده بود. پادشاه و زنش از این که بچه نداشتند، خیلی غمگین بودند.
این پادشاه، عادل و با انصاف بود. مردم کشورش، دوستش داشتند. به همین دلیل همه دست به دعا برداشتند و از خدا خواستند که به او یک بچه بدهد. خدای مهربان دعای مردم را مستجاب کرد و یک روز خبر در همه جا پیچید و دهان به دهان گشت که خدا به پادشاه یک پسر داده است. همه از شنیدن این خبر خوشحال شدند و خدا را شکر کردند. بیشتر از همه ی مردم، پادشاه و زنش خوشحال بودند
در سال هایی که پادشاه بچه نداشت، سرش را به یک راسوی خوشگل گرم می کرد. راسویی که پادشاه داشت، یک حیوان تربیت شده بود هزار جور پشتک و وارو می زد و کمی از غم بی فرزندی پادشاه و زنش کم می کرد. همه فکر می کردند که بعد از به دنیا آمدن پسر پادشاه، او دست از سر راسو بر می دارد و راسو را می فرستد توی جنگل تا بقیه ی عمرش را میان حیوانات جنگلی بگذراند اما این طور نشد. پادشاه باز هم راسو را که یادگار دوران تنهایی اش بود دوست داشت و گاه گاهی خودش را با دیدن بازی های راسو سرگرم می کرد.
فرزند پادشاه، دایه و خدمتکار داشت. همه مواظب بودن که او به خوبی رشد کند و بزرگ شود. اما از آنجا که حساب و کتاب آدم ها همیشه درست از آب در نمی آید، یک روز ظهر که دایه های فرزند پادشاه از خستگی خوابشان برده بود، مار بزرگ و خطرناکی از میان باغ قصر پادشاه خزید و خزید تا به پنجره ی اتاق پسر پادشاه رسید. مار، آرام آرام وارد اتاق شد و یک راست رفت به طرف گهواره ی پسر یکی یک دانه ی پادشاه. راسو که همان دور و برها در حال بازی بود، خزیدن مار را دید و پیش از آن که مار به بچه آسیبی بزند، به روی مار پرید. جنگ همیشگی مار و راسو شروع شد. راسو کمر مار را گرفت و آن قدر به این طرف و آن طرف کوبید تا توانست مار را از پا در آورد
از صدای جنگ و جدال مار با راسو، خدمتکار مخصوص پسر پادشاه از خواب پرید. چه دید؟ مار مرده را که روی گهواره ی کودک افتاده بود، ندید، اما تا چشمش به راسو افتاد که با دهان خونین از توی گهواره ی بچه بیرون می آید، جیغی کشید و فریاد زد و گفت: «ای وای! راسوی حسود بچه ی پادشاه را خورد!» با داد و فریاد زن خدمتکار، همه به اتاق بچه دویدند و آن ها هم راسو را در حالی که دهانش خون آلود بود، دیدند. پادشاه هم با خشم و غضب از راه رسید، داد و فریادها و گریه و زاری ها را که دید و شنید، شمشیر کشید و راسوی بیچاره را به دو نیم کرد. بعد هم در حالی که مثل همسرش به سرش می زد و گریه می کرد، به سر گهواره ی فرزندش رفت. همه ی اطرافیان پادشاه هم گریه کنان به طرف گهواره رفتند. چه دیدند؟ چیزی که باور نمی کردند. بچه زنده بود و می خندید. ماری تکه پاره شده هم روی او افتاد بود.
همه انگشت به دهان و حیرت زده ماندند و فهمیدند که راسو نه تنها حسودی نکرده، بلکه جانش را به خطر انداخته است تا بچه ی بی گناه را از نیش مار نجات بدهد. پادشاه از این که بدون جست و جو و پرسش، جان دوست دوران تنهایی اش را گرفته بود، غمگین و پشیمان شد. ولی چه فایده که پشیمانی سودی نداشت و راسوی باوفا را زنده نمی کرد. از آن روز به بعد،
*پادشاه برای از دست دادن راسو افسوس می خورد و به اطرافیانش می گفت : «یک صبر کن و هزار افسوس مخور.»
@valiyeasreejvarkola
🌺 سلام.صبح روز پنجشنبه شما بخیر
🌴پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
هر که می خواهد دانش آدم را ببیند و بینش نوح و بردباری ابراهیم و زهد یحیی و قدرت موسی را مشاهده کند، به علی بن ابی طالب بنگرد.
📚تاریخ دمشق، صفحه ۳۵۶
#تبلیغ_غدیرواجب_است
@valiyeasreejvarkola
#کلام_شهید
«انتظار يعنے؛ حرڪت ،
انتظار يعنے؛ ايثار، يعني خون؛
انتظار يعنے؛ ادامہ دادن راه شهيدان،
انتظار براے اين است ڪہ انسان در
سكون آب گنديده نباشد،
انتظار خيمہے خروشان است و درياے مواج»
#سردارشهید_حاجحسین_بصیر
●محل شهادت:ارتفاعات ماووت عملیات کربلای ۱۰
⚘یاد شهدا را زنده نگه داریم با ذکر جمیل صلوات
@valiyeasreejvarkola
#هر_روز_یک_احکام_شرعی
💬سوال :
پولی که به عنوان صدقه از مردم جمع آوری شده و صدقه دهنده، شرطی برای مصرف آن نگذاشته است، آیا می توان آن را در هر امر خیری هزینه کرد؟
✅ پاسخ:
🔹آیتالله خامنهای:
صدقه باید به فقیر داده شود و مصرف آن در امور خیر دیگر، نیاز به کسب رضایت از صاحب آن دارد.
🔹آیتالله سیستانی و آیتالله مکارم:
خیر، نمیتواند و در اینصورت باید به فقیر بدهد.
📚 منابع: استفتائات سایت دفتر رهبر معظم انقلاب، استفتا آنلاین از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
@valiyeasreejvarkola
💠پيامبر اکرم صلى الله عليه و آله:
🔹روز عید غدیر خم بهترین اعیاد امت من است.
🌺از آن روزی که پهن شد خوان غدیر
اعیاد همه شدند مهمان غدیر
🌸گفتند غدیر عید اکبر باشد…
پس عید سعید "فطر" قربان غدیر
💐 عیدسعید غدیر، عید ولایت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام، عید اکمال دین و اتمام نعمت الهی بر همه محبان حضرتش و همه پویندگان طریق ولایت و امامت مبارک باد.
#تبلیغ_غدیرواجب_است
@valiyeasreejvarkola
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 غدیر ماهی بین ستاره ها✨
امام رضا علیهالسلام:
در روز قیامت، چهار روز به سمت خداوند همچون عروس همراهی می شود. گفته شد: کدام روزهاست؟
فرمودند : روز عید قربان، روز فطر، روز جمعه و روز عید #غدیر که به راستی روز #عید_غدیر بین آنها مثل ماه بین ستاره هاست.
💐 #من_غدیری_ام
#تبلیغ_غدیرواجب_است
@valiyeasreejvarkola
🌺 سلام.صبح روز آدینه شما بخیر
🌴 امام رضا علیهالسلام:
یک درهم انفاق در روز #غدیر، برابر با #دويست_هزار درهم است، و زيادتر از این مقدار هم برای خداوند امکان دارد.
📚بحارالانوار، جلد ۹۷،صفحه ۱۱۷
#تبلیغ_غدیرواجب_است
@valiyeasreejvarkola
#در_محضر_بزرگان
مقام معظم رهبری حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای:
«در روز عید غدیر،پرتوی از ولایت خدا در میان مردم تجسّم پیدا کرد و دین کامل شد؛ بدون تعیین و تبیین این مسئله، دین واقعاً ناقص می ماند و لذا بود که نعمت اسلام بر مردم تمام شد.»
۱۳۶۹/۴/۲۰
#بزرگترین_عید_برترین_تبیین
#تبلیغ_غدیرواجب_است
@valiyeasreejvarkola
#خاطرات_شهدا
خود یا خدا
از فرماندهی لشکر آمده بودند. ابلاغیه را دادند و رفتند. حکم فرماندهی تیپ بود. حاجی شده بود فرمانده تیپ یک. سریع با فرمانده لشکر تماس گرفت و گفت: «من باید فکر کنم. همین طوری که نمی شود!» فردا دوباره آمدند تا جواب قطعی را از حاجی بگیرند. جواب مثبت داد و قبول کرد.
من که از این قضیه تعجب کرده بودم، به حاجی گفتم: «چرا همان دیروز جواب مثبت ندادید؟» ایشان گفت: «دیروز در آن حالت نمیتوانستم فکر کنم و تصمیم بگیرم. راستش رفتم و با خودم فکر کردم امروز که مرا به فرماندهی تیپ منصوب کردند، اگر چند روز دیگر بخواهند این مسئولیت را از من بگیرند و بگویند از این پس باید به عنوان یک رزمنده ساده در جبهه خدمت کنی، من چه عکس العملی نشان میدهم؛ اگر ناراحت و غمگین شوم، پس معلوم میشود برای رضای خدا این مسئولیت را قبول نکردم، ولی اگر برایم فرقی نداشت پس مشخص میشود که این مسئولیت را برای رضای خدا و به دور از هوای نفس قبول کردم و فرقی ندارد که در کجا خدمت کنم. بعد دیدم اگر بخواهند مسئولیت فرماندهی تیپ را از من بگیرند، برایم فرقی ندارد؛ لذا قبول کردم.»
#سردارشهیدحاج_حسین_بصیر
📚پا به پای باران، صفحه ۵۸
⚘یاد شهدا را زنده نگه داریم با ذکر جمیل صلوات
@valiyeasreejvarkola
#هر_روز_یک_احکام_شرعی
💬پرسش:
آیا تبعیت از ولیفقیه بر همه مراجع و فقها و مجتهدین واجب است؟
🔹 پاسخ:
آیتالله خامنهای:
بر اساس مذهب شیعه، همه مسلمانان باید از اوامر ولایی ولیّ فقیه اطاعت نموده و تسلیم امرونهی او باشند، و این حکم شامل فقهای عظام هم میشود، چه رسد به مقلدین آنان. به نظر ما التزام به ولایتفقیه قابلتفکیک از التزام به اسلام و ولایت ائمّه معصومین (علیهمالسلام) نیست.
🔹آیتالله سیستانی:
حکم کسی که ولایت شرعی دارد (ولیّ فقیه) در امور عامه که نظام جامعه و معاش مردم به آن مبتنی است، بر همه نافذ است حتی بر مجتهدین دیگر.
🔹آیتالله مکارمشیرازی:
در مسائلی که مربوط به حکومت است باید پیرو ولایتفقیه بود.
🔹 آیتالله وحید خراسانی:
در مسائل حکومتی از ایشان (مقام معظم رهبری) اطاعتکردن لازم است.
📚 منابع: اجوبة الإستفتائات رهبر معظم انقلاب، ص۲۵، س ۶۵، منهاج الصالحین، ج۱، کتاب التقلید، ص۲۸، م ۲۶، منهاج الصالحین آیتالله خوئی و وحید خراسانی، ج۲، کتاب التقلید، ص۴، م ۲۶، سایت احکام ۱۱۸
@valiyeasreejvarkola
💢منطق شیعه درباره واقعه غدیر
یا أَیهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَیک مِنْ رَبِّک وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَهُ (مائده/ 67)
اینجا لحن، خیلی شدید است.ای پیامبر! آنچه را که بر تو نازل شد، تبلیغ کن و اگر تبلیغ نکنی رسالت الهی را تبلیغ نکرده ای...
اجمالًا خود آیه نشان می دهد که موضوع آنچنان مهم است که اگر پیغمبر آن را تبلیغ نکند، اصلًا رسالتش را ابلاغ نکرده است.
سوره مائده به اتفاق شیعه و سنی آخرین سوره ای است که بر پیغمبر نازل شده و این آیات جزء آخرین آیاتی است که بر پیغمبر نازل شده است...
شیعه سؤال می کند این دستوری که جزء آخرین دستورهاست و آنقدر مهم است که اگر پیغمبر آن را ابلاغ نکند همه گذشته ها کأن لم یکن است، چیست؟
شما نمی توانید موضوعی نشان بدهید که مربوط به سالهای آخر عمر پیغمبر و اهمیتش در آن درجه باشد که اگر ابلاغ نشود هیچ چیز ابلاغ نشده است.
ولی ما می گوییم آن موضوع، مسأله امامت است که اگر نباشد، همه چیز کأن لم یکن است، یعنی شیرازه اسلام از هم می پاشد. به علاوه، شیعه از کلمات و روایات خود اهل تسنن دلیل می آورد که این آیه در غدیر خم نازل شده است
📚 استاد شهید آیت الله مطهری،
کتاب امامت و رهبری، صفحه 39
@valiyeasreejvarkola
#کلام_معصوم
رسول خدا صلی الله علیه و آله :
«ای علی! خداوند ما را پاک نمود و برگزید و هرگز هیچ پدر و مادری از ما تا حضرت آدم از راه حرام به هم نرسیدند، بنابراین دوست نمیدارد ما را مگر کسی که پاکزاد و حلالزاده باشد.»
📚بحارالأنوار ،جلد 38، صفحه 103
#تبلیغ_غدیرواجب_است
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
@valiyeasreejvarkola
🌺 سلام.صبح اولین روز هفته شما بخیر
🌴امام محمد باقر علیه السلام:
هر کس به آنچه می داند عمل کند، خداوند، آنچه را که نمی داند به او خواهد آموخت.
📚بحارالانوار، جلد ۷۵، صفحه ۱۸۹
@valiyeasreejvarkola
#در_محضر_بزرگان
آیت الله العظمی مرعشی نجفی رحمت الله علیه:
وقتی از منزل خارج می شوم، خدا را به ۱۲۴ هزار پیامبر قسم میدهم که با ایمان به خانه برگردم. چرا که در روایت آمده : چه بسا مرد با ایمان از خانه خارج میشود و بی ایمان برمیگردد.
@valiyeasreejvarkola
#حکایت_قابل_تامل
استادی میخواست دو شاگرد قدیم اش را امتحان کند؛ به اولی گفت:
فلانی تو قبلا خیلی خوب بودی
الان اوضاعت چگونه است؟
شاگرد گفت: استاد الان هم همانی هستم که بودم و عوض نشدهام.
استاد رو به شاگرد دوم گفت:
تو هم قبلا خیلی فوقالعاده بودی
حالا چگونهای؟
شاگرد دوم گفت: استاد، نه الان چیزی هستیم و
نه قبلا چیزی بودهایم؛
شما همواره محبت داشتهاید.
@valiyeasreejvarkola
#هر_روز_یک_احکام_شرعی
💬پرسش:
در برخى از مجالس عروسى، به عنوان تشويق، به رقاص پول می دهند. آيا شرعاً حلال است؟
✅ پاسخ:
اگر مجلس گناه باشد و پرداخت پول موجب ترويج گناه شود، حرام است و رقاص مالك پول نمی شود.
📚 مسائل جديد، جلد 2، صفحه 23.
@valiyeasreenvarkola