14.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠
معراج پاکان🔹 اگر «الصَّلَاةُ مِعْرَاجُ المُؤْمِن»، «إنَّ الْمُصَلِّی ینَاجِی رَبَّهُ»؛ نماز، #معراج_مؤمن است و انسان در نماز با خدا نجوا دارد. وقتی او با سنگ ها حرف می زند و دستور می دهد، چه طور با ما حرف نمی زند؟! چه طور در قلب ما القاء نمی کند؟! ما از بس مشغول امور دیگر هستیم، این صدا را نمی شنویم... . #آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی #کلیپ 👇👇👇👇 🌐 https://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
... إِنَّ الصَّلاةَ تَنْهى عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْمُنْكَرِ ... [عنكبوت : 45]
نماز (انسان را) از زشتيها و گناه باز مىدارد
نماز بالاخره دست انسان را خواهد گرفت ؛ انشاء الله
داستانك 1:
جواني از انصار نمازش را با پيامبر (صلي الله عليه و آله) مي خواند ولي گناه و محرمات را نيز انجام مي داد.
جريان را به پيامبر (صلي الله عليه و آله) گفتند. پيامبر (صلي الله عليه و آله) فرمود: بالاخره نمازش روزي او را از بدي و زشتي باز مي دارد.
طولي نکشيد که ديدند آن جوان توبه کرد و دست از کارهاي بد و زشتش برداشت. [ميزان الحکمه، ج5، ص371، ح 10254]
داستانك 2:
یكی از علماء از كربلا و نجف برمی گشت ولی در راه برگشت در اطراف كرمانشاه و همدان گرفتار دزدان شده و هر چه او و رفقایش داشتند، همه را سارقین غارت نمودند.
آن عالم می گوید : من كتابی داشتم كه سالها با زحمت و مشقّت زیادی آن را نوشته بودم و چون خیلی مورد علاقه ام بود در سفر و حضر با من همراه بود، اتفاقاً كتاب یاد شده نیز به سرقت رفت، به ناچار به یكی از سارقین گفتم من كتابی در میان اموالم داشتم كه شما آن را به غارت برده اید و اگر ممكن است آن را به من برگردانید زیرا بدرد شما نمی خورد
آن شخص گفت: ما بدون اجازه رئیس نمی توانیم كتاب شما را پس بدهیم و اصلاً حق نداریم دست به اموال بزنیم
لذا من به همراهی آن دزد به نزد رئیسشان رفتیم، وقتی وارد شدیم دیدم كه رئیس دزدها نماز می خواند. موقعی كه از نماز فارغ شد آن دزد به رئیس خود گفت:
این عالم یك كتابی بین اموال دارد و آن را می خواهد و ما بدون اجازهی شما نخواستیم بدهیم
من به رئیس دزدها گفتم: اگر شما رئیس راهزنان هستید، پس این نماز خواندن چرا؟ نماز كجا؟ دزدی كجا؟
گفت: درست است كه من رئیس راهزنان هستم ولی چیزی كه هست، انسان نباید رابطهی خود را با خدا به كلّی قطع كند و از خدا تماماً روی گردان شود، بلكه باید یك راه آشتی را باقی گذارد. حالا كه شما عالمید به احترام شما اموال را برمی گردانیم
و دستور داد همین كار را كردند و ما هم خوشحال با اموالمان به راهمان ادامه دادیم.
پس از مدّتی كه به كربلا و نجف برگشتم، روزی در حرم امام حسین - علیه السّلام - همان مرد را دیدم كه با حال خضوع و خشوع گریه و دعا می كرد. وقتی كه مرا دید شناخت و گفت:مرا می شناسی؟
گفتم: آری!
گفت: چون نماز را ترك نكردم و رابطه ام با خدا ادامه داشت، خدا هم توفیق توبه داده و از دزدی دست برداشتم و هر چه از اموال مردم نزد من بود، به صاحبانشان برگرداندم و هر كه را نمی شناختم از طرف آنها صدقه دادم و اكنون توفیق توبه و زیارت پیدا كردهام. [كتاب پاداشها و كیفرها]
#منبرک #منبر_گوتاه #منبرک_قرآنی #نماز
کانال ره توشه مبلغین
@mobaleqin20
🔹در زیارت جامعه خطاب به اهل بیت علیهم السلام میخ وانیم: وَ الْحَقُّ مَعَكُمْ وَ فِيكُمْ وَ مِنْكُمْ وَ إِلَيْكُمْ وَ أَنْتُمْ أَهْلُهُ وَ مَعْدِنُهُ یعنی حق با شما و در شما و از شما و به سوی شما است و شما اهل حق و معدن آن هستید. حق معانی متعددی دارد.
معنای اول حق
یکی از معانی حق، در مقابل باطل است. حق و باطل، این دو از اضداد هستند. این حقی که الان داریم ترجمه میکنیم، آن حقی است که در مقابل باطل است. معنی عبارت این میشود که حقانیت و حقیقت در خانه شماست.
الحق معکم یعنی حق با شماست. عقاید حقه، دانش، علم صحیح با شماست. حق با شماست و از خانه شما صادر میشود و به خانه شما ختم میشود. هر عقیده و عملی و هر چه که از شما صادر بشود، حق است. یعنی اهل بيت عصمت و طهارت هر چه بگویند حق است. هر حرکتی بکنند حق است. حق چیست؟ حق آنچیزی است که مورد رضای حق باشد. جمیع علومیکه الان در عالم هست، آنهایی که از خانه اهل بيت عليهم السلام صادر شده است اینها حق هستند. اما آنچه از غیر اهل بيت عليهم السلام صادر شده اگر مطابق با نظرات اهل بیت باشد، حق است. اگر نباشد، باطل است. این عقیده ماست.
🔸در این زمینه روایات زیادی وارد شده است. مثلا این روایت را عدهای از بزرگان اهل سنت(رک: کتاب جام اسرار) نقل کردهاند که نبی اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: الحق مع علی و علی مع الحق یعنی حق با علی و علی با حق است. یعنی هر کجایی که علی هست حق هم همانجاست. علی از حق جدا نیست، آنچه بگوید، حق است. هر حرکتی بکند، حق است. هر فعلی از او سر بزند، طبق حق و خود حق است. باطل از اینها صادر نمیشود. آنچه صادر میشود، حق است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
👉 @naseri_ir
حدیث مهدوی🍃
💚پیامبر صلی الله علیه و آله:
بِهِ يَمْحَقُ اَللَّهُ اَلْكَذِبَ وَ يُذْهِبُ اَلزَّمَانَ اَلْكَلِبَ وَ بِهِ يُخْرِجُ ذُلَّ اَلرِّقِّ مِنْ أَعْنَاقِكُمْ
خداوند به وسیلهٔ او (مهدی عجل الله فرجه) دروغ را (از دلهای مردم و از متن جوامع) بزداید و سختیهای روزگار را برطرف گرداند؛ و طوق بردگی را از گردنهای شما بیرون آورد.
📗الغيبة (للطوسی) ج ۱، ص ۱۸۵
📗إثبات الهداة، ج ۵، ص ۱۲۲
🌱🌱🌱🌱🌱
#امام_زمانم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#قرار_دوازدهم
@gharare12
پنج سفارش بسیار ارزشمند
أُوصِيكُمْ بِخَمْسٍ لَوْ ضَرَبْتُمْ إِلَيْهَا آبَاطَ الْإِبِلِ لَكَانَتْ لِذَلِكَ أَهْلًا :
لَا يَرْجُوَنَّ أَحَدٌ مِنْكُمْ إِلَّا رَبَّهُ ،
وَ لَا يَخَافَنَّ إِلَّا ذَنْبَهُ ،
وَ لَا يَسْتَحِيَنَّ أَحَدٌ مِنْكُمْ إِذَا سُئِلَ عَمَّا لَا يَعلَمُ أَنْ يَقُولَ لَا أَعلَمُ ،
وَ لَا يَسْتَحِيَنَّ أَحَدٌ إِذَا لَمْ يَعلَمِ الشَّيْءَ أَنْ يَتَعَلَّمَهُ ،
وَ عَلَيْكُمْ بِالصَّبْرِ فَإِنَّ الصَّبْرَ مِنَ الْإِيمَانِ كَالرَّأْسِ مِنَ الْجَسَدِ ، وَ لَا خَيْرَ فِي جَسَدٍ لَا رَأْسَ مَعَهُ ، وَ لَا [خَيْرَ] فِي إِيمَانٍ لَا صَبْرَ مَعَه .
شما را به پنج چیز سفارش می کنم که اگر در طلب آنها متحمل رنج زیاد شوید سزاوار است :
1️⃣ جز به خدا امیدوار نباشید .
2️⃣ غیر گناه خود از چیزی نترسید .
3️⃣ اگر چیزی را بلد نیستید از گفتن نمی دانم خجالت نکشید .
4️⃣ اگر چیزی را نمیدانید در یادگیری آن خجالت به خود راه ندهید .
5️⃣ همواره صبر پیشه کنید که صبر در ایمان مانند سر در بدن است. بدنی که سر نداشته باشد خیری در آن نیست و ایمانی که صبر نداشته باشد نیز خیر ندارد .
نهج البلاغه ، با پژوهش صبحی صالح ، صفحه 482
نگاه
انسان باید طعم ولذت وشیرینی گناه نکردن رابچشد مثل خوردن سیب و گلابی..
1قُل لِّلۡمُؤۡمِنِينَ يَغُضُّواْ مِنۡ أَبۡصَٰرِهِمۡ وَيَحۡفَظُواْ فُرُوجَهُمۡۚ ذَٰلِكَ أَزۡكَىٰ لَهُمۡۚ إِنَّ ٱللَّهَ خَبِيرُۢ بِمَا يَصۡنَعُونَ
به مردان مؤمن بگو: چشمان خود را [از آنچه حرام است مانند ديدن زنان نامحرم و عورت ديگران] فرو بندند، و شرمگاه خود را حفظ كنند، اين براى آنان پاكيزه تر است، قطعاً خدا به كارهايى كه انجام مى دهند، آگاه است
📚30نور
🔶الإمام الصادق عليه السلام : النَّظرَةُ سَهمٌ مِن سِهامِ إبليسَ مَسمومٌ ، مَن تَرَكَها لِلّهِ عز و جللا لِغَيرِهِ أعقَبَهُ اللّه ُ إيمانا يَجِدُ طَعمَهُ 📚[ كتاب من لا يحضره الفقيه : ج 4 ص 18 ح 4969 . ] .
امام صادق عليه السلام : نگاه ، تيرى زهرآلود از تيرهاى شيطان است . هر كس از اين نگاه به خاطر خداوند ، بگذرد ، خداوند ، به وى ايمانى مى بخشد كه لذّتش را بچشد
🔷الإمام الصادق عليه السلام : النَّظَرُ سَهمٌ مِن سِهامِ إبليسَ مَسمومٌ ، وكَم مِن نَظرَةٍ أورَثَت حَسرَةً طَويلَةً! 📚[ الكافي : ج 5 ص 559 ح 12 . ]
امام صادق عليه السلام : نگاه ، تيرى زهرآگين ، از تيرهاى شيطان است ، و چه بسيار نگاهى كه پشيمانى درازمدّت به جاى مى گذارد .
3.عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ وَ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالا مَا مِنْ أَحَدٍ إِلَّا وَ هُوَ یُصِیبُ حَظّاً مِنَ الزِّنَا فَزِنَا الْعَیْنَیْنِ النَّظَرُ وَ زِنَا الْفَمِ الْقُبْلَةُ وَ زِنَا الْیَدَیْنِ اللَّمْسُ صَدَّقَ الْفَرْجُ ذَلِکَ أَوْ کَذَّبَ.
وسائل الشیعة ج20باب1048
معنای دوم حق
🔹آن معنایی که قبلا برای حق گفتیم در مقابل باطل بود. یک معنای دیگری هم ممکن است برای حق باشد، در این معنا حق در مقابل عدم است و به معنای وجود مطلق است. یعنی اسم خدا. حق یعنی خدا.
پس حق اسم ذات حضرت احدیت است. و معنای عبارت و الحق معکم که در جامعه کبیره خطاب به اهل بیت علیهم السلام می خوانیم یعنی خدا با شما هست؛در جمیع حالات شما هست. در خانه شما هست. حالا بقیه عبارت را هر جور میخواهید خودتان معنا کنید. من نمیتوانم وارد آن بشوم. کار مشکل میشود.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
👉 @naseri_ir
🔹گفتیم معنای عبارت و الحق معکم که در جامعه کبیره خطاب به اهل بیت علیهم السلام می خوانیم یعنی خدا با شما هست؛در جمیع حالات شما هست. در خانه شما هست. ممکن است یک نفر بگوید که خدا با همه هست مگر در قرآن نفرمود هُوَ مَعَكُمْ أَيْنَ ما كُنْتُمْ وَ اللَّهُ بِما تَعْمَلُونَ بَصيرٌ (حدید/4) اختصاص به اهل بيت عليهم السلام ندارد هر کجایی باشید خدا هست. در یک سلول آهنی هم باشی که هیچ روزنه¬ای نداشته باشد و آنجا عبادت بکنی خدا با تو هست و میبیند. معصیت هم بکنی، خدا با تو هست و میبیند. لذا سؤال میکند چرا در زیارت جامعه آمده خدا با اهل بیت هست؟!
🔸اما جواب سوال: گرچه خدا با همه هست، اما معیت او فرق میکند. معیتی که حضرت حق با امثال من و شما دارد معیت علمیاست. به حالات من عالم است. معنای هو معکم هم این است که علم او به من احاطه دارد. قدرت او محیط به من است. مدیرتش محیط به من است. این درست هم هست. اما نسبت به اهل بيت عصمت و طهارت رحمانیت و رحیمیت او محیط به آنهاست. تفضلاتش، کراماتش با آنهاست و عنایات ویژه به آنها میکند. پس الحق معکم غیر از و هو معکم اینما کنتم است. معیتی که حضرت حق با اهل بيت عصمت و طهارت دارد، غیر از معیتی است که با من دارد. چون آنجا سنخیت هست. الله نور السماوات و الارض است و اهل بيت عصمت و طهارت هم نور هستند لذا یک سنخیتی بین دو نور هست. اهل بيت عصمت و طهارت نور هستند.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
👉 @naseri_ir
🔸تفاوت کار حضرت ابراهیم (ع) با صحنۀ عاشورا🔸
آنچه ابراهیم انجام میدهد در این حد است که زن و بچه خود را در صحرایی میبرد که نه آب، غذا و نه زیلویی در آنجاست.
اما حسین بن علی (ع) زن و بچه خودش را در جایی میآورد که دیگر دوستی نمانده و همه شهید شدهاند. مدافعی از این هشتادوچهار زن و بچه نیست و همه به شهادت رسیدهاند.
اگر ابراهیم (ع) زن و بچه خودش را در جایی قرار داد که دوست نبود، دشمن هم نبود. اما حسین بن علی (ع) باید امتحانش سختتر از ابراهیم باشد. زن و بچه خود را درجایی قرار میدهد که دوست نیست اما تا چشم کار میکند، دشمن هست. دشمن عادی هم نیستند؛ دشمنی هستند که نهتنها دین ندارند و به معاد معتقد نیستند؛ بلکه مردانگی و جوانمردی هم ندارند که فرمود «یا معشر آل ابى سفيان ان لم يکن لکم دين و کنتم لا تخافون المعاد فکونوا احرارا في دنياکم» به آنها پیشنهاد کرد در حد مشرکین باشید! مثل عهد جاهلیت که تا مردی زنده بود به سمت حرم او نمیرفتند برای شما هم یک پیشنهاد دارم؛ اول کار مرا بسازید، بعد به سمت حرم من بروید!
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸از کجا بفهمیم که در مسیر صحیح هستیم؟🔸
مسافری که به سوی مقصد حرکت میکند، راه نرفته را پیش رو میبیند؛ اما اگر پشت به مقصد بایستد، مسیر طی شده را خواهد دید.
کسی که رفتهها و کردههای خود را میبیند، باید باور کند که در حال اشتباه است و پشت به مقصد ایستاده و کسی که نرفتهها و نکردهها را مینگرد، شک نکند که رو به مقصد ایستاده و در مسیر صحیح قرار دارد. پس اگر مقداری عُجب در عمل کسی پیدا میشود، نشانۀ آن است که دارد پایین میآید و تنزّل میکند. چنین فردی باید به خدا پناه ببرد و توجهش به آن کارهایی باشد که انجام نشده است تا مبادا غرور پیدا کند.
📖 تمثیلات اخلاقی، جلد یکم، صفحه ۴٠
@haerishirazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : مصادیق صله رحم
#حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
💠 @samtekhoda3
🔹لطف حضرت امیرعلیه السلام به شیعیان و دوستانشان
اما خوشا به حال شیعیان و دوستان امیر المومنین علیه السلام که چقدر مورد لطف و عنایت حضرت قرار میگیرند. حضرت اميرالمومنين علیه السلام ميفرمايد: که بهشت هشت در دارد، دراول، مال انبيا و صالحين است. در دوم اختصاص به شهدا و صديقين دارد. پنج درديگر مال شیعیان و دوستان علي علیه السلام است.
حضرت ميفرمايد: به عزت و جلال حق قسم من دم پل صراط ميايستم و مرتب ميگويم: رَبِّ سَلِّمْ شِيعَتِي وَ مُحِبِّي وَ أَنْصَارِي وَ مَنْ تَوَالَانِي فِي دَارِ الدُّنْيَا یعنی پرودگارا، شیعیان و دوستان و یاوران من و هرکس که در دنیا از من تبعیت میکرد را حفظ بفرما.
🔸در ادامه روایت ميفرمايد: صدايي از عرش الهی به گوش میرسد که حضرت حق میفرماید: دعاي تو را مستجاب کردم و شفاعت تو را در مورد شیعیانت پذیرفتم. آنگاه هر کدام از شیعیان و دوستان من و کسانی که من را یاری نمودند و با عمل یا گفتار با دشمنان من جنگیدند شروع به شفاعت میکنند و در مورد هفتاد هزار از دوستان و همسایگانش شفاعت میکنند.اما یک در دیگر میماند که مخصوص سایر مسلمین است. کسانی که شهادت به وحدانیت خدا بدهند و در قلبشان به اندازه ذرهای بغض و کینه ما اهل بیت را نداشته باشند. (بحارالأنوار ج : 8 ص : 39، الخصال ج : 2 ص : 408)
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
👉 @naseri_ir
🔻دربارهی اشارهی رهبر معظم انقلاب
۱. اشارهی رهبر انقلاب در دیدارشان با اعضای مجلس خبرگان به مسألهی انتخاب رهبر، فقط تذکر به یک امر طبیعی محتمل و ممکن بود و برخلاف برخی گمانهزنیها، ایشان مقصود خاصی نداشتند. ازاینرو، ایجاد فضای نگرانی درباره حیات و جان ایشان درست نیست. باید به لطف و فضل الهی امید داشت که شخص ایشان، پرچم را به دست حضرت حجت بدهند.
۲. شاید دلیل بیان این اشاره از سوی رهبر انقلاب نیز، یکی این باشد که جامعه در اثر این اتفاق محتمل و طبیعی - و نه قطعی و پیشبینیشده - دچار شوک و سرگردانی نشود و گمان نکند که انقلاب از دست رفته است؛ بلکه تأمل کند که رهبر انقلاب، پیشاپیش نسبت به آن تذکر داده بودند. ایشان بر حسب ظاهر عمل میکنند؛ هر چند به توفیق الهی، چنین رخدادی واقع نخواهد شد و إنشاءالله زعامت ایشان، متصل به ولایت امام معصوم بشود.
۳. و دلیل دیگر اشارهی ایشان این است که تهدید پوچ و رسانهای و حماقتبار صهیونیستهای کثیف و پلید دربارهی ترور ایشان، خنثی و بیمعنا شود و بدانند که ساختار، همچنان تداوم خواهد یافت. رهبر انقلاب، از ثبات ساختار و وابستهنبودن آن به اشخاص سخن گفتهاند، نه اینکه واقعهی ناگواری در پیش باشد. ایشان تصریح کردهاند که اگر چنان شد، خبرگان اینچنین عمل کند؛ این یعنی حرکت انقلاب، متوقف نخواهد شد و انقلاب، آن اندازه به استحکام ساختاری دست یافته و متقن و استوار گردیده است که شخصمحور نیست و چرخهی حیات و استمرار و بازتولیدش، هرگز متوقف نخواهد شد. همین و نه بیشتر. کمترین جای نگرانی نیست و زعامت حضرت ایشان در اثر تفضل و توجه الهی، سالهای سال به طول خواهد انجامید و به ولایت حضرت حجت، متصل خواهد شد.
۴. با اینهمه، هیچ تردیدی وجود ندارد که رهبر انقلاب، ذخیرهی الهی و یک شخصیت متمایز تاریخی هستند. علامه مصباح دربارهی ایشان گفته بودند که مقام ایشان بسیار بالاتر از سید خراسانی است؛ و در جایی دیگر نیز تصریح کرده بودند که اگر بتوان نظیری برای ایشان در تاریخ اسلام یافت، بهسختی و با تساهل میتوان از خواجهنصیرالدین طوسی نام برد؛ و همچنین افزوده بودند که گویا روح امام خمینی در ایشان حلول کرده و ایشان، نسخهی بدل امام هستند؛ و بارها نیز گفته بودند که ایشان، بالاترین نعمت الهی برای ما هستند و هرچه قدردان وجود ایشان باشیم، از عهدهی شکر نعمت وجود ایشان برنخواهیم آمد.
۵. و مگر مطابق آن رؤیای منقول و معتبر، رسول اکرم به ایشان امر نکردهاند که بنای ناتمام امام خمینی را به پایان برسانند؟! و مگر آن حضرت، ایشان را بر این امر دشوار، قادر و توانمند نشمردهاند؟! پس باید امید داشت که طرح قدسی و تمدنیِ انقلاب اسلامی، به دست باکفایت آیتالله خامنهای، به سرانجام مطلوب خواهد رسید و این انقلاب، به مقدمهی ظهور حضرت حجت، تبدیل خواهد شد. چنانکه اهل بصر و معنا گفتهاند، تقدیر الهی این است که تاریخ این انقلاب، تاریخ متصل به عهد ظهور و متحد با صاحب ولایت کلی است.
۶. و نکتهی پایانی اینکه ایشان یک دهه پیش نیز چنین تذکری به مجلس خبرگان داده بودند: «در انتخاب رهبر آینده، ملاحظهی خدا را بکنید. احتمال اینکه این دورهای که تازه شروع خواهد شد، مبتلا بشود به این آزمایش، احتمال کمی نیست؛ آن وقتیکه بنا است رهبر انتخاب بشود، ملاحظات و رودربایستیها را کنار بگذارند؛ خدا را در نظر بگیرند، وظایف را در نظر بگیرند، نیاز کشور را در نظر بگیرند؛ بر این اساس رهبر انتخاب بشود.»(بیانات در ۱۳۹۴/۱۲/۲۰). این تعابیر، جای نگرانی بیشتری ندارد
مهدی جمشیدی
پلان اول :
مختار: میخواهم فرماندهی سپاه را در جنگ با زبیریان خود بر عهده بگیرم.
کیان: این کار را نکنید امیر
مختار: برای چه؟
کیان: چون وقتی شما وارد عرصه ی نبرد شوید، دشمن میفهمد که ما برای مقابله با او با تمام قوا به میدان آمده ایم و این روحیه آنها را بالا میبرد[و ضعف ما را نشان میدهد]
پلان دو :
عمار در میانه های جنگ صفین به شهادت میرسد .
علی علیه اسلام تنها شده ،
در میان لشکریان قدم میزند ،
اشک میریزد و ندا میدهد :
«أین عمار؟ ...... أین عمار؟»
عمار کجاست؟
عمار کجاست تا تنهایی علی را در بین این همه حیله و نیرنگ معاویه و عمروعاص از بین ببرد .
تا وقتی عمار بود ، با خطبه ها و روشنگری هایش راه را بر گزافه گویی های سپاه نفاق میبست ،
اما حالا ..
پلان سه :
چند سال قبل حضرت آقا حمله دشمن را اعلام میکنند ؛
💥حمله فرهنگی ،
💥ناتو فرهنگی ،
💥شبیخون فرهنگی ،
همه را میگوید اما ما فقط نگاه میکنیم .
⚡️کار به جایی میرسد که ندای
«أین عمار» شان به آسمان میرود ، اما باز هم فقط نگاه میکنیم .
حالا خودش یک تنه به میدان می آید ،
حرف های اشتباه همه را بیان میکند و پاسخ میدهد ،
برجام دو و سه و چهار ،
دنیای گفتمان .
همه را رد میکند ،
ما هم کلی ذوق میکنیم که آقا دارد روشن گری میکند .
اما ....
حواسمان نیست ، که وقتی «ولی» خودش به میدان آمده یعنی دیگر از وجود «عمار» در بین ما ناامید شده .
تنها شده ،
خودش یک تنه به جنگ میرود .
خودش میگوید من سالهاست دارم شمشیر میکشم .
میدانی وقتی فرمانده ، ولی ، خودش به میدان می آید یعنی چه ؟
یعنی حال و اوضاع لشکر خراب است .
کاش به جای خوشحالی از حرف های این چند مدت حضرت آقا ، کمی گریه میکردیم که به خاطر بی حالی و بی عرضگی ما و تنها شدن رهبر ، دیگر خودش مجبور است جواب اراجیف نااهلان را بدهد ...
أينَ عَمّار ؟
تکرار تاریخ*
*معلم تاریخمان میگفت:*
*که امیرالمومنین (ع) جنگ را در صفین برده بود ...*
❗️❗️در دقیقه 90 برخی شعار تعامل و اعتدال سر دادند و اصلا یادشان رفت معاویه همان فرزند هند جگرخوار است !!!
❗️❗️علی (ع) را به پای میز "مذاکره" کشاندند !!!
❗️❗️و جنگ برده اش را ناتمام گذاشتند !!!
❗️👈هر چه علی (ع) گفت "مذاکره" خدعه دشمن است، اینها میخواهند جنگ باخته را دوباره ببرند ...
کسی گوش نکرد !!
❗️📌تازه حاضر نشدند ابن عباس و حتی مالک را که نماینده علی (ع) بود به مذاکره بفرستند !!!
❗️👈گفتند مالک جنگ طلب، خشن و غیر منعطف است !!!
❗️👈بلاخره پایشان را در یک کفش کردند که حتما باید ابوموسی اشعری !!! برای مذاکره برود ...
📌علی (ع) گفت من به ابوموسی مطمئن نیستم...
❗️👈آنها گفتند شما بدبین هستی. ابوموسی خوب و انقلابی ست !!!
📌علی (ع) گفت:من به نتیجه این مذاکرات خوشبین نیستم. شما به هدفی که از این مذاکرات دارید نمیرسید.
❗️👈گفتند در مذاکرات خوشبینی و بدبینی معنا ندارد !!!
📌علی (ع) گفت باشد ... مذاکره کنید، این هم تجربه ای میشود برای مردم ... که بفهمند به ترسوها و آنها که پای مقاومت ندارند نباید اعتماد کرد ...
👈مذاکره ابوموسی و عمر و عاص شروع شد
❗️👈تا مدتها متن مذاکرات محرمانه بود !!!
علی (ع) مالک را فرستاد تا به ابوموسی بگوید ما پشتیبان توایم، مبادا به عمرو عاص اعتماد کنی، او شیطان بزرگ است...
❗️👈ابوموسی ابرو در هم کشید و به مالک گفت:
شما توهم توطئه دارید !!! عمروعاص مودب و باهوش است.
اگر او به من قولی دهد به او اعتماد میکنم !!!
❌⭕️👈روز اعلام نتیجه مذاکرات حکمیت فرا رسید
👈در مذاکرات محرمانه البته به طور شفاهی تعهد کرده بودند که هر دو نفرشان ،
علی (ع) و معاویه را عزل کنند و امر را به رای عمومی بگذارند.
❗️👈در مسجد عمروعاص اول به ابوموسی تعارف زد. گفت تو بزرگ مایی !!!!
❗️👈ابوموسی خندید و بالای منبر رفت
❗️❗️و گفت: چنانکه این انگشتر را از دست در می آورم علی ع را از خلافت عزل میکنم !!!! بعد پایین آمد و با لبخند به عمروعاص بفرما زد
❗️👈عمروعاص بالا رفت و گفت چنانچه این انگشتر را از دست در میآورم علی ع را خلع و چنانچه دوباره این انگشتر را به دست میکنم معاویه را نصب مینمایم !!!
❗️❗️ابوموسی خشکش زده بود ...فایده ای هم نداشت ... خود کرده را تدبیر نیست .... 🌑🌑
👇👇👇👇👇
📌امام علی (ع) از همان ابتدا خوشبین نبود ...
چون دشمن شناس بود ...
.
.
❗️❗️👈 اینچنین بود که معاویه جنگ باخته نظامی را تبدیل به پیروزی سیاسی کرد......
*باشد که از تاریخ درس گیریم*
البته از تاریخ درس نگرفتیم و به روحانی رای دادیم
از عملکرد روحانی درس نگرفتیم و دوباره به روحانی رای دادیم
از عملکرد دوباره روحانی درس نگرفتیم و به پزشکیان یعنی دولت سوم روحانی رای دادیم
ما حتی از زمان حال هم درس نمی گیریم چه برسد به تاریخ
🌷آداب ازدواج از منظر قرآن کریم 🌷
✅در آداب ازدواج قرآن به دو نکته طلایی اشاره می کند:
👌اولین نکته قرآنی در مورد آسان گیری پدر خانم ها نسبت به تازه دامادهاست. حضرت شعیب به عنوان پدر دختر به حضرت موسی علیه السلام که داماد آینده اوست با صراحت می گوید نمی خواهم بر تو سخت بگیرم.
وَمَا أُرِيدُ أَنْ أَشُقَّ عَلَيْكَ سَتَجِدُنِي إِن شَاءَ اللَّهُ مِنَ الصَّالِحِينَ، ﻭ ﻣﻦ ﻧﻤﻰ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺑﺮ ﺗﻮ ﺳﺨﺖ ﮔﻴﺮم ﻭ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﺍ ﺍﺯ ﺷﺎﻳﺴﺘﮕﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﻲ ﻳﺎﻓﺖ .(٢٧/ قصص)
👌دومین نکته مهم در بحث ازدواج داشتن روحیه توکل و امید به فضل الهی بخصوص در امور مالیست که امروزه حلقه مفقوده بین خانواده هاست. وَأَنكِحُوا الْأَيَامَىٰ مِنكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَإِمَائِكُمْ إِن يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ.(٣٢/نور)
https://eitaa.com/qurnwords
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬تشرف اسماعیل حرقلی خدمت امام زمان علیه السلام
🎤 گوینده: حاج مرحوم کافی
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸آموزش عملی تواضع و انتقادپذیری توسط والدین🔸
در روایت داریم که ««رَحِمَ اللهُ مَنْ اَهْدَی اِلَیَّ عُیُوبی»»؛ خدا رحمت کند کسی را که عیب مرا به من هدیه کند؛ اگر کسی میخواهد برای من گل بیاورد، گل او این باشد که بگوید: آقا! من این نکته را در زندگی شما دیدهام؛ این عیب را میخواهم بگویم. اگر شما میخواهید به امام جمعهتان هدیه بدهید، بگویید: این مدت ما آمدیم صحبتهای تو را گوش کردیم و حالا میخواهیم گلی برایت بفرستیم. آقا! این صحبتت این اشکال را دارد یا صحبتهایت برای ما کمی سنگین است یا سطحش پایین است. این بهترین هدیه است. اینکه شعار بدهند: «صل علی محمد...»، هدیه نیست. اینکه انسان را کمک کنند، هدیه است. اینکه عیب کسی را به او بگویند، خدمت است؛ چون فردای قیامت، انسان از چه کسی تشکر میکند؟ از کسی که تعریفش کرده یا از کسی که عیبش را برطرف کرده؟
به بچههایتان بگویید: اگر عیب مرا به من بگویید، من به شما دعا میکنم. این میشود تواضع؛ این میشود دوری از تکبر؛ این میشود دروازۀ بهشت، نه اینکه انسان در خانه بگوید: من بابا هستم؛ من بزرگتر هستم؛ من ارشد هستم؛ هرچه من میگویم، باید بشود؛ بچه غلط میکند به من حرفی بزند!
📖 راه رشد، جلد چهارم، صفحه ١٣۴
@haerishirazi
#داستانک
❖ داستانهایی از زندگى حضرت فاطمه عليهاالسلام
🏷 اوّل همسایه، بعد اهل خانه
● امام حسن عليهالسلام گويد: يک شب جمعه مادرم را ديدم كه در محراب عبادت ايستاد و همواره نماز مىگذارد و در ركوع و سجود بود تا شب به صبح رسيد و شنيدم كه براى زنان و مردان مؤمن با ذكر نام آنها دعا مىكند و هر چه بيشتر براى آنها از خداوند درخواست مىكند اما براى خود دعا نمىكند.
● عرض كردم: مادر! چرا براى خود دعا نمىكنى همانگونه كه براى ديگران دعا مىكنى؟ فرمود: «فرزندم! اوّل همسايه بعد اهل خانه».
📚 علل الشرايع؛ ج ۱ باب ۱۴۵
🆔 @balagh_ir
🌸مقتسمین چه کسانی هستند؟🌸
🔹وَقُلْ إِنِّي أَنَا النَّذِيرُ الْمُبِينُ (۸۹) كَمَا أَنْزَلْنَا عَلَى الْمُقْتَسِمِينَ (۹۰) الَّذِينَ جَعَلُوا الْقُرْآنَ عِضِينَ (۹۱/حجر)
🔸بگو من صراحتاً هشدار میدهم، از عذابی که بر سرِ مُقتسمین قرار است بفرستیم؛ همانهایی که قرآن را چندپاره میکنند.
✅«عِضِیْنَ»: ﻳﺎ ﺟﻤﻊ «ﻋﻀﻪ» ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﻱ ﻧﺰﺍﻉ ﻭ ﻣﺸﺎﺟﺮﻩ ﺍﺳﺖ ﻳﺎ ﺍﺯ «ﻋﻀﻮ» ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﻱ ﻗﻄﻌﻪ ﻗﻄﻌﻪ ﻛﺮﺩﻥ ﻣﻲ ﺑﺎشد
.
✍ "مُقتَسمین" کسانی هستند که قرآن را بخش بخش می کنند، یعنی همهٔ قرآن را یکجا و دربست قبول نمی کنند بلکه تکّههایی از آنرا که به نفع آنهاست، می پذيرند و بخشهایی را که به ضرر آنهاست، انکار می کنند. البته دستورات الهی کلا به نفع انسانهاست؛ گاهی پای امتحانات یا کوته بینی ها باعث می شود؛ بعض از احکام را به ضرر خودمان تلقی کنیم در حالی که چنین نیست!. مصداق مقتسمین، در زمان رسول خدا(ص) برخی از علمای اهل کتاب بودند که بخشهایی را که مطابق با باورهای آنها بود، میپذیرفتند اما بخشهایی را که با باورهای خرافی آنها مثل الوهیت مسیح(ع) جور نبود، نمیپذیرفتند. مقتسمینِ زمان ما روشنفکرمآبانی هستند که فقط اخلاقیات و نهایتاً عبادیات قرآن را می پذیرند و احکام قضایی و اجتماعی و سیاسی آنرا مربوط به گذشته می دانند. منشأ تفکر غلط آنها، گاهي جَهل علمي و زماني جهالت عملي است؛ گاهي بي مايگي و زماني بيماري؛ گاهي تهي مغزي و زماني سيه دلي است.
@qurnwords
می دانستید خدا همیشه یک نماینده و یک انسان ویژه به عنوان دلیل و راهنما روی زمین دارد؟!
در حدیثی از امام زمان آمده که زمین همیشه یک حجت خدا دارد که یا آشکار است یا پنهان!
خدا امروز با غیبت این حجت و این نماینده ما را امتحان میکند. امام صادق در مورد ابتلا که در قرآن آمده لَنَبْلُوَنَّکُمْ1... می فرماید یکی از موارد امتحان همین دوران غیبت امام زمان ع است.
لَنَبْلُوَنَّکُمْ یعنی ما شما [مؤمنین] را [حتماً] قبل از ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)مورد آزمایش قرار میدهیم.2
..............
1.بقره،155
2.تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۷۴۰
بحارالأنوار، ج۵۲، ص۲۰۲
#ولایت
#امامت
#قرآن_کریم
#طرحآیات
#گروهقرآنیتبلیغیفضل