May 11
هدایت شده از ستاد همکاری ها
نخستین مرثیه سرابان امام حسین علیه السلام و فضیلت گریه بر شهیدان کربلا
http://hamkariha.ir/fa/news/11362
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
🌀 مهمترین پیشنهاد نظام سلطه برای خرابکردن مدیریت، در بخش خانواده است
🌀 فرهنگ نظام سلطه به آدمها القا میکند «مدیریت نکن» یا «بد مدیریت کن»
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۵) - ۱
🔹 امروز فرهنگ و تفکر نظام سلطه، محور دشمنی و اغراض اصلیاش علیه ما، به دو موضوع برمیگردد:
🔹 یکی اینکه میگوید: «ای آدمها، مدیریت نکنید و مدیریت بشوید» یعنی مدیریتنکردن و منفعلبودن را تبدیل کرده است به یک ارزش، به یک مُد و به یک چیز جذاب!
🔹 دوم اینکه میگوید: «اگر مدیریت میکنید، بد مدیریت کنید!» یعنی با روشهای مختلفی، بد مدیریت کردن را به آدمها القا میکند و پیشنهادهایی میدهد، برای مدیریت بد!
🔹 درواقع دشمن ما میخواهد کسی مدیر نباشد تا خودش همۀ ما را اداره کند لذا این را القاء میکند که «شما مدیریت نکنید، من شما را اداره میکنم!» این شیوۀ نظام سلطه است.
🔹 مهمترین پیشنهادهای نظام سلطه برای خرابکردن مدیریت در بخش خانواده است. خودشان هم صریحاً میگویند: برای اینکه مدیریت در جامعه، فشل بشود و در مجموع، ما بتوانیم جامعه را به بردگی بکشیم، باید مدیریت در خانواده را خراب کنیم؛ یا در خانواده مدیریت نباشد، یا در خانواده مدیریتِ بد باشد!
➕ بیشتر بخوانید:
http://kowsarnews.ir/news/view/80962
@kowsarnews
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
✳️ معاون فرهنگی وزارت علوم خواستار توجه دانشگاهها به حجاب و عفاف شد
🔸 معاون فرهنگی وزارت علوم خواستار توجه دانشگاهها به حجاب و عفاف شد
معاون فرهنگی وزارت علوم با اشاره به بحث حجاب و عفاف گفت: تاکید ما برای دانشگاه ها این است که به این قواعد توجه کنند و از دانشجویان می خواهیم در این حوزه مشارکت کنند.
وی افزود: بنابراین همان گونه که دانشجویان باید در حوزه آموزش و پژوهش هنجارپذیری داشته باشند، درحوزههای فرهنگی و اجتماعی هم که مجموعهای از قواعد و هنجارها وجود دارد و برآمده از عرف و اسناد بالادستی است، از دانشجویان انتظار می رود که هنجارهای دانشگاه را پاس داشته و به آنها حرمت نهند.
@kowsarnews
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
✳️ تغییر قانون حجاب و عفاف بر خلاف دستور صریح مقام معظم رهبری است
🔸 معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان فارس گفت: تغییر قانون حجاب و عفاف بر خلاف دستور صریح مقام معظم رهبری، چیزی جز اهمال کاری برخی از مسئولان نیست.
مریم دل افکار در گفت و گویی، با اشاره به اهمیت جایگاه عفاف و حجاب در جامعه، اظهار داشت: مکتب عاشورا اشاعه حجاب و عفاف است.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان فارس تصریح کرد: پس از گذشت بیش از چهار دهه از انقلاب اسلامی و به برکت نظام مقدس اسلامی و مقام معظم رهبری توانسته ایم فرهنگ غنی انقلاب اسلامی به ویژه فرهنگ ناب شیعی را به قلب دشمنان صادر کنیم.
وی اضافه کرد: جای بسی تاسف است که برخی مسئولان برخلاف تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر عدم بازنگری در قانون حجاب و عفاف، در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام به نقض سند حجاب و عفاف مصوبه سال ۸۴ و حذف برخی از قسمت های آن کرده اند. از قوه قضائیه تقاضای رسیدگی به این اقدام غیر قانونی داریم.
@kowsarnews
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 کمیک موشن خاطرات سفیر
🌺 قسمت پنجم: روزی تو خواهی آمد
🌟 انتشار پنجمین قسمت از مجموعه داستانی کتاب #خاطرات_سفیر؛ کتابی که رهبر انقلاب توصیه کردند «خانمها بخوانند».
🌸 این بخش از کتاب، ماجرای گفتگوی خانم نیلوفر شادمهری با یک دانشجوی آمریکایی را روایت میکند که دربارهی مفهوم #ظهور صحبت میکنند.
🏴 @Kowsarnews
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
❤️ یک نذری متفاوت
🍛 مقولهی نذر و نذری دادن از جمله قرارهای معنوی انسان با خداوند است که در ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) جلوهی بیشتری دارد. اما خوب است به این نکته فکر کنیم که گاهی بهتر است در کنار نذورات همیشگیمان به فکر رواج دادن انواع نذرهای فرهنگی نیز باشیم 👇
❇️ مزایای نذورات فرهنگی و معنوی نسبت به نذرهای مادی:
🔸در راستای اهداف انبیاء و معصومین علیهم السلام است [هدایت گری و آبادانی آخرت انسانها].
🔹اجر و پاداش بسیار فراوانی دارد زیرا نتایج مستمر و ماندگارتری دارد.
🔸باقیات و صالحات است و همه ما میدانیم آثار هدایت یک انسان گاه هزاران سال باقی میماند برای مثال ثمره خرجهایی که حضرت خدیجه سلام الله علیها برای پیشبرد اهداف پیامبر (ص) کرد چقدر عظیم و گسترده و ماندگار است.
🔹در بسیاری از موارد نذرهای معنوی و فرهنگی با وجود این همه آثار و نتایج مثبت بسیار کم هزینه تر از نذرهای مادی است. مثلا هزینه انتشار و توزیع یک روایت از معصوم علیه السلام کجا و هزینه اطعام میلیونی کجا؟
⁉️ سوال مهم اینجاست که چه کارهایی میتوانیم انجام دهیم؟
1️⃣تهیه و توزیع کتابهای مناسب و سیدی هایی که معرفت دینی و اعتقادی افراد را بالا میبرد.
2️⃣تولید یا اختصاص مبلغی جهت تولید مستندات و فیلم و پوسترهایی که در جهت ترویج معارف دین و اخلاق است یا نذر برای وقف کتاب در گردش.
3️⃣در هیاتها به بچههای کوچک عزادار هدایای دوست داشتنی مثل گیرهسر یا مدادهای فانتزی بدهیم.
4️⃣میتوانیم نذر کننده علوم و فنونی باشیم که در آن مهارت داریم و هر کس به تناسب شغلش میتواند نذر فرهنگی داشته باشد: پزشکی که یک روز در هفته یا ماه به درمان رایگان بیماران فقیر خدمات بدهد؛ معلمی که در مناطق محروم به رایگان تدریس کند؛ کتاب فروشی که چند درصدی تخفیف به کتابهایش اختصاص دهد؛ راننده تاکسی که تا مسیر هیاتها افراد را رایگان برساند و...
5️⃣ اهدای خون هم از نذرهای زیبای فرهنگی و معنوی است.
6️⃣ اگر تخصصی در حوزههای مختلف داریم نذر کنیم زمانی را برای گفتگو با افراد دردمند و ارائه راهکار به آنان اختصاص بدهیم.
7️⃣ برعهده گرفتن مخارج کودکان بیسرپرست یا بد سرپرست حتی برای یک مدت معین جزء نذرهای بسیار خوب است.
8️⃣ برعهده گرفتن مخارج درمان افراد نیازمند یا بیماری های خاص.
9️⃣ برگزاری رایگان کلاس و نشستهای گفتگو محور با موضوعات اعتقادی و اخلاقی و روایات قرآن و تاریخ اسلام.
🔟 تهیه بروشور هایی جذاب با محوریت نیازهای فکری مردم.
🌱 #مهارتهای_زندگی
🏴 @Kowsarnews
Dr.z. Mirjafari:
Z Mirjafari:
نهایت عشق و ایثار یک هنرمند زن قهرمان برنامه تلویزیونی ......
دربرنامه "فینال عصر جدید" بار دیگر تصویری از زنان توانمند ایرانی به تصویر کشیده شد. برخلاف تبلیغات گسترده سلبریتی ها که زنان نمی توانند دراین برنامه هنرهای رقص و خوانندگی خود را به نمایش کشند، این برنامه نشان داد که زنان هنرمند محجبه ایرانی اگر بخواهند می توانند با کمترین امکانات هم خودرا ثابت کنند." خانم فاطمه عابدی "و" دختران نینجا "نمونه ای از این اعجاب وهنر را در این فینال به تصویر کشیدند ونشان دادند زنان ایرانی علی رغم تمام سقف شیشه ای ها و سختی های موجود می توانند باحجاب باشند، مادری کنند و موفقیت خود را به تصویر کشند. هنر تصویر گری خانم عابدی بر روی شن این بار همراه بود با خلق تصاویر و روایت قصه شیرین عشق وایثار مادری و تصمیم مهم اهدای عضو جگر گوشه. همزمانی هنر و احساس به همراه ظرافتهای خاص تصویر گری روی شن را در انگشتان زنی دیدیم که هم همسر بود هم مادر وهم هنرمند برجسته که تنها با چندحرکت روایتگر زندگی مادری فداکار بود. بی شک این هنرمند ثابت کرد که اندیشه تمام زنان ایرانی آن چیزی نیست که عده ای سلبریتی آن را هنر می دانند و تاسف می خورند بلکه جلوه کمال زن ایرانی و توانمندی های او در قالبهای گوناگون متناسب با ویژگیهای شایسته فطری او ظهور می یابد. زاهره سادات میرجعفری دکتری مطالعات زنان
http://www.hawzahnews.com/news/861517/%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%BE%D8%B1-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%A8-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%B9%D8%B5%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF
هدایت شده از دروس
talagh.96.pdf
6.96M
💠 گزارش تبیینی طلاق در ایران منتشر شده توسط سازمان ثبت احوال
تا آنجا که ما متوجه شدیم، این آخرین گزارش تبیینی منتشر شده است. آمار جدیدتر ممکن است منتشر شده باشد اما گزارش تبیینی جدیدتر ندیدیم.
دانلود از سایت سازمان ثبت احوال:
https://www.sabteahval.ir/Upload/Modules/Contents/asset99/talagh.96.pdf
🆔 دانشپژوهان: @dph110