#نشست_علمی
🔸حقوق کودکان در اسناد بینالمللی
با تأکید بر وقایع اخیر غزه و لبنان
🎤حجتالاسلاموالمسلمین دکتر غلامرضا پیوندی، عضو هیئتعلمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🗓 سهشنبه، ۲۹ آبان ۱۴۰۳، ساعت۱۰:۳۰
🖇 حضوری و مجازی
🏢قم، بلوار الغدیر، کوچه۱۰، پلاک۵، پژوهشکده زن و خانواده، طبقه۶
💻 پخش زنده از طریق:
http://live.wfrc.ac.ir
🆔@wfrcacir
هدایت شده از پژوهشکده زن و خانواده
#فروش_ویژه
#هفته_کتابخوانی
✅فروش ویژه انتشارات پژوهشکده زن و خانواده به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی
👈 ۲۰ تا ۴۰درصد تخفیف به مدت ۱۰ روز، با مراجعه به فروشگاه اینترنتی پژوهشکده زن و خانواده⬇️
🌐https://lms.wfrc.ac.ir/shop/
#پژوهشکده_زن_خانواده
🆔@wfrcacir
پژوهشکده زن و خانواده
#نشست #زنان_و_مقاومت سلسله نشستهای "نسبت میان زنان و مقاومت" نشست سوم: 🎤 دکتر ناهید سلیمی ▫️
#گزارش
#نشست
#زنان_و_مقاومت
🔰تداوم نسل و انتقال فرهنگ مقاومت، مهمترین کنش سیاسی زنان فلسطینی در نبرد با باطل است.
دکتر #ناهید_سلیمی در نشست "سیمای سیاسی و تولید ادبیات اعتراضی زنان مسلمان در مواجهه با باطل" مطرح کرد:
👈 سیاست خوب همان #سیاست توسعه یافته به زیست بشری است و در این تعریف همه اهلبیت(ع) سیاستمدار بودند و هر چیزی که با زیست مؤمنانه مرتبط باشد سیاسی است لذا یکسری شاخصههایی دارد؛ این شاخصهها دو چیز است؛ اول طاغوتزدایی و دوم مشروعیتبخشی به حق. یعنی هر نوع عملکرد انسان مؤمن وقتی منجر به طاغوتزدایی و تثبیت حق شود عملی سیاسی است.
📌کنش زنان در این نبرد کنش خارقالعاده سیاسی است؛ زنان در ذیل این کنشها به تحریک عواطف میپردازند و مدیریت بحران را برعهده دارند لذا در روایتی که از آنان در هنگام #شهادت اعضای خانواده میبینیم، بعد بینش دینی دیگران را علاوه بر بعد عاطفه تحریک میکنند.
⬅️ زنان، مبارزان آینده را #تربیت میکنند؛ کسانی که در این فرایند چند ده ساله چند جنگ بزرگ و کوچک و چند انتفاضه و اخیرا هفتم اکتبر و حوادث پس از آنان را دیدند که در تاریخ بی نظیر است و در عین حال صبورانه به مبارزه و #مقاومت مشغول هستند که قابل تحلیل و درک برای ما نیست. این مبارزان گرچه در دروه مدرن زندگی میکنند ولی هویت و تفکر مبارزاتی آنان همچنان همان هویت ۸۰ سال قبل است و قطعا زنان نقش کلیدی و مهم را در انتقال این #فرهنگ ایفا کردهاند و این کنشگری قطعا کنشگری سیاسیی در راستای مبارزه با طاغوت و تقویت جبهه حق است.
📝 مطالعه گزارش کامل این نشست
🆔@wfrcacir
#معرفی_کتاب
📚مبانی تطبیق قاعده نفی عسر و حرج بر مسائل فقهی خانواده
⬅️ قاعده نفی عسروحرج از قواعد عام و پرکاربرد در مسائل خانواده است. در #فقه اسلامی، از ظرفیتهای فراوان این قاعده برای تطبیق و اجرا در شئون مختلف و تعاملات گوناگون انسان با دیگران بحث شده، ولی در قوانین کشور خصوصاً قوانین مربوط به #خانواده، از همه این ظرفیتها استفاده نشده است.
🔻از طرفی، بیتوجهی به ضوابط اصولی و مبانی فقهی در توسعه مصادیق و جریان این قاعده، باعث خطاهای آشکار و تطبیقات ناروا گردیده و از طرف دیگر، غفلت از تغییرات عرفی و واقعیتهای اجتماعی، باعث تنگنظری و ایجاد محدودیت در تطبیق قاعده و کنار گذاشتن ظرفیتهای فقه در حلّ معضلات خانوادگی شده است.
🔸این پژوهش، ضمن بررسی مبانی فقهی و تبیین قلمرو قاعده #نفی_عسروحرج و نقش عرف در تشخیص مصادق حرج، به معیارهای تطبیق آن بر مهمترین مسائل فقهی خانواده همچون طلاق قضایی، سقط جنین، حضانت، قوامیت زوج، فرزندخواندگی و...پرداخته است.
،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
📌 برای سفارش این کتاب کلیک کنید
🆔@wfrcacir