63.mp3
4.33M
🎵 #کلیپ_صوتی | روضه در فراق از دادن مادر
@WikiFeqh
🔸 سید مجتبی میرلوحی که بعد نام خانوادگی مادرش نواب صفوی را برگزید. پدرش نام فرزند را سید مجتبی میگذارد تا در لحظه لحظه زندگی به یاد خاندان پیامبر باشد. نواب پس از گذراندن تحصیلات در علوم حوزوی و علوم جدید، و ایفای نقش اساسی در صحنه سیاسی کشور و جهان #اسلام، سرانجام در سن ۳۱ سالگی در پی ترور علاء، توسط #رژیم_پهلوی به اعدام محکوم گشته، پس از دو ماه شکنجه در نیمهشب دوازدهم دیماه ۱۳۳۴ش به شهادت رسید.
#شهدای_انقلاب_اسلامی #ویکی_فقه #نواب_صفوی #فدائیان_اسلام
👈 برای مطالعهی ادامه مطلب به لینک زیر بروید 🔻🔻🔻🔻
📖 wikifeqh.ir/سیدمجتبی_نواب_صفوی
@wikifeqh
#اصطلاح_بلاغی
#ویکی_فقه
🔹 مبالغه اصطلاحی است بلاغی که اغلب برای آرایش کلام و جلب توجّه شنونده به کار میرود و دروغ شمرده نمیشود؛ زیرا در دروغ سعی بر این است که قرینهیی در میان نباشد اما در مبالغه و اغراق و غلو به قراین عقلی متوجه میشویم که مطلب، حقیقت ندارد. این بزرگنمایی به هر میزان که باشد دروغ نیست؛ بلکه شگردی است برای تأثیر بخشیدن زبان خبر برخلاف زبان بلاغی که فقط جنبهی اطلاعدهندگی دارد و فاقد قدرت تأثیر است.
wikifeqh.ir/مبالغه
@WikiFeqh
#نماز_جماعت
#ویکی_فقه
نماز جمعه، نمازی دو رکعتی با دو خطبه پیش از آن، که به جای نماز ظهر در روز جمعه به جماعت اقامه میشود و در صورت وجود شرایطی، شرکت کردن در آن برای مسلمانان واجب است.
🔹 این نماز، پس از نمازهای پنجگانه، مهمترین نماز به شمار میرود. برگزاریِ باشکوه نماز جمعه در طول تاریخ اسلام، همواره از مهمترین نمادهای همبستگی مسلمانان شناخته میشده است.
🔸نماز جمعه در زمان غیبت امام زمان علیهالسلام از نظر بسیاری از فقها از جمله امام خمینی (ره) واجب تخییری است، یعنی انسان مخیّر است که میان نماز ظهر یا نماز جمعه یکی را انتخاب کند.
wikifeqh.ir/نماز_جمعه
@WikiFeqh
wikifeqh (16).mp3
858.3K
🎵 زیارت امام زمان (علیه السلام) در روز جمعه
🎙 با نوای مهدی صدقی
@WikiFeqh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 بنده در منبر نماز جمعه، در خطبهای که در حکم نماز است حقایق را باید بیان بکنم.
___________
📖 مطالعه بیشتر درباره نماز جمعه در سایت #ویکی_فقه👇
wikifeqh.ir/نماز_جمعه
@WikiFeqh
#تفسیر
#ویکی_فقه
🔸 مفسران ذیل آیه ۵ سوره ابراهیم، سه نظریه را مطرح کردند:
1⃣ مراد از ایاماللّه نعمتهای الهی است؛ یعنی حوادث و وقایع مهمی از نعمتهای الهی که برای پیامبران و امتهای پیشین اتفاق افتاده است؛ مانند: رهایی قوم موسی از آلفرعون، فرستادن منّ و سَلْوی برای آنها و سایه افکندن ابر بر ایشان، بیرون آمدن قوم نوح از کشتی و برخورداری آنان از سلام و برکات و رهایی حضرت ابراهیم از آتش.
2⃣مقصود از ایاماللّه نقمتهای الهی است؛ یعنی حوادث و وقایع مهمی از عذابهای الهی که برای امتهای پیشین رخ داده است؛مانند عذابی که بر قوم عاد، ثمود و نظایر آنها فرود آمد.
3⃣ ایاماللّه اشاره به هر دو است، با این تعابیر: الف. مراد از ایاماللّه سنن الهی و افعال او در حق بندگان است؛ خواه انعام باشد یا انتقام.
ب. ترساندن از عذابهایی که بر سر اقوام گذشته آمده است، و یادآوری عفو الهی در مورد دیگران.
ج. ظهور سلطنت الهی؛ خواه با قهر و غلبه، مانند روز مرگ و روز قیامت و روز عذاب، یا با ظهور رحمت و نعمت که در دیگر ایام به آن روشنی نبوده است.
wikifeqh.ir/ایام_الله
@WikiFeqh
#ویکی_فقه
#مهدویت #ظهور
امام باقر علیهالسلام:
🔸هنگامى که مردان، خود را به زنان و زنان، خود را به مردان شبیه کنند ... و جوانى از خاندان محمّد(ص) میان رکن [حجر الأسود] و مقام [ابراهیم] - که نامش محمّد بن حسن، نفْس زکیّه است-، کشته شود و بانگى از آسمان آید که حق نزد او و شیعه اوست، این، هنگام خروج قائم ماست».
کمال الدین و تمام النعمة، ج۱، ص۳۳۱.
@WikiFeqh