13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاسخ_به_شبهات
با سلام به اطلاع می رساند برای این کلیپ روشنگری زحمات زیادی کشیده شده است تا در آن از شبهاتی که در مورد رهبری در اذهان عمومی مردم هست رفع شبهه گردد و انشاءالله در انتخابات آینده دقت لازم را داشته باشیم لطفاً این کلیپ را تا جایی که ممکن هست منتشر کنید در تمامی گروه ها و اقوام و آشنایان با تشکر.🌹
لطفا تا انتها مشاهده و سپس نشر فرمائید.
.•°°•.🌺.•°°•.
🌸 🌸
https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
°•¸.•°
زن، خانواده و سبک زندگی
🎥 #ژن_خدا @pedarefetneh #سبک_زندگی #سبک_زندگی_اسلامی .•°°•.🏴.•°°•. 🌸 🌸
لا فطنه مع بطنه
زیرکی با پرخوری جمع نمی شود.
📚 غررالحکم و دررالکلم، ج1، ص 472.
یا علی🌹
#حقوق_زن_در_اسلام
#ارث
🌿 يوصِيكُمُ اللَّهُ فِي أَوْلَادِكُمْ ۖ لِلذَّكَرِ مِثْلُ حَظِّ الْأُنْثَيَيْنِ ۚ فَإِنْ كُنَّ نِسَاءً فَوْقَ اثْنَتَيْنِ فَلَهُنَّ ثُلُثَا مَا تَرَكَ ۖ وَإِنْ كَانَتْ وَاحِدَةً فَلَهَا النِّصْفُ ۚ وَلِأَبَوَيْهِ لِكُلِّ وَاحِدٍ مِنْهُمَا السُّدُسُ مِمَّا تَرَكَ إِنْ كَانَ لَهُ وَلَدٌ ۚ فَإِنْ لَمْ يَكُنْ لَهُ وَلَدٌ وَوَرِثَهُ أَبَوَاهُ فَلِأُمِّهِ الثُّلُثُ ۚ فَإِنْ كَانَ لَهُ إِخْوَةٌ فَلِأُمِّهِ السُّدُسُ ۚ مِنْ بَعْدِ وَصِيَّةٍ يُوصِي بِهَا أَوْ دَيْنٍ ۗ آبَاؤُكُمْ وَأَبْنَاؤُكُمْ لَا تَدْرُونَ أَيُّهُمْ أَقْرَبُ لَكُمْ نَفْعًا ۚ فَرِيضَةً مِنَ اللَّهِ ۗ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا
حکم خدا در حق فرزندان شما این است که پسر دو برابر دختر ارث برد، پس اگر همه دختر و بیش از دو تن باشند فرض همه دو ثلث [فرضها یعنی سهمیههای معیّن ارث، شش نوع است: نصف، رُبع (یک چهارم)، ثُمن (یک هشتم)، سُدس (یک ششم)، ثلث (یک سوم)، ثُلُثان (دو سوم).] ترکه است، و اگر یک دختر باشد نصف، و فرض هر یک از پدر و مادر یک سُدس تَرَکه است در صورتی که میّت را فرزند باشد و اگر فرزند نباشد و وارث منحصر به پدر و مادر بود، در این صورت مادر یک ثلث میبرد (باقی را پدر)، و اگر میّت را برادرانی باشد در این فرض مادر یک سُدس خواهد برد، پس از آنکه حقّ وصیّت و بدهی که به مال میّت تعلق گرفته جدا شود. شما این را که پدران و فرزندان کدام یک به خیر و صلاح (و به ارث بردن) به شما نزدیکترند نمیدانید. (این احکام) فریضهای است که خدا معیّن فرموده، که خدا به هر چیز دانا و آگاه است.
#الگوی_سوم_زن
#زن_مسلمان
🎋 #موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
🎋 Mohsenzade.com/zm
🎋 Womanfamily.ir
🎋 https://www.aparat.com/woman_family
🎋 @woman_family
#حقوق_زن_در_اسلام
#پاسخ_به_شبهات
❌ چرا ارث و دیه زن نصف مرد است⁉️
🔰 هر چند مسئله «ارث» و تقسیم آن یک مسئله کاملاً اقتصادی بوده و نه ملاک و محک #ارزش انسانی و نیز بیان میشود که با توجه به مسئولیتهای بیشتر و سنگینتر مرد نسب به زن در مسائل اقتصادی (البته در فرهنگ و احکام اسلامی)، به ویژه در موضوع #نفقه و هزینههای مترتب بر خانواده، او باید از سهم بیشتری برخوردار باشد تا بتواند بهتر برای دیگران هزینه کند، اما توجه و دقت به این نکته نیز بسیار ضروری است که اغلب شایع پراکنان و جوسازان راجع به ارث بردن زن به میزان نصف مرد، اصلاً با احکام ارث آشنایی ندارند و یا دارند، اما از روی غرض ضد تبلیغ میکنند.
و گرنه میدانند و یا دست کم باید بدانند که ارث زن همیشه نصف مرد نیست، بلکه در برخی موارد مساوی مرد و در برخی موارد نیز بیشتر از مرد است.
به عنوان مثال:👇
الف – سهم مساوی از ارث:
الف/1- سهم الارث پدر و مادر میت: اگر شخص متوفی فرزند نیز داشته باشد، پدر و مادر وی به طور مساوی یک ششم (سدس) ارث میبرند.
الف/2 – کلالهی مادری: سهم برادر و خواهر مادری از ارث #مساوی است.
ب – سهم #بیشتر زنان از ارث:
ب/1- در صورتی که متوفی یک پدر و یک دختر داشته باشد، پدرش فقط یک ششم ارث را میبرد و وارث ماترک دختر است.
ب/2- اگر فرزندان متوفی در زمان حیاتش مرده باشند و از آنها فرزندی باقی مانده باشد، یعنی متوفی دارای نوه باشد، نوه پسری سهم پسر را به ارث میبرد و نوه دختری سهم دختر را به ارث میبرد. پس اگر نوهی پسری متوفی دختر باشد، و نوهی دختری پسر باشد، به آن دختر که نوه پسری است دو برابر آن پسری که نوه دختری است ارث تعلق میگیرد.
ج - سهم کمتر زنان از ارث:
مشهورترین آن سهم دختر به نسبت پسر از پدر میباشد. که دختر نصف پسر سهم میبرد.
#الگوی_سوم_زن
#زن_مسلمان
🎋 #موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
🎋 Mohsenzade.com/zm
🎋 Womanfamily.ir
🎋 https://www.aparat.com/woman_family
🎋 @woman_family
#حقوق_زن_در_اسلام
#پاسخ_به_شبهات
❌ تفاوت دیه زن و مرد:
دیه نیز تعیین ارزش و قیمت انسان نیست. چرا که ارزش انسان [زن و مرد] به قیمت جان و روح و #ارزشهای_معنوی اوست و ملاک آن نیز #تقوای بیشتر است و نه جنسیت. بدیهی است که اگر دیه ارزش انسانی مقتول بود، خداوند متعال در عین حال که ارزش عالم نسبت به جاهل، متقی نسبت به اهل معصیت، مجاهد نسبت به اهل قعود و سکون و ... را متفاوت بیان نمود، دیه آنها را مساوی قرار نمیداد. بلکه دیه ناظر به بدن یا همان جسم فرد مقتول میباشد. و باید دقت شود که «دیه» به مقتول تعلق نمیگیرد که اگر دو برابر بود بگویند لابد ارزش مرد بیشتر است! بلکه به اولیای دم و بازماندگان او تعلق میگیرد. در واقع این سهم زن از دیه مرد است که دو برابر سهم مرد از دیه زن میباشد.
⁉️ حال اگر سؤال شود که بالاخره این تفاوتها برای چیست⁉️
🔰 پاسخ در خاتمه آیه ارث بیان شده است که میفرماید: «ان الله علیم حکیم». یعنی همه احکام الهی برای بشر از علم و #حکمت خداوندی است که خالق هستی، نظام آفرینش، مرد و زن، شرایط و ظایف شخصی و اجتماعی آنهاست و محور همهی این احکام «عدل» است.
چنان چه اگر شرایط و وظایف شناخته شده مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد، علت تمامی این تفاوتها مشهود خواهد شد و عقل اذعان میکند که عادلانه است. خلقت و جایگاهها و بالتبع وظایف و تکالیف تفاوت دارد، پس در قوانین نیز باید تفاوتی منطبق با عقل و عدل وجود داشته باشد و قرار نیست که همه حقوق عین هم، مساوی هم، مشابه هم و برابر هم باشند، چرا که مرد و زن، خلقتشان، جایگاهشان و وظایفشان نیز عین هم و مساوی هم و مشابه هم نیست.
#الگوی_سوم_زن
#زن_مسلمان
🎋 #موقوفه_مجازی_زن_خانواده_و_سبک_زندگی
🎋 Mohsenzade.com/zm
🎋 Womanfamily.ir
🎋 https://www.aparat.com/woman_family
🎋 @woman_family
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیه به معنای ارزش خون نیست.
✅ استاد رحیم پور ازغدی
.•°°•.🌺.•°°•.
🌸 🌸
https://eitaa.com/joinchat/2018574369C2399355813
°•¸.•°