وقتی برد #گونیهای_ایرانی از #موشکهایش بیشتر شده
🎳#کاخ_سفید به #مصی_علینژاد #کلم_برکلی 🥦 گفته اسمت راعوض کن و تازمان نامعلومی حرف نزن.
🔴 اوضاع روز به روز برای برعندازها سختتر میشود.
⛰️هرچقدر ما رو به قله ایم، اونها رو به دره اند
#جزیره_موریس
#وطن_فروش
#تن_فروش
فیلم مصاحبه مصی 👇
https://virasty.com/Hejab_Shabakeh_mardomi/1694808617642836021
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این صحبت های وزیر علوم دولت جمهوری اسلامی را شنیدید؟!
بنده خدا شاید اصلا یادش رفته ، مسئول چه کشوری و نظام مقدسی است!
🔸حسین سیمایی صراف، وزیر علوم در اختتامیه جشنواره بینالمللی فارابی با حضور رییس جمهور برگزار شد، خطاب به رئیس جمهور تاکید کرد:
«جامعه در حال فقیر شدن نمیتواند به وفاق برسد، در واقع کشور میتواند ثروتمند باشد. اما توان حل مسئله را از دست داده و توسعه نیافته است، یکی از آموزه علوم انسانی فهم به موقع پایان یک سیاست میباشد. همان طور که قوانین پایانی دارد، سیاستها هم پایان دارد.
در حمکرانی پویا وقتی سیاست به او سیلی بزند به سیاست نادرست پایان میزند. براین اساس خوب است موسسات پژوهشی مامور شوند و با اجرای پژوهشی در مسائل مختلف اعم از محیط زیست، حجاب ... نمره دهند و حد نصاب تعیین کنند. اگر نمره کمتر بود، سیاستگزاران و سیاستمداران در سیاستهای خود تجدید نظر کنند. بدانیم ناکامی سیاست، عار نیست؛ اصرار بر سیاست ناکام، عار است. همان طور که در آموزش اسلامی اصرار بر گناه صغیر گناه عار است اصرار سیاست ناکار عار است.»
📌پ.ن : عجب دوره و زمونه ای شده. وزیر یک کشور به جای پاسخ و اقدام مناسب، خودش پشت تریبون های رسمی تولید کننده شبهه شده!!
بهرحال پاسخ شبهه ایشان در پست بعدی، ان شاءالله خواهد آمد👇
https://eitaa.com/www_21et_ir/870
🔸پاسخ تند دکتر خسروپناه به اظهارات وزیر علوم درباره حجاب و فیلترینگ
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به اظهارات سیمایی صراف در جشنواره فارابی درخصوص لزوم تغییر سیاستهای فرهنگی کشور پاسخ داد.
🎯 چکیده پاسخ:
«موفقیت یا عدم موفقیت یک سیاست، تنها از خروجی موفق یا ناموفق مساله بدست نمیآید. گاهی سیاستی، دقیق نوشته شده، اما قانون درستی مبتنی بر آن سیاست مصوب نشده و گاهی سیاست و قانون درستی نوشته شده، دستگاه اجرایی آن مصوبات را به آیین نامه اجرایی تبدیل نکردند و یا کارگزاران ترک فعل کردند. پس سخنان وزیر محترم علوم، گرفتار مغالطه انتساب است.»
🔹مشروح :
عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به سوال یکی از اساتید حاضر در جشنواره فارابی که عنوان کرد بنده به عنوان استاد تمام دانشگاه مطالب مختلفی از جمله لزوم تغییر سیاستهای فرهنگی و نیز سیاستهای حجاب و فیلترینگ از دکتر سیمایی صراف وزیر علوم شنیدم، آیا شما موافق تغییر سیاستهای مصوب علم و فرهنگ در شورای عالی انقلاب فرهنگی هستید؟ موارد ذیل را بیان کرد:
«بنده به عنوان استاد تمام دانشگاه مطالب وزیر محترم در این زمینه را استماع کردم و ملاحظاتی به شرح ذیل ارائه میکنم....
🌐 پست ۱ از ۲
ادامه:
https://eitaa.com/www_21et_ir/871
ادامه پست قبلی....
🔸اول: وزیر علوم بهتر بود با روش علمی نمره پدیدههای علم و فرهنگ را از مراکز معتبر رصدی بدست میآورد و به کلی گویی بسنده نمیکرد.
🔹دوم: موفقیت یا عدم موفقیت یک سیاست، تنها از خروجی موفق یا ناموفق مساله بدست نمیآید. گاهی سیاستی، دقیق نوشته شده، اما قانون درستی مبتنی بر آن سیاست مصوب نشده و گاهی سیاست و قانون درستی نوشته شده، دستگاه اجرایی آن مصوبات را به آیین نامه اجرایی تبدیل نکردند و یا کارگزاران ترک فعل کردند. پس سخنان وزیر محترم علوم، گرفتار مغالطه انتساب است.
🔸سوم: آری اگر محرز شود به نتیجه نرسیدن یک سیاستی، مستند به نادرست بودن آن سیاست است، باید سیاست را تغییر داد، اما تغییر سیاست نباید به معنای تغییر ارزشها و اهداف باشد.
حراست از فرهنگ اسلامی و رشد علم و فن آوری، یک ارزش تمدنی است که نباید از آنها عدول کرد.
🔹چهارم: سطوح سیاستها در کشورها، یکسان نیست سیاستهای کلان و بسیاری از سیاستهای تقنینی و قضایی و اجرایی در کشورها به راحتی تغییر پذیر نیست و سیاستهای متغیر و معطوف به امور جزئی، تغییر میکنند. آن هم نه سالانه که وزیر علوم بدون ذکر منبع علمی، ادعا کرده است!!
🔸پنجم: توصیه ایشان به موسسه ها، توصیه خوبی است و شورای عالی هم از دستاوردهای سیاستی این موسسهها استقبال میکند و لکن نباید به بیان توصیه در جشنواره فارابی بسنده شود و باید ابلاغ کند تا ماموریت دستگاهی تلقی شود.
🔹ششم: بکارگیری مفاهیم شعاری مانند صدای رسای علم آزاد، پژوهشهای اصیل و غیر سفارشی در کنار میز خطابه، مطالب را از خطابه به برهان بدل نمیسازد. فلسفه علوم انسانی و تاریخ علوم انسانی نشان داده است که علم مبتنی بر شواهد محض و علم آزاد وجود ندارد و وجود نداشته است. تفسیرهای مبتنی بر بنیانهای نظری بر فهم دادههای تجربی و سپس نظریهها و بعد سیاستها اثر میگذارد. (لطفا دقت شود).
🔸هفتم: شورای عالی انقلاب فرهنگی اخیرا خانه گفتگوی آزاد را مصوب کرده و بهتر است موضوعات مختلف حکمرانی از جمله قانون فیلترینگ و لایحه حجاب در آنجا به بحث گذاشته شود.
🔹هشتم: پیشنهاد بنده به همه حکمرانان کشور از جمله وزیر علوم این است که درباره حکمرانی (الحوکمه و governance)، مطالعه علمی و فنی داشته باشند یا از صاحب نظران این دانش استفاده کنند، آنگاه در باب سیاست گذاری و حکمرانی سخن برانند و با مطالب غیر علمی و غیر تخصصی، چالشهای جدیدی در حوزه علم و فرهنگ کشور ایجاد نکنند».
🌐 پست ۲ از ۲
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
پیشنهادی برای وزیر محترم علوم، در رابطه با ادعای ایشان درباره حجاب
=======================
🔻صفحه شخصی حجتالاسلام راجی در ویراستی
🔻صفحه اندیشکده راهبردی سعداء در ویراستی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
محتواهای پیشنهادی درباره افاضات وزیر علوم
🤯 اصل شبهه آقای دکتر صراف :
https://eitaa.com/www_21et_ir/869
🍫پاسخ تند دکتر خسروپناه به وزیر :
https://eitaa.com/www_21et_ir/870
🤔هشت دلیل بر رد اظهارات سست وزیر در باب سیاست گذاری حجاب و فیلترینگ:
https://eitaa.com/www_21et_ir/871
👛پیشنهاد کاربردی و صورتی حجت الاسلام راجی به وزیر علوم :
https://eitaa.com/www_21et_ir/872