7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ هوش مصنوعی، برای نخستین بار صحنههایی از هجوم به خانه حضرت زهرا سلامالله علیها را بازسازی و به تصویر کشیده است.
@wwwakhtarlawyers
« لایحه تبادل »
ریاست و مستشاران بلند پایه شعبه مرجوع الیه محکمه عالی استان یزد
سلام علیکم _ با احترام اینجانب در مقام تجدید نظر خوانده و در اجرای اصل تناظر ، خاطر صلحای ائمه معدلت را مستحضر می داریم ، رأی تجدید نظر خواسته در اجرای عدالت کامله و مقتضی صادر شده و اعتراض از وصف کمال آن نخواهد کاست :
با ترقیم ایرادات دوسیه تجدید نظر به مبانی رد تجدید نظر خواهی اظهار نظر می گردد :
آنچه وکیل خواه درصدد القاء ِآن به اذهان قضائی است اینکه مورد مُهر در باب ظهرنویسی کفایت نمیکند و این در حالی است که بر طبق عرف تجاری امضا رها یا مهر رها در ظهر چک علی الاطلاق دلالت و غلبه ظاهر و اماره بر ضمانت دارد، در نتیجه پردازش وکیل خواه به مقوله ظهرنویسی مخالفت با واقع نفس الامر و عرف تجاری داشته و چنانچه عرف تجاری در باب ضمانت نادیده گرفته شود آنارشیسم تجاری تاسیس خواهد شد .
بنائا به مراتب و معنونه در فوق:
رد تجدیدنظر خواهی و توشیح حکم تجدید نظر خواسته به استدعاست.
با تشکر و تجدید احترام
https://eitaa.com/wwwakhtarlawyers
🚦توجه
با توجه به افزایش قبول شدگان آزمون وکالت و افزایش بهای کتب مرجع حقوق کاربردی ناشی از تورم و به دستور الزام آور #استاد ، ۳ عنوان پر فروش تر و با محدودیت ، و برای اولین بار در ۲۰ سال گذشته و با ( ۳۰ ) درصد تخفیف بشرح ذیل خدمت کاربران عزیز تقدیم خواهد شد .
۱. راهنمای جامع آیین نگارش حقوقی 💥
( جلد یکم _ویرایش جدید۴۰۳)
۲. بانک لوایح 🌟
( جلد یکم _ ویرایش جدید۴۰۳ )
۳. بانک لوایح 🔥
( جلد دوم _ اسپرلوس )
⚡️متقاضیان به آدمین فروش مراجعه فرمایند
👇
@Lawyer7330
فوق تخصصی نگارش حقوقی
جلد یکم قیمت پشت جلد :👇
۱/۹/۵۰/۰۰۰ تومان
اعمال تخفیف ۳۰ درصدی :
۵۸۵۰۰۰ تومان
مبلغ قابل واریز :
۱/۳/۶۵۰۰۰ تومان
بانک لوایح: قیمت پشت جلد👇
۱۸۰۰/۰۰۰ تومان
اعمال تخفیف ۳۰ درصدی :
۵۴۰/۰۰۰ تومان
مبلغ قابل پرداخت :
۱/۲/۶۰/۰۰۰ تومان
بانک لوایح ۲، اسپرلوس:👇
قیمت پشت جلد :
۱/۶/۵۰/۰۰۰ تومان
اعمال تخفیف ۳۰ درصدی :
۴۹۵۰۰۰ تومان
مبلغ قابل پرداخت:
۱/۱/۵۵/۰۰۰ تومان
« لایحه تبادل »
ریاست و مستشاران بلند پایه شعبه مرجوع الیه محکمه عالی استان مازندران
سلام علیکم _ با احترام اینجانب در مقام تجدید نظر خوانده و در اجرای اصل تناظر ، خاطر صلحای ائمه معدلت را مستحضر می داریم ، رأی تجدید نظر خواسته در اجرای عدالت کامله و مقتضی صادر شده و اعتراض از وصف کمال آن نخواهد کاست :
با ترقیم ایرادات دوسیه تجدید نظر به مبانی رد تجدید نظر خواهی اظهار نظر می گردد :
اولاً : ملاقات به قدر مکفی و مقتضی با رعایت مصلحت طفل امری مفروض و بی نیاز از توضیح است .
ثانیاً : تلاش خواه جهت تقلیل ساعات ملاقات خلاف اصل و فاقد دلیل عقلی و قانونی است .
ثالثاً : صدور گواهی از یک مشاور دلیل محسوب نمیگردد ، بلکه تولید دلیل است .
رابعاً : خواه ازدواج مجدد نموده و مصلحت طفل با وجود نامادری محترم ،تامین نخواهد شد .
خامساً : اینجانب کما فی السابق وصف تجرد داشته و اوقات ملاقات بیشتر میتواند در رشد و شکوفایی طفل ۸ ساله موثر واقع گردد .
سادساً : معاذیر خواه ،بیشتر جنبه ایذایی داشته و تنها چیزی که در آن رعایت نمیشود مصلحت طفل است .
سابعاً : جهات عنوان شده در دوسیه مطمح نظر، در واقع تکرار مدافعات بدوی و مطلب جدیدی نیست و انطباقی با حهات نقض ندارد .
بنائا به مراتب و معنونه در فوق:
توشیح حکم تجدید نظر خواسته و رد تجدید نظر خواهی به استدعاست.
با تشکر و تجدید احترام
https://eitaa.com/wwwakhtarlawyers
فوق تخصصی نگارش حقوقی
با سلام دوستان در جریان باشند ، این قیمت متعلق به چاپ اوایل سال است و در سال جدید افزایش بالا در بحث تولید کتاب از لحاظ قیمت کاغذ و چاپ و صحافی و دوخت و جلد و .... اتفاق خواهد افتاد ،لذا تا فرصت هست استفاده کنید .
✅معایب و معضلات «ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری»
چند ابهام و معضل ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری به شرح ذیل است:
۱- محدوده خلاف شرعِ بیّن در ماده ۴۷۷، قابلیت تسری ان به خلاف قانون و مقصود از شرعِ بیّن ازموارد ابهام است.
۲-چنانچه موضوع از موارد رد دادرس دادگاه در رسیدگی باشدایا امکان طرح وجود دارد؟ انچه مهم است، رای صادره خلاف شرع بین باشدحال چنانچه دادرس دادگاه از موارد رد باشد هم میتواند موضوع اعاده دادرسی باشد.
۳-اگر در موضوعی رای صادر شود وسپس به موجب قانون جدید اراده دیگری از مقنن صادر شود یا در اثر اختلاف قضات در موضوعی رای وحدت رویهای صادر شود امکان اعاده دادرسی وجود دارد؟ به نظر میرسد با رعایت حقوق مکتسبه اشخاص امکان برسی وجود دارد از انجایی که رای وحدت رویه نسبت به آرا سابق بلا اثر است و از نظر مقررات، رای وحدت رویه ناظر به آینده است به تصریح ماده ۴۷۱ ق. ا. د. ک. رای وحدت رویه نسبت به ارای قطعی شده، بی اثر است.
۴-آیا دستور دادستان مبنی بر ضبط وثیقه یا اخذ وجه الکفاله موضوع ماده ۲۳۶ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال ۹۲ باتوجه به اینکه سلب مالکیت میشود قابل اعمال ماده ۴۷۷ است؟
۵-ایا لزوما باید اشخاص از رای متضرر شوند تا ماده ۴۷۷ قابل اعمال باشد یا چنانچه مقامات قضایی رعایت مقررات را ننموده هم موجب اعمال ماده است؟ مثل درمواردی که رسیدگی با تعدد قاضی هست مثل مواد مخدر یا تجدیدنظر، اما موضوع با قاضی واحد رسیدگی شده است و قابل اعمال ماده ۴۷۷ است در حالی که محکوم علیه اعتراضی به رای ندارد.
۶-ایا رای داوری مشمول ماده ۴۷۷ است؟ به تصریح ماده ۴۷۷ رای داوری، چون حکم مرجع قضایی نیست در صورتی که خلاف شرع بین هم باشد مشمول مقررات ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ نمیشود، درخواست ابطال رأی داور از حقوق طرفین است و درصورت درخواست و اظهارنظر دادگاه رأی دادگاه مشمول ماده ۴۷۷ میشود.
۷- با توجه به اینکه شعبه دیوان عالی کشور در اجرای ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری، رسیدگی ماهوی میکند نفیاً یا اثباتاً اظهارنظر و اصدار رای میکند؛ رسیدگی به دعوی اعتراض ثالث با توجه به اینکه اخرین مرجع قضایی صادرکننده رای قطعی هست قابلیت استماع و رسیدگی دارد؟
۸-رفع ابهام واجمال از رای دیوان عالی کشور در صورت صدور رای در اعمال ماده ۴۷۷ با کدام مرجع است؟ به موجب ماده ۴۹۷ قانون آیین دادرسی کیفری (رفع ابهام و اجمال از رای با دادگاه صادر کننده رای قطعی است، اما رفع اشکالات مربوط به اجرای رای با رعایت موازین شرعی و قانونی، با قاضی اجرای احکام کیفری است که رای زیر نظر او اجرا میشود.) آیا مشمول رای صادره در مقام ماده ۴۷۷ میشود؟
۹-نقش رای دیوان عدالت اداری یا رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در پذیرش ماده ۴۷۷ چیست؟
۱۰- آیا مقررات ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال ۹۲ در خصوص دستور تخلیه موضوع ماده ۳ قانون روابط موجر و مستأجر مصوب سال ۷۶ میشود؟ اگر دستور را قراربدانیم برخی نظر دادند میشود.
منبع: میزان
https://eitaa.com/wwwakhtarlawyers
نمونه ای از حجم زیاد تحویل کتاب های سفارش داده شده
#مدت_محدود ، تعداد کتاب ها نیز #محدود است
قیمت چاپ بعدی همین کتاب ها با تخفیف 2/5 میلیون تومان تخمین زده میشود
لایحه
تحویل مبیع
موضوع: جلسه اول رسیدگی
ریاست محتشم شعبه .... دادگاه حقوقی شهرستان ....
سلام علیکم، با احترام اینجانب .... ،خواهان پرونده ،بتاریخ رسیدگی ۴۰۳/۳/۳۰ ساعت ۹/۳۰ صبح، کلاسه ..... خاطر عاطر فاضل متفضل مستحضر میگردد، خواسته الزام به ایفای تعهد قهری و نتیجه قانونی حاصل از عقد بیع با تنجیز بشرح زیر است:
اولاً_مطابق بند 3 ماده 362 قانون مدنی عقد بیعی که صحیحا واقع شده باشد بایع را به تسلیم مبیع ملزم می نماید.
ثانیاً_تحویل مبیع متوقف بر تنظیم سند نبوده و الزام به تنظیم سند نیز به استناد مواد 219 و 220 قانون مدنی جزء نتایج قانونی و قهری عقد بیع صحیح می باشد ،گو اینکه مقنن مجرد وقوع عقد را از موجبات مالکیت مشتری دانسته است و تنظیم سند فرع بر وقوع عقد بیع است و رقبه مورد ترافع نیز فاقد سابقه ثبتی بوده و عرف معاملاتی، بایع را ملزم به تحویل مالکانه به خریدار میداند .
ثالثاً_رأی وحدت رویه شماره 620 مورخه 1376/8/20 که به اشتباه در برخی محاکم موجب عدم استماع دعوی تحویل مبیع میگردد ، اصولاً ربطی به موضوع نداشته و در رابطه با فروش مال مرهونه توسط راهن بدون اذن مرتهن و عدم نفوذ بیع می باشد.
بنائا به مراتب و معنونه در فوق:
اجابت خواسته و فصل خصومت و تحقیق در خصوص کشف حقیقت و الزام خوانده به ایفای تعهد قراردادی ناشی از نتایج قهری و قانونی عقد بیع مورد استدعاست.
با تشکر و تجدید احترام
https://eitaa.com/wwwakhtarlawyers