فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری_دانشجویی
#روز_شمار_عید_غدیر
#13_روز_تا_عید_غدیر
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈
📌 کانال شبهات ناب دانشجویی 👇👌
╭─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╮
@x_shobhe313
@x_shobhe313
╰─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╯
35.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستندی پخش شده از شبکه ی افق صدا و سیما
مبنی بر :
استفاده از ژلاتین خوکی
در پاستیل ها
شکلات
داروها
انواع ژله و........
😱😱😱😱
چرا میپرسیم : علت ناهنجاری های رفتاری کودکان و نوجوانان و بزرگترها چیست ⁉️
دلیل کم غیرتی مردها چیه ⁉️
دلیل کم حیایی خانوم ها چیه ⁉️
و هزاران چرای دیگر 😔😔
📣پاسخ ناب به شبهات دانشجویی 👇👌
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
❌💯دوستان و دانشجویان عزیز توجه توجه
🛑 کلاهبرداران با پروفایل های مذهبی و عمدتا به اسم خانم در فضای مجازی درخواست کمک می کنند/ مراقب باشید‼️
‼️ سوء استفاده از حساب کاربری هک شده و ارسال درخواست قرض الحسنه و کمک به یکی از شگردهای رایج مجرمان سایبری تبدیل شده است.
دوستان گول همچین افرادی را نخورید همش دروغه....
مواظب هکرها باشید و شماره کارت از کسی دریافت نکنید❌❌
در داخل اکثر گروهای مذهبی با پروفایل مذهبی و بویژه به اسم خانم (فاطمه .. زهرا... یا زهرا... و...) مشاهده می کنید چنین افرادی با حربه زنانه که چند روز دیگه یارانه میدن و حرام خوار نیستم و من هم مثل خواهرتان و...
از احساس و عواطف مذهبی مردم و همچنین اینکه یک زن گرفتار پشت قضیه است سواستفاده می کنند و متاسفانه بسیاری از افراد که فکر می کنند به یک نیازمند کمک می کنند، گرفتار و حساب هایشان خالی شد‼️‼️❌❌❌
‼️ به هیچ عنوان در فضای مجازی به کسی کمک نکنید... نگران نباشید و عذاب وجدان نگیرید اگر کسی نیازمند باشد حتما کمینه امداد و صندوق های حمایتی و... هستند که با شناسایی کمک کنند...
پیامهایی کی طی دو سه ماه گذشته در گروههای مختلف مذهبی و خبری منتشر شده همش هم درخواست ۱۰۰ هزار تومن برای دارو و... بوده ولی حساب هارو هک میکنن
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈
📌 کانال پاسخ ناب به شبهات دانشجویی 👇👇👌👌👌✅✅✅↙️↙️↙️
╭─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╮
@x_shobhe313
╰─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╯
✍️ پاسخ ناب به شبهات دانشجویی ✅👌❌
9⃣1⃣1⃣ فلسفه پدیدار شدن فرقه های مختلف در بین مسلمانان🕋 و عوامل آن چیست؟
جهت مشاهده جواب شبهه به روی کلمه👈 پاسخ بزنید👌🙏🌹❤️
جهت پیوستن به دنیای شبهات دانشجویی😍حتما همین نوشته ای رنگی رو لمس نمایید
💯❌💯
و اگه خوشتون اومد با ارسال لینک کانال مارو به دوستان گلتون حتما معرفی کنید ممنون 🙏🌹❤️
👇👇👇👇👇👇👇
شبهات دانشجویی
⭐⭐⭐⭐⭐
✅جواب کامل شبهه 👌👌👇👇
علل:1. ضعف فکرى و فرهنگى: اصولاً محدودیت قواى ادراکى انسان و عدم توانایى او براى حلّ قطعى همه مسائل اعتقادى، از جمله مهمترین علل اختلاف انسانهاست، حضرت رسول(ص) در مدت کوتاه رسالتش فرصت بیان همه مطالب را براى مردم نیافت؛ از این رو، لازم بود از سوى رسول خدا(ص) جانشینى همچون او که معصوم باشد کار را به عنوان امامت مسلمین و تبیین معارف قرآن و سنت نبوى ادامه دهند ولى چنین نشد. یکى از علل پیدایش غلات را در همین امر مىتوان جست، ( بحارالانوار، محمدباقر مجلسى، بیروت مؤسسة الوفاء، چاپ دوّم، 1983 م، ج 25، ص 288، روایت 44).
2. تعصبات قبیلهاى: پس از وفات پیامبر(ص)، مردم به جاى این که در مراسم خاکسپارى شرکت کنند، هر گروهى مدعى شد که حق خلافت از آن اوست. بنابر شواهد تاریخى هیچ یک از انصار و مهاجران در تعیین جانشین پیامبر(ص) از قرآن و سنت رسول خدا(ص) یا از مصلحت امت سخن نگفت، بلکه سخن در این بود که جانشینى پیامبر حق گروه انصار است یا مهاجر و چون در میان انصار دو قبیله اوس و خزرج بود این دو نیز به رقابت برخاستند و به دلیل همین مخالفت مهاجران غالب شدند، (جانشینى حضرت محمد(ص)، ویلفردمادولونگ، ترجمه احمد نمایى، جواد قاسمى و... مشهد، بنیاد پژوهشهاى اسلامى آستان قدس رضوى، چاپ اوّل، 1377 ش، صص 47 ـ 65 و قیام حسین(ع)، دکتر سید جعفر شهیدى، تهران، دفتر نشر فرهنگ اسلامى، بهمن 1359، صص 26 ـ 36).
3. مادى: از منابع تاریخى و روایى معلوم مى شود گروهى بوده و هستند که مثلاً با جعل مطالب و اخبار غلوآمیز و انتشار آن، توجه عدهاى را به خود جلب کرده و از مواهب و فضل و بخششهاى مادى آنان بهرهمند شوند؛ مانند مغیرة بن سعید که در تمام عمر خود در تلاش بود تا مرام جدیدى احداث کرده و گروهى متشکل پدید آورد تا به اهداف مادى و دنیایى خود برسد، ( ابن ابى الحدید، شرح نهج البلاغة، تحقیق: محمد ابوالفضل ابراهیم بیروت، دار احیاء الکتب العربیة، چاپ دوّم، 1385 ق، ج 8، ص 21 و شهرستانى ابوالفتح، الملل و النحل، بیروت، دار المعرفة للطباعة و النشر، چاپ دوّم، بى تا، ص 83). یا برخى براى آن که مىخواستند در محیط اسلامى راهى براى مباح کردن گناهان و ترک واجبات و فراهم ساختن بساط عیش و عشرت توأم با توجیه شرعى پیدا کنند تا تودههاى ناآگاه مسلمان به آن ایمان آورده آنگاه به کمک همین تودههاى ناآگاه تشکیلاتى به وجود آورده و به اهداف خود که همان بسط اباحهگرى بوده دست یابند. ( الاشعرى، سعد بن عبدالله ابن خلف، المقالات و الفرق، تصحیح محمدجواد مشکور، تهران، مرکز انتشارات علمى و فرهنگى، چاپ دوّم، 1360 ش، صص 51 ـ 52).
4. سیاسى: سیاستبازانى که بیشتر به اهداف غلط خود مىاندیشند براى رسیدن به مقصود خود از حربههاى گوناگونى استفاده مىکنند. اینان با به وجود آوردن چنین فرقههایى یک سلسله مسائل و آموزههاى دور از ذهن و عقل را وارد جریان مخالف خود مىکردند تا به آن آسیب وارد کرده و آن را در مقابل چشم دیگران نامیمون جلوه دهند. مانند برخى از اخبار در مورد ائمه(ع) که به دور از حقیقت و واقعیت است، ( الذهبى، ابى عبدالله محمد بن احمد بن عثمان، میزان الاعتدال فى نقد الرجال، تحقیق على محمد البجاوى، دار احیاء الکتب العربیة، چاپ اوّل، 1382 ق، ج 2، ص 45).
5. گسترش حوزه جغرافیایى اسلام با فتوحات مسلمانان: به تدریج پیروان ادیان و عقاید دیگر وارد حوزه حکومت اسلامى شدند. گروهى از این افراد که مسلمان شده بودند به طرح مسائل و مشکلات خود براى مسلمانها پرداختند و آنها که بر دین خود باقى مانده بودند در این مسائل با مسلمانان مجادله مىکردند این مسأله در اواخر حکومت بنىامیه و اوائل حکومت عباسیان به دلیل ترجمه فلسفه یونان شدت بیشترى گرفت و باعث پدیدارى برخى از فرقهها شد، ( فرقههاى اسلامى در سرزمین شام در عصر اموى، دکتر حسین عطوان، ترجمه حمیدرضا شیخى، مشهد، بنیاد پژوهشهاى اسلامى آستان قدس رضوى، چاپ اوّل، 1371 ش، صص 31 ـ 33 و نیز نگا: تاریخ الجدل، محمد ابو زهرة، قاهره، دار الفکر العربى، صص 76 ـ 81 و نیز المیزان، علامه سید محمدحسین طباطبایى(ره)، موسسة الاعلمى للمطبوعات، ج 5، ص 276).
6. منع حدیث: با جلوگیرى از ضبط و تدوین حدیث که در واقع ترجمان اصلى و مفسر حقیقى وحى به شمار مىرفت، اسرائیلیاتى وارد آموزههاى دینى شد و موجب پدیدارى هرج و مرج در اعتقادات اعمال، اخلاق و آداب و حتى جوهره و کنه دین وارد کرد و این خود موجب پیدایش بدعتهاى یهودى و مسیحى در آموزههاى اسلام گردید، (معالم المدرستین، علامه سید مرتضى عسگرى، قم، کلیه اصول الدین و المجمع العلمى الاسلامى، چاپ ششم، 1416 ق (1996 م)، ج2، ص 57)
📎 #دانشجوی_انقلابی
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #پیدایش_فرق_مذاهب
✅کپی با ذکر منبع بلامانع است👇👇👇
@x_shobhe313
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#امام_باقر
🔆 السلام علیک یا ابا جعفر یا محمد بن علی ایها الباقر یابن رسول الله انا توجهنا واستشفعنا وتوسلنا بک الی الله و قدمناک بین یدی حاجاتنا یا وجیها عندالله اشفع لنا عندالله
💠 امام محمد باقر علیه السلام فرمودند: هر کس به خدا توکل کند، مغلوب نشود و هر کس به خدا توسل جوید، شکست نخورد.(جامع الأخبار ص 322)
🌹شهادت جانسوز آن امام همام تسلیت باد
🖤🖤🏴🏴
📣پاسخ ناب به شبهات دانشجویی 👇👌
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ حاج آقا نمیشه یه کم بیخیال مسئله حجاب بشید؟!
✅ انصافاً قشنگ جواب داد👌
🎙#حجت_الاسلام_ماندگاری
#خانواده
#حجاب
#دانشجوی_بابصیرت
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈
📌 کانال پاسخ ناب به شبهات دانشجویی 👇👇👌👌✅✅↙️↙️↙️
╭─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╮
@x_shobhe313
╰─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╯
👌👌✅👇👇👇
#مناظره_امام_باقر_علیه_السلام
#با_اسقف_مسیحی
نقل شده است هشام بن عبدالملک، امام باقر(ع) را به شام فراخواند. امام پس از سفر به شام، در اجتماعات مردم شرکت میکرد و به پرسشهای آنان پاسخ میداد. روزی امام مشاهده کرد که نصارا به کوهی در آن منطقه میروند. امام از اطرافیان پرسید: آیا امروز عید آنان است؟ گفتند: نه؛ آنان هر سال در این روز نزد عالمی دانا از نصاری که اصحاب حواریون عیسی(ع) را درک کرده میروند و پرسشهای خود را از او میپرسند. امام سر خود را پوشاند و با همراهان خود به آن کوه رفت و در میان نصاری نشست.
اسقف نگاهی به جمعیت حاضر کرد و چون سیمای #امام_باقر (ع) توجه او را به خود جلب کرد، روبه امام کرد و پرسید: از ما مسیحیان هستی یا از مسلمانان؟
امام(ع) فرمود: از مسلمانان.
اسقف: از دانشمندان آنان هستی یا افراد نادان؟
امام(ع): از افراد نادان نیستم.
اسقف: اول من سؤال کنم یا شما میپرسید؟
امام: اگر مایلید شما سؤال کنید.
اسقف پرسید: به چه دلیل شما مسلمانان ادعا میکنید که اهل بهشت غذا میخورند و میآشامند، اما مدفوعی ندارند؟ آیا برای این موضوع، نمونه و نظیر روشنی در این دنیا وجود دارد؟
امام فرمود بله؛ نمونه روشن آن در این جهان جنین است که در رحم مادر تغذیه میکند، اما مدفوعی ندارد. هَذَا الْجَنِینُ فِی بَطْنِ أُمِّهِ یَأْکُلُ مِمَّا تَأْکُلُ أُمُّهُ وَ لَا یَتَغَوَّط
اسقف گفت: عجب! پس شما گفتید از دانشمندان نیستید؟!
امام(ع) فرمود: من چنین نگفتم، بلکه گفتم از نادانان نیستم.
نصرانى رو به نصارا کرد و گفت: اى گروه نصارى به خدا یک مسأله از او بپرسم که در آن بماند. امام فرمود بپرس.
اسقف سؤال دیگری دربارۀ میوهها و نعمتهای بهشتی به این مضمون پرسید: به چه دلیل عقیده دارید که میوهها و نعمتهای بهشتی کم نمیشود و هر چه از آنها مصرف شود، باز به حال خود باقی بوده کاهش پیدا نمیکنند؟ آیا نمونۀ روشنی از پدیدههای این جهان میتوان برای این موضوع پیدا کرد؟
امام (ع) فرمود بله، نمونۀ روشن آن در عالم محسوسات آتش است. شما اگر از شعله چراغی صدها چراغ روشن کنید، شعلۀ چراغ اول به جای خود باقی است و از آن به هیچ وجه کاسته نمیشود.
سؤالی دیگر میپرسم. به من خبر بده از ساعتی که نه از شب است نه از روز.
امام باقر فرمود آن همان ساعت بین طلوع فجر تا طلوع خورشید است که در این ساعت گرفتاران آرامش مییابند. مَا بَیْنَ طُلُوعِ الْفَجْرِ إِلَى طُلُوعِ الشَّمْس
نصرانى گفت: اگر نه از ساعتهاى شب است و نه از ساعتهاى روز پس از چه ساعتى است؟
امام علیه السلام فرمود: از ساعتهاى بهشت است، و در آن ساعت است که بیماران ما بهبودى یابند؛ مِنْ سَاعَاتِ الْجَنَّةِ وَ فِیهَا تُفِیقُ مَرْضَانَا
اسقف هر سؤال مشکلی به نظرش میرسید همه را پرسید و جواب قانع کننده شنید و چون خود را عاجز یافت، بشدت ناراحت و عصبانی شد و گفت: «مردم! دانشمند والامقامی را که مراتب اطلاعات و معلومات مذهبی او از من بیشتر است، به اینجا آوردهاید تا مرا رسوا سازد و مسلمانان بدانند پیشوایان آنان از ما برتر و داناترند!! به خدا سوگند دیگر با شما سخن نخواهم گفت و اگر تا سال دیگر زنده ماندم، مرا در میان خود نخواهید دید!» این را گفت و از جا برخاست و بیرون رفت.
(کلینی، الکافى، ج8، ص123)
#شهادت_امام_محمد_باقر
#دانشجوی_انقلابی
#مناظره🖤
-----------------------
کانال پاسخ ناب به شبهات دانشجویی↙️
🆔 @x_shobhe313
✍️ پاسخ ناب به شبهات دانشجویی ✅👌❌
0⃣2⃣1⃣ اگر امام باقر(علیه السلام) «شکافنده علوم» بودند چرا هيچ اکتشاف يا اختراعي 🔬🔭 از آن حضرت در دسترس🎥 نيست؟!
جهت مشاهده جواب شبهه به روی کلمه👈 پاسخ بزنید👌🙏🏴🏴
جهت پیوستن به دنیای شبهات دانشجویی🖤حتما همین نوشته ای رنگی رو لمس نمایید 💯❌💯
و اگه خوشتون اومد با ارسال لینک کانال مارو به دوستان گلتون حتما معرفی کنید ممنون 🙏🌹🖤
👇👇👇👇👇👇👇
شبهات دانشجویی
⭐⭐⭐⭐⭐
✅جواب کامل شبهه 👌👌👇👇
برخي تصور ميکنند اگر کسي ابتکار و اختراعي داشته باشد، او تنها صاحب علم است و حال اينکه چنين نيست، زيرا برخي از علوم وجود دارند که به مراتب با اهميتتر از علوم مادي هستند، از جمله علومي که از اهميت خاص بر خوردار است، علم خدا و دين شناسي است.
رسول خدا(ص) فرمود: «أَفْضَلُ الْعِلْمِ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ». امام(ع) نيز با اهميت و مهمترين علم را معرفت خداوند دانست: َ«أَوَّلُ الدِّينِ مَعْرِفَتُهُ وَ کَمَالُ مَعْرِفَتِهِ التَّصْدِيقُ بِهِ وَ کَمَالُ تَصْدِيقِهِ تَوْحِيدُهُ ...». امام باقرعليهالسلام در عرصه علوم خدا و دين شناسي جايگاهي بس بلند داشت، به گونهاي که رسول خدا(ص) از ايشان به عنوان «باقرالعلوم» ياد نمود، چنانچه از جابر بن عبداللّه منقول است که پيامبر اکرم(ص) به من فرمود: اي جابر! اميد است که تو در دنيا بماني تا ملاقات کني فرزندي از من که از اولاد حسين خواهد بود که او را محمد نامند، يَبْقُرُ عِلْمَ الدِّينِ بَقْرا، يعني او ميشکافد علم دين را شکافتني، پس هرگاه او را ملاقات کردي سلام مرا به او برسان.
به نظر ميرسد کلام رسول خدا درباره امام باقر(ع) ناظر براين است که ايشان در عرصه نشر معارف ديني وعلم خدا شناسي شکافنده علم هستند، بر اين اساس بود که حضرت طي مدت امامت خود، در همان شرايط نامساعد، به نشر و اشاعه حقايق و معارف الهي پرداخت و مشکلات علمي را تشريح کرد و جنبش علمي دامنهداري به وجود آورد که مقدمات تاسيس يک «دانشگاه بزرگ اسلامي» را که در دوران امامت فرزند گراميش امام صادق(ع) به اوج عظمت رسيد، پي ريزي کرد.
روايات و احاديث متعدد در زمينه مسائل و احکام اسلامي، تفسير، تاريخ اسلام، و انواع علوم، از آن حضرت به يادگار مانده است افزون بر آن، رجال و شخصيت هاي بزرگ علمي از محضر آن حضرت استفاده ميکردند. که هر کدام در گسترش علوم نقش اساسي داشتند، چنانکه «جابر بن يزيد جعفي» و «کيسان سجستاني» (از تابعين) و فقهايي مانند: «ابن مبارک»، «زهري»، «اوزاعي»، «ابوحنيفه»، «مالک»، «شافعي»، «زياد بن منذرنهدي» از آثار علمي او بهرهمند شده سخنان آن حضرت را، بي واسطه و گاه با چند واسطه، نقل کردهاند. کتب و مولفات دانشمندان و مورخان اهل تسنن مانند: طبري، بلاذري، سلامي، خطيب بغدادي، ابونعيم اصفهاني، و کتبي مانند: موطا مالک، سنن ابي داود، مسند ابي حنيفه، مسند مروزي، تفسير نقاش، تفسير زمخشري، و دهها نظير اينها، که از مهمترين کتب جهان تسنن است، پر از سخنان پرمغز پيشواي پنجم است و همه جا جمله: «قال محمد بن علي» و يا «قال محمد الباقر» به چشم ميخورد.
کتب شيعه نيز در زمينههاي مختلف سرشار از سخنان و احاديث حضرت باقر(ع) است. امام محمد باقر(ع) شاگردان برجستهاي در زمينههاي فقه و حديث و تفسير و ديگر علوم اسلامي تربيت کرد که هر کدام وزنه علمي بزرگي به شمار ميرفت.
شخصيتهاي بزرگي همچون:👇👇
محمد بن مسلم، زراره ابن اعين، ابو بصير، بريد بن معاويه عجلي، جابربن يزيد، حمران بن اعين، و هشام بن سالم از تربيت يافتگان مکتب آن حضرت هستند. با توجه به مطالب گذشته بايد گفت: گرچه ممکن است ما آثار علمي مانند کتاب و اختراعي از امام باقر(ع» نداشته باشيم، اما امام با بيان روايات بسيار زياد و تربيت شاگردان متعدد در عرصه هاي علوم مختلف، فعاليتهاي بسيار مهمي را انجام داد که اين امر با اختراع وابتکار مادي، قابل مقايسه نيست، زيرا اختراع و ابتکار را انسانهايي ديگر ميتوانند انجام دهند، ولي آنچه که انسانهايي ديگر از آن عاجزند، هدايت مردم و ارائه معارف بلند ديني است. ضمن اينکه در منابع روايي شيعه براي امامان عليهمالسلام ده ها کتاب و تأليفات بر شمردهاند. برخي از اين کتابها توسط امام پيشين نگاشته شده، سپس به عنوان ميراث امامت به امامان بعدي رسيده است، برخي ميراث از سلسله پيامبران پيشين بوده، برخي با املاي امامان عليهمالسلام توسط شاگردان نوشته،برخي توسط امامان عليهمالسلام براي هدايت افرادي خاص و يا درخواست عده اي نگاشته شده است.
پينوشتها:
1. علامه مجلسي بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار، ناشر: اسلامي، ج، 75 ص 7
2. عبد الواحد تميمي آمدي، غرر الحکم و درر الکلم، قم ، دفتر تبليغات اسلامي، ص85.
3. شيخ مفيد، الإرشاد في معرفة حجج الله علي العباد، کنگره شيخ مفيد، قم، چاپ اول، 1413 ق. ج2، ص159
📎 #دانشجوی_انقلابی
📎 #پاسخ_به_شبهات
📎 #امام_محمد_باقر_اختراع
✅کپی با ذکر منبع بلامانع است👇👇👇
@x_shobhe313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی دخترانتون ازتون پرسیدن برای چی حجاب داشته باشیم، بهشون بگید...
#زن_عفت_افتخار
📣پاسخ ناب به شبهات دانشجویی 👇👌
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
@x_shobhe313
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
✅این کلیپ راه همه بهونه ها رو میبنده🙏🌹
┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄
-----------------------
کانال پاسخ ناب به شبهات دانشجویی↙️
🆔 @x_shobhe313