✅جواب کامل شبهه ↘️👇
زیاد دنبال این نباشید که به هر حرفی که مطرح میکنند پاسخ دهید و البته بهتر آن است که خود را مخاطب و هدف شبههپراکنان قرار ندهید، چرا که اولاً حیف وقت و این عمر شریف است؛ ثانیاً این حرفها تمامی ندارد و شما هر کدام را پاسخ دهید، چیز دیگری میگویند و ثالثاً گمان نکنید که طراحان این حرفها یا شایع کنندگان به دنبال پاسخ هستند و بسیاری حتی خود پاسخ را میدانند. بلکه کارشان این است که یک حرفی را وسط بیاندازند و ایجاد شائبه کنند و البته که به جز خودشان نیز کسی به آن توجه ندارد و مصداق «خودگویی و خود خندی، عجب مرد هنرمندی» میباشند.
آیا گمان میکنید آنانی که تحت عنوان طرفدارای از این یا آن شخص، این گونه جوّسازی میکنند، اصلاً اهل اعتقادات و احکام اسلامی هستند که حالا اهل مرجعیت و تقلید نیز باشند؟! مگر اجتهاد یا مرجعیت حزب یا تیم فوتبال است که طرفداری بخواهد.
باور بفرمایید که اصلاً نمیدانند که اجتهاد چیست و نمیدانند که یک مرحلهای از تحصیلات علومی دینی است و پول نیست که کسی به کسی بدهد یا ندهد.
👈👈دقت نمایید که گاهی کسی سؤال میکند که بر علمش افزوده شود، مثل کسی که محقق است و مثلاً در علم رجال یا تاریخ تحقیق مینماید، اما گاهی کسی سؤالی میکند که ایجاد جوّ نماید، بدیهی است که مخاطب عاقل و بصیر اصلاً به او جواب نمیدهد. و اگر او پرسید امام خمینی (ره) اجتهاد را از چه کسی گرفت؟ پاسخ میدهد: به شما ربطی ندارد؛ حال او هر چه میخواهد جنجال کند که چرا بد جواب دادی؟ جوابت تند بود؟ منطقی نبود و ... – چرا که اینها دنبال جدل و جوّسازی هستند و نه پاسخ. وگرنه دست کم میفهمند که ایشان مجتهد، فیلسوف، عارف، ادیب و سیاستمدار بود، خواه بدانیم که کی، کجا و در چند سالگی به اجتهاد رسید یا ندانیم.
امیرالمؤمنین علیهالسلام که مکرر میفرمود: از من بپرسید تا من را از دست ندادهاید و من به همه علوم واقفم، در مجلسی خطاب به سائلی فرمود: «جواب تو را نمیدهم»، او معترض شد که چرا؟ فرمود: تو نمیپرسی که بدانی، بلکه میپرسی که مجلس را به هم بریزی.
به آنها بگویید: این که امام خمینی (ره) در چند سالگی مجتهد شد و ...، اصلاً به درد شما نمیخورد، شما بروید تحقیق کنید که از چه زمانی مستعمره شدید و چرا؟ از چه زمانی به استثمار درآمدید و چرا؟ از چه زمانی خوار شده و به خودزنی افتادید و چرا؟ چرا با هر حقی جدل میکنید و چرا؟ و این رفتارهایتان به سود کیست؟ لذا شما اصراری به پاسخ نداشته باشید.
اما جهت اطلاع شما دوست عزیز که این سؤال را برای ما فرستادید و فرض بر این است که قصد تحقیق دارید، و سایر علاقمندان، به نکات ذیل اشاره میگردد:👇👇👇↘️↘️
حضرت آیت الله العظمی امام خمینی (ره)، مرجع تقلید و نیز رهبر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران که دست اجانب را از سر این ملت کوتاه کرد، پایههای سلطهی استکبار جهانی را لرزاند و تمامی ملل مسلمان را متوجه اسلبه قیامام و ملل مستضعف را امیدوار کرد و به همین دلیل خوار چشم دشمنان و نیز حسودان میباشد،
ایشان پس از گذران دروس مقدماتی و هم چنین علوم جدید در مدارس، در سال 1339 هجرى در 19 سالگى به اراک رفت تا از حوزهى علمیهى اراک که در آن زمان زیر نظر حضرت آیت الله حائرى اداره مىشد بهرهمند گردد.
ایشان دروس سطح را نزد استاد خود مرحوم «سید على یثربى کاشانى» به پایان رساندند و پس از آن تا رسیدن به اجتهاد نزد مرحوم آیت الله حائری (ره) که بنیانگذار حوزه علمیه قم بودند، تعلیم دیدند و در سن 35 سالگی نیز به اجتهاد رسیدند. البته در سن 20 سالگی نیز به همراه ایشان عازم قم شده بودند.
امام خمینی (ره)، همزمان با ورود مرحوم حضرت آیتالله بروجردی (ره) به شهر قم، تدریس «خارج» را در حوزهی علمیه قم آغاز نمودند [البته اگر حسودان و دشمنان بدانند که درس خارج چیست و تدریس آن یعنی چه؟]. تدریس فلسفه به سطوح مختلف حوزوی را از سن 28 سالگی آغاز نمودند و کتاب معروف «کشف الأسرار» را نیز پس از ورود به قم نگاشتند.
پس از وفات آیت الله حائری (ره)، ایشان از چهرههای بارز و مجتهدین به نام قم بودند و پس از رحلت آیت الله بروجردی (ره)، جمع فراوانى از علما و فضلاى حوزه به حضرت امام اصرار نمودند که رسالهى عملیهى ایشان را منتشر نمایند، اما ایشان نپذیرفتند. لذا فتاواى ایشان (که در درس خارج نیز تدریس و بحث میشد) را از حاشیهى ایشان بر کتاب وسیلة النجاة سید ابو الحسن اصفهانى و حاشیهى بر عروة الوثقى به دست مىآوردند. بعد از وفات حضرت آیت الله حکیم نیز جمع فراوانى از علما، طلاب و مردم مقلد ایشان شدند.
از اساتید به نام ایشان: آیت الله پسندیده، آیت الله حاج شیخ عبد الکریم حائری، آیت الله اراکى، آیت الله سید على یثربى کاشانى، آیت الله میرزا محمد على شاهآبادى و آیت الله حاج میرزا جواد ملکى تبریزى، رحمةالله علیهم اجمعین بودند🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دودوتا چهارتا نمیشه
دو دوتا هرچی امام حسین بگهس، قبول نداری برو اربعین میفهمی...
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈
📌 پاسخ ناب به شبهات دانشجویی 👇👌✅↙️
╭─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╮
@x_shobhe313
╰─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴آجرک الله یا بقیة الله بحرمة الحسین اللهم عجل لولیک فرج 🖤
✅امام حسین علیه السلام بعد از منع نامگذاری علی بر روی فرزندان هر سه پسرش را علی نام نهادند علی اکبر و علی اصغر علیهم السلام در کربلا شهید شدند و علی اوسط نیز بعد از گذشت چندین سال از کربلا درست بعد از عاشورا به شهادت رسیدند که همه بدانند شهید زنده ای کربلا نیز به شهدای کربلا ملحق گردید🖤
⚫️ فرا رسیدن شهادت امام زین العابدین ع رو بر همه ای دانشجو معلمان عزیز،اساتیدبزرگوار و همراهان همیشگی کانل پاسخ به شبهات دانشجویی تسلیت عرض میکنیم 🖤🏴
-----------------------
#شبهات_دانشجویی↙️
🆔 @x_shobhe313
✍️💚پاسخ به شبهات دانشجویی↘️
4⃣6⃣1⃣ 👈«اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ و عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ». علی بن الحسین کیست؟🧐 حضرت علی اکبر یا امام سجاد علیهم السلام؟ لطفا دلیل خود را بگویید🤔 آیا قرائنی وجود دارد که نشان دهد منظور کیست⁉️
جهت مشاهده جواب شبهه به روی
کلمه👈👈 پاسخ بزنید 👌🖤🏴
شبهات دانشجویی ↙️↙️
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
✅جواب کامل شبهه↘️↘️
توجه به نکاتی میتواند ما را در دستیابی به جواب یاری رساند.
الف) در روایات، زیارتنامهها، صلوات بر حجج طاهره(ع)، دعای توسل به ائمه(ع) از امام زین العابدین با نام علی بن الحسین یاد شده است مثلا:
السلام علی علیّ بن الحسین(زیارت امام حسین در روز عرفه)؛ اللهم صلّ علی علیّ بن الحسین (صلوات بر حجج طاهره)؛ السلام علیک یا مولای یا ابا محمد علی بن الحسین(زیارت جامعه)؛ یا اباالحسن یا علی بن الحسین(دعای توسل به ائمه).
ب) در زیارتنامهها و رجزنامهای که از حضرت علی اکبر برجای است از آنحضرت اینگونه یاد شده است: «السلام علی علیّ بن الحسین الشهید(زیارت وارث) السلام علی علیّ بن الحسین الشهید(زیارت عاشورای غیر معروفه)؛ السلام علیک یابن الحسین الشهید(زیارت مطلقهی امام حسین)[1] و در رجزنامۀ آنحضرت آمده است:
«انا علیّ بن الحسین بن علی نحن و بیت الله اولی بالنبی»[2]
ج) اگرچه "علی بن الحسین" در زیارتنامهها، توسلات، صلوات، رجزنامه و روایات، نام مشترکی برای امام زین العابدین و علی اکبر(ع) است، امّا به دلایل زیر مراد از علی بن الحسین در زیارت عاشورا، علی اکبر است:
از امام محمد باقر(ع) روایت شده است:
کسانی که در روز دهم محرم در سرزمین کربلا هستند، و کسانی که در آنروز مقدور نیست در سرزمین کربلا باشند، در صحرا یا بالای منزل، با اشاره به سرزمین کربلا، زیارت عاشورا را بخوانند.[3]
همانگونه که ملاحظه شد، در زیارت عاشورای غیر معروفه و زیارت وارث و زیارت مطلقهی امام حسین(ع)، پس از علی بن الحسین لقب شهید آمده است، و این لقب برای زین العابدین(ع) در زیارتنامهها و توسّلات و ....... نیامده است.
این زیارت اختصاص به کشتگان دارد؛ لذا کسی احتمال نداده است که على بن الحسین مذکور در این زیارت، امام سجاد(ع) باشد و قرینۀ بر این مدعا عبارت جابر بن عبد اللّه در زیارت اربعین است که در خطاب به اصحاب گفته است: «السلام على الارواح المنیخة بقبر أبی عبد اللّه».[4]
لذا با این سه دلیل👆 میتوان اطمینان حاصل کرد که مراد از علی بن الحسین، همان "علی اکبر" شهید در کربلا باشد.
منابع :
[1]. برای آگاهی از زیارتنامهها، نک: مفاتیح الجنان.
[2]. شیخ صدوق، امالی، ص 162، بیروت، اعلمی، چاپ پنجم، 1400ق.
[3]. نک: شیخ طوسی، محمد بن حسن، مصباح المتهجد و سلاح المتعبّد، ج 2، ص 772، بیروت، مؤسسة فقه الشیعة، چاپ اول، 1411ق.
[4]. مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج 98، ص 330، بیروت، دار إحیاء التراث العربی، چاپ دوم، 1403ق.
هدایت شده از بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان غربی
🔸بازدید سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور
از پردیس شهید رجایی ارومیه🔸
🔺این بازدید در تاریخ ۱۴۰۲/۵/۱۹ با حضور آقای دکتر غیاثی ندوشن سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور ، آقای دکتر قاسمی مسئول حراست دانشگاه فرهنگیان کشور و جناب حجت الاسلام دکتر اصغری مسئول مدیریت امور پردیس های استان آذربایجان غربی صورت گرفت.
🔺در این بازدید در مورد مشکلات پردیس اعم از کمبود فضای خوابگاه، فرسودگی ساختمان سرای دانشجویی، تسریع ساخت سالن آموزشی و مشکلات عام دانشگاه فرهنگیان صحبت شد و آقای دکتر غیاثی قول پیگیری دادند.
#پردیس_شهید_رجایی_ارومیه
#مشکلات_صنفی
#بازدید
______________________________________
🔰 بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان غربی
🆔 @cfu_basij_wa
#حدیث_دانشجویی
💎امام صادق علیه السلام:
سه گروه نزد خدا شکایت می برند:
1️⃣ مسجد ویرانی که مردم در آن نماز نخوانند
2️⃣ عالمی که بین جاهلان تنها بماند
3️⃣ قرآن رها شده و غبار گرفته ای که خوانده نمیشود.
📗اصول کافی،جلد۲ ،صفحه ۱۱۸
#شکایت_قرآن
-----------------------
شبهات دانشجویی↙️
🆔 @x_shobhe313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید چادریهای پردیس بعد از شنیدن حرفهای #امید_نادان چه کردن👏😁
📌 دسته امربهمعروفی شهرپردیس پارک امام رضا(ع)
امثال این #نادان هنوز زنان عفیف و غیور ایرانی 💪بخصوص چادریها رو خوب نشناختن☺️
📣 شبهات دانشجویی
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
عاشقان حجاب و خوش غیرت ها 😍
حمایتم کنیدو عضو بشین ممنون
✍️💚پاسخ به شبهات دانشجویی↘️
5⃣6⃣1⃣ 👈آیا درست است که دشمنان اهل بیت ، مرقد مطهر امام حسین علیهالسلام رو بارها تخریب کرده اند⁉️
جهت مشاهده جواب شبهه به روی
کلمه👈👈 پاسخ بزنید 👌🖤🏴
شبهات دانشجویی ↙️↙️
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
✅جواب کامل شبهه ↘️↘️
مرقد مطهر امام حسین در طول تاریخ به طور گسترده تخریب و تعمیر شده که به صورت کوتاه گزارش میشود:👇👇
1ـ زمان حاکمیت عبدالله سفاح
از تشویق امام صادق به زیارت امام حسین و کیفیت زیارت آن حضرت استفاده میشود که قبر امام در آن زمان دارای بنا و ساختمان بود.
این بنا در دوران امویان توسط دوستداران اهل بیت (ع) تأسیس شده بود، یا در سالهای آغازین حکومت عباسیان بنیان گردیده بود.
در حاکمیت عبدالله سفاح، نخستین خلیفة عباسی، زیارت مرقد و بارگاه حضرت رونق گرفت و عباسیان نیز از این گزینه به عنوان برترین ابزار در تضعیف امویان سود میجستند.(1)
2ـ تخریب در عصر هارون
موقعیت مناسبی که مرقد امام در روزگار نخست حکومت عباسیان به دست آورده بود، پس از تثبیت حاکمیت آنان تغییر کرد و شیوه آنان در برخورد با علویان دگرگون گشت. بنا به برخی از گزارش های تاریخی هارون در دوران حکومتش (170 193ق) گاهی خادمان حرم امام حسین(ع) را فرا می خواند واز آنان بازجویی می کرد(2) و زائران مرقد امام حسین(ع)، به دستور وی در تنگنا قرار می گرفتند! به دستور او درخت سدری که بر مرقد سایه افکنده بود، از ریشه کنده شد،(3) بنای قبر تخریب گردید و زمین آن شخم زده شد.(4)
3ـ بازسازی مرقد در روزگار مأمون
با روی کار آمدن مأمون سیاست تغییر کرد و در دوره حاکمیتش (198 218) به جهت ابراز علاقه ظاهری وی به علویان ، دوستداران اهل بیت(ع) بر مرقد امام بنایی را احداث کردند.(5)
4_تخریب مرقد در دوران متوکل
متوکل -که از سال 236 247ق. حکومت را در دست گرفت - به دلیل کینهای که با حضرت امیر(ع) و خاندانش داشت، مرقد مطهر امام حسین (ع) را موردحمله قرار داد. وی گروهی از مأموران خود را گرداگرد مرقد و راههای منتهی به آن گماشت و زائران را از زیارت قبر مطهر بازداشت و اعلام کرد: هر که را پس از سه روز در کربلا بیابیم به مسلخ خواهیم برد.(6)
آنگاه به دستور وی قبر و خانههای اطراف آن را ویران کردند و زمین آن را شخم زدند و آب بر آن جاری کردند که آب در اطراف مرقد شریف به گردش درآمد و قبر را فرانگرفت.(7)
لیکن چندی نگذشت که به دست پسرش منتصر به قتل رسید.(8)
5ـ بازسازی در عصر منتصر
چون منتصر عباسی به خلافت رسید. در حاکمیت شش ماهة خود(247 248ق) و در دوران زمامداریاش قبر امام را بازسازی کرد و عمارتی بر آن نهاد. از آن پس قبر سیدالشهدا(ع) رو به آبادانی رفت.
6ـ مرقد در عصر علویان طبرستان
عمارتی که منتصر بر مرقد امام بنا کرده بود، در گستره سالیان دراز رو به ویرانی نهاد و سقف آن به سال 273ق. فروریخت.(9) «حسن بن زید علوی» حاکم طبرستان و دیلم (250 271 ق.)بنای مسجدی را کنار حرم آغاز کرد.
7ـ بازسازی در دوران عضدالدوله
دوران آلبویه (322 ـ448ق) به دلیل قدرت فراگیر و گرایش شیعی آنان، دوران حرمتگذاری وبازسازی اماکن مقدسه بود.(10)
8ـ مرقد و توسعه توسط ابن شاهین
عمران بن شاهین که یکی از امرای بطایح بود (359 399ق) اولین بارمسجد و رواق پشت قبر مطهر که به نام وی معروف است را به بارگاه حسین ملحق کرد.
9ـ بازسازی حسن بن فضل وزیر آل بویه
در سال 407ق. حرم در پی غفلت خادمان و سقوط دو شمع بزرگ، آتش گرفت که حسن بن فضل رامهرمزی وزیر دولت آلبویه، حرم مطهر را بازسازی کرد.
10ـ مرقد در حاکمیت سلجوقیان
در نیمة دوم قرن پنجم که سلجوقیان حاکمیت پیدا کردند، با مرقد مطهر و زیارت آن، برخورد شایستهای داشته و حرم را مرمت نمودند.
11ـ بازسازی مرقد در دوره ایلخانی
در دوران حکومت ایلخانی آغازگر بازسازی، سلطان اویس ایلخانی (757 776ق) بود و تکمیل آن را پسرش سلطان حسین (776 784ق) بر عهده داشت که به سال 786 پایان یافت. سلطان حسین، ایوان معروف به ایوان طلا را نیز بنیان نهاد.(11)
12ـ بازسازی و تخریب در قرنهای اخیر
در سال 1135 همسر نادرشاه مبلغ زیادی برای نوسازی مرقد هزینه کرد و در سال 1232 فتحعلیشاه قاجار، قبه شریف را طلاکاری نمود.
--------------------------
منابع:
1. ابوالفرج اصفهانی، مقاتل الطالبیین، ص 232 و 253.
2. تاریخ طبری، ج 5، ص 21.
4و5«طوسی، الامالی، ص 325، شماره 651».
3ـ تسلیة المجالس، ج 2، ص 473؛ مدینة الحسین، ص 82.
4.تاریخ طبری، ج 5 ص 321
5ـ ابن عدی، تاریخ مختصر الدول، ص 142؛ البدایة و النهایة، ج 10، ص 347. به گزارش شیخ طوسی در الامالی (ص 329، شماره 567، ص 325 و شماره 652؛
6ـ طوسی، الامالی، ص 328 329؛ مقاتل الطالبیین، ص 395؛ بحار الانوار، ج 45، ص 397، جرجی زیدان، تاریخ تمدن اسلام، 799.
7ـ ابن طاووس، فرحة الغری، ص 137.
8ـ مناقب آل ابیطالب، ج 3، ص 353.
9ـ الکامل فی التاریخ، ج 9، ص 295؛ البدایة والنهایه، ج 6، ص 6.
10ـ اعیان الشیعه، ج 1، ص 628.
11ـ همان، ص 629.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲شیرازتسلیت!😔🖤💔
🖤انتشارش با شما🖤
-----------------------
شبهات دانشجویی↙️
🆔 @x_shobhe313
✍️💚پاسخ به شبهات دانشجویی↘️
6⃣6⃣1⃣ 👈حضرت زینب(سلام الله علیها)تا چه مدت در اسارت بود و چه زمانی آزاد شدند؟🧐 زندگانی ایشان پس از آزادی چگونه بود⁉️
جهت مشاهده جواب شبهه به روی
کلمه👈👈 پاسخ بزنید 👌🖤🏴
❌هر روز یه شبهه ای جدید🔍
شبهات دانشجویی ↙️↙️
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
✅جواب کامل شبهه ↘️↘️↘️
👈پس از حادثه کربلا حضرت زینب (س)، حدود یک سال و شش ماه زندگى کرد. حضرت در کاروان اسیران، همراه دیگر بازماندگان قافله کربلا به کوفه و سپس به شام برده شد. اگر چه رهبرى بازماندگان بر عهده امام سجاد بود، زینب کبرى (س) نیز سرپرستی را برعهده داشت.
سخنرانى قهرمانانه زینب (س) در کوفه، موجب دگرگونی افکار عمومى شد. وى در برابر نعره مستانه عبیدالله بن زیاد، آن گاه که به پیروزیش مى نازید و مى گفت: "کار خدا را با خاندانت چگونه دیدى؟!" با شهامت و شجاعت و صف ناپذیرى گفت: جز زیبایى چیزى ندیده ام. شهادت براى آنان مقدر شده بود. آنان به سوى قربانگاه خویش رفتند به زودى خداوند آنان و تو را مى آورد تا در پیشگاه خویش داورى کند».(1)
آن گاه که ابن زیاد دستور قتل امام سجاد را صادر کرد، زینب (س) با شهامت تمام، برادر زاده اش را در آغوش گرفت و گفت: اگر خواستى او را بکشى مرا هم بکش. به دنبال اعتراض زینب (س)، ابن زیاد از کشتن امام پشیمان شد.(2)
کاروان آزادگان به دمشق رفت. در شام نیز زینب (س) توانست افکار عمومى را دگرگون نماید. جلسه اى یزید به عنوان پیروزى ترتیب داده بود و در حضور بازماندگان واقعه کربلا، سربریدة حسین (ع) را در تشت نهاد و با چوبدستى به صورتش مى زد، زینب کبرى (س) با سخنرانى خویش غرور یزید را در هم کوفت و او را از کرده خویش پشیمان کرد. سرانجام یزید مجبور شد کاروان را با احترام به مدینه برگرداند.
در مدینه نیز زینب (س)، پیام آور شهیدان، ساکت ننشست. او با فریادش مردم مدینه را بر ضد حکومت یزید شوراند. حاکم مدینه در پى تبعید حضرت زینب (س) برآمد. به نوشته برخى حضرت به شام سفر نمود و در همان جا درگذشت. برخى دیگر گفته اند: حضرت به مصر هجرت نمود و در تاریخ پانزدهم رجب سال 62 هجرى درگذشت.(3)
برخی معتقدند بعد از ورود کاروان اهل بیت(ع) به مدینه، دلیل روشنی نداریم که حضرت زینب از مدینه بیرون رفته باشد، بنابر این در مدینه درگذشت و در قبرستان بقیع دفن شد، اما مکان دفن او در بقیع مشخص نیست، همان طور که شخصیتهای بزرگ دیگری از اهل بیت(ع) در بقیع مدفون هستند و مکان قبر آنان مشخص نمیباشد.(4)
دربارة مدت اسارت مدت اسارت حضرت زینب و حرکت آنان از شام به مدینه، مرحوم دکتر آیتی بر این باور است که تاریخ حرکت اهل بیت به شام، هنگام رسیدن آنان به دمشق، مدت توقف اسیران در مرکز حکومت یزید، تاریخ حرکت آنان از دمشق به مدینه و هنگام ورود آنان به مدینه، به درستی معلوم نیست.(5)
برخی نوشتهاند که سر مطهر امام حسین(ع) روز اوّل صفر به شام رسید و چند روز بعد اسیران وارد شام شدند.(6) روز هشتم ورود اهل بیت(ع) به شام یزید آنان را احضار کرد و بین ماندن در شام یا رفتن به مدینه آزاد گذاشت، که آنان رفتن به مدینه را انتخاب کردند.(7)
----------------
پینوشتها:
1ـ لهوف، ص 218؛ مقرم، مقتل الحسین، ص 324؛ ارشاد، ج2، ص 144.
2ـ ارشاد، ص 116 117؛ بحار الانوار، ج 45، ص 117.
3ـ زینب پیامآور عاشورا، سید عطاءالله مهاجرانى، ص 287، 347 348 352.
4ـ اعیان الشیعه، ج 7، ص 140.
5 – علی نجاتی، قطعهای از بهشت، ج2، ص 607.
6 – علامه شعرانی، دمع السّجوم، ترجمه نفس المهموم، ص 287 – 289.
7 – همان، ص 534.
Arbain.pdf
5.71M
📚 دانلود فایل: زبانیار اربعین
🔸۲۵۰ اصطلاح پرکاربرد عربی
🔸ویژه سفر #اربعین
#اربعین_حسینی
#حبالحسین_یجمعنا
👈نگاه کنید توپخانه دشمن کجا رو هدف داده !
دقیقا داره نقطه قوت ما رو میکوبه !
باید نسبت به نقاط هدف دشمن حساس باشیم و از آنها محافظت کنیم.
تخریب مجلس و دولت انقلابی مقدمه ورود به انتخاباته
🇮🇷🆔 @x_shobhe313
🔺منتظر احمقها باشید...
#کار_خودشونه
#شاهچراغ
🌍 منتشر کنید 💯✅
✍ شبهات دانشجویی
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*افتتاح تل زینبیه سلام الله علیها کربلای معلی*
کربلا در کربلا میماند اگر زینب نبود
نی در نینوا میماند اگر زینب نبود
چقدر زیبا 😍و در شان دختر عزیز آقا امیرالمومنین حضرت علی ابن ابی طالب علیهم السلام هست🌹
اللهم عجل لولیک الفرج🤲
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈
📌شبهات دانشجویی⤵️↙️✅
╭─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╮
@x_shobhe313
╰─-┅═ঊঈ🔶ঊঈ═┅-─╯
✍️💚پاسخ به شبهات دانشجویی↘️
7⃣6⃣1⃣ 👈سرانجام شهربانو همسر امام حسین (علیه السلام) پس از واقعه کربلا و روز عاشورا چه شد⁉️
جهت مشاهده جواب شبهه به روی
کلمه👈👈 پاسخ بزنید 👌🖤🏴
❌هر روز یه شبهه ای جدید🔍
شبهات دانشجویی ↙️↙️
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
✅✅جواب کامل شبهه ↘️↘️
شیخ صدوق در «عیون اخبار الرضا» درباره مادر حضرت امام زین العابدین(ع) این حدیث را آورده است:
«سهل بن قاسم نوشجانی می گوید: امام رضا(ع) در خراسان به من فرمود: بین ما و شما خویشاوندی هست. گفتم: این خویشاوندی چیست؟ فرمود: هنگامی که عبدالله بن عامر بن کریز خراسان را فتح کرد دو دختر از دختران یزدگرد پادشاه ایران را پیدا کرد و آنان را نزد عثمان بن عفان فرستاد. عثمان بن عفان یکی از آن دو را به امام حسن و یکی را به امام حسین(ع) بخشید. این دو دختر پس از زایمان، وفات کردند. همسر امام حسین(ع) امام سجاد را زایید. پس از درگذشت همسر امام حسین، یکی از کنیزان امام حسین(ع)، امام سجاد را سرپرستی کرد» (عیون اخبار الرضا، یک جلدی، جزء دوم، ص 128، ح 6 با تصحیح و تعلیق سید مهدی حسینی لاجوردی، چاپ 1377 هجری قمری، ناشر میرزا محمد رضا مهتدی، چاپ اول).
براساس این روایت، مادر امام زین العابدین(ع) بعد از تولد آن حضرت وفات کرده و در کربلا حضور نداشته است.
آقای دکتر سید جعفر شهیدی در «زندگانی علی بن الحسین(ع)» از طبقات نقل می کند که پس از شهادت امام حسین(ع)، خدمتگزار آن حضرت شهربانو را به همسری گرفت. نام این خدمتگزار زیید بود و از او پسری به دنبا آمد به نام عبدالله بن زیید(زندگانی علی بن الحسین(ع)، چاپ پنجم، ص 26، 1373).
ایشان در این کتاب می گوید: آمدن شهربانو به کربلا، فرار او از کربلا به ایران، غایب شدن او در کوه و نیز آمدن او به ایران به دستور امام حسین(ع) برای جمع آوری نیرو، همه اینها افسانه و ساخته داستان نویسان است(همان).
البته در کربلا بانویی به نام شهربانو بود و این شهربانو مادر آن طفلی است که از خیمه ها بیرون آمد و هانی بن ثبیت آن طفل را به شهادت رسانید. این شهربانو، مادر امام سجاد(ع) نبود و جزو اسیران کربلا بود (قصه کربلا، ص 406).
شیخ عباس قمی روایت عیون اخبار الرضا را نقد می کند و می گوید: این حدیث مخالف آن حدیث هایی است که آوردن دختر یزدگرد را به زمان عمر بن خطاب نسبت می دهند و این حدیث ها اشهر و اقوی است(منتهی الامال، ج 2، ص 30، چاپ هجرت).
ولکن به نظر می رسد که روایت «عیون اخبار الرضا» از روایات دیگر قوی تر است و علامه مجلسی روایت «عیون اخبار الرضا» را می پسندد (بحارالانوار، ج 46، ص 10).
و بر این اساس، در زمان عثمان، دختر یزدگرد به مدینه برده شده نه در زمان عمر بن خطاب.
در اصول کافی آمده است که وقتی که دختر یزدگرد را به مدینه آوردند و نزد عمر بردند، وقتی که عمر خواست به چهره او نگاه کند، او چهره اش را گرفت و به زبان فارسی گفت: «اف بیروج بادا هرمز» عمر گفت: این دختر مرا فحش می دهد و خواست که آن دختر را بزند، علی(ع) گفت: تو حق نداری او را بزنی، او را آزاد بگذار تا هر کسی را می خواهد به همسری انتخاب کند. عمر هم او را آزاد گذاشت و او هم حسین(ع) را انتخاب کرد. علی(ع) به او فرمود: اسم شما چیست؟ گفت: جهان شاه. امام به او فرمود: نه اسم تو شهربانو است...(اصول کاف، عربی، چاپ آخوندی، ج 1، ص 466).
ولی این روایت قابل اعتماد نیست چون در سند آن شخصی به نام عمر و بن شمر آمده و او هم مورد اعتماد نیست.
علامه حلی در خلاصه الاقوال فی مفرقه الرجال، در بخش دوم، در کلمه عمرو درباره او می گوید: عمرو بن شمر بسیار ضعیف است. او روایاتی را به کتاب جابر جعفی اضافه کرده است. من به روایات او اعتماد نمی کنم(ص 241، باب 7).
👈👈بر این اساس می توان گفت که مادر امام زین العابدین(ع) پس از تولد آن حضرت، وفات کرد و در کربلا هم حضور نداشت.
باغیرت vs بى غيرت
فواحش از جنس دواعش
شیراز را با این شیر مرد بشناسید
نه اون بی غیرتی که روی ناموس
مردم دست بلند کرد
-----------------------
شبهات دانشجویی↙️
🆔 @x_shobhe313
18.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اوج صداقت در کلام این سیاستمدار☝️
🎥فانتزیهای سیاستمدار یا فراموشی فصلی؟!
▪️آیا تحریمهای آمریکا علیه ایران، با یک دیدار ساده روحانی و ترامپ رفع میشد؟
▪️چرا حسین مرعشی چند ماه مانده به انتخابات مجلس، چنین جمله عجیبی را در صدا و سیما مطرح کرد؟
________________
📣با ما در شبهات دانشجویی همه ای شبهاتتو رفع کن ↙️↙️
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا ✅
╰┈➤🆔 @x_shobhe313
✍️💚پاسخ به شبهات سیاسی دانشجویی↘️
8⃣6⃣1⃣ ⬅️ ولایت فقیه چگونه مطرح شده است ⁉️ و آن را با ساده ترین زبان و مستدل ترین روش برای جوانان اثبات کنید🤔
جهت مشاهده جواب شبهه به روی
کلمه👈👈 پاسخ بزنید 👌🖤🏴
❌هر روز یه شبهه ای جدید🔍
شبهات دانشجویی ↙️↙️
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
✅جواب کامل شبهه ↘️↘️
👈ولایت فقیه از آنجا مطرح می شود که « چه کسی حق حکومت کردن دارد؟ ». عده ای می گویند: کسی که رای بیشتری داشته باشد (دموکراسی). عده ای دیگر می گویند: کسی که پدرش پادشاه است ( سلطنتی)و...
⏮ اما اسلام می گوید: همان طور که ما باید در عبادات هایمان از خدا پیروی کنیم، در سیاست نیز باید از خدا پیروی نماییم. یعنی باید ببینیم خدا به چه کسی حق حکومت کردن داده است
اگر زمان پیامبر (ص) بودیم، خدا گفته بود: «اَلنَّبِیُّ اَولَی بِالمُومِنِینَ مِن اَنفُسِهِم»[1]یعنی فقط پیامبر (ص) حق حکومت کردن دارد.بنابراین هر کس دیگری، در هر کجای جهان حکومت تشکیل دهد، حکومتش غیر قانونی (طاغوتی) و پیروری از او حرام است.( فردای قیامت هم او و کسانی که از او پیروی کردند، باید پاسخگو باشند)
اما بعد از پیامبر (ص) چه کسی حق حکومت دارد؟ پیامبر (ص) در غدیر خم فرمود: «مَن کُنتُ مَولاهُ فَهذا علیٌّ مَولاه» (هر کس من بر ولایت دارم، این علی (ع) بر او ولایت دارد )[۲]
⬅️بنابراین غیر از حضرت علی (ع) کسی حق تشکیل حکومت ندارد و پیروی از غیر امام علی (ع) مساوی است با مخالفت با دستور خدا.
وامام علی (ع) امام حسن(ع) را مطرح نمود تا بقیه امامان.[۳]
متاسفانه خلیفه ها، حکومت را که تنها حق امامان بود، از آنان گرفتند. و ائمه (ع) برای پس گرفتن این حق (که خدا به آنان داده بود)، مبارزات گوناگونی (متناسب با زمان خود) کردند، از جمله: قیام امام حسین (ع)، دعا های امام سجاد (ع)، پرورش شاگرد توسط امام صادق (ع) و … .
دلیل اینکه خلفا، ائمه (ع) را شهید می کردند نیز همین مسایل سیاسی و ولایت بود، وگرنه به عنوان مثال اگر امام حسین (ع) کاری به حکومت نداشت و مشغول عبادت و نصیحت می شد، نه تنها یزید کاری با امام حسین (ع) نداشت، بلکه برای ایشان هدیه و جایزه هم می فرستاد.
(بنابراین مسئله ی ولایت امری است که اهلبیت (ع) در راه آن خون داده اند (و امر کوچکی نیست)، لذا اگر ولایت فقیه ثابت شد، زیر سوال بردن آن گناه بسیار بسیار بزرگی است، بنابراین از خواننده محترم تقاضا می شود روی این مسئله حساس باشد و تعصب را کنار بگذارد، چرا که در دادگاه الهی، همان طور که از عبادات از ما سوال می کنند، از وظایف سیاسی ما در برابر ولایت اهلبیت (ع) نیز سوال خواهند کرد)
اما پس از امام حسن عسکری (ع)، تنها حضرت مهدی (عج) حق حکومت کردن پیدا کرد، اما ایشان غایب شدند. حال باید از امام زمان (عج) پرسید: در نبود شما، ما از چه کسی پیروی کنیم و چه کسی ( تا وقت ظهور شما ) حق حکومت کردن دارد؟ایشان نیز مثل پیامبر بایستی عمل کنند
👈طبق احادیث از امام زمان (عج) و معصومین ع و همچنین دلایل عقلی، تکلیف مردم در دوران غیبت مشخص میشود:
الف) دلیل عقلی: که ما تنها به یکی از آسان ترین دلایل اشاره می کنیم:
اصل تَنَزُّل تدریجی: اگر نتوانیم به کار واجبی دست پیدا کنیم، به نزدیکرتین چیز به آن چنگ می زنیم.
⬅️مثلاً: ایستاده نماز خواندن واجب است. اکنون اگر نتوانیم ایستاده نماز بخوانیم، نماز را نباید رها کرد، بلکه باید نزدیک ترین حالت به ایستادن (یعنی نشستن) را انجام دهیم.
اکنون که امام نیست، آیا بایدکلاً حکومت را رها کرد(که هرج و مرج شود یا دشمنان شیعه حکومت را به دست بگیرند)، و یا اینکه نزدیکترین فرد به معصوم ( فقیه) حکومت را به دست بگیرد؟[۴]
لذا عقل می گوید: حکومت باید ( تا زمان آمدن امام زمان (عج) ) دست فقیه باشد.
دلایل نقلی:به چند نمونه از احادیث معصومین (ع) اشاره می کنیم:
حدیث امام زمان (عج):یکی از یاران امام زمان (عج) سوالاتی را در نامه به محمد بن عثمان (دومین نایب خاص امام زمان (عج)) می دهد که به دست حضرت (عج) برساند.
حضرت ولی عصر (عج) فرموند:« در حوادث و پیش آمدها به راویان حدیث ما رجوع کنید، زیرا آن هاحجت بر شمایند، و من حجت خدایم.»[5]
حدیث امام علی (ع):امیرمومنان علی(ع) نقل می کند که رسول خدا(ص) سه بار فرمود: « خدایا جانشینان مرا رحمت کن.» شخصی از آن حضرت پرسید: جانشینان شما چه کسانی هستند؟فرمود:« آنان که بعد از من می آیند، حدیث و سنت مرا نقل می کنند،و آن را پس از من به مردم می آموزند.»[6]
منابع :↘️
[۱] (الأحزاب ۶)
(2)آدرس این حدیث در چند منبع برادران اهل سنت آمده است: سنن ترمذی، مصنف ابن ابی شیبه، المعجم الکبیر للطبرانی، تفسیر ابی السعود و تفسیر اللباب لابن عادل، الدر المنثور عن ابی هریره، تفسیر ابن کثیر، تفسیر آلوسی، فتح القدیر، تفسیر رازی، امالی و...
[۳]یکی از اقسام ولایت یعنی حکومت کردن
[۴]«امام ۲ ویژگی دارد:1.عصمت و 2.علم. یک درجه پایین تر از عصمت، عدالت و یک درجه پایین تر از علم امام، فقاهت هس که این دو را فقط فقیه دارد. »
[۵]ر.ک: کمال الدین، ج ۲، ص ۴۸۳ و وسائل الشیعه،ج ۱۸، باب ۱۱، حدیث .۹
[6]ر.ک: الأمالی، ص ۱۰۹، عیون اخبار الرضا (ع)، ج ۲، ص ۳۷، معانی الأخبار، ج ۲، ص ۳۷۴ و من لایحضره الفقیه، ج ۴، ص .۴۲۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈👈«حب الحسین یجمعنا» شعاری است که می تواند شیعیان را زیر چتر سیدالشهدا علیهالسلام جمع کند و دلها را به یکدیگر نزدیک نماید.
🏴باید مومنین برای تحقق این شعار، اختلاف سلیقهها را کنار بگذارند، مقداری سعهی صدر پیدا کنند و اختلافاتی که بین خودشان پیش میآید را بهگونهای حلوفصل نمایند تا دشمنان ائمه علیهمالسلام شاد نشوند و احساس نکنند که مؤمنین به جان هم افتادهاند.
⬅️اربعین یک تجلی بسیار زیبا از این شعار است که همهی مؤمنین را با وجود تمام اختلاف سلیقهها و مشربها در کنار هم جمع میکند.
-----------------------
شبهات دانشجویی↙️
🆔 @x_shobhe313
📝 احادیث اخلاقی
✳️ غم روزی فردا را مخور
💠 امیرالمومنین حضرت علی(علیه السلام):
💎 منِ اِهْتَمَّ بِرِزْقِ غَدٍ لَمْ يُفْلِحْ أَبَداً؛
💡كسى كه غم روزى فردا را بخورد، هرگز رستگار نشود.
📚 غرر الحكم، ح 9113
-----------------------
شبهات دانشجویی↙️
🆔 @x_shobhe313
✍️💚پاسخ به شبهات سیاسی دانشجویی ↘️
9⃣6⃣1⃣ ⬅️ صادق شیرازی گفته :پیامبر اکرم(ص) پس از فتح مکه🕋 هیچ یک از سران کفر ونفاق را نکشتند، بلکه هرکسی که مسلمان میشد را در امان نگه میداشتند.🤔
چرا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، سران ساواک و وابستگان دربار شاهنشاهی، محاکمه یا اعدام شدند، این خلاف سنت رسول الله (ص) و خلاف قرآن است - پاسخ چیست⁉️
جهت مشاهده جواب شبهه به روی
کلمه👈👈 پاسخ بزنید 👌🖤🏴
❌هر روز یه شبهه ای جدید🔍
شبهات دانشجویی ↙️↙️
╭ l✍️ 🇮🇷 بامنبيا
╰┈➤@x_shobhe313
✅جواب کامل شبهه ↘️
👈این که آقای شیرازی چنین گفته باشد یا نگفته باشد را نمیدانیم، اما کلاً صورت مسئله غلط است و گوینده اگر جاهل نباشد، حتماً مغرض است. هر کس که میخواهد باشد.👇
الف –هر چند که پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله، در روز فتح مکه، باب رحمت و حکمت را گشودند و حتی خانه ابوسفیان را محل امن قرار دادند، اما چنین نیست که حکم اعدام هیچ کس را صادر نکرده باشند و این ادعا دروغ است. بلکه حکم اعدام چندین تن از منافقین و آدمکشان و فاسقین را صادر نمودند که از جمله آنها دو زن آوازه خوان بودند که در آوازهایشان، ایشان و اسلام و مسلمین را مسخره میکردند.
ب – چه کسی گفته که پیروزی انقلاب اسلامی، به مثابه فتح مکه است؟ و اصلاً کجایش شبیه فتح مکه بوده است؟↘️
اولا*- فتح مکه در سالهای اولیه بعثت بود و اغلب ساکنین مکه، کافر و بت پرست بودند؛ اما انقلاب اسلامی پس از 1400 سال از مسلمانی مردم ایران شکل گرفت و اکثر مردم مسلمان و انقلابی بودند.
ثانیا*- در زمان فتح مکه، حکومت و مردم، همگی جاهل و کافر و بت پرست بودند؛ اما در زمان انقلاب اسلامی، مردم آگاه و مسلمان بودند و فقط حکومت کافر و ظالم و نوکر اجانب و از جمله صهیونیست و بهاییت بود و البته در هر قشری و از جمله روحانیون، عُمّالی داشت.
ثالثا*- فتح مکه بدون هیچ جنگ و خونریزی انجام شد، اما انقلاب اسلامی پس از سالها مبارزه و دست کم دو سال حکومت نظامی و قتل عام وحشیانهی مردم در شهرها و روستاها به ثمر نشست. فقط در میدان ژاله (شهدا)ی تهران، هزاران نفر ظرف یک ساعت کشته شدند.
رابعا*-در زمان فتح مکه، اغلب مکیان، از ابوسفیان گرفته تا بقیه، به ظاهر هم که شده به اسلام گرویدند، اما در پیروزی انقلاب، نه شاه و فرح و خاندان سلطنت به اسلام گرویدند و نه هویدای بهایی و رییس ساواک بهایی و ساواکیها و نه ازهاری و نه سایر کفار و منافقین.
- و دهها تفاوت اساسی دیگر.
ج – در طی 9 سال به پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله، دهها جنگ تحمیل شد که در 26 جنگ (غزوه) شخصاً حضور داشتند و قطعاً در این جنگها شاخ نبات و شیرینی و گل توزیع نمیکردند، بلکه میجنگیدند و بسیار هم خوب میجنگیدند. پس چرا پیروزی انقلاب اسلامی را فقط با فتح مکه مقایسه میکنند؟! یا چرا با جنگ صفین، جمل و خوارج یا کربلا مقایسه نمیکنند؟!
د –حالا یا دلشان برای خاندان شاه و ساواکیهای جلاد و منافقین تروریست سوخته است، یا اصلاً آنها را هم قبول ندارند، بلکه فقط به عنوان بهانهای برای مخالفت و عناد با انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران چنین مطرح میکنند؛ اما دلیل نمیشود که این عناد خود را به قرآن و سنّت رسول الله صلوات الله علیه و آله نیز حمل کنند.
آیا این همه آیات جهادی در قرآن کریم، دستور قیام به قسط – مجاهدت و قتال در راه خدا – غلظت و شدت با کفار و منافقین – تکفیر طاغوت – مبارزه با ظلم و فساد و مظاهر آنها و ...، آیات قرآن کریم نیست و یا غزوات و یا آن که جنگهای پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله، سنّت ایشان نمیباشد؟!
اتفاقاً همین تهمتها، افتراها، تفسیر و تأویل به رأیها، ایجاد انحراف در اذهان مسلمین، همراهی با انگلیس و دشمنی با اسلام و مسلمین و نظام اسلامی است که مغایر با قرآن کریم و سنت نبوی (ص) و سیره اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و به طور کلی انسانیت و حرّیت میباشد.
به راستی اگر رسول الله صلوات الله علیه و آله بودند، در مورد گویندگان این گونه سخنان، چه حکمی صادر میکردند؟!
آیا تا به حال از اشخاصی (در هر لباس و جایگاهی) که علیه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران حرف میزنند، شنیدهاید که جملهای علیه دشمنان امروز اسلام و مسلمین، از جمله امریکا، انگلیس و اسرائیل بگویند؟! و اگر در میان آنها اشخاصی با لباس روحانی یا هیبت عالِم و اسلامشناس ظاهر میشوند، تعریف «منافق» چیست و مصداقش کدام است؟
فتامل🤔🧐
#عاشورا
#اینفوگرافی
✅ مهمترین اعداد و ارقام واقعه عاشورا
┄┅═✧❁🌼❁✧═┅┄
-----------------------
شبهات دانشجویی↙️
🆔 @x_shobhe313