✍️ نوشتاری و صوتی 🎤
انتخابات - هر انتخابی، نقطۀ عطفی در زندگی فردی و اجتماعی میباشد / 2
👈 انتخاب یعنی: من یک انسان بالغ و عاقل میباشم؛ اختیار و انتخاب دارم.
📍اگر چه «انتخاب»، ریشه در «اختیار» دارد، اما گمان نشود که هنگام ضرورت یا دعوت به انتخاب، میتوان انتخاب ننمود! چرا که «انتخاب ننمودن» بین دو یا چند گزینه، خودش نوعی «انتخاب» میباشد!
📍اجازه ندهید القا کنند که عدم مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری یا مجلس و ...، به مثابۀ مخالفت و نفی نظام سیاسی و حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران میباشد! ممکن است افراد نسبت به نامزدهای انتخاباتی نظر مثبتی نداشته باشند، یا از کارکرد دولت و مجلس ناراضی باشند... .
👇
https://www.x-shobhe.com/hadis/13091.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 بفرمایید لوازم دست یابی به «عزّت نفس» چیست؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ابتدا باید به معانی مشترکی از واژگان برسیم:
📍«نفس»، همان هویت، یا خود، یا منِ هر کسی میباشد. مقصود از تقسیمات گوناگونی چون: «نفس إلهی - نفس حیوانی - نفس مطمئنة، نفس لوّامه، نفس اماره»، وجود چند «خود - من» در یک وجود نمیباشد؛ هر کسی یک «نفس - خود - من» بیشتر ندارد، بلکه لحاظهای متفاوت میباشند که اگر شکل میداشتند، میگفتیم: «زوایای گوناگون یک نفس» ... .
📍«عزّت»، یعنی: نفوذ و غلبه ناپذیری؛ و «عزیز» یعنی: غلبه و شکست ناپذیر. آیه مبارکۀ «وَإِنَّ رَبَّكَ لَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ» که چندین بار در قرآن کریم تکرار شده، یعنی: «به درستی که پروردگار توست که او شکست ناپذیر و رحیم است» ... .
بیشتر بخوانید 👇
https://www.x-shobhe.com/shortanswer/13094.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 بعضیها اصلا حال نماز یا روزه و دعا را ندارند؟ برخی میگویند: هر چقدر بخواهی نماز میخوانم، ولی روزه نه! یا هر چقدر بخواهی روزه میگیرم، ولی نماز نه؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ هر کسی به شما گفت: «هر چقدر بخواهی نماز میخوانم یا روزه میگیرم ...»، بگویید: «مگر مرا بندگی میکنی؟! من هیچ کدام را نمیخواهم، چون ادعای اولوهیت و ربوبیّت بر تو را ندارم، لذا آن چه خداوند متعال از تو خواسته را به انجام برسان که به خیر دنیا و آخرت خودت میباشد.»
📍علل و عوامل متفاوتی سبب چنین رویکردهایی میشود که اگر بخواهید در یک جمله بیان شود، میتوان گفت: «ضعف شناخت و ایمان که موجب غفلت از خود، خدا و معاد، میگردد!» ... .
بیشتر بخوانید 👇
https://www.x-shobhe.com/worship/13096.html
@X_shobhe
📖 درسی از نهج البلاغه با شرحی مختصر - 171 + صوتی (6:36 دقیقه)
📃 فرازهایی از خطبه 127 - ارزش جهاد؛ نکوهش ترک جهاد و هشدار به عواقب نامطلوب آن!
✍️ دقت شود که «جهاد»، معنی عامتری از جنگ دارد. از جنگ در قرآن کریم، با واژۀ «قتال» یاد شده است؛ اما «جهاد» یعنی هرگونه تلاش دشمن ستیز در راه خدا که جنگ یا قتال، فقط یکی از مصادیق آن میباشد؛ لذا ممکن است جهاد علمی باشد، یا اقتصادی، یا فرهنگی، یا «جهاد تبیین»، یعنی روشنگری، اطلاعرسانی، ابهام زدایی که سبب رشد، بصیرت و مقاومت میشود، چنان که تلاش برای خودسازی را به خاطر ستیز با هوای نفس حیوانی و نیز وساوس شیاطین انس و جنّ، «جهاد اکبر» نامیدهاند.
بیشتر بخوانید: 👇
https://www.x-shobhe.com/jihad/13097.html
@X_shobhe
📥 انتخابات - هر انتخابی، نقطۀ عطفی در زندگی فردی و اجتماعی میباشد / 4
👈 امام خامنهای:
«بنده دعوای اصلاح طلب و اصولگرا را هم قبول ندارم؛ من این تقسیم بندی را غلط میدانم.»
✍️ «خط 1، 2 و 3» که ابتدای انقلاب ایجاد شد و سپس به «راست، چپ و میانه» تغییر نام یافت و امروزه تحت عناوینی چون: «اصولگرا، اصلاح طلب و مستقل» مطرح میشوند؛ همه نام جریاناتی است که پس از انقلاب فرانسه، در آن کشور ایجاد شد و در نهایت انقلابیها کنار گذاشته شدند و حتی اعدام شدند، و همان مالکان عمده، سرمایهداران کلان و سلطهگران (فئودالها و ...) به قدرت بازگشتند!
📌 حتماً بخوانید یا بشنوید 👇
https://www.x-shobhe.com/hadis/13098.html
@X_shobhe
📖درس اخلاق از قرآن مجید / 83
👈 نباید مشغول شدن به هیچ کاری - موفقیتها و شکستها - شادیها و اندوهها و ...، ما را لحظهای از یاد خداوند سبحان غافل سازد! + صوت (8:48 دقیقه)
✍️ مقصود از «باز نماندن و غافل نشدن از ذکر خدا»، این نیست که مثلاً فرد مؤمن تسبیحی به دست گرفته و در حال تجارت یا خرید و فروش (بیع)، دائم سبحان الله و الحمد لله میگوید یا به ذکر صلوات و استغفار مشغول میباشد! بلکه یعنی: در حال تجارت و معامله که تمام حواس به حساب و کتاب، درآمد، سود و زیان، مراقبت از کلاهبرداری و ... میباشد نیز نه تنها از انجام واجباتی چون نماز (عبادت فردی) و زکات (عبادت جمعی) بازنمی ماند، بلکه در هر حال و کاری، سرانجام و قیامت را در نظر دارد، و از آن روزی که قلبها و دیدگان «منقلب - زیر و رو» میگردند، میترسد ... .
بیشتر بخوانید 👇
https://www.x-shobhe.com/worship/13099.html
@X_shobhe
✍️نوشتاری و صوتی🎤
روند جریانات و امواج سیاسی در ایران،
با تقلید از جریانات و جبهههای تشکیل شده در فرانسه، پس از انقلاب!
این مبحث ادامه دارد.
حتماً بخوانید یا بشنوید (6:14 دقیقه)
https://www.x-shobhe.com/hadis/13098.html
@X_shobhe
📃نوشتاری و صوتی 🎤 (4:25 دقیقه)
🌹سالروز میلاد امیرالمؤمنین، امام علی علیه السلام و به همین مناسبت، روز پدر مبارک 🌹
✍️ این که بدانیم امیرالمؤمنین، امام علی علیه السلام در داخل کعبۀ معظمه به دنیا آمدند؛
- ایشان، اولین کسی بودند که به نبوت پیامبر اکرم صلوات اللّه علیه و آله ایمان آوردند؛ - در تمامی بحرانها و جنگها، در کنار و حامی رسول اللّه صلوات اللّه علیه و آله بودند؛ - تنها همسر همتا (کُفو) برای سیدة النساء العالمین، حضرت فاطمه زهراء علیها السلام بودند؛ - در محراب مسجد و در یک حمله تروریستی به شهادت رسیدند و ...؛
همه مقدمات لازم برای شناخت میباشند، اما تا این حد را دشمنان معاصر ایشان نیز میشناختند و هر کسی اندک مطالعهای در تاریخ داشته باشد، میتواند این معلومات را حاصل نماید! اینها همه، «وقایع شناسی است»، نه ولایت شناسی و امام شناسی!
📍ما شهادت میدهیم که ایشان «ولیّ اللّه - حجّت الله و امام منصوب از سوی خداوند سبحان» میباشند؛ پس باید این معنانی را بدانیم تا ایشان را بهتر و بیشتر بشناسیم ... .
بیشتر 👇
https://www.x-shobhe.com/hadis/13101.html
@X_shobhe
📃 نوشتاری و صوتی🎤 (11:16 دقیقه)
پرسش:
👈 آیا دین اسلام مختص به زمان خاصی است و در کل آیا دین اسلام مختص همان 1400 سال پیش میباشد؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ فرق است بین «دین خدا» با ادیانی که مردم ساختهاند. آیا گروهی از مردم تشخیص دادهاند که زمان دین خدا به پایان رسیده، اما خودش [العیاذ بالله] این را نمیداند؟!
📍میپرسیم: آیا کفر، شرک، استکبار و تمرد از انجام فرمان خدا جدید است که بسیاری پیروی میکنند، یا سابقهاش به کفر و استکبار ابلیس لعین میرسد؟! چرا نمیگویند: کفر و شرک و بندگی هوای نفس و شیاطین جنّ و انس، بسیار قدیمی است و نباید پیروی نماییم؟!
📍مهم است بدانیم که «دین» با احکام دینی که به آن «شریعت» گفته میشود، متفاوت است.
📍خدای واحد، برای هدایت مخلوقی به نام «انسان»، با معادی واحد، چند «دین متفاوت» نمیفرستد.
بیشتر 👇
https://www.x-shobhe.com/theory/13103.html
@X_shobhe
☑️ هر انتخابی، نقطۀ عطفی در زندگی فردی و اجتماعی میباشد.
شش جلسه 📃 نوشتاری و صوتی 🎤
⏳جمعاً کمتر از 30 دقیقه
✍️... با اندک دقتی، متوجه میشویم که آدمی در هیچ امری اختیار ندارد، مگر در مواردی که امکان «انتخاب» بین دو یا چند گزینه برایش ممکن باشد و هر کجا که امکان «انتخاب» وجود نداشته باشد، «اختیار» نیز کاربردی ندارد!
📍بنابراین، هم باید قدر این نیروی فوق العاده و ارزشمند را بدانیم و هم باید در هر انتخابی دقت نماییم، چرا که نتایجش در اختیار ما نمیباشد.
📍دقت نماییم که «انتخاب ننمودن» نیز خودش یک انتخاب است ... .
https://www.x-shobhe.com/Freewill
@X_shobhe
پرسش:
👈 این سوال را خیلی از طلاب میپرسند که چرا من باید این همه سال فقه و اصول بخوانم که به کارم نمیآید و امروزه مردم به محتواش احتیاجی ندارند؟! + صوت (7:39 دقیقه)
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ چه کسی تشخیص داده که امروزه مردم به قوانین و حقوق احتیاجی ندارند - چه کسی تشخیص داده که مردم مسلمان، به حقوق و احکام اسلامی نیازی ندارند؟!
📍تردید ننمایید که هیچ طلبهای، چنین تردید و پرسشی ندارد، چرا که هر کسی در رشتۀ تحصیلی خود و نیاز جامعه به آن، نظر منفی یا حتی تردید داشته باشد، ادامه تحصیل در آن رشته را ترک مینماید!
📍هدف از طرح این پرسش، آن هم با این ساختار، القای چند مطلب در قالب پرسش میباشد و با پاسخش هم کاری ندارند؛ از جمله:
الف - القا میکنند که بسیاری از طلاب، در چرایی و کارآیی تحصیل خود مرددند!
ب - القا میکنند که فقه و اصول به کار مردم نمیآید!
ج - القا میکنند که مردم بیدین میباشند، لذا به احکام اسلامی نیاز و توجهی ندارند!
بیشتر 👇
https://www.x-shobhe.com/etc/13106.html
@X_shobhe
📃 نوشتاری و صوتی 🎤 (10:09 دقیقه)
پرسش:
👈 اگر آدمی با تلاش خود به خواستههایش میرسد، پس دعا چه نقشی دارد؟ بسیاری حتی کافرند، اما به خواستههایشان میرسند!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ این که کسی گمان نماید که فقط با علم، هنر و تلاش خود چیزی به دست آورده یا میآورد، همان اندیشۀ قارونی میباشد؛ او و داراییهایش با هم به زمین فرو میروند.
📍خداوند متعال، برای هر کسی، حداقل رزقی معین نموده که چه مؤمن باشد یا کافر، به او میرسد؛ در مثال، مانند «پایۀ حقوق» میباشد که مدرک تحصیلی، اضافه کار، سنوات، حق مأموریت و ... نیز به آن اضافه میگردد؛ لذا اضافه بر کف رزق، رزقی به واسطۀ نماز اول وقت است، رزقی به خاطر تلاوت قرآن کریم میباشد، رزقی به خاطر نیکی به والدین، رزقی به خاطر صلۀ ارحام، رزقی به خاطر انفاق و صدقه ... و رزقی هم به خاطر «دعا - خواندن او و درخواست از او» افاضه میشود.
📍در اخبار چنین آمده که خداوند سبحان، حتی پیش از دعا میدهد، اما به فرشتگان مأمورش میفرماید: «این رزق برای فلانی است، اما هر موقع از من خواست به او بدهید»؛ به این میگویند: «رزق مشروط به دعا».
بیشتر 👇
https://www.x-shobhe.com/prayer/13107.html
@X_shobhe
📃 نوشتاری و صوتی 🎤 (11:48 دقیقه)
پرسش:
👈 با توجه به کثرت چند برابری مسلمانان اهل سنّت، از کجا بدانیم که حق با تشیع (شیعیان) میباشد؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ملاک حق و باطل، کثرت یا قلّت جمعیت نمیباشد.
کثرت جمعیتِ تأیید کننده، پیرو و طرفدار، به هیچ وجهی ملاک حقانیت اندیشه، مواضع، عملکرد و اشخاص نمیباشد.
📍حق، خداوند سبحان است «أَنَّ اللَّهَ هُوَ الْحَقُّ الْمُبِينُ»، اما چه بسا میلیاردها نفر کافر، مشرک، هندو و بودایی باشند و یا بندگان طاغوت زمان خود و هوای نفس خود یا دیگران باشند!
بیشتر 👇
https://www.x-shobhe.com/Imamate/13108.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 با وجود آیه «آل عمران، 42» که خداوند حضرت مریم را بر تمام زنان عالم برتری بخشیده، چطور میتوانیم بگوییم مقام حضرت زهرا (علیهما السلام) از ایشان بیشتر است؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ بیندیشیم که «مقام بیشتر» یعنی چه؟! به طور حتم مقصود این است که چون انسان کاملتری میباشند، به خداوند سبحان مقربتر میباشند. لذا «مقام والاتر» صحیح است، نه «مقام بیشتر»، بلکه میتوانیم بگوییم: «تقرب بیشتر».
📍آیۀ مذکور را چه کسی دریافت نمود و از جانب خداوند متعال به ما ابلاغ نمود؟! همان کسی که فرمود: «دخترم فاطمه، سیدة النساء العالمین» میباشد.
بیشتر 👇
https://www.x-shobhe.com/Al-Imran/13113.html
@X_shobhe
📃 نوشتاری و صوتی 🎤 (10 دقیقه)
👈 اینکه ما باید هر لحظه منتطر ظهور باشیم، با فاصله دار بودن علائم حتمی ظهور در تناقض است. بنابراین آیا این استدلال درست است که منظور از انتظار برای ظهور، انتظار برای مجموعه اتفاقات شامل علائم حتمی و فرآیند ظهور میباشد؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ مگر کسی از زمان ظهور یا زمان پدیدار شدن علائم ظهور اطلاع دارد که این دو را متناقض ببیند؟!
📍متأسفانه در مقولۀ «مهدویت»، به ویژه دو امر مهم «انتظار» و «ظهور»، نه تنها نظریات غیر موثق، غیر منطبق، غیر منطقی و حتی خرافه و ... بسیار فرافکنی و القا شده است، بلکه مفاهیم و مقصود از قطعیات نیز نزد بسیاری، نادرست یا دست کم بسیار با سطحینگری میباشد؛ تا آنجا که «ظهور - قیام و استقرار حکومت واحد جهانی به رهبری امام علیه السلام» را یک امر قلمداد مینمایند؛ حال آن که اینها وقایع مترادف میباشند، یعنی یکی پس از دیگری اتفاق میافتند؛ و همینطور است مباحث مربوط به علائم حتمی و غیر حتمی که پیش از ظهور اتفاق میافتند ... .
بیشتر 👇
https://www.x-shobhe.com/waiting/13114.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 چرا ما که گناه میکنیم زود سیلی میخوریم اما آمریکاییها گناه میکنند و خوشند؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ هیچگاه صورت مسئلۀ نادرست و غلط، به پاسخ درست و صحیح نمیرسد! بنابراین، آنگاه که معلومهای یک مسأله را بیان میداریم تا به پاسخ برسیم و مجهولی را معلوم سازیم، باید به درست بودن آن معلومها یقین داشته باشیم. در پرسش فوق، تمامی معلومها نادرست است و پرسش مبتنی بر گزارههای نادرست طرح شده است!
📍نه چنین است که ما در برابر گناهانمان زود سیلی میخوریم - نه چنین است که آنها سیلی نمیخورند - و نه چنین است که آنها خوشند!
بیشتر 👇
https://www.x-shobhe.com/etc/13116.html
@X_shobhe
📃 نوشتاری و صوتی 🎤 (9:04 دقیقه)
🌹 سالروز مبعث پیامبر اکرم و خاتم الانبیاء، حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه و آله، مبارک 🌹
https://www.x-shobhe.com/hadis/13119.html
📃 نوشتاری و صوتی 🎤 (10:40 دقیقه)
پرسش:
👈 الحاد جدید یعنی چه و تفاوت آن با الحاد قدیم (الحاد سنّتی) چیست؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ تقسیمبندی «الحاد» به نظری و عملی - دوستانه یا تهاجمی - ایجابی یا سلبی و از جمله «قدیم و جدید»، اولاً به مصادیق مربوط است و نه به اصل «الحاد» و ثانیاً برای تقسیم و جداسازی شاخههای علوم به منظور مطالعه و درک بیشتر میباشد؛ مانند پزشکی یا مهندسی که به صدها شاخه تقسیم میشوند.
📌 از اینرو، نه ایمان قدیم و جدید دارد - نه کفر - نه شرک و نه الحاد!
بیشتر 👇
https://www.x-shobhe.com/etc/13120.html
@X_shobhe
🗒 نوشتاری و صوتی 🎤 (9:02 دقیقه)
پرسش:
👈 بیان مقام معظم رهبری را مبنی بر "فصل مشبعی را پشت سر گذاشتیم و نزدیک قلهایم" تبیین نمایید. دشمنان داخلی و خارجی و شبه روشنفکران آن را تخطئه میکنند و توهم میخوانند؟!
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ هرگز انتظار نداشته باشید که دشمنان خارجی و ستون پنجم داخلی و هم چنین غربزدههای زبون و آنان که دچار خود کمبینی، حقارت و خودزنی میباشند، فرمایشات امام خامنهای را تأیید کنند و یا بر پیشرفتها عظیم ملّت ایران صحّه بگذارند و آفرین بگویند!
📍کار دشمن، دشمنی و جنگ برای نابود ساختن است؛ حال خواه جنگ نظامی باشد، خواه جنگ نرم، جنگ روانی، جنگ شناختی، جنگ تبلیغاتی و یا جنگ اقتصادی (تحریم و ...) و کار ستون پنجم، پشتیبانی به هر شکلی میباشد، خواه مانند کومله و ...، جنگ داخلی راه بیندازند، خواه مانند منافقین 27 هزار نفر را ترور کنند، خواه فتنه ایجاد کنند، خواه نفوذ کنند و از داخل ضربه بزنند، یا در جنگ تبلیغاتی، همه چیز را به باد مسخره بگیرند و موفقیتها یا دشمن شناسیهای آشکار را «توهم» بخوانند.
📌 توانستهایم ... .
بیشتر 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13121.html
@X_shobhe
📝 نوشتاری و صوتی 🎤 (12:50 دقیقه)
پرسش:
👈 حسّ منفی نسبت به مسئولین و نیز به مردم مذهبی به عنوان داعیان انتخابات، مانع از مشارکت در انتخابات میشود؛ چه راهحل و ایدهای دارید؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ مسئولان و مردم مذهبی، داعیان انتخابات نمیباشند، بلکه تمامی هموطنان داعیان انتخابات هستند.
📍تکلیف مسئولان برگزاری انتخابات سالم و پر شور میباشد و تکلیف مردم، شرکت پُرشور در انتخابات میباشد، هر چند که افراد عاقل، آگاه، بصیر و مذهبی، حتماً شرکت مینمایند.
✔️ در انتخابات شرک مینماییم تا آینده را بسازیم؛ لذا مجبور نیستیم که به همان نمایندگان گذشته که از آنها راضی نیستیم، یا اصولگرایان و اصلاح طلبان گذشته، یا لیست این آقا و آن آقا رأی دهیم! میتوانیم با رأی آگانه و با بصیرت خود، همه آنها به خانه بفرستیم و افراد با صلاحیت و تازه نفس را جایگزین نماییم ... .
بیشتر 👇
https://www.x-shobhe.com/politic/13123.html
@X_shobhe
📝 نوشتاری و صوتی 🎤 (10:45 دقیقه)
پرسش:
👈 آیا مُردهها علم غیب دارند و انسانها بعد از مرگ دارای علم غیب میشوند؟ اگر چنین است، چگونه و تا چه اندازه میباشد؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ ابتدا باید به معنا و مفهوم و گسترۀ «علم غیب» توجه شود تا به صورت یک امر موهوم و خیالی، در نیاید!
📍«علم غیب»، یعنی: آگاهی و دانشی که از دیگران پوشیده است که به دو دسته تقسیم میشوند ... :
بیشتر 👇
https://www.x-shobhe.com/Sience/13126.html
@X_shobhe
📝 نوشتاری و صوتی 🎤 (6:35 دقیقه)
🌹سالروز میلاد سید الشهداء، حضرت امام حسین علیه السلام، و به همین مناسبت، روز پاسدار مبارک🌹
👈 پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله: «يا أيُّهَا النّاسُ هذا الحُسَينُ بنُ عَلِىِّ فَاعِرفُوهُ فَوَ الَّذي نَفسِى بِيَدِهِ إِنَّهُ لَفي الجَنَّةِ و مُحِبِّهِ فِي الجَنَّةِ و مُحِبِّي مُحِبِّيهِ في الجَنَّةِ» (الأمالى ، صدوق ، ص 355) - اى مردم! اين حسين، فرزند على است. او را بشناسيد. سوگند به آن كه جانم در دست اوست، او و دوستدارانش و دوستداران دوستدارانش در بهشتاند.
✍️ «محبّت»، یک دوست داشتن سطحی و ساده نیست؛ بلکه علّت و انگیزه در هر نوع جهتگیری و حرکتی میباشد. هدف از هر حرکتی، نزدیک شدن و رسیدن به محبوب میباشد، خواه حق باشد، یا باطل - فانی باشد، یا باقی.
بیشتر 👇
https://www.x-shobhe.com/hadis/13127.html
@X_shobhe
📝 نوشتار و صوت 🎤 (6:22 دقیقه)
📖 صحیفه سجادیه (ع) - 40 / فرازهایی از دعای چهاردهم، با شرحی مختصر - دعا به هنگام مشاهدۀ ظلم و مظلوم واقع شدن.
✍️ امروزه با شدت جنایات امریکا، انگلیس، فرانسه و ... در جهان و نیز جنایات اسرائیل غاصب در غزه، بیش از هر زمان دیگری، با ظلم، ظالم و مظلوم مواجه میباشیم؛ اما در چنین شرایطی، چگونه دعا نماییم و چه بخواهیم؟! 👇
https://www.x-shobhe.com/prayer/13128.html
@X_shobhe
پرسش:
👈 ما میگوییم شیطان فریب دهنده است؛ از کجا معلوم که شیطان پیغمبران را فریب نداده است؟
پاسخ (نشانی پیوند):
✍️ هرگاه برای موضوعی پرسیده شود: «از کجا معلوم؟»، یعنی هیچ دلیل عقلی، علمی، سند یا شاهدی برای آن فرضیه در ذهن پرسشگر وجود ندارد! حال چرا انسان، عقل، علم، معلومات و مستندات را رها کند و ذهن خودش را با مجهولاتِ مشکوک مشوش نماید؟!
📍در برابر هر واقعیت و حقیقتی نیز میتوان با یک «از کجا معلوم؟»، ایجاد تردید، تشکیک و شبهه نمود؛ لذا پاسخش این است که «برو مطالعه و تحقیق کن و یافتهها را به عقل شریف ارجاع بده، تا مجهول برایت معلوم گردد».
📍بیتردید، پرسش صادقانۀ «از کجا معلوم؟»، باید در برابر یک امر مجهول مطرح گردد، نه آن چه معلوم است؛ کسی وسط روز نمیپرسد: «از کجا معلوم که روز است؟» و اگر بپرسد، دیگران به چشم بیمار روانی به او نگاه میکنند و برایش پاسخ عقلی، علمی، تجربی و ... نمیآورند. عصمت انبیای الهی و وحیانت قرآن مجید نیز مانند روز روشن است.
بیشتر (پاسخ به شبهه): 👇
https://www.x-shobhe.com/Prophecy/13129.html
@X_shobhe
🌹 سالروز میلاد باب الحوائج، حضرت ابوالفضل العباس و به همین مناسبت، روز جانباز مبارک 🌹
✍️ جای تأسف است که اذهان عمومی، حتی سیدالشهداء، حضرت امام حسین علیه السلام را در کربلا و عاشورا میشناسند، چه رسد به شخصیتهایی چون حضرات ابوالفضل العباس و زینب کبری علیهما السلام!
📍ایشان پیش از کربلا و در طول حیات، «ابوالفضل - پدر فضل و دانش» بودند؛ چرا که علم را از باب علم النبی، حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام آموخته بودند و در دامان مادری چون ام البّنین تربیت یافته بودند و در رکاب حضرات امام حسن و امام حسین علیهم السلام رشد یافتند ... .
بیشتر 👇
https://www.x-shobhe.com/hadis/13130.html
@X_shobhe