♦️ شهادت نوه و نتیجه اسماعیل هنیه
🔹منابع فلسطینی از شهادت #جمال_محمد_هنیه، نوه بزرگ رئیس دفتر سیاسی حماس خبر میدهند که به همراه دخترش در بمباران صهیونیستها شهید شده است.
🌷🌷🌷
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
حفظ آثار شهدای دستجرد
#معرفینامه
نام:حسینعلی
نام خانوادگی:عالی
نام پدر:محمد
محل تولد:زابل
تاریخ تولد:۱۳۴۵/۴/۲
تاریخ شهادت:۱۳۶۵/۱۰/۱۹
محل شهادت:شلمچه
عملیات:کربلای ۵
تحصیلات:راهنمایی
دین:اسلام
مذهب:شیعه
#زندگینامه
سردار شهید حسینعلی عالی در محرم سال 1346 در روستای جهانگیر زابل در خانه ای عجین با عشق حسین متولد شد هنوز کودکی ورویاهای کودکانه را پشت سر نگذارده بود که پدرآگاهش مبارزه با طاعوت را به او آموخت اگر چه فرزند اول خانواده نبود اما خیلی زود مردانگی خود را نشان دادومسئولیت وسر پرستی از خواهران وبراداران کوچکتر را آنگاه که پدر به ماموریت می رفت به عهده می گرفت ،در کنار تحصیل به ورزش کشتی می پرداخت ودر هردو زمینه موفق بود. حسین جوان اگر چه 14 بهار بیشتر از عمرش نمی گذشت اما دلش خدمت به انقلاب چون کبوتری در سینه می تپید. او در جستجوی حبل المتین الهی بود وبالاخره در جبهه های جنگ به آن چنگ زد او خیلی زود رسالت وتوانایی خود را شناخت ودر واحد اطلاعات عملیات بکار پرداخت. در عملیات متعدد چون والفجر هشت،کربلا یک، کربلا پنجحضور یافت در عملیات کربلا پنج مسئول محور و فرمانده اطلاعات عملیات لشکر ثارالله بود. خصوصیات بارز این شهید مدیریت ،مسئوولیت پذیری،عشق به ولایت ،اطاعت و فرمانبرداری، احترام و روحیه مشورت از خصوصیات ایشان بود. شور وشوق فروانی در جبهه ها داشت و با فروتنی همواره خود را خدمتگزار رزمندگان می خواند. در انجام فرایض وعمل به مستحبات و قرائت قرآن و دعا کوشا بود. او از کودکی خلوتها با خدای خود داشت و اعضای خانواده و دوستانش خاطرات فراوان از مناجاتهای او به یاد دارند حاصل این نیایشها وسوز گداز ها رسیدن به مرتبه مکاشفات ودرجات روحانی است که یاران خاص گاه از آن یاد می کنند. شهید بر اثر تلاش و مجاهده و مراقبه نفس به درجه ای رسیده بود که آیات الهی را به عینه در همه جا مشاهده می کردوبه مصداق آیه ((یسبح للِّهِِ ما فی السموات وما فی الارض ))با زمین و آسمان و کوه وشت ر تسبیح خا همزبان می شدمهمترین نشانه این حضور دائمی در برابرمعبود (مرگ آگاهی)اوبوداو خودبارها به زمان مرگ خویش اشاره داشته است.
سرانجام این شهید عارف در عملیات کربلای پنج هنگامی که جان یاران رادر خطر می بیند آخرین نماز خود را اقامه می کند وبا فرش کردن تن برروی سیم خاردارراه برای رزمندگان می گشاید وبه این طریق به دیدار معبود می شتابد.
#صحبت_با_زمین
وقتی مجروح شد، فکر کردیم دیگر به جبهه برنمیگردد. بهش گفتیم: «تو دیگر زخمی شدهای و وظیفهی خودت را ادا کردهای؛ اینجا بمان. اینجا هم کار هست. باید در پشت جبهه و در سنگر تحصیل مبارزه کنی.» فقط میخندید و گاهی میگفت: «توی جبهه آدم میتواند به جایی برسد که با زمین صحبت کند، با باد صحبت کند و از آنها جواب بشنود، آنوقت شما میخواهید من به جبهه نروم؟!»
#وصیتنامه
خداوندا تو خوب می دانی که امام مظلومان این مظلوم، که مظلومیت را از جدش حسین به ارث برده این رهبر غریبمان خمینی بزرگ فرموده اند که در جنگ تحمیلی فرمانده کل قوا حضرت بقیه ا... ارواحنا له الفداه می باشند و من نیز به وظیفه در سنگر آمده ام.همچنان که زائران بیت ا... دور خانه ات در عربستان جمع گشته اند تا کعبه را که خانه توست زیارت کنند و دیگر اعمال آن را که واجب است به جا بیاورند. خدایا من عاصی روسیاه اگر در جبهه خانه ات را نمی بینم که زیارت کنم می خواهم که خودترا با وصالت زیارت کنم و به جای غسل کردن با آب در خون خودم شنا نمایم، می خواهم با ریختن خونم که همان غسل است گناهانم را پاک نمائی و به جای قربانی دادن (حیوان) خودم را قربانی تو کنم شاید مورد رضای تو افتد و مرا نیز ببخشائی و این حج را قبول کنی. خداوندا می خواهم که همچو شهداء مردانه به راه آن ها قدم بردارم و تا آخرین قطره خون راه آن ها را ادامه دهم. می خواهم همچون دوستانم به سوی آن ستاره ای که نور امید به من بخشیده پر بکشم. خدایا تمام اعضای خانواده ام را بیامرز و حق پدر و مادرم را به جلالت خود از گردنم با کرامتت عطا فرما.
(بنده سرتاسر معصیت و سوز حسینعلی عالی)
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
#پای_مجروح
#راوی_خواهر_گرامی
#شهید_دفاع_مقدس
#علی_هاشمپور
برادر شهیدم علی به مرخصی آمده بود. چند روزی که گذشت دقت که کردم دیدم علی مثل دفعه های قبل حرفی از رفتن نمی نزد و گاهی دور از چشم همه می رفت توی یک اتاق و درب اتاق را می بست و طول می کشید تا بیرون بیاید. یک روز پشت سرش وارد اتاقی که رفته بود شدم با تعجب دیدم دارد پانسمان پایش را عوض می کند. گفتم: علی چی شده؟ چرا به ما چیزی نگفتی؟. علی که دید من متوجه مجروحیتش شدم؛ گفت: دوست ندارم مادر بفهمد و ناراحت بشود. شما هم مراقب باش حرفی نزنی. زخم پایش عمیق بود و درد هم داشت اما طوری رفتار می کرد که کسی متوجه مجروحیتش نشود. حتی اگر وسیله ای سنگین بود جابجا می کرد و کمک می کرد. ترکش درست به قسمتی که جیب شلوارش بود خورده بود و از همان قسمت پایش مجروح شده بود.
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
18.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره گویی خواهر شهید والامقام حسن میربیگی
مراسم دیدار
جمعه ۷ مرداد ۱۴۰۱
گروه فرهنگی حفظ آثار شهدای دستجرد
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
(زیارتنامه امام حسن مجتبی علیه السلام)
بسم الله الرحمن الرحیم💐
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ رَسُولِ رَبِّ الْعالَمینَ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ فاطِمَهَ الزَّهْراَّءِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حَبیبَ اللّهِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا صِفْوَهَ اللّهِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَمینَ اللّهِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّهَ اللّهِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا نُورَ اللّهِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا صِراطَ اللّهِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا بَیانَ حُکْمِ اللّهِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا ناصِرَ دینِ اللّهِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا السَّیِدُ الزَّکِىُّ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْبَرُّ الْوَفِىُّ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْقاَّئِمُ الاْمینُ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْعالِمُ بِالتَّأویلِ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْهادِى الْمَهْدِىُّ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الطّاهِرُ الزَّکِىُّ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا التَّقِِیُّ النَّقِىُّ
السَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْحَقُّ الْحَقیقُ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الشَّهیدُ الصِّدّیقُ
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِی وَ رَحْمَهُ اللّهِ وَ بَرَکاتُهُ
#شبتون_حسنی💐
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
ziyarat-imamhassan-arabic.mp3
692.1K
زیارتنامه صوتی 🎧
امام حسن مجتبی "علیه السلام"
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
هدایت شده از حفظ آثار شهدای دستجرد
سلام علیکم
بدینوسیله از طرف شهدا ، از جنابعالی دعوت میگردد تا در :
«مراسم بزرگداشت هفته بسیج و شهدای امنیت و شهدای مظلوم غزه»
که در ایام شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) به شرح ذیل برگزار می گردد، زینت بخش مجلس شهدا باشید .
زمان: پنجشنبه دوم آذر ساعت ۲۰
مکان : بالاتر از میدان امام حسن مجتبی علیه السلام شهرک شهید نوری حسینیه شهید نوری
سخنران: حجت الاسلام علیزاده نماینده ولی فقیه در سپاه تهران
مداح : حاج ابوذر روحی
منتظر قدوم سبزتان هستیم
کانال حفظ آثار شهدای دستجرد
https://eitaa.com/Yad_shohada1398
هدایت شده از حفظ آثار شهدای دستجرد
*سلام علیکم*
(دعوتنامه هیئت رزمندگان دستجرد)📨
شما دوست عزیز به این محفل نورانی دعوت هستید 🌷
☑️ روز جمعه ۳ آذر ۱۴۰۲
🕰 ساعت ۸ الی ۱۰شب
♦️مکان: تهران ؛ خیابان ۱۷شهریور؛ خیابان سعیدی(غیاثی سابق) جنب خیابان گیلکی کوچه حکیم زاده پلاک ۱ ؛ طبقه ۵ ؛
منزل جانباز آزاده محمداحمدی
منتظر حضور گرم شما هستیم🌿
(دفتر حفظ آثار شهدای دستجرد )
لینک گروه هیئت رزمندگان دستجرد
(ویژه برادران)
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/271843762C68b8a652ae