این مرد میانماری که به بنگلادش فرار کرده، پدر و مادر خودش رو که قادر به حرکت نیستند ۱۶۰ کیلومتر به این شکل، روی شانههای خود حمل کرد تا به مقصد رسید!
در سالهای اخیر مسلمان میانماری توسط بوداییان به بدترین شکل ممکن کشته میشوند.
برآورد شده دستکم ۶۰۰ هزار نفر از مسلمانان میانمار، با این کیفیت زندگی به بنگلادش فرار کردهاند.
یاد ایام
شاید باور نکنید اما این انسان های شریف و عزیز فرزندان شهید رجایی هستن ❤️ درود به شرفتون درود به غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 وقتی رئیس جمهور ساده زیست انقلابی داشتیم ...
او دارای درجه کارشناسی ارشد ریاضیات از دانشسرای عالی بوده و پیش از انقلاب ۱۳۵۷ ایران چندی دستفروش بوده و نیز به حرفه آموزگاری اشتغال داشته
🌷 شهید محمدعلی رجایی
🆔 @yade_ayyam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 سکانسی تاثیرگذار از فیلم عیسی مسيح؛ زمانى كه زنى بدكاره را نزد عيسى میبرند و از او میخواهند اجازه دهد تا سنگسارش كنند. عيسى میگويد:
⁉️ كسى بين شما هست كه گناه نكرده باشد تا اولين سنگ را بزند؟
🆔 @yade_ayyam
یاد ایام
🔴 لعنت بر واشنگتن ولی اقتصاد ما اینگونه داغون شد! 📽 گزارشی از واردات ۲۰۰ هزار دلاری خلال دندان به
عجیبترین واردات به کشور در چندسال اخیر😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 برای ثبت در تاریخ؛ سخنان انتخاباتی حسن روحانی در سال 92:
🔺ارزش پول ملی را نصف کردهاید و هنوز هم شعار میدهید؟! من دولت راستگویان را تشکیل خواهم داد؛ چقدر شرم آور است؛ تورم بالای 30 درصد، کاهش قدرت خرید پول ملی به کمتر از نصف، بیکاری بالای 13 درصد و همچنین رشد اقتصادی صفر و یا حتی منفی؛ همه ضعف و ناکارآمدیها را نمیتوان پای تحریمها نوشت؛ رئیس جمهور باید پاسخگو باشد؛ به خاطر امیدی که به راه حل دارم و پیش پای ملت هیچ بنبستی را نمیبینم، باید تدبیر جای بیتدبیری را بگیرد.
حضار محترم همگی .کف .دست .وهوررا 🙏🙏🙏
📸 این عکس دیوانه کننده است.
🔸شهید مهدی باکری فرمانده لشگر ۳۱ عاشورا
در کنار یک رزمنده دیگر!
پوری حسینی!
رئیس سابق سازمان خصوصی سازی!
🔹حاج مهدی باکری یک خاطره جالب دارد
یک روز گرم تابستان در آن گرمای وحشتناک خوزستان که از محور عملیاتی به قرارگاه بر می گشت برایش یک کمپوت گیلاس خنک باز کرد!
🔸حاج مهدی کمپوت را در دست گرفت. خنکای فلز سرد را حس کرد.
خواست که بالا برود، از رزمنده پرسید آیا همه بسیجی ها کمپوت خورده اند؟
🔹رزمنده گفت نه در جیره نبود، فقط یک کمپوت بود. چه کسی بهتر از شما فرمانده لشگر، شما میل کنید.
حاج مهدی نخورد!
🔸و گفت اگر همه خوردند من هم میخورم!
در گرمای تابستان خوزستان نخورد!
🔹نفر کنار دستش اما پوری حسینی است!
رئیس سابق سازمان خصوصی سازی!
هفت تپه، ماشین سازی، دشت مغان، هپکو!
کارخانه را با اهلش، و آش را با جایش با یک صدم قیمت میداد به نور چشمی ها!
🔸یکی وسط جنگ یک کمپوت ویژه خواری نمی کند!
یکی نیشکر هفت تپه را با زمین هایش، با کارگرها ش، با تجهیزات و دستگاه هایش ،با مواد خام و اولیه اش هلو برو تو گلو میکند در حلق آقازاده ها!
🔹هردو کنار هم، دوشادوش
دیوانه کننده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #حرکت
🎤 استاد علی صفایی حائری (عین.صاد)
هدایت شده از یاد ایام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️هرکس درشغلی اگر شایستگی ندارد جایز نیست وارد بشود
🔹امام خمینی(ره): امروز ایران میدان کار است، میدان نبرد است با شیاطین، و میدان سازندگی جوانان است، و میدان خدمت به اسلام و #خدمت به مسلمین و خدمت به مستضعفان جهان
🆔 @yade_ayyam
✅ کانال: "یاد ایام"
یاد ایام
⛔️هرکس درشغلی اگر شایستگی ندارد جایز نیست وارد بشود 🔹امام خمینی(ره): امروز ایران میدان کار است، مید
🔻امام خمینی: اگر به واسطه سوء مدیریت شما به اسلام و مسلمین ضرری واقع شود و خود میدانید و به تصدی ادامه میدهید، مرتکب گناه عظیمی شدهاید ۲۲بهمن۱۳۶۳
#سرطان_اصلاحات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌حاجی ما آخرش نفهمیدیم بر سر آمریکا فریاد بکشیم یا نه؟!
❌روی موشکامون شعار بنویسیم یانه؟!
❌سپاه رونمایی از موشک هایش را متوقف کرد بخاطر برجام(بخوانید متوقف کردند)
❌شکست مفتضحانه برجامی که از ابتدا رهبر انقلاب بی نتیجه بودن آن و خوشبین نبودنشان نسبت به مذاکره را اعلام کرده بودند!
❌حاج حسن حالا ما یقه چه کسانی رو بگیریم؟!
یقه کسانی که در داخل به فرمایشات رهبری و تقویت تولید داخلی گردن ننهادند و کشور را به لپه پرتگاه و جنگ بردند؟!
❌اگر هم جنگی صورت نگرفت بخاطر ترس از توان نظامی ایران بود وگرنه با دسته گل های اصلاح طلبان، ایرانی وجود نداشت
❌همانطور که هسته ای را به "هیچ" فروختند، ایران راهم به "پوچ" میفروختند....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما هنوز گرفتار حاجی واشنگتنها هستیم
اونا میتونن ما نمیتونیم!
مدیر باید بیاریم! وزیر باید بیاریم!
⏳ 21 مهرماه 1343 - تصویب کاپیتولاسیون
🔻موضع قاطع امام خمینی در رد لایحه کاپیتولاسیون
🔻وحشت امریکا و رژیم پهلوی از سخنرانی ضد امریکایی امام
🔹در 21 مهرماه 43 مجلس شورای ملی رسما لایحه کاپیتولاسیون یا مصونیت اتباع امریکایی در ایران را تصویب کرد. تصویب لایحه کاپیتولاسیون در مجلس، واکنش همگانی مردم ایران را به همراه داشت و در این روشنگری همانند همیشه امام خمینی پیش قدم بودند.
🔹حجتالاسلام حسن روحانی در بخشی از کتاب خاطرات خود که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است در اینباره میگوید: رويداد بسيار تأسفبار در سال 1343، تصويب قانون كاپيتولاسيون بود كه ماجراي آن به مهر 1343 باز ميگردد. البته حوزه در مهرماه از ماجرا مطلع نبود. قانون مزبور در 21 مهر ماه در مجلس شوراي ملي تصويب شده بود و در اوايل آبان بعد از اعلاميه امام، حوزه از ماجرا مطلع شد.
🔹اعلاميه امام بسيار مفصل بود... در آن زمان معروف بود كه در يك شب، سي هزار نسخه از اين اعلاميه در تهران پخش شده است. اعلاميه امام درباره كاپيتولاسيون، حوزههاي علميه، دانشگاهها و سراسر كشور را تكان داد.
🔹در حوزه اعلام شد كه امام در روز ميلاد حضرت فاطمه زهرا(س) كه آن سال مصادف با چهارم آبان بود نیز در منزل خودشان سخنراني ميكنند. حدود ساعت 8 صبح بود كه امام آمدند و جلوي پنجره اتاق نشستند و با اين جملات سخن را آغاز كرد: «انالله و انا اليه راجعون، قلبم در فشار است، چند شب است خوابم كم شده است.» سپس، امام ادامه داد: «ما را فروختند و جشن گرفتند، ما را فروختند و پايكوبي كردند! من اگر جاي شما بودم، ميگفتم بالاي سر خانهها، پرچم سياه بزنند».
🔹امام با جملات بسيار زيبا و تكاندهنده، موضوع را مطرح كردند و توضيح دادند كه حادثه چيست و اهميت آن چه ميباشد و اينكه چرا ايشان اين قدر ناراحت و عصباني است. بعد امام آن جملات معروف را فرمود: «رئيسجمهوري آمريكا بداند كه امروز منفورترين افراد در نزد ملت ماست.»
🔹جملات، تكاندهنده بود. رژيم هم از همين ميترسيد؛ چون اين نوار هر كجا ميرفت، انقلابي به پا ميكرد. در هر مجلسي اين نوار پخش ميشد، همه را متأثر ميكرد و همه را تكان ميداد. آمريكا نگران اين سخنراني بود، زيرا امام جملات بسيار خردكنندهاي راجع به آمريكا بيان كردند.
یاد ایام
⏳ 21 مهرماه 1343 - تصویب کاپیتولاسیون 🔻موضع قاطع امام خمینی در رد لایحه کاپیتولاسیون 🔻وحشت امریک
💠 با تصویب قانون مصونیت مستشاران نظامی آمریکا در ایران یا کاپیتولاسیون در ۲۱ مهر ۱۳۴۳، شهید عراقی با کمک یکی از آشنایان خود در مجلس شورای ملی زمان طاغوت، به متن کامل سخنان و گفتگوهای نمایندگان و نخستوزیر دست یافت و نخستین کسی بود که امام خمینی را از از این کار آگاه ساخت. امام به تندی به کاپیتولاسیون آمریکایی اعتراض کردند که منجر به تبعید ایشان در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ به ترکیه و پس از آن، در ۱۳ مهر ۱۳۴۴ به نجف گردید.
🔹 فردی که بیشترین پیگیری را در بازگذاشتن دست آمریکاییهای تاراجگر در ایران برای انجام هر جنایتی و مصون ماندنشان از پیگیرد قانونی انجام داد، حسنعلی منصور، نخستوزیر پهلوی دوم بود که در تبعید امام به ترکیه نیز نقشآفرین بود. شاخه نظامی هیأت مؤتلفه اسلامی، ترور انقلابی حسنعلی منصور، این مهره ورزیده استعمار، را با همکاری گروهی از جمله شهید عراقی در دستور کار خود قرار داد. سرانجام، شهید محمد بخارایی در یکم بهمن ماه ۱۳۴۳ به زندگی ننگین حسنعلی منصور پایان بخشید. در پی آن، بسیاری از اعضای مؤتلفه اسلامی شناسایی و دستگیر شدند.
🔸 در زمان پهلوی، هرگاه عنصر خائنی از رژیم، توسط گروه های انقلابی مسلمان (فداییان اسلام یا حزب موتلفه اسلامی) با فتوای مجتهدین ترور و به سزای اعمال ننگینش می رسید، در پی آن، گشایشی در کار ملت حاصل می شد.
🆔 @yade_ayyam
📄 سند خیلی محرمانه ساواک ۲۱ مهر ۱۳۵۵
🔴 اهانت به چادری ها از کی شروع شد؟
💠 شهربانی پهلوی: چادری را مسخره کنید و بگید کلاغ سیاه!!!
🆔 @yade_ayyam
⏳ ۲۱ مهرماه سال ۵۹ هجری شمسی ؛ مصادف با واقعه #عاشورا
💠 طبق محاسبه مرحوم دکتر احمد بیرشک واقعه کربلا به حساب گاهشُماریِ شمسی[۲۱ مهر سال ۵۹ شمسی] حادثگردیده.
#در این تحقیق علمی،اوقاتِ شرعی روز ۲۱ مهرسال ۵۹ به افقِ کربلا را استخراج و روایات مقتل نگارها را با این ساعت ها تنظيم و درروز عاشورا
شروعازساعت ۵:۴۷ لغایت حدودساعت۱۷
⏳ ۲۱ مهرماه سال ۵۹ هجری شمسی ؛ مصادف با واقعه #عاشورا
🔹 طبق محاسبه مرحوم دکتر احمد بیرشک واقعه کربلا به حساب گاهشُماریِ شمسی[۲۱ مهر سال ۵۹ شمسی] حادثگردیده.
💠 وقایع ساعت به ساعت روز "عاشورا"
1️⃣ قسمت اول
طبق محاسبه مرحوم دکتر احمد بیرشک در «گاهشماری ایرانی» واقعه کربلا به حساب گاهشماری شمسی میشود ۲۱ مهر سال ۵۹ شمسی. تاریخ شمسی هم که مثل قمری نیست که تغییر کند. موقعیت زمین نسبت به خورشید ثابت است و میشود با درآوردن اوقات شرعی شهر کربلا در این تاریخ، حرفهای مقتل نویسان را به ساعت و دقیقه برگرداند.
ساعت ۵:۴۷ (اذان صبح)؛
امام حسین(ع) بعد از نماز صبح برای اصحابش سخنرانی کرد. آنها را به صبر و جهاد دعوت کرد و بعد دعا خواند: «اللهم انت ثِقَتی فی کل کَرب (خدایا تو پشتیبان من هستی در هر پیشامد ناگواری)
کوفیان پيمان شكن هم آن طرف نماز را به امامت عمر سعد ملعون خواندند و بعد از نماز صبح به آرایش سپاه و استقرار نیرو مشغول شدند.
حدود ساعت ۶ صبح؛
امام حسین(ع) دستور داد تا اطراف خیمهها خندق بکنند و آن را با بوتههای خار پر کنند تا بعد آن را آتش بزنند و مانع از حمله سپاه دشمن از پشت سر بشوند.
ساعت ۷:۰۶ (طلوع آفتاب)؛
کمی بعد از طلوع آفتاب امام(ع) سوار بر شتری شدن تا بهتر دیده شوند، آنگاه روبروی سپاه کوفه رفتن و با صدای بلند برای آنها خطبهای خواندن. صفات و فضایل خويش و پدر و برادرشان را یادآوری کردن و اینکه کوفیان به ايشان نامه نوشتهاند حتی چند نفر از سران سپاه کوفه را مخاطب قرار دادن و از حجار بن ابجر و شبث ربعی پرسیدن که مگر آنها او را دعوت نکردهاند؟ آنها انکار کردند. امام نامههایشان را به طرف آنها پرتاب و خدا را شکر کردن که حجت را بر آنها تمام کرده است. یکی از سران جبهه مقابل از امام(ع) پرسید: چرا حکم ابن زیاد را نمیپذیرد و آنها را از ننگ مقابله با پسر پیامبر نمیرهاند؟
اینجا امام(ع) آن جمله معروفشان را فرمودند: «فرد پستی که پسر فرد پست دیگری است، من را بین کشته شدن و قبول ذلت مجبور کرده، ذلت از ما دور است»
سخنرانی اباعبدلله(ع) حدودا نیم ساعت طول کشیده است.
حدود ساعت ۸ صبح؛
بعد از سخنرانی امام(ع) چند نفر از اصحاب آن حضرت از جمله بریر که «سیّد القرّآء» آقای قرآن خوان های کوفه بود (الفتوح) و به روایتی زهیر خطاب به کوفیان سخنان مشابهی گفتند.
بعد از سخنان زهیر و بریر امام فریاد معروف «هل من ناصرٍ ینصرنی» را سر داد. چند نفری دچار تردید شدند؛ از جمله حر.
فرد دیگری به نام ابوالشعثا و دو برادر که در گذشته عضو خوارج بودند به طرف سپاه امام آمدند. بعید نیست که کسان دیگری هم با دیدن شدت گرفتن احتمال جنگ از سپاه کوفه فرار کرده باشند.
حدود ساعت ۹ صبح؛
در این ساعت بود که شمر ملعون به عمر سعد ملعون پرخاش کرد که چرا اینقدر تعلل میکند؟ عمر سعد حرامزاده عاقبت رضایت به شروع جنگ داد. پس اولین تیر را به سمت سپاه امام(ع) رها کرد و خطاب به لشگریانش فریاد زد: «نزد عبیدالله شهادت بدهید که من اولین تیر را رها کردم» (لعنت خدا بر او باد)
بعد از انداختن تیر توسط عمر سعد ملعون کماندارهای لشکر کوفه همگی با هم شروع به تیراندازی کردند.
امام به یارانش فرمود: «اینها نمایندۀ این قوم هستند. برای مرگی که چارهای جز پذیرش آن نیست، آماده شوید.» چند نفر از سپاه امام در این تیرباران کشته شدند. (تعداد کشتگان تیراندازی با تعداد کشتگان حمله اول در کتابهای مقتل تا ۵۰ نفر ذکر شده)
حدود ساعت ۱۰ صبح؛
بعد از تیراندازی، یسار غلام زیاد بن اَبیه و سالم غلام ابن زیاد از لشکر کوفه برای نبرد تن به تن ابتدای جنگ بیرون آمدند.
عبدالله بن عمیر اجازه نبرد خواست. امام حسین(ع) نگاهی به او کردن و فرمودن: «به گمانم حریف کُشندهای باشی» عبدالله آن دو نفر را به درك واصل كرد البته انگشتان دست چپش قطع شد.
بعد از این نبرد تن به تن حمله سراسری سپاه کوفه شروع شد. ابتدا حجار ملعون به جناح راست سپاه امام حسین(ع) حمله کرد اما حبیب ابن مظاهر و یارانش در برابر او ایستادگی کردند. زانو به زمین زدند و با نیزهها حمله را دفع کردند. همزمان شمر ملعون به جناح چپ سپاه امام(ع) حمله برد. زهیر و یارانش به جنگ مهاجمین رفتند. خود شمر ملعون در این حمله زخم برداشت. بعد از عقب نشینی هر دو جناح کوفی، عمر سعد نابكار ۵۰۰ تیرانداز فرستاد که دوباره سپاه امام(ع) را تیرباران کردند. در این تیرباران تعدادی دیگر از اصحاب شهید شدند.
الفتوح شهدای این حملات را ۵۰ نفر و ابن شهر آشوب ۳۸ نفر ذکر کرده.
اولین شهید ابوالشعثا بود (این ابوالشعثا تیرانداز بود و ۸ تیر انداخت که ۵ نفر از دشمن را کشت؛ امام(ع) او را دعا کردن)
گروهی از سپاه شمر ملعون خواستند از پشت سر به امام(ع) حمله کنند که با آتش خندق مواجه شدند. زهیر و ۱۰ نفر به آنها حمله کردند.
🆔 @yade_ayyam
یاد ایام
⏳ ۲۱ مهرماه سال ۵۹ هجری شمسی ؛ مصادف با واقعه #عاشورا 🔹 طبق محاسبه مرحوم دکتر احمد بیرشک واقعه کرب
💠 وقایع ساعت به ساعت روز "عاشورا"
2️⃣ قسمت دوم
حدود ساعت ۱۱ صبح؛
بعد از این حملات، امام(ع) دستور تک تک به میدان رفتن را به یاران دادن.
اصحاب با هم قرار گذاشتند تا زندهاند نگذارند کسی از بنیهاشم به میدان برود. انگار برای شهادت با هم مسابقه داشتند. بعضی در مقابل نگاه امام(ع) شهید شدند. یکی از اولین کسانی که شهيد شد پیرمرد زاهد جناب بریر بود.
مسلم بن عوسجه بعد از او شهيد شد.
حبیب بر سر بالین او رفت و گفت کاش میتوانستم وصیتهای تو را اجرا کنم. مسلم با دست امام (ع) را نشان داد و گفت: «وصیت من این مرد است»
یک بار ۷ نفر از اصحاب امام(ع) در محاصره واقع شدند، حضرت عباس(ع) محاصره دشمن را شکست و نجاتشان داد.
۱۲:۵۰ (اذان ظهر)؛
حبیب بن مظاهر موقع اذان ظهر شهید شد. چون که نوشتهاند امام(ع) خطاب به اصحاب گفت یکی برود با عمر سعد مذاکره بکند و بخواهد برای نماز ظهر جنگ را متوقف کنیم. یک ملعون از لشکر کوفه صدا زد: «نماز شما قبول نمیشود!» حبیب به او گفت: «ای حمار! فکر میکنی نماز شما قبول میشود و نماز پسر پیامبر(ص) قبول نمیشود؟» به جنگ او رفت اما از سپاه کوفی به کمکش آمدند و حبیب کشته شد. امام حسین(ع) از شهادت حبیب متاثر شد و برای اولین بار در روز عاشورا گریست رو به آسمان کرد و گفت: «خدایا رفتن جان خودم و دوستانم را به حساب تو میگذارم»
امام(ع) نماز را شکسته و به قاعده «نماز خوف» خواندن. گروهی از اصحاب به امام(ع) اقتدا کردند و بقیه به جنگ پرداختند. زهیر و سعید بن عبدالله حنفی خودشان را سپر امام کردند. نوشته اند سعید بن عبدالله ۱۳ تیر و نیزه خورد و به شهادت رسید. در آخرین نفس از امام پرسید: «آیا وفا کردم؟»
حدود ساعت ۱۳؛
۳۰ نفر از اصحاب امام(ع) تا وقت نماز زنده بودند و بعد از این ساعت شهید شدند؛ از جمله زهیر و حر.
بعد از کشته شدن اصحاب، نوبت به بنی هاشم رسید.
اولین نفر حضرت علی اکبر(ع) پسر امام حسین(ع) بود. البته الفتوح عبدالله بن مسلم بن عقیل(ع) را اولین شهید بنی هاشم خوانده است. این عبدالله بن مسلم(ع) به طرز ناجوانمردانهای شهید شد. شهادت او بر جوانان بنی هاشم گران آمد.
دسته جمعی سوار شدند كه به دشمن حمله بردند اما امام آنها را آرام کرد و فرمود: «ای پسرعموهای من بر مرگ صبر کنید. به خدا پس از این هیچ خواری و ذلتی نخواهید دید»
حدود ساعت ۱۴؛
۲۸ نفر از مردان بنی هاشم کشته شدند:
۷ برادر امام حسین(ع)،
۳ پسر از امام حسن(ع)،
۲پسر امام حسین(ع)،
۲ نوه جعفر بن ابیطالب(ع)،
٩ نفر از آل عقیل و بقیه از نوادگان باقی عموهای پیامبر.
عاقبت امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) تنها ماندند. عباس(ع) اجازه میدان خواست اما امام(ع) او را مامور رساندن آب به خیمه ها کرد. دشمن بین دو برادر فاصله انداخت. عباس(ع) دلاور در حالیکه با شجاعت تمام سعی در آوردن مشک آب برای زنان و کودکان داشت در محاصره دشمن دو دستش قطع شده و با عمودی آهنین بر سرش زدند که از اسب بر زمین افتاد. پس حضرت اباعبدلله الحسین(ع) سراسیمه خود را بر پیکر قطعه قطعه برادر رساندن. دشمن کمی به عقب رفت.
امام(ع) برای دومین بار گریه کردن و فرمودن «اکنون دیگر پشتم شکست»
🆔 @yade_ayyaam
یاد ایام
💠 وقایع ساعت به ساعت روز "عاشورا" 2️⃣ قسمت دوم حدود ساعت ۱۱ صبح؛ بعد از این حملات، امام(ع) دستور
💠 وقایع ساعت به ساعت روز "عاشورا"
3️⃣ قسمت سوم (پایانی)
حدود ساعت ۱۵؛
امام(ع) به طرف خیمهها برگشتن تا خداحافظی بکنن. همچنین پیراهنشان
را پاره پاره کردن و پوشیدن تا بعدا در وقت غارت کردن توسط دشمن برهنهاشان نکنند. وقت وداع با اهل بیت، کودک شیرخواره خود علی اصغر(ع) را به میدان بردن تا او را سیراب کنند که به تیر حرمله ملعون شهيد شد.
امام(ع) رو به آسمان کردن و فرمودن: «خدایا اگر نصرتت را از ما دریغ کردی، این را در مقابل چیزی قرار بده که برای ما بهتر است»
امام(ع) به میدان رفتن اما کمتر کسی حاضر به مقابله با ایشان میشد. بعضی تیر میانداختند و بعضی از دور نیزه پرتاب میکردند. شمر و ده نفر به مقابله امام(ع) آمدند. بعد از شهادت امام(ع) بر پیکر مبارکشان جای ۳۳ زخم نیزه و ۳۴ زخم شمشیر شمرده شد.
نوشته اند امام(ع) در آستانه شهادت بودن اما کسی جرات نمیکرد به سمت ایشان برود، اهل حرم از صدای اسب ایشان ذوالجناح متوجه شده و بیرون دویدند. کودکی به نام عبدالله بن حسن(ع) دوید و به طرف مقتل امام(ع) آمد. آن نانجيبان او را در بغل عمویش کشتند. امام(ع) ناراحت شدند و کوفیان را نفرین کردند:
«خدایا باران آسمان و روییدنی زمین را از ایشان بگیر»
(٠٣) وقایع ساعت به ساعت روز "عاشورا"
۱۶:۰۶ (اذان عصر)؛
وقت شهادت امام(ع) را وقت نماز عصر گفتهاند. روایت تاریخ طبری به نقل از وقایع نگار لشکر عمر سعد ملعون چنین است:
«حمید بن مسلم گوید: پیش از آنکه حسین کشته شود شنیدم که میگفت «به خدا پس از من کس را نخواهید کشت که خدای از کشتن او بیش از کشتن من بر شما خشم آرد»
سپس ميگوید: آنگاه شمر میان کسان بانگ زد که «وای بر شما منتظر چیستید؟! مادرهایتان به عزایتان بنشینند بکشیدش!» گوید در این حال سنان بن انس حمله برد و نیزه در بدن امام(ع) فرو برد»
حدود ساعت ۱۷؛
بعد از شهادت امام(ع) عدهای لباسهای آن حضرت را غارت کردند که نوشته اند تمام این افراد بعدها به مرضهای لاعلاج دچار شدند.
سپس غارت عمومی اموال امام حسین(ع) و همراهانشان آغاز شد. عمر سعد ملعون ساعتی بعد دستور توقف غارت را داد.
یکی از شیعیان بصره به اسم سوید بنمطاع بعد از شهادت امام(ع) به کربلا رسید و برای دفاع از حرم امام(ع) جنگید تا شهید شد.
نزدیک غروب آفتاب است. سر مبارك امام(ع) را جدا میکنند و به خولی ملعون میدهند تا همان شبانه برای ابن زیاد حرامزاده ببرد. بعد به دستور عمر سعد ملعون بر بدن مطهر امام(ع) و یارانش اسب میدوانند تا استخوان هایشان هم خرد شود.
۱۸:۴۹ (اذان مغرب)؛
کشتگان لشگر کوفه را جمع میکنند،
داستان روز غم انگیز "عاشورا" اینطور تمام میشود: در حالی که عمر سعد ملعون دستور نماز جماعت مغرب را میداده سنان بن انس حرامزاده بین مردم میتاخته و رجز میخوانده که «افسار و رکاب اسب مرا باید از طلا بکنید؛ چرا که من بهترین مردمان را کشتهام»
🆔 @yade_ayyaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار / محتوای این کلیپ برای وجدانها خطرناک است . . .