eitaa logo
یاد ایام
96 دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
2هزار ویدیو
153 فایل
💠 نگاهی به حقایق و وقابع عبرت آموز و رویدادهای سیاسی اجتماعی و زندگی مردمان ابن مرز و بوم در یک صد سال اخیر، از زمان قاجار، پهلوی تا عصر حاضر 📢🎥📷 در قالب صوت و فیلم و عکس های گاه کمیاب، جالب و خاطره انگیز
مشاهده در ایتا
دانلود
: اینکه در جامعه مدام بگوییم او بی حجاب و این باحجاب است یا اصلاح طلب و اصولگراست، چه کسی می‌ماند؟ اینا همه مردم ما هستند. 🔹 آیا همه بچه‌های شما متدین‌اند؟ آیا همه مثل هم هستند؟ نه. اما پدر، همه اینها را جذب می‌کند و جامعه هم خانواده شماست. 🔹اینکه بگوییم من هستم و بچه‌های حزب اللهی خودم، اینکه نمی‌شود حفظ انقلاب. امام جماعت باید بتواند باحجاب و بی‌حجاب را با هم جذب کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | گاهی دوستان ما یک حرفی هم نسبت به ما می زنند، خب بزنند! 🔸اگر‌نیت آنان صالح است، آنها ثواب خود را خواهند برد، به ما هم ضرری نخواهد رسید. ٩٢/٢/٢۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 | ماجرای قرائت برای کشیش‌های برزیلی. ▪️ دیدم همینطور اشک از چشمانشان جاری شد… ۸۷/۶/۱۰
⛔️کسی حق ندارد از قاضی طباطبائی استقبال کند! 📄 بر اساس یک سند ساواک به تاریخ 1 مرداد 1343 «در شهر شایع است قاضی طباطبائی که در تهران تحت نظر می‌باشد روز جمعه دوم جاری ساعت 8 وارد تبریز خواهد شد. طرفداران وی در نظر دارند پیشوازی مفصل‌تر از گذشته از مشارالیه به عمل آورند. مقرر فرمایید در این مورد اوامر مقتضی صادر فرمایند» در ذیل این سند نوشته شده است: «نامبرده احضار و گفته شد ساعت ورودش به تبریز طوری باشد که پیشواز از او غیرممکن باشد؛ ضمنا به ساواک استان آذربایجان شرقی ابلاغ شود مراقبت کامل به عمل آید که هیچگونه پیشوازی به عمل نیاید و اقدامات مرکز نیز به رئیس ساواک در مورد ساعت حرکت و ورود ابلاغ شود» در ذیل همین سند همچنین نوشته شده است: «خیلی فوری محترما در ساعت 12:30 تلگرافی به تبریز مخابره و جواب داده شد که نامبرده به تبریز حرکت نخواهد نمود. اینک هر طور مقرر می‌فرمایید مجددا اقدام شود» 📷عکس بالا: شهید قاضی طباطبایی در محضر امام خمینی - اوایل دهه چهل - عکس پایین: اوایل انقلاب 🌷شهید محمدعلی قاضی طباطبایی، اولین شهید محراب که در سال۱۳۵۸توسط گروهک فرقان بشهادت رسید @yade_ayyam
☀️ رویدادهای مهم ۲ مرداد در تقویم خورشیدی: 🔹روزنامه ایران نو به مدیریت سید محمود شبستری آذربایجانی ملقب به ابوالضیاء در تهران انتشار یافت. (1288ش) 🔹موسولینی از نخست وزیری ایتالیا برکنار شد. (1322ش) 🔸طبق تصویبنامه هیئت وزیران کلیه کارمندان پیمانی، حکمی، روزمزد، قراردادی کارمندان رسمی دولت شناخته شدند و بر اساس سوابق آنها رتبه اداری گرفتند. (1325ش) 🔹صدور اعلامیه مشترک علما در تأیید مرجعیت حضرت "امام خمینی"(ره) (1342ش) 🔸یک سردخانه سه هزار تنی در مشهد آماده بهره برداری شد. (1345ش) 🔹رهبران کودتای سودان تیرباران شدند (1350ش) 🔸سیل در بروجن اصفهان 18 نفر را کشت و 1500 نفر را بی خانمان کرد (1352ش) 🔹سناتور رابرت برد رهبر دموکراتها در سنای آمریکا با فروش آواکس به ایران مخالفت کرد (1356ش) 🔸برگزاری دومین انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب شهید "محمدعلی رجایی" (1360ش) 🔹عملیات غدیر جهت دفع مجدد تجاوز دشمن از مرزهای جنوبی در منطقه شلمچه (1367ش) 🔹انقراض سلسله‏ ی سامانیان توسط ایلک خان (389ق) 🔹پایان جنگ هفت ساله بین امپراتوری ایران و روم با شکست رومیان (579م)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جهانگیری تو اهواز گفته "کسی در این کشور نمی تواند دستور رهبری را اجرا نکند!" ما چیزی نمی‌گیم، این اعتراف تاجزاده رو ببینید که میگه: "هاشمی رفسنجانی به خاتمی می‌گفت رهبری هر چی گفت بگو چشم، ولی کار خودت رو بکن!" آقای جهانگیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏ببیند سپاه و آخوندها چگونه در افغانستان صورت دختران بی حجاب را با پوتین له می‌کنند مرگ بر....
همه کسانی که دنبال مفسده جویی هستند، [بدانند] جمهوری اسلامی اراده برخورد دارد و هرکس پایش را از گلیمش درازتر بکند جمهوری اسلامی چنین برخوردی خواهد داشت.
🔴 دم شما گرم، آقای ما می توانیم! ♦️قهرمان ملی، همه جوره؛ 🔹پرستار. پاسدار. مدافع سلامت. مدافع حرم؛ ♦️و حالا قهرمان رکورد شکن المپیک. 🔹دم شما گرم آقای جواد فروغی! ♦️دم شما گرم، آقای "ما می توانیم"! 🔹درد و بلای شما بخورد بر سر همه آنهایی که رفتار و گفتار شان، برای نا امید کردن ملت ماست و موفقیت ها و پیروزی های ایران را بر نمی تابند. ♦️آنها که از شنیدن خبر ناکامی ها، ذوق رده می شوند و هنگام پیروزی های ایرانیان، عزادارند. 🔹دم شما گرم که به وقتش، مرهم بر زخم بیماران گرفتار گذاشتید و پرستارشان شدید؛ به هنگام ضرورت، برای عزت و امنیت جان فشانی کردید؛ ♦️و درست در لحظه ای که باید، برای ملت خود شادی و افتخار آفریدید. ✍️محمد ایمانی
⭕️جهانگیری علیه هاشمی رفسنجانی؛ جماران مشغول تنظیم و نشر خاطراتش! 🔺جهانگیری بعد سالها سوء‌ تدبیر، در جمع سران قبایل عرب، بحران خوزستان را عارضه اجرای سیاست‌های توسعه دانست و گفت: توسعه‌ای که ما انجام داده باشیم که رضایت مردم در آن نباشد، این توسعه نیست. امروز توسعه وقتی معنا پیدا میکند که مردم از آن تبعیض متوجه نشوند. 🔍گفتنی است در زمان هاشمی این جمله معروف از سوی مسئولان شنیده شد که «حتی اگر در فرآیند تعدیل، 15 درصد جمعیت کشور که عموما دهک‌های محروم جامعه بودند در زیر چرخ‌های توسعه له شوند، اشکال ندارد.» ⚠️هاشمی معتقد بود که این سیاست‌ها قربانی‌های خاص خودش را دارد و نمی‌شود برای آن‌ها کاری کرد. زیرا هزینه و بهای توسعه است و لاجرم باید آنرا پذیرفت. 🚫آثار و تبعات سیاست تعدیل طبیعتاً روی قشر ضعیف جامعه فشار آورد و قدرت خرید مردم را کاملاً کاهش داد. تا اینکه کار به جایی رسید که رهبری مانع ادامه طرح تعدیل اقتصادی شدند. ❗️در دوره هاشمی رفسنجانی کلیدواژه‌های توحیدی حضرت امام(ره) دچار استحاله و تغییر لفظ شد. از جمله کلمه مستضعف به قشر آسیب‌پذیر تغییر کرد. عجیب از تولیت موسسه حفظ و نشر آثار امام(ره) که از مردم دم میزند اما همچنان زبان به مدح هاشمی میگشاید و رسانه تحت نظارتش دنبال تنظیم و نشر خاطرات اوست!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️ اینجا تهران است، مانور اشرافیت افسارِ گسیخته و خودنمایی کاخ‌ها در پایتخت جمهوری اسلامی، ۴۰ سال پس از انقلابِ مستضعفان علیه زراندوزان! 🔺 : آن چیزی که بسیار بد و خطرناک است و انسان را اصلاً از حد ارزش انسانی پایین می‌آورد، آن است. وظیفه حکومت اسلامی و جامعه اسلامی این است که جو اقتصادی، شرایط عمومی را طوری کند که هرگز چنین خطرناکی در جامعه به وجود نیاید.
اول مرداد، سالگرد ترور دانشمند شهید داریوش رضایی نژاد است كه در صنعت هسته‌ای ايران فعالیت داشت. (http://axnegar.fahares.com/axnegar/GPffy174BPuhjY/1020368.jpg) ‍ به مناسبت سالروز شهادت شهید داریوش رضایی نژاد در ۱مرداد ۱۳۹۰ مقابل دیدگان همسر و فرزند خردسالش (آرمیتا) توسط تروریستهای رژیم صهیونیستی به ضرب گلوله به شهادت رسید. داریوش رضایی نژاد در ۲۰ بهمن ماه ۱۳۵۶ در آبدانان از شهرستانهای استان ایلام به دنیا آمد. او از همان اوایل کودکی در سخن گفتن و دیگر اعمال خود، نبوغ خود را به اطرافیان نشان داد. داریوش رضایی نژاد خیلی زودتر از همسن و سالان خود وارد دانشگاه شد و به تحصیل در رشته مهندسی برق پرداخت؛ او پس از فارغ التحصیلی از مقطع کارشناسی به عنوان پژوهشگر در مراکز مهم علمی و تحقیقاتی کشور مشغول به کار شد. شهید رضایی نژاد ضمن فعالیت های اجرایی خود تحصیلاتش را ادامه داد و پس از گذراندن دوره کارشناسی ارشد، با قبولی در مراحل آزمون دکترا در سال ۱۳۹۰ در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی پذیرفته شد اما ایشان فرصت نیافتند این مقطع تحصیلی را به پایان برسانند و در اول مرداد ماه ۱۳۹۰، توسط سرویس جاسوسی اسرائیل (موساد) به شهادت رسیدند.
شهید هسته ای داریوش رضایی نژاد ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️ دکتر داریوش رضایی نژاد در صبح چهارشنبه 29 بهمن سال1356در شهرستان آبدانان در استان ایلام به دنیا آمد. ایشان از همان اویل کودکی در سخن گفتن و دیگر اعمال خود، نبوغ خود را به اطرافیان نشان داد. وی همچنین به واسطه ی اینکه جثه اش ظریف تر و کمی ریزتر از هم سن و سالانش بود، همراه با متولدین 1357وارد دوره ابتدائی شد و همیشه با هوش و توانایی خود، معلم و دانش آموزان را تحت تأثیر قرار می داد. ایشان کلاس سوم ابتدائی را طی تابستان گذراند و دیگر سال های دوره ابتدائی شاگرد اول و نماینده کلاس بود. در دوره راهنمایی با توجه به ظرفیت هوشی بسیار بالای داریوش، مقطع دوم را نیز در تابستان گذراند و با توجه به این سرعت بالا در کسب مدارج علمی توانست پیش از همکلاسی های خود دوره متوسطه را به پایان رساند و در تیرماه1373دیپلم خود را در رشته ریاضی دریافت نمود. دکتر داریوش رضایی نژاد چندین بار در مسابقات علمی استان ایلام مقام اول را کسب کرد. وی همچنین در مهر ماه 1373در رشته مهندسی برق، در گرایش قدرت، در دانشگاه پذیرفته شد. با وجود این که در برخی از رشته های مهندسی در دانشگاه های معتبر تهران، اصفهان، شیراز و... پذیرفته شده بود، اما بنابر انتخاب خود وارد دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان شد. شهید والا مقام دکتر داریوش رضایی نژاد با وجود نبوغ ذاتی در امور کارگاهی و آزمایشگاهی که از ویژگی های تمامی نوابغ و مخترعان است، در تحصیل و پذیرش و اجرای آکادمیک نیز بسیار منظم و کوشا بود. ایشان ضمن فراگیری و کسب تجربه در رشته خود، در زمینه استفاده از رایانه و علوم کامپیوتری بسیار توانا بود. با داشتن چنین توانایی هایی، توانست در مدت هفت ترم و با رتبه اول، به عنوان دانشجوی برتر دانشگاه خود فارغ التحصیل شود. شهید دکتر داریوش رضایی نژاد به محض فارغ التحصیلی به عنوان پژوهشگر در مراکز مهم تحقیقاتی و علمی کشور مشغول به کار شد. در عرصه ای که فعالیت داشت، توانایی فراوانی داشت و نبوغ و تلاش خود را در مسیر خدمت به وطن خویش قرارداد. در همان نخستین سال شروع به کار، در آزمون کارشناسی ارشد سال 1378در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، در دانشگاه دولتی ارومیه پذیرفته و مشغول به ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد شد. وی در تیر ماه سال 1379 ازدواج نمود و صاحب یک فرزند دختر به اسم آرمیتا گردید که قبل از 5 سالگی و در برابر دیده گانش شاهد پرپر شدن پدر عزیزش بود. شهید گرانقدر در طول خدمت پربار خود چندین مقاله در حوزه تخصصی خود نگاشت و بسیاری ازطرح های تحقیقاتی را رهبری و اجرا نمود. در پی همین فعالیت های علمی از دانشگاه های متعدد اروپایی جهت ادامه تحصیل و فعالیت پژوهشی از وی دعوت به عمل آمد. این دانشمند به رغم همه این فرصت ها به واسطه عشق به این آب وخاک و روحیات خاص خود که همیشه خود را نمونه یک ایرانی وطن پرست می دانست، به همه آنها نه گفت. در چند سال اخیر ضمن تدریس و انجام فعالیت های تحقیقاتی و مسئول اجرای بسیاری از طرح های تحقیقاتی در دانشگاه های تهران،شهید بهشتی و خواجه نصیرالدین طوسی، بود در 34 سالگی معاونت انژری اتمی ایران را به عهده داشت. تخصص اصلی وی، بررسی سیستم انفجار در کلاهک های هسته ای بود. لازم به توضیح است شهید رضایی نژاد با قبولی در تمام مراحل آزمون دکترا سال 1390در دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی پذیرفته شد، اما با تأسف بسیار فرصت به پایان رساندن این مقطع تحصیلی نشد و در تاریخ اول مرداد 1390 توسط سرویس جاسوسی اسرائیل (موساد) به شهادت رسید.
توصیف جالب رهبر انقلاب از نقاشی و موهای بلند آرمیتا دختر شهید داریوش رضایی نژاد 💌چه موهای بلندی مثل پری‌ها شده‌ای آرمیتا هم وقتی خودش را با موهای بلند نقاشی كرد،ترجیح داد نقاشی‌اش، تبدیل به یك پری بشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید| تصويری كه برای رهبرانقلاب از روز حادثه ترور پدرش نقاشی كرد 🖤 یکم مرداد ۹۰، سالگرد شهادت دانشمند هسته‌ای؛ شهید داریوش رضایی نژاد
💠 تبادل 👇👇👇
هدایت شده از پایداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جمال جعفر ابراهیمی مشهور به ابومهدی المهندس رهبر شبه‌نظامیان کتائب حزب‌الله و از فرماندهان میدانی حشد شعبی بود که در حمله ۲۰۲۰ در فرودگاه بین‌المللی بغداد به همراه حاج قاسم سلیمانی شهید شد. 🆔 @shahid_qasem_soleimani ✅ کانال "شهید حاج قاسم سلیمانی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰سخنان شهید حاج‌قاسم سلیمانی در مورد مسجد و اهمیت آن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸جلسه‌ قرآنی که شهید محسن حججی در آن شرکت نکرد! 🔸حجت الاسلام راجی
اینفوگرافی وقایع روز غدیر