شبکههای تلویزیونی اروپا بهجای افتتاحیه جامجهانی چی پخش کردن؟!
🆔️ @yaminpour
🔸️ افکار سنجی درباره حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی
۲۸ و ۲۹ آبان
گسترهی ملی
🆔️ @yaminpour
پذیرفتن شکست، قبل از شکست
🔸️
۱.ارزش مادی تیم انگلیس تقریبا ۲۰ برابر ارزش تیم ملی ایران است. انگلیس در رتبه ۱ و ایران در رتبه ۲۸ ارزش مادی تیمهای راه یافته به جام جهانی قرار دارند.
آیا این اختلاف توضیح خوبی برای شکست سنگین ایران است؟
مثل این است که بگوییم تسلیحات و ادوات نظامی ایران در ابتدای جنگ تحمیلی، چه کمّی و چه کیفی کم ارزشتر از عراق بود وهمین برای شکست کامل و فروپاشی جبهه ایران و اشغال کشور کافی بود. کمااینکه صدام چنین توهمی داشت که چند روزه تهران را فتح میکند.
۲.آنکه به نمایندگی از یک ملت در یک نبرد شرکت میکند، فراتر از تسلیحات و ادوات و توان تکنیکی، چیزی به همراه دارد که نتیجه نبرد را تعیین میکند. روح یک ملت و عزم جمعی مردمی که او را روانه میدان کردهاند، توان و قوای واقعی سرباز وطن را تشکیل میدهد.
سال ۶۰ با فروریختن هیمنهی منافقین و فرار بنیصدر، پیروزیهای پیاپی ایران در جبههها آغاز شد. از عملیات ثامنالائمه و شکست حصر آبادان(مهرماه سال۶۰)، عملیات طریقالقدس و آزاد سازی بستان(آذرماه سال ۶۰)، عملیات فتحالمبین و بازپسگیری صدها کیلومتر مربع از خاک ایران و اسارت هزاران سرباز عراقی(فروردین سال ۶۱) تا عملیات بیتالمقدس و آزادسازی خرمشهر(اردیبهشت سال۶۱) ...
حماسههای جوانان ایرانی در جبهه جنوب برآمده از یکپارچگی و ارادهی ملی مستحکمی در پشت جبهه بود. دولت و حکومت از آلودگی تردید و نفاق رها شده بود و مردم به جای سرگرم شدن به اختلافات داخلی و درگیری با منافقین در کوچه و خیابان ، متوجه دشمن خارجی شده بودند.
۳. هرشکستی در نبرد ملی مخلوق و نشانهی تردید در پشت جبهه است. مسئول هر شکستی در هر میدانی، آنکسی است که بذر تردید و یأس را در پشت جبهه میکارد. وگرنه مردم مصمم و بلندنظر، حتی از شکستهای ظاهری هم حماسه خلق میکنند و آینده را میسازند. احساس شکست و پذیرفتن باخت، از خود شکست هولناکتر است.
بیانات اخیر رهبر انقلاب را مرور کنیم:
"شاخص عمده ایران ستیزی یأس آفرینی است ، امیدسوزی است ، القای ناتوانی است." ٢٨ آبان ۱۴۰۱
#وحید_یامین_پور
🆔️ @yaminpour
❌️ علیکریمی باز هم دروغ گفت. این بار جازدن عکسی از کابل بهجای جوانرود. آیا این دروغها به اعتبارش پیش طرفدارانش لطمه نمیزند؟
نه! واقعیت این است که صدق و کذب این اخبار مهم نیست؛ این اخبار اساساً برای باور کردن نیست. بلکه گلولههایی است که خشاب تروریستهای رسانهای با آن پر میشود.
🆔️ @yaminpour
این ولع سیری ناپذیر تخریب و آتش زدن و نابود کردن کشور چه نسبتی با یک جنبش و انقلاب دارد؟ مگر بنا نیست اینها در فردای خیالی براندازی در این کشور زندگی کنند؟
خیر! هدف فقط جنگ داخلی، تجزیه و تبدیل ایران به زمین سوخته است. این ناجنبش فقط برای ویرانی است و بس.
#فتنه_تجزیه
🆔️ @yaminpour
💠
اینکه عدهای به "باطل" بودن جمهوری اسلامی معتقد باشند یک بحث است و اینکه به "حق" بودن اسرائیل و آمریکا و سازمان مجاهدین و سعودی و کومله و جیش العدل و تجزیهطلبها معتقد باشند و همراه آنها علیه ما بجنگند، بحث دیگری است.
با اولی باید مدارا و گفتگو کرد، با دومی چه باید کرد؟!
🆔️ @yaminpour
مشاهدات عینیام از اعتراضات خیابانی-۴۱
موتوریها راحت باشند!
امنیتیها مشغول پاسپورت گیریاند!
اهواز: ۱۴۰۱/۸/۲۹
رفتم بیمارستان گلستان اهواز. سراغ مجروحان چهارشنبه(۲۵آبان) در ایذه.
۱) کارگر است و در بلوار حافظ جنوبی مجروح شده. همانجا که کیان پیرفلک گلوله میخورد. یوسف موسوی میگوید:
«غروب بود. هندزفری تو گوشم بود. صدایی نمیشنیدم. به هلالاحمر که رسیدم. جمعیت را دیدم. ترسیدم. ترمز زدم. دو موتوری پشت درختها بودند. ۵۰متریام. چشمتوچشم بودیم. صورتهایشان پوشانده بودند. با کلاشینکف بهم شلیک کردند؛ دو گلوله بهپای چپم. افتادم. یکیشان با کلت شلیک کرد. خورد به بینیام. تیرخلاص زد. مطمئن شدند که کشته شدم گاز دادن و رفتند.
کشان کشان خودم را انداختم لای درختهای بلوار. درگیری خیلی شدید شده بود. صدای رگبار میآمد. نه قدرت تکان خوردن داشتم و نه اصلا زیر آن آتش میشد بلند شد. داشتم از حال میرفتم.
یکساعت و نیم مخفی شدم. درگیری که تمام شد، زنگ زدم به خانوادهام گفتم من اینجام...»
یوسف دو تیر در پایچپش خورده. ولی گلوله کلت هنوز در بینیاش بود! قرار است عملش کنند. حیرتانگیز است! مرمی بینی را شکافته اما استخوان متوقفش کرده!
۲) مهشید موسوی ۱۸ساله:
«از کوچه که بیرون آمدم، دیدم جلویم معترضین هستند و پشتم بسیجیها. دو موتورسوار نزدیک شدند. دیگه چیزی نفهمیدم..»
حالش خوش نیست. حوصله مصاحبه ندارد. گلوله میخورد به پشت کف دستش.
۳) احساس اسدی میراحمدی ۱۴ساله:
«آمدم سرکوچه، در حافظ جنوبی. یکهو دیدم جمعیت دارند میآیند طرفم. چند موتوری بودند. صدای کلاشینکف میآمد. انگار جنگ بود. ترسیدم. فرار کردم سمت خانه. داخل که شدم مامانم جیغ زد. تازه فهمیدم گلوله خورده به زیر چانه، سر سینهام!»
۴) فروتن سلحشور ۳۰ساله:
«آمده بودم مرخصی، از عسلویه. درب خانه را که باز کردم دو نفر موتورسوار با صورتپوشیده بهم شلیک کردند. با کلاشینکف. خورد پهلویم. تعدادشان زیاد بود و همینطور بیمحابا در خیابان تیراندازی میکردند.»
۵) دو دختر دیگر روز جمعه(۲۷آبان) به رگبار گرفته شدهاند! الهه و سیتا باهم دوست هستند. ۱۵-۱۶ساله. در اسنپ بودند که یک پژو سفید و بدونپلاک به رگبارشان میبنند.
الهه ۷گلوله (به پا، ساق، ران، کفپایش)
و سیتا سه گلوله میخورد. الهه مدام ناله میکند. پدربزرگ و مادرش بالای سرش هستند. اما سیتا ساکت است. و داییاش کنارش ایستاده.
ترورها بسیار است.
برخی جان دادهاند و برخی زندهاند. و در بیمارستانها بستری. لکن من فرصت مصاحبه با همهشان را ندارم. اما چند موتورسوار در یک شهر کوچک رسما عملیات مسلحانه میکنند و دستگاههای اطلاعاتی هم مشغول پاسپورتگیری از کشتیگیرانند!
#جواد_موگویی
https://t.me/javadmogoei
❌️
آقا ما بیخود نگران بودیم.
سعودی اینترنشنال دنبال خودمختاری بوده نه تجزیه : )
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از مطالب ویژه
- ناشناس.mp3
30.62M
بخشی از سخنرانی آقای دکتر یامین پور در دانشگاه جندیشاپور با موضوع تحلیل رویدادهای اخیر ایران به عنوان یک برساخت رسانهای.
💓 #استاد_طاهرزاده :
🖌به نظر می آید در مورد توجه به جهان رسانه ای نکات قابل تفکری را مطرح کرده اند که چگونه رسانه، واقعیتی را خلق می کند که ما به ازاء خارجی ندارد .
این جاست که اگر متوجه سنتهای جاری در عالم نشویم، گرفتار توهّمات جهان رسانهای و جامعه شبکه جهانی خواهیم شد و عملاً با انواع پوچیها به همهچیز معترض میشویم و به جای اینکه از خود انتقام بگیریم ، از نظام جمهوری اسلامی انتقام خواهیم گرفت.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
برای پاسخ به این پرسشهای زیر می توانید با این سخنرانی گوش فرا دهید.
✔️تحولات سالهای اخیر تا چه اندازه درونزا و واقعی است و تا چه اندازه مخلوق رسانهها؟
✔️منظور متفکرین پستمدرن از اینکه میگویند رسانههای جهان امروز "وانمایی" میکنند و نه "بازنمایی" چیست؟
✔️آیا آنچه در ایران رخ داده ناشی از تحولی فرهنگی و اجتماعی است یا باید فرهنگ را در متن سیاست بینالملل فهمید؟
✔️نقطه پایان این چالش کجاست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جیمی دور، مجری طنزپرداز معروف آمریکایی: چطور رسانههای غربی با اخبار دروغین و اقناع افکار عمومی مقدمات جنگ علیه یک کشور را ایجاد میکنند؛ اینترنشنال یک شبکه سعودی و دشمن ایران است!
🗣IranicTV
@twtenghelabi
🇮🇷✌️
هرکسی در دقیقه ۱۰۰ این بازی با چشمهای اشکآلود فریاد زده و از جا پریده، برادر/خواهر من، جزئی از تن من است. فارغ از مذهب و قومیت و زبان و سلیقه سیاسی. این لحظه، دلیل اتصال من با آنهاست. دلیل اینکه دردشان را به جان بخرم و فدایشان بشوم.
🆔️ @yaminpour
بیچارهها نمیدانند وحی با "اقراء: بخوان" شروع شد و ماموریت پیامبرش "یعلّمهم الکتاب والحکمة" است.
دینی که ساعتی تفکر رو بهتر از هفتاد سال عبادت میدونه و سراسر کتاب مقدسش دستور به تعقل و تدبّر و سیر در تاریخ برای کسب آگاهی و حکمته
أفلم يسيروا في الأرض فتكون لهم قلوب يعقلون بها
🗣🇮🇷وحید یامین پور
@twtenghelabi
@yaminpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️ خاطرهای بهیاد ماندنی...
🆔️ @yaminpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ عبدالباری عطوان:
📍نشان پرچم ایران را حذف میکنید؟ با چه منطقی؟/مگر شما آمریکایی ها ادعای دموکراسی و متمدن بودن ندارید؟/این نشان از غرور، تکبر و نژادپرست بودن شما دارد!/فردا برای بازی پرچم ایران به دست میگیریم و پای تلویزیون حامی ایران خواهیم بود....
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
⚽️🇮🇷✌️
اونا وقتی برنده میشن که بتونن نام ایران رو از همه میادین و عرصههای جهانی حذف کنن، تیمهای ملی رو از درون دچار فروپاشی کنن، غم و اشک بازیکنان پس از باخت رو به بیتفاوتی تبدیل کنن، مردم مستقل جهان رو از حمایت ایران منصرف کنن...
پروژه اصلی ترور ایران و هویت ایرانی است که شکست خورده.
🆔️ @Yaminpour
⚽️ حمله به نمادهای هویتی و ملی مثل تیم ملی فوتبال، نوعی مقدمه سازی روانی برای تجزیهطلبی است.
تمام کنش رسانه ای رسانه هایی مثل «ایراناینترنشنال» کاشتن بذر تردید در اذهان ایرانیان نسبت به یکپارچگی ملی و آماده کردن آنها برای پذیرفتن چندپارگی و تجزیه است و حالا این خط سیاسی در پدیده فوتبال و رویداد جام جهانی تعقیب می شود.
اینجاست که میگوییم آنچه در این دو سه ماه رخ داده نه تنها یک انقلاب اجتماعی یا تحول درونزای فرهنگی نیست؛ بلکه یک پروژه سیاسی بر بستر و پلتفرم ارتباطاتی است. در واقع باید در دوران ما همواره فرهنگ و تحولات فرهنگی را در متن سیاست و سیاست بینالملل فهمید.»
«به نظر بنده کسانی که از انقلاب ملی یا اجتماعی حرف میزنند هم شتابزده و عجول هستند و هم احتمالا ناآشنای با ماهیت تحولاتی هستند که سالهاست بر بستر جامعه شبکهای جهانی رخ میدهد. نارضایتی از وضع معیشتی هیچ نسبتی با آسیب زدن به هویت ملی ندارد. حتی اگر بپذیریم که نارضایتی تولید خشم میکند اما همنشین کردن این حالت با نفرت از نماد و نشانههای ملی و هویتی مثل «تیم ملی فوتبال» یک تقلب رسانهای است که هدفش آمادهسازی روانی جامعه ایرانی برای فروپاشی اجتماعی و چندپارگی است.
🔸️مصاحبه با ایسنا 👇
http://isna.ir/xdMRDz
🆔️ @yaminpour
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در روزهای ۷ و ۸ آذر یک نظرسنجی از جامعه شهری و روستایی کشور انجام داده است. اینجا👇
isna.ir/xdMRqj
براساس نتایج نظرسنجی ۶۶.۱ درصد کل پاسخگویان و ۸۰.۲ درصد بینندگان مسابقات ایران در جام جهانی بعد از باخت ایران در مقابل انگلیس ناراحت شدند و ۶.۸ درصد کل پاسخگویان (۵.۷ درصد بینندگان مسابقات ایران) از نتیجه خوشحال شدند. ۲۶.۸ درصد کل پاسخگویان نیز حس خاصی نداشتند که این میزان برای بینندگان بازیهای ایران ۱۳.۸ درصد بوده است.
🔸️چرا رسانههای ایرانستیز بر شادی یک اقلیت ۶ درصدی بعد از باخت ایران تمرکز کردهاند؟
هیچ وقت یک ایرانی باور ندارد که ممکن است در یک روز عادی در خیابان از طرف هموطن خودش صرفا به خاطر تفاوت در قومیت یا مذهب یا زبان مورد تعرض یا آسیب قرار بگیرد. این تجربه ناشی از رشد اجتماعی و همزیستی و یکپارچگی طولانی مدت ماست. در حالی که این تهدید برای برخی کشورهای دیگر مساله ای روزمره و پرتکرار است. آنچه در سالهای اخیر توسط رسانه های ایران ستیز روایت میشود، تردید در این همگرایی است که حالا در دروغ شادی مردم ایران از باخت تیم ملی در حال پیگیری است. به تعبیری آنها می خواهند بگویند ایران آبستن تحولات فرهنگی و اجتماعی است و نهایت این تحولات پذیرفتن چندپارگی ملی و نهایتا تجزیه است. محور اصلی فعالیت رسانه های ایران ستیز آمادگی روانی برای تجزیه طلبی است.
🆔️ @yaminpour
جشن بزرگ"دختران سرزمینم ایران" همزمان با میلاد حضرت زینب (س) در ورزشگاه شهید حیدریان قم
این مراسم با همکاری معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و دفتر امور زنان و خانواده استانداری قم، حسینه دختران انقلاب، موسسه حس خوب زندگی و سمن همگامان راه دانش روز سه شنبه ۹ آذر ماه ۱۴۰۱ با حضور بیش از ۵ هزار دختر نوجوان و جوان برگزار شد.
🆔 @yaminpour
🔸️شعار "ما مسلمانیم به اسلام خمینی" در روزهای گذشته معرکه ردّ و تایید این و آن بود. برخی مؤمنین مقدس آنرا افراط در انقلابیگری یا تفریط در شیعهگری دانستند.
اما...
این شعار انتخاب بین اسلامِ مولا علی(علیهالسلام) و اسلامِ امامخمینی نیست که بین قرائتهای مختلف از اسلام امیرالمؤمنین است. این دو در عرض هم نیستند که انتخاب يكی انکار دیگری باشد.
اسلام مولا علی علیهالسلام خود الان از متشابهات است. نزاع ما در تأویل این متشابه است. کدام تاویل؟ الان از سازمان مجاهدین تا صادق شیرازی تا حجتیه تا مسلمانان سکولار... و تا خمینی(ره) از امیرالمؤمنین تأویل وجود دارد و این یعنی حقیقت راه مولا متشابه شده. همانطور که اسلام علی(ع) خودش تاویلی از اسلام رسولالله (صلواتاللهعلیهوآله) بود و اختلاف شیعه با سایر فِرَق اسلامی در یکی دانستن آن با اسلام حقیقی رسولالله(ص) است.
"مسلمانم به اسلام خمینی "در طول شعار " مسلمانم به اسلام علی ع" است با تاکید بر تأویلی خاص.
روایت شده که پیامبر(ص) فرمود:
أنا أقاتل على التنزيل و علي يقاتل على التأويل: من بر نزول(آیات) جنگیدم و علی علیهالسلام بر تأویل خواهد جنگید.
🖋 وحید یامینپور
🆔️ @yaminpour
این خبر مسخره رو ببینید.
پهلوی به اندازه کافی چمدانهای پر پول از ایران برده که بعد از ۴۴ سال بتونه یک رسانه مشهور مثل ایندیپندنت رو برای رپرتاژ سگش راضی کنه.
انگلیسیها هم البته اونقدر زرنگ هستن که یه سرویس کمخرج فارسی راه بندازن تا متوهمهای کمعقلِ برانداز رو تلکه کنن.
🆔️ @yaminpour
کشف و مطالبهی بهترینِ مطلق کار سختی نیست. اما خردمند باید بهترینِ ممکن را انتخاب کند.
در مقام "مطالبه" بد نیست که بهترینِمطلق مطالبه بشود؛ اما مقام "بصیرت"، یعنی شناخت امکانها و شرایط انتخاب و "بهترینِ ممکن".
💠 #یادگاری
🆔️ @yaminpour