هدایت شده از دانش حقوق
💠قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ دائمی شد.
طرح دائمی شدن قانون مجازات اسلامی که اولویت رسیدگی به آن روز گذشته به تصویب مجلس رسیده بود، در دستور کار قرار گرفت و پس از سخنان مخالفان و موافقان به تصویب مجلس رسید.
براساس ماده واحده این طرح «قانون مجازات اسلامی مصوب اول اردیبهشت ماه ۱۳۹۲ با اصلاحات و الحاقات بعدی آن از تاریخ انقضای مدت اجرای آزمایشی آن، دائمی تلقی می شود».
گفتنی است دوره اجرای آزمایشی قانون مجازات اسلامی در تاریخ اول تیرماه امسال به پایان می رسد و لذا این قانون از تاریخ فوق دائمی تلقی می شود.
🆔️ @dryaminpour
هدایت شده از جهان آرا
✅ زوایای ناگفته ای از اندیشه امام خمینی (ره)
🔸 برنامه #جهان_آرا با حضور صادق کوشکی امشب 12 خرداد ساعت 22 از #شبکه_افق/ تکرار فردا ساعت 15:30
🆔 @ofogh_tv
🆔 @jahanaraofoghtv
هدایت شده از جهان آرا
✅ بازخوانی نگرانی های امام امت در آخرین ماه های حیات
🔸 برنامه #جهان_آرا باحضور حجت الاسلام پناهیان امشب 13 خرداد ساعت 22 از #شبکه_افق/ تکرار فردا ساعت 15:30
🆔 @ofogh_tv
🆔 @jahanaraofoghtv
هدایت شده از تذکره الاولیاء
آیت الله میرزا آقا جواد #ملکی_تبریزی ره
#شب_قدر
#اجابت_دعوت_خداوند
اى عاقل چگونه اين دعوت را اجابت مىكنى؟ سلطان سلاطين، خداى خدايان و حاكم آسمانها و زمين تو را به اين ميهمانى دعوت نموده و براى اين دعوت فرشتگان بزرگوار و پيامبران و رسولان و بهترين مردم را فرستاده و با جانشينان معصومش آن را تأكيد كرده است.
🔻
و آنگاه تو را با فرشتگان دعوت كننده بزرگ داشته است، هر شبى با دعوتهايى مخصوص و لطفها و كرامتهايى عالى.
🔻
در مقابل اخلاص يک شب تو نعمتهاى جاويدى به تو وعده داده است كه نه چشمى مانند آن ديده و نه گوشى شنيده و نه در دل انسانى خطور كرده است. نور، زيبايى، سرور، سلطنت، دارايى، و شادمانيى را به تو وعده داده كه عقل تو حتى از تصور گوشهاى از آن عاجز، و انديشهات در آن سرگردان است. نزديكى، پناه و شادمانى ديدار خود را به تو وعده داده است كه عقل انسانها و فهم علما و انديشه حكما از درک آن ناتوان است.
🔻
برادرم آيا بخاطر آمادگى براى اين مجلس، به اندازهاى كه شايسته است تلاش نموده و از رستگاران خواهى شد يا با غفلت خود اين فرصت را از دست داده و از جمله ورشكستگان خواهى بود؟ يقين داشته باش اگر از اين كرامت غفلت كرده و با كوتاهى خود آن را از بين ببرى و در روز قيامت آنچه را كه ديگران با سعى كامل به آن رسيدهاند ببينى، به حسرتى دچار مىشوى كه آتش جهنم و عذاب دردناک در مقابل آن كوچك است.
منبع: #المراقبات، ص۲۹۵.
کانال تلگرامی تذکرة الاولیاء @tezkar
🔻کمی بیشتر دربارهی دستور دیروز رهبر انقلاب:
حسن روحانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی از مهر ۸۲ تا آبان ۸۳ سه توافق را در تهران، بروکسل و پاریس با طرفهای اروپایی(انگلستان، فرانسه و آلمان) منعقد کرد. او علاوه بر تعلیق کامل غنی سازی حتی ایران را متعهد کرده بود که مونتاژ و آزمایش سانتریفیوژها را هم متوقف کند. ایران در این توافقات حتی از حق داشتن یک سانتریفوژ تحقیقاتی برای نشان دادن به دانشجوها هم منع شده بود و در عوض تقریبا هیچ چیزی دریافت نکرد.
#علی_لاریجانی توافقات حسن روحانی با اروپاییها را با اینجمله توصیف کرد: "مروارید دادیم، آبنبات چوبی گرفتیم!".
چند ماه بعد #رهبر_انقلاب با اشاره به بدعهدی غربیها و شکست توافقات، دستور از سرگیری غنیسازی و شکستن پلمپها را صادر کردند و ایرانی که از داشتن حتی یک سانتریفوژ منع شده بود طی چند سال به نوزدههزار سانتریفوژ و غنی سازی ۲۰ درصد رسید.
ولی باردیگر حسن روحانی سر رسید و با برجام، جمهوری اسلامی را به ۱۵ سال قبل برگرداند!
و حالا باز هم رهبری خود وارد میدان شده همان دستور را صادر کردهاند: #از_همین_فردا
دستور دیروز باز هم تکرار نقش آفرینی رهبری بود در بزنگاهی که ایران در آستانهی یک ورشکستگی بزرگ تاریخی قرار گرفته است.
🔶️حسن روحانی در دو مقطع حساس دوبار در بالاترین سطوح، ظرفیتهای کشور را به معطلی کشانده، او هر بار گفته کاری که کردم کاملا موفقیت آمیز بوده است!
حالا که بنا نیست از کفایت او در مدیریت کشور سخنی بگوییم لااقل از مجلس شورای اسلامی درباره کمّ و کیف نظارت بر دولت و عملکرد رئیس جمهور که میتوانیم سوال کنیم؟
#انرژی_هسته_ای
#تحریم
#برجام
#حسن_روحانی
#بیانیه_سعدآباد
🆔️ @yaminpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این فیلم کوتاه می بینید که وضعیت کمیته امداد لبنان به چه شکل هست و برخلاف دروغهای شبکه های خارجی فارسی زبان ربطی هم به ایران ندارد.
فیلم از کانال @sangar_neveshteh
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از جام معرفت (جلسات اخلاق)
🔻داستان عجیب و تکان دهنده ای که استاد اخلاق حوزه نقل کرد
🔸اهل عرفان و مکاشفه ای که ضدانقلاب شد
یکی از اساتید بزرگ اخلاق، شاگردان بسیاری داشت که از راهنماییها و ارشادات ایشان استفاده می کردند و خود از اساتید و بزرگان بودند. یکی از آنها مرحوم آقای دستغیب امام جمعه شهید شیراز بود. شهید دستغیب صرفاً به قصد زیارت ایشان از شیراز به آن شهر میرفت. برخی از علما هم از نجف برای استفاده نزد ایشان میآمدند. یکی از کسانی که با ایشان ارتباط داشت، یک روحانی اهل تهران بود که دفتر اسناد رسمی نیز داشت. او نیز با ایشان معاشرت زیادی داشت و از ایشان دستوراتی میگرفت و عمل میکرد. یک بار نزد ایشان رفته بود و برای اینکه مقام خود را بگوید و دستور مجدد بگیرد، گفته بود: مدتی است نیمه شب حوریهای بهشتی مرا برای نماز شب از خواب بیدار میکند. این حوریه آنقدر زیباست که من وقتی او را میبینم از جا میپرم و به خاطر او هم که شده، فورا وضو میگیرم و مشغول نماز شب میشوم. این حوریه کیست و من در چه مقامی هستم؟! آن استاد بزرگ اخلاقی فرموده بود: به این اعتنا نکن! تو کار خودت را بکن! هر کاری که وقتهای دیگر میکردی، حالا نیز انجام بده! این پاسخ باعث شده بود که به این آقا خیلی بربخورد. حتی به برخی از دوستانش نیز جریان را اینطور گفته بود که خدا به من لطف کرده است و مدتی است هر شب کسی میآید مرا برای نماز شب بیدار میکند، ولی تعجب است که این آقا میگوید: به حرف این گوش نده! این جریان مربوط به قبل از انقلاب بود. چندی گذشت و انقلاب که شروع شد، این آقا جزو طرفداران سلطنت شد. آن استاد اخلاق گفته بود: به او گفتم که گوش نکن! در این چند سال او را برای نماز شب بیدار میکرد تا او را مطمئن کند که هر چه میگوید مرضیّ خداست، تا یک روز به او بگوید برو از شاه طرفداری کن و او مخالفت نکند!
شیطان خیلی استاد است. این از دامهایی است که شیطان برای جوانهای متدین پهن میکند. بنابر این هر کس میخواهد راهی را برود، باید بکوشد حجتی پیش خدا داشته باشد. صرف دیدن یک خواب، یا ریاضت طولانی، نزد خدا حجت نمیشود. اگر انسان کاری را میخواهد بکند باید ببیند که آیا آیات قرآن و روایات درباره این کار چه میگویند. آیا خداوند نسبت به انجام آن راضی است یا نه؟ تا حجت پیدا نکردهایم که خداوند نسبت به کاری راضی است، بیجهت خودمان را در اختیار کسی قرار ندهیم. البته استفاده از استادی که شایسته باشد و واقعا جهات شرعی را کاملا رعایت کند، نعمت بسیار عظیمی است و خدا نصیب هر کس بکند، منت بسیاری بر او گذاشته است. حضرت امام نیز از اساتیدی مثل مرحوم شاهآبادی و میرزا جواد آقا تبریزی استفاده کرده بود. چنین استادهایی نعمتهای بسیار عظیمی هستند، اما بدانیم که آنها طوری بودند که حتی به انجام یک مکروه نیز اجازه نمیدادند. اینطور نبود که بگویند هر چه من میگویم تو باید اطاعت کنی؛ حتی اگر گناه باشد! این از راههای شیطان است.
آیت الله مصباح یزدی
🔘حساب Palestine که به دروغ حساب فدراسیون فوتبال فلسطین جا زده شده بود در واکنش به کواکبیان با انتشار عکسی از طرفداران فلسطینی تیم ایران نوشت:
"من طرفدار ایران هم هستم؛ من فقط یک دونده هستم و نه یک حساب رسمی فلسطینی ،بیو حساب را چک کنید و با دروغهایتان رابطه فلسطینیها و ایرانیها را بهم نزنید."
🔺️دیروزبرخی از مغرضین با انتشار یک توییت از حساب فوق درحمایت از تیم مراکش موجی ضدفلسطینی راه انداختند.
هدایت شده از پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
🔻درسگفتار جدید شهریار زرشناس:
"بررسی آثار شاخص ادبیات ایران و جهان"
داستایفسکی، زولا، بالزاک، چوبک و...
💠از تیر۹۷/دوشنبه ها،ساعت ۱۶
ثبت نام:09127647827
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
🆔️ @RCICA_ir
29 خرداد، سالروز درگذشت "دکتر علی شریعتی"
💠گفتاری از آقای حسن رحیم پور ازغدی درباره افکار دکتر علی شریعتی
🔻اگر كسى بنشيند و بحث هاى امام(ره) و مرحوم دکتر شريعتى را مطابقت دهد و تفاوت هاى لفظى را كنار بگذارد و به محتوى توجه كند، به نكات جالبى ميرسد.
مثلاً بحث "امّت و امامت" شريعتى از نظر بنده كاملاً تئوريزه كردن روشنفكرى و آكادميك نظريه "ولايت فقيه" امام است. "امّت و امامت " و نقدهايى كه به ليبرال دمكراسى لائيك ميكند را برويد درست بخوانيد، مي بينيد همان نظر امام است. نگاه دكتر را به مسأله كشف و نصب و جعل و انتخاب و انتصاب ببينيد، همان نظر امام است."اسلام آمريكايى-اسلام ناب" امام ، به "تشيع صفوى-تشيع علوى" شريعتى خيلى نزديك است.
🔻حدود بيست سال پيش، آن موقع ها كه سرحال بودم، بعد انقلاب و همان اوائل عمر سياسى ام، حدود سى چهل مورد از بحث هاى شريعتى را استخراج كردم كه دقيقاً ديدگاههاى امام است كه شريعتى آنها را با ادبيات آكادميك و روشنفكرى تبيين ميكند. دقيقاً همان ها است. البته الفاظ متفاوت است و اشتباه ها و خطاهايى هم حتماً دارد كه همه طبيعتاً اشتباه دارند.
🔻مثلا با توجه به مبحث صدور انقلاب امام، به اين سخنان شريعتى توجه كنيد كه ميگويد:
" يك ايدئولوژى انقلابى كه آمده تا تمدن حاكم بر جهان را اصلاح كند، نبايد در يك سرزمين ، پشت هيچ سيم خاردار، هيچ مرز اعتبارى و هيچ دولت-ملّتى متوقف شود، و الّا خواهد پوسيد. چون عشق، عدالت، حقيقت، ارزشها و انسانيت ، همگى مفاهيمى جهانى، فرانژادى و فراملى اند. اگر پيامبر ما براى همه بشريت و براى هميشه مبعوث شد، پس هدف ما همه جهان است، چنانچه موعود آزادى بخش ما جهانى است. در قرن فكر و كتاب و قلم و رسانه و عصر ارتباطات، هيچ چيز نميتواند نهضت انقلابى اسلام را در يك كشور محدود كند. ما بايد جهانى شويم...."
اينها را قبل از شروع نهضت اسلامى توده ها ميگويد و بوى بيدارى را از راه دور استشمام ميكند.
بخشی از سخنرانی آقای رحیم پور با عنوان "رفورميزم و توسعه، يا ايدئولوژى و انقلاب؟
🆔️ @yaminpour
💠نظر رهبر انقلاب دربارهی انتقادات شهید مطهری به مرحوم دکتر شریعتی:
🔻چند روز پس از چهلمین روز درگذشت دکتر شریعتی، آیت الله مطهری نامه ای محرمانه به امام خمینی در نجف نوشت:
goo.gl/wD5stg
"اخیرا میبینم گروهی که عقیده و علاقهی درستی به اسلام ندارند و گرایشهای انحرافی دارند، با دستهبندیهای وسیعی در صدد این هستند که از او بتی بسازند که هیچ مقام روحانی جرأت اظهار نظر در گفتههای او را نداشته باشد.»
مطهری در نامه قسم میخورد که ریشه های نوشته های شریعتی «برضداصول اسلام» است و «کوچکترین گناه این مرد بدنام کردن روحانیت است». و «خدا میداند که اگر خداوند از باب مکرالله و ... در کمین او نبود، او در ماموریت خارجش چه به سر روحانیت و اسلام می آورد.»
مطهری تاکید میکند که شریعتی از مناظره با او امتناع می ورزد اما قول داده که آثارش را برای اصلاح نزد استاد محمدرضا حکیمی و علامه محمدتقی جعفری بفرستد اما فقط برای حکیمی ارسال کرده!
شهید مطهری در ادامه از شایعات و تهمت های طرفداران شریعتی به خود مینالد و از امام در باب مواجه با آثار شریعتی کسب تکلیف می کند.
آن روزها که این نامه نوشته شد آقای خامنه ای از جمله طرفداران سرسخت دکتر شریعتی بودند. بعد از درگذشت دکتر و پیروزی انقلاب این حمایت در برابر مخالفان دکتر همچون مطهری و مصباح یزدی و بسیاری از روحانیون سنتی بیشتر هم شد. آقای خامنه ای معتقد بود:
.«شریعتی نه فقط ضدروحانی نبود، بلکه عمیقا مومن و معتقد به رسالت روحانیت بود، او میگفت روحانیت یک ضرورت است و اگر کسی با او مخالفت کند، یقینا از یک آبشخور استعماری تغذیه میشود. اما میگفت روحانیت به رسالتش به طور کامل عمل نمیکند."
.
30 سال بعد وقتی آقای خامنه ای ردای رهبری را به تن کردند، برخی فکر میکردند این نظرات در باب شریعتی برای دوران جوانی او بود و حتما دیگر تغییر کرده! اما وقتی رسول جعفریان در سال 87 کتاب جدید خود، "جریان ها و سازمانهای سیاسی مذهبی در ایران" را نزد ایشان برد تا تورق کند، ایشان در حاشیه متن نامه محرمانه مطهری به امام نوشت:
«نظرات مرحوم شهید مطهری درباره شریعتی چه در آغاز آشنایی شان که تا 2-3 سال از وی به نحو شگفت آوری ستایش میکرد و چه در سالهای بعد که از او به نحوه شگفت آوری مذمت می فرمود، غالبا مبالغه آمیز بود. در همین مطالبی که ایشان به امام مرقوم داشته نشان های بزرگ نمایی آشکار است. برخی دیگر از دوستان ما از جمله مرحوم شهید بهشتی نیز همین نظر را درباره اظهارات شهید مطهری داشتند"
#جواد_موگویی
🔺️دیروز در طرح هفت روز در بهشت؛ در جمع تیزهوشان استان همدان؛ در مشهد مقدس.
🔺️
#موسسه_جوانان_آستان_قدس_رضوی طرح فوق العادهای را از سال گذشته آغاز کرده و برای جمعی از دانش آموزان دبیرستانهای تیزهوشان سراسر کشور به طور دورهای در مشهد اردوهای معرفتی برگزار میکند. دیروز برای آنها درباره "مغز اینترنتی" حرف زدم؛ درباره اثر گوگل بر مسیرهای حیاتی مغز و سوءهاضمه در درک.
#آستان_قدس
🆔️ yaminpour
🔘خلاصهای از آنچه در سخنرانی دیروز با موضوع "مغزهای اینترنتی و سوءهاضمه در درک" عنوان کردم.
🔷️"ایرن او" مدیر واحد تجربه کاربران در گوگل میگوید : "همه طرحهای ما مبتنی بر استراتژی ورود فوری کاربران به یک صفحه و خروج فوری از آن است."
چرا؟
هرچه سریع تر در وب بچرخیم و بیشتر بر لینک ها کلیک کنیم فرصت گوگل برای جمع آوری اطلاعات بیشتری درباره ما و ارسال آگهی تبلیعاتی برای ما بیشتر شده است. گوگل اعلام کرده تا صد در صد اطلاعات کاربران را ذخیره نکند آرام نخواهد نشست.
🔘
🔶️هر کلیک در وب یعنی یک انقطاع در تمرکز ما. این به نفع اقتصاد گوگل است.
گوگل به دنبال گسترش مطالعهی خیلی کوتاه و تفننی و اختلال در تفکر متمرکز ماست. کسب و کار گوگل پرت کردن حواس است.
وقتی مدتی به همین منوال میگذرد مدارهای مغز تغییر شکل میدا میکنند و به تدریج امکانهای ذهنی حافظه، تمرکز، تعمق و تامل جای خود را به مدارهای جدیدی میدهند که متناسب با کارکرد اینترنت است. مغز انعطاف پذیر است و مسیرهایی که در آن ایجاد میشود متناسب با عادت بکارگیری آنهاست. به همین ترتیب مغز اینترنتی میشود. یعنی مهارتهایی را در مقابل زوال مهارتهایی دیگر جایگزین میکند. "جفری شواراتس" استاد روانپزشکی دانشگاه یوسیالای اسم این اتفاق را گذاشته : "بقای فعال ترین"
.
🔻برای بررسی وضعیت مغز خود آزمون زیر را انجام دهید:
✔چند دقیقه تحمل متمرکز شدن روی یک متن را دارید؟
✔آیا از خواندن یک متن طولانی عصبی نمیشوید؟
✔آیا وقتی مطالعه کتابی را آغاز میکنید آنرا نیمه رها میکنید یا با بی میلی تا انتها ورق میزنید؟
✔آیا پستهای کوتاه اینستاگرام را به پست های طولانی و محتوایی ترجیح نمی دهید؟
✔خواندن یک متن را افقی انجام میدهید یا عمودی؟!
بررسی روی مردمک چشمهای مغزهای اینترنتی نشان می دهد چشمها به جای حرکت از راست به چپ روی متن، از بالا به پایین می لغزد یا به چند نقطه متن نگاه میکند!
🔘
🔷️بسیاری از مطالب فوق را در کتاب "اینترنت با مغز ما چه میکند؟" اثر نیکلاس کار (نشر گمان) می توانید ببینید.
🆔️ @yaminpour
🔘می دانم بسیاری از شما این متن را از ابتدا تا انتها نمیخوانید؛ این یک واقعیت است که بسیاری از ما مبتلا به مغزهای اینترنتی هستیم. 😊
🔺️معتقدم زمان ما زمان "صبر" است. آنها که این دولت را انتخاب کردهاند مبتلای به آن هستند و آنها که آنرا نخواستهاند باید صبور باشند.
دشمن تمام امکاناتش را برای آشوب و هرج و مرج به میدان آورده؛ چند ماه آینده دوران سختی است که آنرا با صبوری باید بگذرانیم. هر اقدامی که هیجان و بینظمی را تشدید کند میدان عمل دشمنان را وسیعتر خواهد کرد...
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از Aminikhaah
💠 تو دهنی بزرگ آیت الله العظمی وحید خراسانی به شیعیان ملکه
#شیعه_لندنی
#فرقه_گمراه
#شعائر
✅ @Aminikhaah
🔘بازخوانی یک خاطره
🔻ماجرای مخالفت رهبر انقلاب با استعفای میرحسین موسوی و نامه شدیداللحن امام خمینی(ره) به نخست وزیر
وقتی امام قطعنامه را پذیرفت موسوی استعفا داد و خودش را چند روز مخفی کرد آنچنان که هیچ کسی از او خبر نداشت؛ چون میخواست چهرهای قهرمان از خودش بسازد و بگوید که موافق پذیرش قطعنامه نبودم. یک روز امام جلسهای تشکیل میدهد تا نخست وزیر جدید را انتخاب کنند. در این جلسه برخی آقایان بودند از جمله آقای موسوی اردبیلی و آقای هاشمی. آقای خامنهای اواسط جلسه میرسد، وقتی که میرسد امام میگوید که آقای خامنهای برای تعیین نخست وزیر جدید آماده باشید. آقای خامنهای میگوید که نباید با استعفای موسوی موافقت شود چرا که او همین را میخواهد و در پی قهرمان سازی است(نقل به مضمون)، باید فرمانی صادر کنید و با عتاب بخواهید که به سر کارش برگردد.
امام انگشت اشاره خود را به سمت آقای خامنهای میگیرد و میگوید: این درست است. بعد امام نامه شدید اللحنی مینویسد خطاب به موسوی که در تاریخ ماندگار شد. این خاطره را گفتم تا بدانید که موسوی آدم بحران نبود و تحت تاثیر اطرافیانش بود در حالی که آقای خامنهای عاقلانه کارها را تدبیر و مدیریت میکرد.
🔶️خاطرات جلال الدین فارسی
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چرا رهبری اینقدر به آینده امیدوارند؟
🔻دلداری جالب مالک اشتر به امیر المومنین(ع)
#تصویری
@Panahian_ir
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پاسخ علیرضا پناهیان به یک پرسش فراگیر
💢 چرا رهبری مستقیما جلوی بعضی امور نمیایستند؟!
#تصویری
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از Aminikhaah
💠 روحانی در این ایام ، به مثابه طعمه ای است که دشمنان به او کمربند انفجاری بسته اند و او را به کانونی حساس در آورده اند. می خواهند با استیضاح و عزل ، هم کار او را بسازند ، هم کار نظام و انقلاب را.
باید با ملاطفت و مراقبت ، بمب ساعتی او را خنثی کرد. این ، هیچ دلالتی بر تایید او و بقای دولتش ندارد!
✅ @Aminikhaah
🔻چند جمله درباره وضعیت اخیر دولت:
۱. برکناری دولت و برگزاری انتخابات زود هنگام در چه شرایطی مقدور است؟
تمام اخبار و نشانهها حاکی از طراحیهای پیچیدهی دشمنان برای آشوب آفرینی در کشور است. فشار منتقدان دولت و نهایتا برکنار کردن آن پیش از آنکه به ما فرصت برگزاری انتخابات را بدهد با خلاء قدرت پیش آمده زمینهی مناسب اوجگیری آشوبها را فراهم خواهد کرد. به آشوب کشیدن انتخاباتها تخصص دشمنان داخلی و خارجی ماست نتیجه هر چه باشد برای ماهها کشور به معرکه زد و خورد بدل خواهد شد. علاوه بر اینکه گروه معتنابهی از حامیان دولت برکنار شده هم انگیزه بسیاری برای نپذیرفتن شرایط خواهند داشت؛ کمااینکه در سال ۸۸ از این قماش نمونهاش را دیدهایم.
۲. دولت فعلی خود را آلترناتیو مدیریت انقلابی معرفی کرده است. دولت فعلی آشکارا لیبرالیسم را خواسته و فریاد زده و با صدای بلند انقلابیگری را ریشخند کرده است. اکنون وقت آزمون سخت این دولت است. چرا باید اجازه دهیم اصلاح طلبان و اعتدالگرایان منافقانه خود را کنار بکشند و همچنان مدعی باقی بمانند و بگویند اگر ما را کنار نمیگذاشتید ما ایران را از بحران عبور میدادیم.
این دولت یا رفتار خود را تغییر میدهد و مشکلات را حل میکند و یا بر مسلک خود میماند، به زانو در میآید و شکست ایدهی آلترناتیو انقلاب را اعلام میکند. و در این میان ما اگر صادقانه خواهان خدمت به کشور باشیم باید به دولت کمک کنیم به دور از فشار و هیاهو فرصت اصلاح و آوار برداری از خرابکاری هایش را داشته باشد تا اینکه کمک کنیم به زانو در آید.
🔶️قسر در رفتن دولت هم به اصلاح طلبان و اعتدال گرایان فرصت ادامه حیات میدهد و هم منازعات داخلی را افزایش خواهد داد. معتقدم باید در کنار مردم از دولت همان چیزی را که وعده داده مطالبه کنیم. هنوز وقت باز کردن گره با دندان نرسیده است.
🆔️ @yaminpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️اجرای دلانگیز سامی یوسف به زبان فارسی برای حضرت رضا علیه السلام
🆔️ @yaminpour
🔶️اخیرا به مناسبت پیام سردار سلیمانی به آقای روحانی خاطرهای منتشر کردم از ۱۶ آذر سال ۷۸ و شعار "خاتمی دلاور پیرو خط رهبر" در قیاس با شعار "مرگ بر منافق" که بعد از ۸۸ از طرف عدهای علیه احمدی نژاد سر داده شد.
از آنجا که ظاهرا کوتاه بودن توییت باعث ابهام در انتقال مطلب شده دعوت میکنم اصل مطلب را با عنوان "بلدی عذر بتراشی" که مربوط به مهرماه سال ۹۱ است را در وبلاگ سابقم با آدرس زیر بخوانید:
http://kistiema.blogfa.com/post-185.aspx
هدایت شده از Aminikhaah
💠 واکنش عجیب امام صادق ع در روزهای بد معیشتی مردم
🔶 امام صادق سلامالله علیه که به اقتضای زمان، زندگی را بر خاندان خود توسعه داده بود، یک وقت اتفاق افتاد که نرخ خواربار ترقی کرد و قحط و غلا پدید آمد. به خادم خود فرمود: چقدر آذوقه و گندم ذخیره موجود داریم؟ عرض کرد: زیاد داریم، تا چند ماه ما را بس است.
فرمود: همه آنها را ببر و در بازار به مردم بفروش. گفت: اگر بفروشم دیگر نخواهم توانست گندمی تهیه کنم. فرمود لازم نیست، بعد مثل سایر مردم روز به روز از نانوایی تهیه خواهیم کرد، و دستور داد از آن به بعد خادم نانی که تهیه میکند نصف جو و نصف گندم باشد، یعنی از همان نانی باشد که اکثر مردم استفاده میکردند. فرمود: من تمکن دارم به فرزندان خودم در این سختی و تنگدستی نان گندم بدهم، اما دوست دارم خداوند ببیند من با مردم مواسات میکنم.
🔻 مجموعه آثار شهید مطهری. ج18، ص 43
✅ @Aminikhaah
4_203801476710007008.mp3
10.78M
چشم باز کن...
#شهید_آوینی
🆔️ @yaminpour
🔻بخشی از سخنرانی در صحن جمهوری حرم مطهر رضوی(ع)
با موضوع دینداری و تجددگرایی
(17 و 18 تیرماه)
«حرص» هم تابعی از ممنوعیت است هم تابعی از تحریک و عرضه؛ یعنی هم تحریک و عرضه حرص را زیاد میکند و هم منع کامل. آیا بی بند و باری در غرب میزان شهوات را کاهش داده؟ آیا کسی که اهل رعایت قیود اخلاقی نیست مبتلا به فوران شهوات می شود یا کاهش شهوات؟
به تعبیر استاد مطهری: «انسان به چیزى حرص میورزد که هم نسبت به آن تحریک شود هم از آن منع شود؛ به اصطلاح، تمنّاى چیزى را در وجود شخصى بیدار کنند و آنگاه او را ممنوع سازند.»
🔻به هرحال کدام راه را باید انتخاب کرد؟ رها کردن یا فاصله گذاشتن؟
من با عبارت معروف «الانسان حریص علی ما منع» موافقم. ممنوعیت چیزی، نسبت به آن کنجکاوی و هیجان هم ایجاد می کند همانطور که عرضه ی بی حساب و کتاب آن چنین می کند. در سبک زندگی اسلامی اختلاط بی حساب و کتاب زن و مرد منع شده و جامعه بین زن و مرد فاصله می اندازد و اجازه نمی دهد کنجکاوی و هیجان افراد نسبت به جنس مخالف به آسانی ارضاء شود و در واقع کنجکاوی را افزایش می دهد، آنگاه یک راه برای رها کردن این هیجان باز می کند و آن تشکیل خانواده است. در واقع افراد فقط یک راه خروجی برای تخلیه عواطف و احساسات و هیجان شان پیدا میکنند و آن خانواده است و این همان سیاست سبک زندگی اسلامی است برای استحکام خانوده؛ اگر یک راه به چند راه در بیرون خانواده افزایش پیدا کند به همین میزان از چگالی و حرارت هیجانات و عواطف درون خانواده کاسته می شود تا برسد به سیاست لذت جویانه غربی که اساساً اصالت را به لذت و فوران شهوات می دهد نه خانواده.
✔حجاب، الزامی است چون باید روابط نه بر اساس عرضه ی بی حساب و کتاب و تحریک باشد(مثل غرب جدید که اساسش بر لذت است نه تعهد خانوداگی) و نه بر اساس منع کامل(مانند غرب قرون وسطی و مذهب کاتولیک که ازدواج را برای اصحاب کلیسا ممنوع کرده بود)؛ بین این افراط و تفریط راه سومی هست مبتنی بر منع اختلاط و عرضه و ترویج ازدواج و تشکیل خانواده.
🆔️ @yaminpour