وحید یامین پور
📌 دوره رستاخیزجان ✍️ تاملی در مبانی عرفانی تفکر شهید آوینی در نقد غرب و غربزدگی 📍 ۶۰ درصد تخفیف + ک
من چندین دوره تفکر شهید آوینی رو تدریس کردم ولی این دورهای که طلوع تدوین کرده به نام "رستاخیز جان" با تکیه بر مبانی عرفانی و تفکر هایدگر گفته شده و جدیترین مباحث رو توی این دوره ارائه کردم.
سرفصل مباحث از این قراره:
اول: درآمدی بر آخرین یادداشت شهید آوینی
دوم: فراموشی خاطرههای ازلی
سوم: جهان چگونه بر ما آشکار میشود؟
چهارم: فهم سوبژکتیویته و خودبنیادی بشر
پنجم: آخرین دوران رنج
ششم: مرگ آگاهی و شاعرانگی
هفتم: تسلط تکنیک برانسان؛ فوکو و سوژهی منقاد
بیژن پیروز حرف جالبی زده:
حکومت خانواده اسد نسبت به دیگر کشورهای عربی دموکراتتر بود.
چون همان رئیس جمهوری که بر سر کار بوده هر هفت سال یک بار باید رأی مردم را میگرفت، در شرایطی که برخی کشورهای عربی اصلا چیزی به نام انتخابات ندارند.
مساله، استبداد یا استفاده از ابزار خشونت نبود. همه وضعیت کشورهایی مثل سعودی، امارات و بحرین یا اردن و مصر را میدانیم. بشار اسد تمام این سالها نقش حمایتی و واسطهگری خود در حمایت از جبهه و محور مقاومت را ایفا کرد. غرامت این ایستادگی، فشار بیامان اقتصادی و تحریم کمر شکن بود.
شورشیها و تروریستها برای براندازی نظام اسد، پرچم حاکمیت اسلام سنّی و مبارزه با طاغوت بلند کردند. اما شما یک کشور سنّی نام ببرید که از آرمان فلسطین دفاع کرده باشد یا در این ۱۴ ماه کُشندهی غزه، دست کم روابطش با اسراییل را قطع کرده باشد. مساله روشن است؛حق و حقیقت ربطی به اسلام سنّی یا شیعه ندارد. هرکدام آنگاه که بیرون از خط مقابله با باطل و طاغوت حقیقی بمانند، باطلند. همچنان تنها یک چیز جبهه حق را از باطل جدا میکند: مقاومت و قدس
➕️ @yaminpour
وحید یامین پور
بیژن پیروز حرف جالبی زده: حکومت خانواده اسد نسبت به دیگر کشورهای عربی دموکراتتر بود. چون همان رئیس
اولویت شورشیهای سوریه، مبارزه با شیعیان و تکفیر آنهاست، همانطور که سالهاست اولویت شیعه انگلیسی مبارزه با اهل سنت و اعلام برائت از آنهاست.
هر دو جریان قبل از هر چیزی، پرونده اتحاد امت اسلام و مبارزه با دشمن واحد امت -یعنی مساله فلسطین- را از روی میز برداشتهاند.
➕️ @yaminpour
طنز روزهای اخیر، تیتر رسانههای عربی است كه از بشار اسد به عنوان "دیکتاتور" نام میبرند. اوکی! چند پرسش:
یك دموکراسی عربی در خاورمیانه نام ببرید؟(۵نمره)
کدام یک از کشورهای عربی اطراف سوریه اعم از قطر و امارات و عربستان و اردن و... انتخابات دارند؟(۵ نمره)
یک انتخابات واقعی در منطقه عربی خاورمیانه نام ببرید؟ این انتخابات به پیروزی چه جریانی منتهی شد؟ کشورهای عربی و غربی چه موضعی در قبال آن گرفتند؟(۱۰ نمره)
پاسخ سوال ۱ و ۲ که روشن است.
اما پاسخ پرسش سوم:
شاید تنها انتخابات واقعی انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین در ژانویه ۲۰۰۶ بود که به پیروزی حماس به رهبری اسماعیل هنیه در برابر فتح انجامید و طبق قانون میبایست حماس دولت فلسطین را در غزه، کرانه باختری رود اردن و قدس شرقی تشکیل دهد. اما حماس بر خلاف فتح موجودیت دولت اسرائیلی را به رسمیت نشناخته بود و این برخلاف سیاست اغلب کشورهای عربی بود. نتیجه اینکه همه (از امریکا و اسرائیل گرفته تا همین کشورکهای عربی پایین پای ما) با حکومت مردمی حماس که تنها نمونه دموکراتیک جهان عرب بود، در افتادند!
چه راهکاری برای دیکتاتوریهای عربی بهتر از این که گرایش روز افزون مردم منطقه به مقاومت را با فتنهی تعصبات مذهبی و قومی، به محاق ببرند؟
➕️ @yaminpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️شيخ خالد نبهان که در این ویدئوی پربازدید نوهی شهیدش "ریم" را در آغوش گرفته، ساعاتی پیش در نصیرات غزه به شهادت رسید.🥀
در غزه مجالی برای ابراز احساسات نیست. اندوهها در گورهای دسته جمعی دفن میشود.
➕️ @yaminpour
24.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علی مرتضی خبرنگار دوستداشتنی لبنان که در ماههای اخیر به خاطر پیامهای روزانهاش به صهیونیستها مشهور شده، حالا اوضاع اخیر سوریه را در سه دقیقه گزارش میکند.
➕️ @yaminpour
🔻این جمله را از متفکر مهم دوران ما، "بیونگ چولهان" بهخاطر بسپرید:
"افسردگی نوعی مرض ناشی از خودشیفتگی است و مشخصۀ افرادی است که بهواسطۀ جستوجوی موفقیت از درون تهی شدهاند."
این اتفاق از رهگذر تبدیل سوژه به پروژه میگذرد. هرکدام از ما مشغول بهرهبرداری بیشتر از خودمان هستیم و بازدهی خود را در نسبت با آرزوهایمان ارزیابی میکنیم. "دست و پا زدن برای موفقیت" حتی با حصول بخشی از اهداف، مایه فروپاشی روانی است. از این رو ما دیگر اهل "طرب" نیستیم. طرب، رضایتمندی است و رضایتمندی تابعی از دستوپا زدن برای موفقیت نیست. رضایتمندی از مقوله ایمان است نه عمل.
این قافله عُمر عجب میگذرد
دریاب دمی که با طرب میگذرد
#یادگاری
➕️ @yaminpour
پروردگارتان را با بیم و امید بخوانید...
او كسى است كه بادها را مژدهرسان پيشاپيش بارانِ رحمتش مىفرستد، تا ابرهايى گرانبار را با خود حمل کنند، ابرها را به سوى سرزمينى مرده مىرانيم، آنگاه، آب را فرو مىباريم و میوه را برمىآوريم....
سرزمين پاك، گياهش به اذن پروردگارش بيرون مىآيد و آن سرزمينى كه ناپاك و خبیث است، گياهش جز علف هرزه نخواهد بود.
🔺️برداشتی از آیات ۵۵ تا ۵۸ سوره اعراف
وحید یامین پور
🔺️جهت #شهید_سلیمانی
☝ #برنامه_تلویزیونی «جهت»
👆 «جهت» مجموعه گفتارهای اندیشمندان علوم انسانی پیرامون شخصیت، سیرهٔ رفتاری و منش مجاهدت فرمانده شهید «حاج قاسم سلیمانی»
▫️مجموعهٔ تلویزیونی #جهت کاری از بنیاد حفظ و نشر آثار شهید سلیمانی، از دوم دیماه، روزهای فرد، ساعت ۲۲ از آنتن شبکه افق سیما پخش خواهد شد.
🔻
@jahat_talk
💠
شب یلدا را گرامی میداریم، چون یقین داریم شب و تاریکی ابدی نیست و از پس شب، خورشیدی طلوع خواهد کرد. گرامیداشت یلدا، گرامیداشت انتظار خورشید است. شب اگرچه طولانی، سرد و تاریک، با گرما و درخشش جانهایی که به دیدار هم رفتهاند و به هم پیوستهاند، سپری خواهد شد.
اجتماع جانها در شب، نه فقط برای تحملپذیر کردن شب، که همانا رفتن شب است. اتصال جانها، همان طلوع خورشید است نه مقدمهی ظهور خورشید.
انتظار ظهور فقط با اتصال جانها میسّر میشود یا بهتر است بگویم: اتصال جانها همان ظهور است. اگر هنوز خورشید طلوع نکرده چون جانها هنوز از هم بیگانه و دور اند.
داستان همان است که بر سیمرغ رفت. آنهنگام که به هم پیوستند، سیمرغی که در جستجویش بودند از اتصال جانهایشان ظهور کرد.
#یادگاری
#ظهور
➕️ @yaminpour