20.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 چرا توی این کشور به اقلیتهای دینی ظلم میشه؟
#پاسخ_به_شبهات
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 نقشۀ استعمار، برای زنان(۶) ⭕داستان زن آمریکایی معاصر 📌بخش دوم در کتاب «زن مردن» آمده است که از
🔰 نقشۀ استعمار، برای زنان(۷)
⭕استثمار و تحقیر زن از پادگان تا کارخانه
📌بخش اول
در یادداشت قبل، مبحث سوءاستفاده از زنان به عنوان نیروی کار از طریق برنامه های نفوذ آمریکا را ادامه دادیم و در این یادداشت به سوءاستفاده از زنان برای تامین نیروی انسانی لازم برای ارتش و همچنین نقش منافع بنگاه های اقتصادی جهان می پردازیم.
یکی از اهداف فمینیسم در ایالات متحده، گرایش زنان برای حضور در ارتش و تامین نیروی انسانی مورد نیاز آن بود. در واقع آنچه در کنار فرهنگ سازی برابری مطلق زن و مرد، زنان را به عضویت در ارتش تشویق کرد، نیاز اقتصادی بود، زیرا حضور زنان در هر عرصه ای به عنوان نیمی از انسان های جامعه می تواند در کاهش هزینه ها موثر باشد.
زنانی که با تبلیغات فمینیسم و فشار جامعه، حضور در ارتش را به عنوان شغل انتخاب کردند رنج های زیادی را روایت کرده اند. مثلا مارجوری کوهن در کتاب «ارتش علت مرگ زنان سرباز را پنهان می کند» می نویسد: «... ژنرال ریکاردو سانچز، فرمانده ارشد سابق ارتش آمریکا در عراق، دستور داد تا علت مرگ چند سرباز زن که در عراق خدمت می کردند، پنهان بماند. کارپینسکی شهادت داد که این زنان به دلیل کم آبی جان خود را از دست دادند. آن ها از نوشیدن مایعات در اواخر روز خودداری می کردند؛ زیرا می ترسیدند که مجبور شوند اواخر شب از توالت استفاده کنند. آن ها می ترسیدند اگر مجبور به استفاده از توالت -که دور از پادگان آن ها بود- شوند، مورد حمله و تجاوز سربازان مرد به خود بعد از تاریک شدن هوا قرار بگیرند.»
با وجود شرایط شغلی مشابه برای زنان و مردان در ایالات متحده، طبق مطالعات، زنان هنوز با شکاف جنسیتی قابل توجهی در حقوق مواجه هستند. سربازی هم برای هر دو جنس اغلب شامل موقعیت های خطرناک، با اعزام طولانی مدت دور از خانواده است اما با این اوصاف فاصله جدی در دستمزد وجود دارد.
ادامه دارد...
🖋️حجتالاسلام راجی
#نقشه_استعمار_برای_زنان
#حجت_الاسلام_راجی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 نقشۀ استعمار، برای زنان(۷) ⭕استثمار و تحقیر زن از پادگان تا کارخانه 📌بخش اول در یادداشت قبل، م
🔰 نقشۀ استعمار، برای زنان(۷)
⭕استثمار و تحقیر زن از پادگان تا کارخانه
📌بخش دوم
″منافع بنگاه های اقتصادی جهان″
از اواسط ۱۹۶۰ تا اوایل ۱۹۷۰ میلادی، سلطه ایالات متحده به خاطر بهبود اقتصاد کشورهای جنوب شرق آسیا دچار چالش شد. یکی از استراتژی های آن ها برای جبران مزیت رقابتی خود، استفاده از زنان، به عنوان نیروی کار ارزان بود؛ زیرا شرکت های چندملیتی به زنان در صنایعی مانند الکترونیک و نساجی نیازمند بودند و سود بیشتری برایشان داشت. گرچه جنبش فمینیسم مسائل متعددی را از حقوق باروری تا آزادی جنسی و پورنوگرافی مطرح کرد؛ اما به طور بسیار چشمگیری بر مسائل اقتصادی زنان متمرکز شد و زنان توانستند به مشاغلی مانند کار در معدن راه پیدا کنند. فروشگاه ها پس از رونق اقتصادی در دهه ۱۹۷۰ مشاغل کم دستمزد و یا پاره وقت را که به راحتی می توان کارگر را در آن اخراج کرد، چند برابر کردند و عمدا این مشاغل به زنان واگذار شد. برای نمونه در سال ۲۰۰۲، ۷۲ درصد از کارکنان شرکت والمارت، یکی از بزرگ ترین شرکت های ایالات متحده از نظر درآمد و اشتغال، را زنان تشکیل می دادند.
مقامات بانک جهانی بر بازار کار زنان به عنوان بخش ضروری توسعه اقتصادی ، تاکید می کنند. شیوه کار ثروت بین المللی به طور نظام مند ساختار هایی را که از زنان و فرزندانشان حمایت می کرد را- از بیمه سلامت گرفته تا آموزش، خانه داری،...- نابود کرد. اما آن ها به طور همزمان زنان را به بازار اقتصاد، با این استدلال که این راه آزادی و برابری است، دعوت می کند. مشروع سازی فمینیسم پوششی برای ساختاربندی دوباره اقتصاد جهانی است.
برنامه های توسعه برای تسکین رنج گروه هایی که تحت تاثیر تبعات منفی تعدیل ساختاری قرار گرفتند، ابداع شد. در برخی از کشورها، بانک جهانی صندوق های اجتماعی را برای اجرای این برنامه ها انتخاب کرد که در کارائیب، آمریکای لاتین و آفریقا، با اعطای وجوه به کارآفرینان خرد از طریق سازمان های غیردولتی محلی ، که این وام های خرد را توزیع می کردند و در عین حال بر جمع آوری سود برای بانک ها نظارت می کردند، به سرمایه گذاری های خرد کمک کردند، اما به خودی خود اعتبار خرد نمی تواند تعداد زیادی از زنان را از فقر نجات دهد.
در نیمه دوم قرن بیستم، تمایل تعداد زیادی از زنان برای ورود به صنعت به عنوان نیروی کار، به دلیل رشد سریع بخش خدمات، باعث پایین نگه داشته شدن سطح دستمزدها شد، اتحادیه های کارگری ضعیف شدند و شرکت ها توانستند در برابر فشار افزایش دستمزد مقاومت کنند و این موضوع سود سرمایه داران را افزایش داد.
مهم ترین ویژگی دهه ۱۹۷۰ برای زنان، نه ظهور فمینیسم بلکه لغو دستمزد خانواده بود. ایده اصلی جریان اصلی فمینیسم ایالات متحده، «کار با دستمزد نشان دهنده آزادی زنان است» بود. این ایده، برای شرکت ها و دولت های حامی آن ها بسیار مفید بود. دو نمونه از نتایج آن در ایالات متحده حذف دستمزد خانواده و از بین بردن ایمنی شبکه رفاهی است.
گرچه بیش از نیمی از رشد مشاغل در دهه های ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ مربوط به پست های حرفه ای، مدیریتی و فنی بود؛ اما زنان اکثریت کارگران جدید را تامین و در مشاغل سطح پایین فعالیت می کردند.
در اوایل قرن ۲۱ هنوز نیمی از زنان آمریکایی در مشاغل خدماتی با دستمزد کم یا مشغول فروش و کار دفتری هستند. زنان در گسترش سریع مشاغل خدماتی با دستمزد کم نقش مهمی ایفا کرده اند و بخش عمده ای از کارگران با دستمزد پایین را تشکیل می دهند. چشمگیرترین تاثیر کنشگری زنانه در آمریکا ، ظهور شکاف طبقاتی جدی در میان زنان بوده است. پس از چهل سال از جنبش زنان ، دستاوردهای برخی بخش ها منجر به شکاف طبقاتی بیشتر در میان کارگران زن شده است. در سال ۲۰۰۵، تنها ۲۷ درصد از زنان ۲۵ ساله یا بالاتر دارای مدرک دانشگاهی بودند. ولی زنان سیاه پوست در این گروه سنی ، تنها ۱۹ درصد و زنان اسپانیایی این رقم تنها ۱۲ درصد دارای مدرک دانشگاهی یا بیشتر بودند. این اختلافات برای زنانی که به پست های مدیریتی و حرفه ای می رسند خود را نشان می دهد. در سال ۲۰۰۵، ۳۹ درصد از زنان سفیدپوست و ۴۵ درصد از زنان آسیایی تبار در مشاغل مدیریتی، حرفه ای و مرتبط کار می کردند، تنها ۳۰ درصد از زنان سیاه پوست و ۲۲ درصد از زنان اسپانیایی تبار این کار را انجام دادند.
ادامه...👇
کوچک سازی دولت رفاه (دولتی که خود را نسبت به مردم و حل مشکلاتشان، و ارائه کمک های مالی و افزایش خدمات عمومی برای اقشار ضعیف مسئول می داند) در زمان ریگان شروع شد و شبکه ایمنی و رفاه در آمریکا، نابود شد و منجر به تبعات اجتماعی برای زنان و مخصوصا مادران بدون شوهر شد. پس از طوفان کاترینا و ریتا ، زنان فقیر با از دست دادن خانه هایشان ، به دلیل مشکلات اقتصادی و عدم ارائه کمک های رفاهی از سوی دولت آمریکا ، به پناهگاه های بی خانمان ها پناه بردند که آنجا مورد تجاوزات و خشونت فیزیکی توسط همراها نشان قرار گرفتند. درواقع دولت های آمریکا، به ویژه نولیبرال ها، دوره به دوره، قوانین را تعدیل کردند و کمک ها را کاهش دادند.
ادامه دارد...
🖋️حجتالاسلام راجی
#نقشه_استعمار_برای_زنان
#حجت_الاسلام_راجی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 پاسخ های مقام معظم رهبری به سوالات لانهٔ جاسوسی ❓چگونه سفارت آمریکا مرکز شبکهسازی و توطئه علیه
🔰 پاسخهای مقام معظم رهبری به سوالات لانهٔ جاسوسی
❓مبارزه ملّت ایران با استکبار آمریکایی ناشی از چیست؟
جوابِ روشن و واضح و مستنداین است که ناشی از سلطهگریِ ظالمانه و وقیحانه دولتِ آمریکا برملّت عزیزما وکشور ایران عزیز مابود؛مقابله به خاطراین بوده.
سعیِ تاریخنویسانِ منحرفکننده حقایق این است که بگوینداختلاف بین ایران وآمریکا از روز ۱۳آبان ۵۸ شروع شد؛این دروغ است.
آمریکاییها از اوّل انقلاب و ازپیش از انقلاب و ازسالها قبل از انقلاب باملّت ایران درافتادند و هرچه توانستند علیه ملّت ایران تلاش کردند؛حدّاقل از ۲۸مرداد.
حالا قبل از ۲۸مرداد سال۳۲ هم حضور آمریکاییها و تلاش آنها داستان مفصّلی است، لکن آنچه جلوی چشم همه وجود داشته است، ۲۸مرداد است.
یک حکومت ملّی مردمی در ایران بر سرکار بود، آمریکاییها آمدند با خیانت به حُسن اعتماد آن دولتی که سادهلوحانه به آمریکا اعتماد کرده بود وارد میدان شدند، آن دولت را سرنگون کردند،حکومت ظالمانه شاه را بوجود آوردند.
ملّت ایران سالهای متمادی لمس کرد دشمنی آمریکارا؛ ۲۸مرداد را ملّت ایران لمس کرد، آمریکاییها در ایران کودتا کردند، در دهه ۳۰ساواک را به وجود آوردند؛ مرکز شکنجه و فشار بر مبارزان و بر آزادیخواهان. چقدر جوان، چقدر انسان مؤمن، چقدر انسان آزادیخواه در شکنجههای عوامل و کارگزاران جنایتکار ساواکِ شاه ـ مرکز اطّلاعاتی شاه ـ یا مُردند یا ناقصالعضو شدند یا شکنجه شدند! اینها را ملّت ایران از نزدیک دیده.
(بیانات در دیدار دانشآموزان و دانشجویان - ۱۴۰۳/۰۸/۱۲)
#پاسخهای_رهبر_انقلاب
#لانهٔ_جاسوسی
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 چرا تسخیر؟ ✅ تقابل آمریکا با انقلاب اسلامی به روایت اسناد لانه جاسوسی ۲)مأموریت سفارت برای انحرا
🔰 چرا تسخیر؟
✅ تقابل آمریکا با انقلاب اسلامی به روایت اسناد لانه جاسوسی
۲)مأموریت سفارت برای انحراف انقلاب
(الف) آمریکا و جریان مذهبی میانهرو
منظور آمریکا از میانهروهای مذهبی افراد یا جریانهای حوزوی بودند که به نحوی دیدگاه و رفتار متباینی با حضرت امام در موضوعاتی مانند حذف شاه و ساقط کردن رژیم پهلوی، دولت بختیار و شورای سلطنت منتخب شاه، ولایت فقیه و قانون اساسی
...... داشتند.
این افراد و جریانها که از سالها قبل از انقلاب هم با رژیم پهلوی و هم با آمریکا ارتباط داشتند در واقع به عنوان بدل حضرت امام و جریان انقلابی به شمار میآمدند و از آنجا که انقلاب یک انقلاب دینی و در رأس آن یک مرجع دینی قرار داشت برای تقابل با انقلاب نیز به یک مرجع دینی نیاز بود، تا هم به ظاهر مسائل دینی را مطرح کند و هم منافع آمریکا را تأمین کند. در واقع آمریکا در صدد بود انقلابی که به نام اسلام، رهبری حضرت امام
و قیام مردم مسلمان ایران به پیروزی رسیده بود را اگر نتواند به طور کامل مصادره کنند حداقل ترمز آن را کشیده تا منافع آمریکا به خطر نیفتد.
اگر چه روحانیونی مانند آیات قمی و شیرازی نیز با خط امام زاویه داشته و سفارت آمریکا کم و بیش با آنها ارتباط برقرار کرده بود، اما به دلیل مواضع فردی و سکونت آنها در مشهد، از چندان پایگاه اجتماعی و جریان سازی در مقابل امام برخوردار نبودند.
اما در مقابل آنها آیتالله شریعتمداری بود که ضمن سکونت در قم و ادعای مرجعیت، خود را همسنگ حضرت امام
می دانست. وی اگر چه گاهگاهی با نهضت حضرت امام همراهی می کرد، اما پشت پرده با رژیم پهلوی ارتباط داشت و در آستانه انقلاب با آمریکا نیز مرتبط شد. به علاوه شریعتمداری به دلیل جریان سازی قومی، سیاسی و مذهبی در قالب حزب خلق مسلمان به سردمداری جریان میانهرو مذهبی رسیده و همین باعث سرمایه گذاری و ارتباط بیشتر آمریکا با وی شده بود.
نکته قابل توجه این است که آقای شریعتمداری از ابتدای دهه ۱۳۴۰ با جریان میانهرو ملی ارتباط داشت و سران جبهه ملی در سال ۱۳۴۰ طی نشستی به اتفاق آراء شریعتمداری را شایسته احراز مقام مرجعیت شیعه دانسته و به تبلیغ و حمایت از او پرداختند. بنابراین در حالی که حضرت امام علم مبارزه با شاه و آمریکا را در دست گرفته و هزینه این مبارزه را می پرداخت جریان ملی و مذهبی میانهرو، ضمن هماهنگی و اشتراک مساعی، نه تنها با شاه و آمریکا تقابل نداشته، بلکه با آنها ارتباط برقرار کرده و در جهت اهداف آنها حرکت میکردند.
در این مبحث مواضع ارتباطات و فعالیتهای آقای شریعتمداری به عنوان رهبر جریان میانهرو مذهبی و اهداف آمریکا از ارتباط و مطرح کردن وی مورد بررسی قرار میگیرد. در سندی، سوابق شریعتمداری این گونه بیان شده است گزارشهای متعدد اطلاعاتی از تاریخ ۱۳۴۵ وجود دارند که
اساساً نشان میدهند که او با شاه مناسبات نسبتاً خوبی داشته و همچنین در لیست حقوق بگیران ساواک بوده است... و درباره نقش و جایگاه وی در جریان میانهرو آمده است.
چندان تردیدی نیست در اینکه شریعتمداری تصمیم بگیرد فعال شود جذبه وی برای میانهروها او را عامل قابل محاسبهای در آینده سیاسی ایران خواهد ساخت.
دیدگاه شریعتمداری درباره آمریکا و رابطه با آن کشور که در گزارشهای اسناد آمده است نیز از نکات قابل توجه است.
ادامه دارد...
#چرا_تسخیر
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
❤ ناگفتنیهایی از زندگی سردار دلها 🎬قسمت چهارم بچههای کرمان، عاشق جنگ سخت بودند. ایمانشان
🔰 ناگفتنی هایی از زندگی سردار دلها
🎬قسمت پنجم
تیپ ثارالله نزدیک ۲۰ روز، بدون وقفه در منطقه کوشک، با لشکر مجهز و قدرتمند ۵ مکانیزه صدام جنگید و از میدان، سربلند و پیروز بیرون آمد.
فتح خرمشهر، لبخند حاج قاسم را مستانه کرد. اما قلبش در فراق یاران شهید ثاراللهی مجروح بود. جمعی از یارانش نیز مجروح و اسیر شده بودند. آقای خوشی؛ فرمانده گردان شهید باهنر مجروح شده بود. خبری از آقای حسنی؛ جانشین گردان نبود. خیال می کردیم شهید شده است. در روستایشان؛ سعدی، برایش جلسه ختم گرفتند و من سخنرانش بودم. در سال ۱۳۶۹ از اسارت برگشت.
حاج قاسم برای همه می سوخت. او پدری بود که بچههایش شهید، مجروح یا اسیر شده بودند. پس از هر عملیاتی همینگونه بود. مثل یک انسان برادر از دست داده اشک میریخت.
هنوز عملیات تمام نشده بود که راهی کرمان شدم. قبل از عملیات رمضان دوباره به تیپ برگشتم. بنابود در منطقه شرق بصره و تنومه و در خاک عراق عملیات بشود. ۲۲ تیر ۱۳۶۱ عملیات شروع شد. باز بی سیم بود و فرمان عملیات و صدای حاج قاسم که رمز عملیات را گفت: یا صاحب الزمان، ادرکنی.
گردانهای کربلا، قدس و شهید صدوقی از تیپ ثارالله وارد عمل شدند. عملیاتی سخت و دردناک، در ۴۵ روز! اما پیروزیای حاصل نشد.
حاج قاسم گفت: عدم الحاق با تیپ بعثت و پیچیدگی زمین باعث شد، به هدف نرسیم. دشمن با ایجاد مثلثی و کانالهایی به عرض یک کیلومتر، زمین را طوری مسلح کرده بود که ما در پیشروی و تثبیت خطوط با مشکل مواجه شدیم و نتوانستیم الحاق کنیم.
ادامه دارد...
#خاطراتی_از_سردار_دلها
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
کانال یاران همدل
🔰 خاطرات شهداء🌷 ″آن شب دشمن خیلی کمکم کرد!!″ 🌷در عمليات كربلاى ۵، راننده بولدوزر بودم. يک روز بـا ت
🔰 خاطرات شهداء🌷
″قيمت شش سر!!!″
🌷مجروح و خونآلوده داخل گودالى افتاده و بيهوش شده بودم. با صداى چند نفر كه با هم حرف میزدند، به هوش آمدم. چشم كه باز كردم، ديدم همگى لباس كردى به تن دارند و فارسى را به خوبى صحبت مى كنند. لبه گودال ايستادند، نگاهى به من انداختند و به تصور اينكه زنده نيستم عقب رفتند. ديدم سر پاسدارى....
🌷سر پاسداری را جدا كردند و در گونى انداختند. در همين حين، صداى يكى از آنها را میشنيدم كه میگفت: «آن يكى ريش ندارد، بيخود سرش را جدا نكن، يادت هست كه دفعه قبل سر بىريش را قبول نكردند.» ديگرى میگفت: «فقط شش سر؟ شش هزار تومان هم شد پول؟» و به راه افتادند.... بغض تلخى گلويم را میفشرد.
🗣️راوى: شهيد معزز سيدحسن دوستدار
❌️ امنیت اتفاقی نیست!!
❌️❌️ قیمت سرهای جوانان وطن؛ امنیت و آرامش ماست!!
✅️ میارزه نه؟؟!
#شهدا_را_ياد_كنيم_با_ذكر_صلوات
#هر_روز_با_شهدا
#خاطرات_دفاع_مقدس
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
12.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ماموریت حوزه و روحانیت چیست!؟
👌رهبر معظم انقلاب پاسخ دادند
✔️برای ترویج معارف اسلامی چه کردید!؟
✔️حوزه های علمیه باید خود را سربازان نظام بدانند.!
✔️حوزه های علمیه برای نظام کار کنند و دل بسوزانند.!
✔️حوزه های علمیه برای تقویت نظام کار کنند.
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 چرایی عدم ورود در مسائل روز
🎥 ناراحتی رهبر معظم انقلاب از عدم ورود فضلای حوزه علمیه در مسائل روز ایران و جهان!
🔸آیت الله شب زندهدار:
رهبری چندین بار فرمودند من به خیلی از مسائل نمیتوانم جواب بدهم اما چرا طلاب و فضلا جواب نمیدهند؟
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 سربازان نظام
🔸حوزه های علمیه باید خود را سربازان نظام بدانند.
🔷اینكه ما به مسائل نظام كار نداریم، به مسائل حكومت كار نداریم، این سكولاریسم است.
🎙مقام معظم رهبری | 1391/07/19
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 سکولاریسم در حوزه
✔️انتقاد رحیم پور ازغدی از حوزه علمیه
#یاران_همدل
http://eitaa.com/yaranhamdel