eitaa logo
کانال یا صاحب الزمان (عج) ادرکنی ولا تهلکنی
18.7هزار دنبال‌کننده
23.1هزار عکس
14.4هزار ویدیو
492 فایل
بسمه تعالی احتراما بدینوسیله اعلام میگردد ، کانال فوق وابسته و تحت مدیریت و نظارت مجموعه بزرگ موسسه فرهنگی مذهبی قرآنی و مرکز نیکوکاری پیروان شهدای کربلا در جنوب تهران میباشد .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨﷽✨ ✨ چهارنصیحت لقمان به فرزندش: درحال نماز مراقب دلت باش سرسفره مراقب شکمت باش در خانه ی‏ مردم مراقب چشمت باش درميان مردم مراقب زبانت باش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❧🔆✧﷽✧🔆❧ 🎬 🌟١٥روز‌مانده‌تا خم ▫️در جنگ خندق، عمرو بن عبدود پس از رسیدن به میدان با خواندن اشعاری تهدیدآمیز مبارز ‌طلبید. هیچ یک از مسلمان‌ها از شدت ترس، تکان نخورد؛ مگر حضرت علی(علیه السلام ) که داوطلب مبارزه شد، از پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) اجازه گرفت و راهی میدان شد. ▫️پس از اینکه حضرت علی(علیه السلام ) عازم نبرد با عمرو بن عبدود،قهرمان نامی‌عرب،‌شد،‌ 🔻پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم ) فرمودند: 🏴🏳️تمام ایمان در برابر تمام شرک قرار گرفت!🏳️🏴(۱) و آن‌گاه که حضرت علی(علیه السلام ) با ضربه خود، عمرو را به زمین انداخت، پیامبر‌خدا(صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) فرمودند: ⭐ضربه علی(علیه السلام ) در خندق، برتر از تمام اعمال امت من تا روز قیامت است!⭐(۲) 🔻منابع حدیث اول و مشابه آن: 📚بحار الأنوار، ج۳۹، ص۳ 📚الطرائف في معرفة مذاهب الطوائف، ج۱، ص۶۰ 📙منابع حدیث دوم و مشابه آن: 📚حاکم نیشابوری، مستدرک حاکم، ج۳، ص۳۲ 📚شوشتری، احقاق الحق، ج۳، ص۲۲۸ 📚بحار الانوار، ج۲۰، ص۲۱۶ پیشنهاد دانلود✌️ ⏰(۱۵ثانیه ) هدیه به لبخند علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰ارتحال ، نویسنده کتاب الغدیر (۱۳۴۹ش) 💠علامه شيخ عبدالحسين امينى در سال 1281ش ( 1320ق) در تبريز زاده شد. 🔹وی پس از تحصیل علوم حوزوى را در تبريز شروع، و در نجف با استفاده از محضر آيات عظام سيدابوتراب خوانسارى و سيدمحمد فيروزآبادى تکمیل کرد و با تأييد آيات عظام سيدابوالحسن اصفهانى، ميرزاى نايينى، حاج شيخ عبدالكريم حائرى يزدى و شيخ محمدحسين كمپانى اصفهانى به درجه اجتهاد نائل شد. 🔸 وى پس از تكميل تحصيلات، كتاب شهداءالفضيله؛ شرح حالى از 130 تن از علماى دين را به رشته تحرير در آورد. 🔅 بزرگترين و ارزشمندترين اثر علامه امينى کتاب الغدیر است که ايشان بيشتر اوقات خود را صرف تحقيق و نگارش اين كتاب گرانسنگ نمود. ⚡️ ایشان براى يافتن مدارك معتبر درباره حديث غدير و ساير مطالب مربوط به اهل بيت(ع)، بارها به كشورهاى مختلف سفر كرد و ده هزار كتاب را مطالعه نمود. 🌀 اين عالمِ محقق هم چنين كتابخانه اى با 42 هزار كتاب در نجف اشرف با نام كتابخانه اميرالمؤمنين(ع) تاسيس كرد و به همراه جمعى از ياران و با نسخه بردارى از كتب ناياب و منحصر به فردِ اسلامى، گنجينه نفيسى از آثار مذهبى را جمع آورى نمود. 🔳 سرانجام اين عالم ربانى در ۱۲ تيرماه 1349 ش برابر با 28 ربيع الثانى 1390 ق در هفتاد سالگى بدرود حيات گفت و در كتابخانه اش به خاك سپرده شد.
🌛 🌜 امشب نگاه کن به اطرافت به خوشبختی هایت به کسانی که میدانی دوستت دارند و به خدایی که هرگز تنهایت نخواهد گذاشت 🌟 🙏🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌹 قرائت صد آيه از قرآن: در روايتي آمده:ابي الحسن(ع) فرمود: 🌾إذا خفت أمراً فاقرأآية من القرآن من حيث شئت،ثمّ قل:«اللَّهَمَّ ادْفَعْ عَنَّي البَلَاء» ثلاث مرات. 🌺 هرگاه از چيزي بيم داشتي،صد آيه از قرآن_از هر جا كه خواستي_بخوان،آنگاه سه مرتبه بگو: 🌾اللَّهُمَّ ادْفَعْ عَنِّي البَلَاء. 💐 در روايتي ديگري آمده: امام صادق(ع)فرمود: « هركه صدآيه از قرآن_هرآيه اي كه بخواهد_بخواند،آنگاه هفت مرتبه بگويد: 🌻 يَا اللهَ، اگر بر سنگ هاي سفت و سخت بخواند ،مي شکافد
❓پرسش: راهکار شما برای بیدار شدن برای نماز شب چیست؟ ✅ پاسخ: برای توفیق به نماز شب چند راه کار پیشنهاد می‌شود: 1️⃣ خواب‌تان را تنظیم کنید؛ شب‌ها زودتر بخوابید و بخشی از کارهای آخر شب را به سحر منتقل کنید. 2️⃣ از درگاه خداوند توفیق بطلبید. 3️⃣ هرگاه موفق به نماز شب نشدید، قضای آن را به جا آورید.
۴ آیه 🔷آیه شِراء یا اِشْتراء به آیه ۲۰۷ سوره بقره گفته می شود. 📖 قرآن در این آیه کسانی را که حاضرند جان خود را به ازای به دست آوردن رضایت خداوند فدا کنند، ستوده است.👌 🔷عالمان شیعه و برخی عالمان اهل سنت معتقدند این آیه در شأن امام علی (ع) در ماجرای لیلة المبیت نازل شده است.