#مشكل_اصلي_نماز_ما👇
#نماز_برای_ما_کار_مهمی_نیست 🤔
💥مشکل اول این است که به نمازمان #اهمیت_نمیدهیم و عملاً قبول نداریم نمازمان #ناقص است؛ 👈چراکه برای برطرفشدن نقصش تلاشی نمیکنیم.
🎯 شاهدش اینکه نمازهای ما از #اول_تکلیف تاکنون، تغییری نکرده است و در نمازمان #پیشرفتی نکردهایم، حتی شاید کیفیتش پایینتر هم آمده باشد! و همین، شاهد اندکبودن اهتمام ما به نماز است.
💠 کودکی را در نظر بگیرید که چند ماه به طور مستمر و مرتب در کلاس #آموزش_خط حاضر شده، ولی جز حضور در کلاس کار ویژه ای انجام نداده است و #درنتیجه خطش هیچ تغییری نکرده است؛ هنوز مثل اول #بدخط مینویسد.
↙️ در چنین حالتی به او گفته میشود: “چرا به کلاس و درست اهمیت نمیدهی⁉️”، یعنی عدم حصول پیشرفت، شاهد #عدم_اهتمام او به کلاس و درس تلقی میشود، اگر چه #هر_روز در کلاس حاضر شده باشد.
یاوران نماز
┏━━━↬🔹↫━━━┓
🕊 @yavarannamaz
┗━━━↬🔹↫━━━┛
👇👇👇
♨️سوال:
🔰چه نوع انتظارى ارجح است؟
✍پاسخ:
✅درك دقیق معنای انتظار مبتنی بر فهم جامع اندیشه مهدویت است واندیشه مهدویت را باید با توجه به مجموعه معارف اسلامی و در راستای هدف كلی دین اسلام دید. بنا بر آموزه های دینی، مهدی ( عج ) روزی ظهور كرده و وعده های الهی را به اجرا درمی آورد، او برپا كننده حكومت صالحان می باشد و مومنان به میزان ایمان وعمل صالحشان در حكومت مهدی ( عج ) قرب و منزلت دارند.
این اندیشه پایانی زیبا و نورانی برای جریان زندگی انسان تصویر میكند و عامل شعله ور شدن امید در دل های مومنین است. امید به ظهور مهدی ( عج ) همان امید به خداست. امید موتور حركت انسان در زندگی است و امید به مهدی ( عج ) عامل حركت استوارتر انسان در مسیر خوبی ها یعنی همان هدف اصلی دین می باشد.
مقصود از انتظار فرج، امید و دلبستگی به مهدی ( عج ) است. بنابراین انتظار فرج ارجح که مقصود دین است به تعبیر شهید مطهری، انتظاری سازنده و نگه دارنده، تعهدآور، نیروآفرین و تحرك بخش است. به گونه ای كه خود نوعی عبادت و حق پرستی است.
برخی به خطا به گونه ای اندیشه مهدویت را تصویر می كنند كه انتظار براساس آن به معنای كمك به رشد ظلم و فساد و پرشدن دنیا از گناه می باشد در حالی كه بی شك چنین اموری با هدف دین بیگانه است، بنابراین انتظار و عشق به مهدی؛ یعنی، عشق به همه خوبی ها و امید اقامه همه خوبی ها در دنیا این عشق و امید عاملی است كه انسان را وا می دارد تا هر چه بیشتر و محكم تر در راه خوبی ها قدم بردارد، پس انتظارفرج مسئولیت آفرین است.
به تعبیری دیگر می توان گفت: انتظار ظهور منجی هیچ گاه به حقیقت نمیپیوندد مگر در صورتی كه سه عنصر اساسی در آن محقّق گردد:
۱ - عنصر عقیدتی:
شخص منتظر باید ایمان راسخی به حتمی بودن ظهور منجی ونجاتبخشی او داشته باشد.
۲ - عنصر نفسانی:
زیرا شخص منتظر باید در حالت آمادگی دائمی به سر ببرد.
۳ - عنصر عملی وسلوكی:
شخص منتظر باید به قدر استطاعت خود در سلوك ورفتارش زمینههای اجتماعی وفردی را برای ظهور منجی فراهم نماید.
با نبود هر یك از این سه عنصر اساسی، انتظار حقیقتاً معنا پیدا نمیكند.
منابع زیر جهت مطالعه پیرامون شناخت انتظار ارجح و واقعی بسیار مفید است :
۱- قیام و انقلاب مهدی ، شهید مطهری ،صدرا، تهران ( این كتاب اساسا" به معنای انتظار پرداخته است ) .
۲- امامت ومهدویت ، آیت الله صافی ، انتشارات اسلامی قم ، ۱۳۷۵ ( این اثر به مجموعه ای از بحث ها پیرامون امام مهدی ( عج ) پرداخته و خصوص بحث انتظار نیز یكی از فصلهای كتاب است ، ج ۱، ص ۳۵۱ - ۳۹۸ ) .
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🔷 ┏━━━↬🔹↫━━━┓
🕊 @yavarannamaz
┗━━━↬🔹↫━━━┛ 👈
#مهدویت
🌼 فضیلت نماز در زمان غیبت #امام_زمان 🌼
📿 آیت الله بهجت رضوان الله علیه : عبادت (و نماز) در زمان غيبت اَفضل از عبادت در زمان ظهور است و اين خود كرامتى است از خدا كه شامل حال افرادى كه در زمان غيبت ثابت قدم هستند، كرده است.
📿 بعيد نيست كه علّت آن اين باشد كه انسان در زمان حضور، امام را مى بيند و ايمان مى آورد؛ ولى در زمان غيبت نديده ايمان مى آورد و عمل مى كند و اين ناشى از قوّت ايمان او است.
📒 در محضر آیت الله بهجت؛ ج 3 ؛ نکته 1729 و 1738
#آیت_الله_بهجت_و_نماز #معارف_نماز
@yavarannamaz
🌴 یاوران نماز 🌴
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹 مسابقه شماره"۸"نماز در احادیث" 1⃣ کیفیت نماز همراه با اذان و اقامه چگونه
سلام علیکم
عید تون مبارک
دوستان برای ارسال پاسخ به مسابقه نماز در احادیث تا پایان امشب فرصت دارین یعنی ساعت ۲۴
ان شاءالله فردا شب نتیجه رو اعلام میکنم.
سپاس از همراهیتون
May 11
✍کنترل نگاه در نماز
خود ایشان می گوید: « چون بیست سال تمام چشمم راکنترل کرده بودم، چشم ترس برای من آمده بود، چنان که هر وقت می خواست نامحرمی وارد شود از دو دقیقه قبل خود به خود چشم هایم بسته می شد و خداوند به من منت گذاشت که چشم من بی اختیار روی هم می آمد و آن مشقت از من رفته بود. »
وقتی که انسان در نماز نگاه و ذهنش را کنترل کند و حواسش به خدا و نماز راشد و حضور قلب داشته باشد اثرش در کنترل نگاه بیرون از نماز آشکار می شود البته سعی و تلاش و مراقبه خود انسان را هم می طلبد تا نگاهش را کنترل کند و به مقامات عالیه برسد. ان شاءالله
#آثار_نماز
@yavarannamaz