#معرفی_کتاب: اردوگاه شهدای تخریب
کتاب الکترونیکی «اردوگاه شهدای تخریب» نوشتهٔ مجید جعفرآبادی در نشر شهید کاظمی چاپ شده است. آنچه در این کتاب آمده است ماحصل مصاحبههای چندساعته یا در حد چند دقیقه با بیش از صد نفر از نیروهای گردان، از شهرهای مختلف ایران و پیادهسازی و تنظیم آنها در مدت ده ماه است
#معرفی_کتاب
درباره کتاب اردوگاه شهدای تخریب
گردان تخریب قرارگاه کربلا، تخریب قرارگاه خاتم، تخریب لشکر ۴۳ مهندسی امامعلی (ع) عناوینی است که در سالهای جنگ بر پیشانی مجموعهای از نیروها نقش بست که تخریبچی نام داشتند و کارشان حشرونشر با انواع مینها در پاکسازی میدان مین، تدارک زاغههای مهمات برای مینکاری و انفجارهای انواع جادهها و پلها و موانع دشمن بود.
#معرفی_کتاب
اما معروفترین نام این بچهها که خودشان هم آن را بیشتر میپسندند، نام بچههای «اردوگاه شهدای تخریب» یا بچههای «علی عاصمی» است، که این مجموعه مروری گذرا بر کارنامهٔ این گردان از روز ابتدای جنگ تا روز پایان آن است.
#معرفی_کتاب
کتاب اردوگاه شهدای تخریب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به علاقهمندان به آثار مربوط به دفاع مقدس پیشنهاد میکنیم.
#معرفی_کتاب
بخشی از کتاب: اردوگاه شهدای تخریب
«تازهوارد ۲۱ سالگی شده بودم که جنگ شروع شد. سال ۱۳۵۶ دیپلم ریاضی از دبیرستان بزرگمهر اهواز در خیابان کیامرث گرفتم که بعدها نام آن دبیرستان را به مصطفایی تغییر دادند. در آن روزها شهر اهواز بهطور کامل خالی از سکنه نشده بود. خیلی از آنهایی هم که رفته بودند دائماً در حال تردّد به شهر بودند، چون محل زندگی جدید آنها در شهرهای نزدیک مثل رامهرمز و شوشتر و ملاثانی بود. خیلی از مغازههای شهر هم فعال بودند، مخصوصاً نانواییها. البته ما چون اصلیت بختیاری داریم نان را در منزل میپختیم. خانوادهٔ ما حتی برای یک روز هم شهر را ترک نکردند.
#معرفی_کتاب
من از اعضای بسیج مسجد امامحسین (ع) در بیستمتریِ شهرداری بودم و همکار با اسماعیل که چند مأموریت از سپاه به ما ابلاغ شد. این مأموریتها را انجام دادیم، ولی چندان دلچسب ما نبود؛ مثلاً خالی کردن جعبهٔ مهمات برای ارتشیها.