💠 تعداد نخبگانی که برای بازگشت به کشور ثبت نام کرده اند به ۱۷۰۰ رسیده
معاون علمی رئیسجمهور: تعداد نخبگانی که امسال در طرح بازگشت به کشور (کانکت) ثبتنام کردهاند، نسبت به سالهای گذشته ۳ برابر شده. در سالهای گذشته تعداد نخبگانی که ثبتنام کرده بودند حدود ۶۰۰ نفر بوده؛ این آمار امسال به حدود ۱۷۰۰ نفر رسیده است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ دستگیری عاملان مسمومیت دانش آموزان در #لارستان
💠 خب، کم کم #اصلاح_طلبان و #براندازان باید پیداشون بشه یرای هشتگ "نه به اعدام" و "آزادی زندانیان سیاسی!"
🌵🌵🌵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 آخرین وضعیت #دلار_خرها بعد از توافق ایران و عربستان!
😂😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 بالاخره تلاش اصلاح طلبان برای احیای برجام و سراشیبی شدن نرخ دلار نتیجه داد!
😂😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 سیاست همسایگی #دولت_سیزدهم، پروژه غربی - عبری انزوای ایران را به حاشیه راند: #توافق_تاریخی_ایران_و_عربستان در چین، پس از سلسله مذاکرات کاملا آسیایی، مناسبات منطقه را تغییر میدهد.
جناب روحانی!
چه جور آب و صابون بیاریم روتون رو بشوریم؟
😂😂😂
💠 وقتی از #اصلاح_طلبان میپرسند: #اینستکس به کجا رسید؟
😂😂😂
💠 جناب مهاجری!
اولاً حمله به سفارت عربستان، کار نظام نبود تا پاسخگوی این دروغ و اتهام شما باشد همچنانکه قطع رابطه از جانب عربستان بود نه ایران!
ثانیاً: برجامی که دولت روحانی، #دولت_منتخب_اصلاح_طلبان، هشت سال کشور را معطل آن نگه داشته بود و ثمره اش بقول جناب سیف (رئیس بانک مرکزی تان) #تقریبا_هیچ بود و حتی غلامان حلقه بگوش اروپاییِ کدخدایتان از انداختن سکه بدل #اینستکس در کلاه پشمینه اش دریغ کردند ارزانی خودتان!
#دولت_مردمی_رئیسی تاکنون کارها را بدون برجام و FATF و قهقهه با سران تروریست اروپایی و ... پیش برده و با همراهی مردم، گره های کوری را که هم مسلکان شما بر معیشت خلق الله زده بودند گشوده است بحول الله و قوته.
ثالثاً: چه جور آب و صابون بیاریم روتون رو بشوریم؟
😂😂😂
💠 هم زمان با پیگیری اخبار مربوط به توافق ایران با عربستان، #براندازان با دقت در حال تورق قرآن، نهج البلاغه، صحیفه امام و وصیت نامه شهدا را هستند تا موردی پیدا کنند که با اسلام و ارزش های انقلاب اسلامی همخوانی نداشته باشد که بعد افاضه کنند: "ببین حاجی! این قسمت توافق با ارزش های انقلاب اسلامی و آرمان های امام در تضاده، یعنی به عنوان یه انقلابی می خوای سکوت کنی؟"
ان شا الله همین جمع، نماز جمعه!
😂😂😂
💠 تا دیروز برای آراستن برجامی که با رذلترین، ناپاکترین و خونریزترین دول غربی همراه با نگاه ملتمسانه به کدخدا بویژه #دولت_رذل_آمریکا بسته شد و توان و پتانسیل داخلی را قفل زد با تعبیر #صلح_حدیبیه پیامبر یاد میکردند،
امروز تیتر کیهان را عَلَم کرده اند که چرا قبلا گفته "ننگ رابطه با آل سعود از دامان ایران اسلامی پاک شد" و بعد از توافق ایران و عربستان نوشته: "توافق ایران و عربستان ضربه کاری به آمریکا و رژیم صهیونیستی"؟
پشمای تناقض ریخت!
😂😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 سهم #دولت_روحانی در قضیه سفارت عربستان!
این روزها که #اصلاح_طلبان_وقیح در مورد قضیه سفارت عربستان #آدرس_غلط میدهتد سخنان جناب عبدالملکی شنیدنی است.
🌵🌵🌵