فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۴ شهریور ۱۳۶۹ --- بازگشت آخرین گروه از آزادگان سرافراز به خاک میهن...
💠 پس از حمله ارتش بعث عراق به کویت و گذشت دو سال از قبول قطعنامه آتش بس، صدام طی نامهای خطاب به مقامات ایران، خواستار مذاکرات در جهت آزادی اسرا شد. این در حالی است که مطابق بند ۳ قطعنامه ۵۹۸ سازمان ملل و بر اساس کنوانسیون سوم ژنو مصوب ۱۲ اوت ۱۹۴۹، پس از اتمام جنگ تمام اسرا، می بایست بدون فوت وقت اسیران جنگی مبادله می شدند که این امر به دلیل کارشکنی عراق تا دو سال محقق نشد.
📄 طی مکاتبات و مذاکرات صورت گرفته بین نمایندگان ایران و رژیم بعث، نامهای از سوی صدام رئیس جمهور وقت عراق به اکبر هاشمی، رئیس جمهور وقت با مضمون «مبادله فوری و همه جانبه اسرای جنگ به هر تعدادی که در عراق و ایران به سر میبرند، از طریق مرزهای زمینی و از راه خانقین ـ قصرشیرین و راههای دیگری که مورد توافق قرار میگیرد، صورت خواهد گرفت»، ارسال شد.
🔺 نخستین اسرای جنگ تحمیلی ۲۶ مرداد ماه ۱۳۶۹ وارد کشور شدند. این تبادلات تا ۲۴ شهریور ماه همان سال نیز ادامه یافت.
بنا بر این گزارش، پیکر ۵۷۰ اسیر ایرانی که در اردوگاه های بعثی به شهادت رسیده بودند، ۳۱ تیر ماه ۱۳۸۱ تحت عنوان شهدای غریب، به ایران تحویل داده شد و طی مراسم باشکوهی تشییع و به خاک سپرده شدند. طی ۲۲ سال تبادل اسرا میان ایران و عراق، ۹۷ هزار و ۴۷۲ اسیر در ۱۸۳ مرحله تبادل شدند.
------------------------------------------
#دفاع_مقدس
@yousof_e_moghavemat
🔴ماجرای شرطی که حاجقاسم با محافظانش گذاشته بود
✍کارگردان مستند «چند قدم آن طرفتر»: بسیاری از افراد، شهید سلیمانی را در شرایطی دیدهاند که محافظی اطراف او نیست و به راحتی با مردم دیدار میکند. حاج قاسم سلیمانی از محافظانش خواسته بود تا فاصلهای بین او و مردم ایجاد نشود. در حقیقت، شهید سلیمانی شرطی برای آنان میگذارد و آنهم این است که بهگونهای فعالیت کنند که حاج قاسم آنها را نبیند.
جالب است بدانید که این اخلاقِ شهید سلیمانی زمانی که وارد منطقه نیز میشود، ترک نشده و علیرغم همه تهدیداتی که وجود داشته بازهم از محافظین میخواهد تا فاصلهای بین او و مردم وجود نداشته باشد
#شهید_قاسم_سلیمانی
@yousof_e_moghavemat
💠 بمناسبت ۲۸ صفر- سالروز رحلت پیامبر اعظم(ص) و امام حسن مجتبی (ع)
🌴 پخت حلیم نذری توسط نیروهای جهاد سازندگی جهت توزیع بین رزمندگان مستقر در جبهه
#دفاع_مقدس
#زندگی_در_جنگ
@yousof_e_moghavemat
📜 نامه #حاج_احمد_متوسلیان به #حاج_محمدابرهیم_همت فرمانده سپاه پاوه درخصوص آخرین هماهنگیها برای اجرای عملیات
برادر همت
سلام علیکم
از خداوند متعال میخواهم که به مسلمانان صبر و ثباتقدم و استواری در راهش عطا کند. یَدُالله معالصابرین.
استدعامند است وسائل و مهمات و سلاحهایی را که در روز عملیات توسط آمبولانس این سپاه به آنجا تخلیه شد و همراه با اسرا را به برادر رضا غزلی تحویل دهید که به مریوان بیاورند.
ضمناً استدعامند است جهت بررسی هرچه بیشتر عملیات به مریوان بیایید. شاید تا زود است با همفکری بتوانیم کاری انجام دهیم.
والسلام.
و مناللهالتوفیق
متوسلیان
۶۰/۱۰/۱۴
- رضا غزلی، از مسئولین اطلاعات-عملیات سپاه مریوان.
#اطلس_لشکر۲۷_محمد_رسول_الله_در_دوران_دفاع_مقدس
#باز_نشر
@yousof_e_moghavemat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 سالروز شهادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام بر شما تسلیت باد
#استوری
#شهادت_امام_رضا
@yousof_e_moghavemat
به قول #شهید_آوینی :
اینان انصارالمهدی هستند
و خداوند زمینهی برقراری
دولتِ كریمهی آل محمد ﷺ را
به دست آنان فراهم میکند ...
#یامهدیادرکنی
#طرح_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#واجعلنا_من_انصاره_و_اعوانه
@yousof_e_moghavemat
امام رضا عليه السلام:
عبادت به فراوانى روزه و نماز نيست بلكه عبادت به بسيار انديشيدن در كار خداوند است
لَيسَتِ العِبادَةُ كَثرَةَ الصِّيامِ وَ الصَّلاةِ، وَ إنَّما العِبادَةُ كَثرَةُ التَّفَكُّرِ في أمرِ اللّهِ
تحف العقول صفحه۴۴۲
🏴 #سالروز_شهادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام بر شما تسلیت باد
#استوری
#حدیث_امام_رضا
#شهادت_امام_رضا
@yousof_e_moghavemat
سالروز وقوع جنایت هولناک سال 1982 در اردوگاه های آوارگان فلسطینی ، کشتار صبرا و شتیلا
در فاصله روزهای 16 تا 18 سپتامبر 1982 (25 تا 27 شهریور 61) اردوگاه های فلسطینی صبرا و شتیلا در جنوب بیروت شاهد به خاک و خون کشیده شدن هزاران زن و کودک و پیر و جوان آواره فلسطینی توسط صهیونیست ها به فرماندهی آریل شارون وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی و مزدوران وی یعنی نیروهای فالانژ لبنانی به رهبری سمیر جعجع و ایلی حبیقه بودند.
#سالروز_کشتار_صبرا_و_شتیلا
#قدس_خرمشهر_دیگر_میشود
@yousof_e_moghavemat
💗 حاج احمد 💗
سالروز وقوع جنایت هولناک سال 1982 در اردوگاه های آوارگان فلسطینی ، کشتار صبرا و شتیلا در فاصله روزه
کشتار صبرا و شتیلا
❇️ امروز ۱۶ سپتامبر سالروز وقوع جنایت هولناک سال ۱۹۸۲ در اردوگاههای آوارگان فلسطینی صبرا و شاتیلا در لبنان است که از ۱۶ تا ۱۸ سپتامبر آن سال (یعنی به مدت ۳ روز) به طول انجامید و منجر به شهادت شمار زیادی از مردان، زنان، کودکان، پیرمردان و شهروندان بیپناه شد که اکثریت آنها فلسطینی بودند.
🔹 این جنایت با محاصره ارتش صهیونیستی به فرماندهی آریل شارون وزیر جنگ وقت رژیم اشغالگر قدس و رافائل ایتان صورت گرفت و در جریان آن ۳۵۰۰ الی ۵۰۰۰ نفر از مجموع ۲۰ هزار ساکن اردوگاههای صبرا و شاتیلا به شهادت رسیدند که در میان آنها تعدادی از شهروندان لبنانی نیز دیده میشدند.
این جنایت به دور از چشم رسانههای گروهی صورت گرفت و در جریان آن از تسلیحات نظامی مختلف برای کشتار ساکنان اردوگاههای صبرا و شاتیلا استفاده شد و ارتش صهیونیستی پس از محاصره این اردوگاهها از منور برای روشن کردن فضا در شب و کشتار بیشتر ساکنان آنها استفاده میکرد.
✴️ به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، شبهنظامیان فالانژ لبنانی به انتقام ترور بشیر جمیل، رئیس جمهور لبنان و رهبر حزب فالانژ (معروف به کتائب) از فلسطینیان، به دو اردوگاه صبرا و شتیلا در بیروت غربی وارد شدند. این نیروهای شبهنظامی که با طرف صهیونیستی در محاصره این دو اردوگاه همکاری میکردند، صدها نظامی را به بهانه جستجوی مبارزان فلسطینی به منطقه منتقل کردند و این در حالی بود که در این اردوگاه جز زن، کودک و پیرمردان کسی نبود. عناصر مسلح در جریان این عملیات اقدام به کشتار گسترده زنان و کودکان کردند و اکثر اجساد در خیابانها افتاده بودند. پس از آن تانکهای ارتش صهیونیستی برای تخریب کامل این اردوگاه و منازل آوارگان فلسطینی وارد آن شدند تا با یکسان کردن منازل با خاک، آثار جنایت خود را از بین ببرند.
🔹این جنایت به منظور انتقامگیری از فلسطینیانی که طی سه ماه محاصره در برابر ماشین جنگی رژیم صهیونیستی ایستادگی کرده بودند، صورت گرفت و در نهایت با تضمینهای جامعه بینالمللی برای حمایت از ساکنان بیگناه پس از خروج مقاومت فلسطین از بیروت به پایان رسید، اما کشورهای ارائه دهنده این ضمانتها به تعهدات خود عمل نکردند و ساکنان بیپناه این اردوگاهها را در برابر جنایتها تنها گذاشتند.
هدف از این جنایت، ایجاد رعب و وحشت در میان فلسطینیان به منظور مجبور کردن آنها به ترک خاک لبنان و ایجاد فتنه داخلی در این کشور در ادامه تجاوز سال ۱۹۸۲ اسرائیل به لبنان و نیز تحریک فلسطینیان به شورش علیه مقامات فلسطینی بود.
✳️ دولت صهیونیستی پس از این جنایت به دیوان عالی رژیم صهیونیستی دستور تشکیل کمیته تحقیق ویژه را داد و "اسحاق کاهن" رئیس این دیوان را هم رئیس کمیته مذکور که به "کمیته کاهن" معروف شد، منصوب کرد.
کمیته مذکور در سال ۱۹۸۳ نتایج تحقیقات خود را اعلام کرد و آریل شارون وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی را مسؤول غیرمستقیم این جنایت معرفی کرد. این کمیته همچنین "مناحیم بگین" نخست وزیر، "اسحاق شامیر" وزیر خارجه و "رافائل ایتان" رئیس ستاد مشترک ارتش صهیونیستی و روسای سازمانهای اطلاعاتی را هم در قبال این جنایت مسؤول دانست.
🔹البته جنایت صبرا و شاتیلا اولین جنایت رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین نبود و آخرین جنایت هم نخواهد بود؛ به طوری که قبل از این حادثه، جنایتهای قبیه، دیر یاسین و طنطوره صورت گرفته بود و پس از آن هم جنایتهای جنین و غزه و غیره به وقوع پیوست و با وجود جنایت هولناکی که در صبرا و شاتیلا صورت گرفت و تمامی جهانیان هم شاهد آن بودند، عاملان این جنایت هنوز آزاد و رها میگردند.
#سالروز_کشتار_صبرا_و_شتیلا
#قدس_خرمشهر_دیگر_میشود
@yousof_e_moghavemat
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یادگاری حاج قاسم از انفجار حرم امام رضا(ع)
🔹نگین انگشتری حاج قاسم سلیمانی، بخشی از شیشه شکسته ضریح حرم امام رضا(ع) بعد از واقعه تروریستی انفجار در حرم رضوی بود، میگفت این زمرد نیست، بعدا برایم حرف در نیاورید
#شهید_قاسم_سلیمانی
@yousof_e_moghavemat
رفتم ثبت نام کنم
گفتند سنّت کم است
کمی فکر کردم ...
آمدم خانه ...
شناسنامه خواهرم را برداشتم
"هـ" سعیده را پاک کردم شد سعید
این بار ایراد نگرفتند ؛
از آن به بعد دو تا "سعید"
تویِ خانه داشتیم....
#نوجوانان
#سیزده_سالهها
#اعزام_به_جبهه
@yousof_e_moghavemat