🔴 پروژه لون چیست؟!
#پروژهی_لون یک پروژهی تحقیق و توسعهی تحت گسترش بدست #گوگل است؛ که هدف از آن فراهم آوردن #دسترسی_به_اینترنت در #محدودههای_روستایی و دوردست بوسیلهٔ #بالونهای_بیسرنشین است.
⭕این پروژه #بالونهای_مرتفع در #استراتوسفر در ارتفاعی نزدیک به بیست کیلومتر از سطح زمین استفاده میکند، که به وسیلهٔ آنها یک #شبکهی_بیسیم با سرعتی تا حد سرعت نسل سوّم #شبکه_تلفنهمراه فراهم میآورد.
🔶🔸جولان بالونها با استفاده از تنظیم ارتفاعشان انجام میشود، بدین صورت که بالن با کمک #دادههای_سازمان_ملی_اقیانوسیوجوی در یک #لایهی_باد با سرعت مورد نظر قرار میگیرد.
🔸کاربرانی که میخواهند به شبکهی بالون متصّل شوند، از #آنتنی که روی ساختمانهایشان نصب میشود؛ استفاده میکنند.
🔶🔸سیگنالها بین بالونها دست به دست میشوند، تا اینکه نهایتاً به یک #ایستگاه_زمینی که متصّل به #رسانندهیخدماتاینترنتی است، میرسند و به #اینترنت_جهانی راه مییابند.
🔗 یکی از اهداف دیگر این پروژه #بهبود_ارتباطات در زمان بلایای طبیعی تعریف شده است.
از چهرههای شاخص پروژه میتوان به #ریچ_دوال به عنوان "معمار ارشد فنی" که "متخصّص فناوریهای پوشیدنی" نیز میباشد، #مایک_کسیدی به عنوان یک "رهبر پروژه" و #کوروش_بهروزی "هدایتکننده شبکه و مخابرات" نام برد.
•┈┈••✾••✾••┈┈•
@Zamin_takht
•┈┈••✾••✾••┈┈•
+ 20.000satellites and still we need ground base towers with antennas?!
- Now Google flies 24 hours a day to improve their service Connections and the Next step is the #loon project..
+ so oke those billions worth of satellites are worthless indeed or do they even exist and if they exist How do we repair or upgraden them...because software/hardware tech is changing every year...
- there is no real Information about
that...
+ wonder why...
🔸🔸🔶🔷🔹🔹
+ 20000 ماهواره و هنوز به برجهای پایه زمینی با آنتن نیاز داریم؟!
- اکنون گوگل 24 ساعت شبانه روز پرواز می کند، تا خدمات اتصّالات خود را بهبود بخشد و مرحله بعدی پروژهی #loon است..
+ خب پس، آن میلیاردها ماهواره واقعاً بی ارزش هستند؟ یا اصلاً وجود دارند؟ و اگر وجود دارند، چگونه آنها را تعمیر یا ارتقاء دهیم؟!!...چون تکنولوژی نرم افزار/سخت افزار هر سال در حال تغییر است...
- هیچ اطّلاعات واقعی در این مورد وجود ندارد، که...
+تعجب چرا...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بالونهای_ماهوارهایی
بالنها پس از به اتمام رسیدن #سوخت خود و یا #اختلال در شبکهی سیگنالی و یا اشکالات #سخت_افزاری و حتی به پایان رسیدن #ماموریتهای خود ، #سقوط میکنند.
🔘 پژوهشکده زمین تخت ایران 🔘
🔗 پیشبینی ترافیک؟
🔴 مسیرهای سبز، زرد و قرمزی که Google Maps برای نشان دادن #ترافیک واضح، کم حرکت یا پر ازدحام استفاده میکند، کمک بزرگی هستند وقتی میخواهید، سریعترین راه را برای رسیدن به مقصد تعیین کنید.
🔶🔸امّا #Google چگونه از شرایط ترافیکی که کجا هستید و به کجا می خواهید بروید؛ اطّلاع دارد؟
🔶 #گوگل_مپس نماهای ترافیکی و توصیههایی برای مسیر بدون ترافیک را، بر اساس دو نوع اطّلاعات مختلف استوار میکند:
🔶#دادههای_گذشته در مورد میانگین زمانی که طول میکشد، تا یک بخش خاص از جاده را در زمانهای خاص، طی روزهای خاص طی کنید و #دادههای_آنلاینِ ارسال شده، توسط #حسگرها و #تلفنهای_هوشمند گزارش میدهد که اتومبیلها با چه سرعتی در حال حرکت هستند.
⭕ نسخههای اولیّه Google Maps تنها به #دادههای_حسگرهای_ترافیک متّکی بودند، که بیشتر آنها توسط #آژانسهای_حملونقل_دولتی یا #شرکتهای_خصوصی که در جمعآوری دادههای ترافیک تخصص دارند، نصب شده بودند.
🔶 با استفاده از #رادار #فناوری_مادون_قرمز فعال یا #رادار_لیزری، حسگرها میتوانند اندازه و سرعت خودروهای عبوری را تشخیص دهند و سپس به صورت #بیسیم آن اطّلاعات را به سرور منتقل کنند.
🔶🔸#دادههای این حسگرها میتوانند برای ارائه #بهروزرسانیهای_ترافیکی آنلاین مورد استفاده قرار گیرند و پس از جمعآوری، اطلاعات به بخشی از دادههای گذشته مورد استفاده برای پیشبینی حجم ترافیک در زمانهای آینده تبدیل میشود.
🔶با این حال، #دادههای_حسگر تا حد زیادی به بزرگراهها و جادّههای اولیّه #محدود میشد، زیرا حسگرها معمولاً فقط در مسیرهای پرمسافرت یا پر ترافیک نصب میشدند.
🔶از سال 2009، گوگل برای بهبود دقّت پیشبینیهای ترافیکی خود به جمعآوری روی آورد. هنگامی که کاربران #تلفن_اندرویدی برنامه #Google_Maps خود را با فعّال کردن #موقعیت_مکانی #GPS روشن میکنند، تلفن به صورت ناشناس، #بیتهایی از #دادهها را برای Google ارسال میکند که به شرکت اطّلاع میدهد، خودروهایشان با چه سرعتی حرکت میکنند. Google Maps به طور #مداوم #دادههای_دریافتی از تمام اتومبیلهای موجود در جاده را ترکیب میکند و آنها را از طریق آن #خطوط_رنگی در #لایههای_ترافیکی باز میفرستد.
🔶🔸با استفاده بیشتر و بیشتر رانندگان از این برنامه، پیشبینیهای ترافیک قابل اطمینانتر میشوند، زیرا Google Maps میتواند به میانگین سرعت خودروهایی که در همان مسیر حرکت میکنند بدون اینکه توقف قهوه صبحگاهی شخصی را بهعنوان #راهبندان تعبیر کند، نگاه کند.
🔶اگر Google Maps #دادههای_کافی برای #تخمین_جریان_ترافیک برای یک بخش خاص از جاده را نداشته باشد، آن بخش به رنگ خاکستری در لایه ترافیک ظاهر می شود.
🔗 با خرید #Waze در سال 2013، گوگل یک عنصر انسانی را به #محاسبات_ترافیک خود اضافه کرد. رانندگان از برنامه Waze برای گزارش حوادث ترافیکی از جمله تصادفات، وسایل نقلیه از کار افتاده، کاهش سرعت و حتی تلّههای سرعت استفاده میکنند؛ این گزارشهای بیدرنگ بهعنوان نقاط جداگانه در Google Maps ظاهر میشوند، با نمادهای کوچکی که نشاندهنده چیزهایی مانند علائم ساختمانی، اتومبیلهای تصادف کرده یا دوربینهای سرعت هستند.
🔘 پژوهشکده زمین تخت ایران 🔘
https://electronics.howstuffworks.com/how-does-google-maps-predict-traffic.htm
🔗این سایت مطلب جالبی دربارهی روش تشخیص #ترافیک_جادهای توسط #گوگل را توضیح میدهد.
(تشخیص ترافیک نه از #ماهواره بلکه توسط #گوشیهای_موبایل صورت میگیرد!)
⭕فریب دادن #گوگل_مپس با 99 دستگاه گوشی موبایل.
https://www.aparat.com/v/Noq67
🔴 اعتراف گوگل به جاسوسی از کاربرانش
#گوگل اعتراف کرده که حتي وقتی کاربران قابليت #موقعيت_يابی يا جی پی اس گوشی خود را #غيرفعال میکنند، باز هم اين نوع اطّلاعات را جمع آوری میکند.
به گزارش فارس به نقل از ورج، تمامی کاربران گوشیهای مجهز به سيستم عامل اندرويد گوگل در معرض اين نوع جاسوسي هستند و گوگل حتی در صورت خارج کردن سيم کارت از گوشی و خاموش کردن جی پی اس تلفن همراه میتواند #موقعيت_مکانی فرد را بییابد و اطلاعات مربوط به آن را جمع آوری کند.
گوگل بدين منظور از اطلاعات قابل دسترس از طريق #دکلهای_مخابراتی استفاده میکند و بدين وسيله میتواند افراد را #ردگيری نمايد.
بررسیها نشان میدهد گوگل از ژانويه سال 2017 اطلاعات #موقعيت_مکانی کاربران را از طريق دکل هاي مخابراتی به دست آورده و اين دادهها را به صورت رمزگذاری شده برای سرورهای خود ارسال میکند.