eitaa logo
🔘 پژوهشکده زمین تخت ایران 🔘
4.1هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
485 ویدیو
25 فایل
💠 به نام او 💠 . تمایز وهم از واقعیّت با نگاهی به آسمان و زمین‌ در عالم جدید . "برای مجادله به دنیا نیامدیم" . . . @iran_iran14 پیشنهادات t.me/zamin_takht instagram.com/zamin_takht_iran (به امید ظهورش)
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ 🔗 پیش‌بینی ترافیک؟ 🔴 مسیرهای سبز، زرد و قرمزی که Google Maps برای نشان دادن واضح، کم حرکت یا پر ازدحام استفاده می‌کند، کمک بزرگی هستند وقتی می‌خواهید، سریع‌ترین راه را برای رسیدن به مقصد تعیین کنید. 🔶🔸امّا چگونه از شرایط ترافیکی که کجا هستید و به کجا می خواهید بروید؛ اطّلاع دارد؟ 🔶 نماهای ترافیکی و توصیه‌هایی برای مسیر بدون ترافیک را، بر اساس دو نوع اطّلاعات مختلف استوار می‌کند: 🔶 در مورد میانگین زمانی که طول می‌کشد، تا یک بخش خاص از جاده را در زمان‌های خاص، طی روزهای خاص طی کنید و ارسال شده، توسط و گزارش می‌دهد که اتومبیل‌ها با چه سرعتی در حال حرکت هستند. ⭕ نسخه‌های اولیّه Google Maps تنها به متّکی بودند، که بیشتر آن‌ها توسط یا که در جمع‌آوری داده‌های ترافیک تخصص دارند، نصب شده بودند. 🔶 با استفاده از فعال یا ، حسگرها می‌توانند اندازه و سرعت خودروهای عبوری را تشخیص دهند و سپس به صورت آن اطّلاعات را به سرور منتقل کنند. 🔶🔸 این حسگرها می‌توانند برای ارائه آنلاین مورد استفاده قرار گیرند و پس از جمع‌آوری، اطلاعات به بخشی از داده‌های گذشته مورد استفاده برای پیش‌بینی حجم ترافیک در زمان‌های آینده تبدیل می‌شود. 🔶با این حال، تا حد زیادی به بزرگراه‌ها و جادّه‌های اولیّه می‌شد، زیرا حسگرها معمولاً فقط در مسیرهای پرمسافرت یا پر ترافیک نصب می‌شدند. 🔶از سال 2009، گوگل برای بهبود دقّت پیش‌بینی‌های ترافیکی خود به جمع‌‌آوری روی آورد. هنگامی که کاربران برنامه خود را با فعّال کردن روشن می‌کنند، تلفن به صورت ناشناس، از را برای Google ارسال می‌کند که به شرکت اطّلاع می‌دهد، خودروهایشان با چه سرعتی حرکت می‌کنند. Google Maps به طور از تمام اتومبیل‌های موجود در جاده را ترکیب می‌کند و آن‌ها را از طریق آن در باز می‌فرستد. 🔶🔸با استفاده بیشتر و بیشتر رانندگان از این برنامه، پیش‌بینی‌های ترافیک قابل اطمینان‌تر می‌شوند، زیرا Google Maps می‌تواند به میانگین سرعت خودروهایی که در همان مسیر حرکت می‌کنند بدون اینکه توقف قهوه صبحگاهی شخصی را به‌عنوان تعبیر کند، نگاه کند. 🔶اگر Google Maps برای برای یک بخش خاص از جاده را نداشته باشد، آن بخش به رنگ خاکستری در لایه ترافیک ظاهر می شود. 🔗 با خرید در سال 2013، گوگل یک عنصر انسانی را به خود اضافه کرد. رانندگان از برنامه Waze برای گزارش حوادث ترافیکی از جمله تصادفات، وسایل نقلیه از کار افتاده، کاهش سرعت و حتی تلّه‌های سرعت استفاده می‌کنند؛ این گزارش‌های بی‌درنگ به‌عنوان نقاط جداگانه در Google Maps ظاهر می‌شوند، با نمادهای کوچکی که نشان‌دهنده چیزهایی مانند علائم ساختمانی، اتومبیل‌های تصادف کرده یا دوربین‌های سرعت هستند.
🔗این سایت مطلب جالبی درباره‌ی روش تشخیص توسط را توضیح می‌دهد. (تشخیص ترافیک نه از بلکه توسط صورت می‌گیرد!)
⭕فریب دادن با 99 دستگاه گوشی موبایل. https://www.aparat.com/v/Noq67
🔴 اعتراف گوگل به جاسوسی از کاربرانش اعتراف کرده که حتي وقتی کاربران قابليت يا جی پی اس گوشی خود را می‌کنند، باز هم اين نوع اطّلاعات را جمع آوری می‌کند. به گزارش فارس به نقل از ورج، تمامی کاربران گوشی‌های مجهز به سيستم عامل اندرويد گوگل در معرض اين نوع جاسوسي هستند و گوگل حتی در صورت خارج کردن سيم کارت از گوشی و خاموش کردن جی پی اس تلفن همراه می‌تواند فرد را بی‌یابد و اطلاعات مربوط به آن را جمع آوری کند. گوگل بدين منظور از اطلاعات قابل دسترس از طريق استفاده می‌کند و بدين وسيله می‌تواند افراد را نمايد. بررسی‌ها نشان میدهد گوگل از ژانويه سال 2017 اطلاعات کاربران را از طريق دکل هاي مخابراتی به دست آورده و اين داده‌ها را به صورت رمزگذاری شده برای سرورهای خود ارسال می‌کند.
🔴 سامانه‌ی جی پی اس در ایران چگونه کار می‌کند؟! مطالبی که ارائه می‌شود ، نشان از این دارد که ؛ سپاه ایران کاملا از آگاهی دارند! 🔗اثبات زمین تخت به وسیله
🔴 سامانه‌ی جهانی که مالک آن آمریکاست، در هنگام احساس خطر، دقیق نشان نمی‌دهد و نمی‌توان به آن اعتماد کرد. به همین جهت ایران دست به کار شده و سامانه‌ی بومی را از سال 89 آغاز کرده است و الان موفّق شده، بدون استفاده از ماهواره GPS در ایران بدون وقفه و بدون خطا با دقّت کمتر از یک متر را بومی سازی کند!
🔴 در کشورمان ایران نیز برای کاهش خطای سامانه‌ی ، سامانه‌ی ملّی و برای داشتن یک سامانه به گفته وزیر سابق دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در حال توسعه بوده است، امّا مدّت‌ها بود خبری از توسعه‌ی این سیستم مهّم در کشورمان به گوش نمی‌رسید.  🔹توسعه‌ی با فناوری‌های مدرن بومی  🔸بر اساس خبری که توسط وزارت دفاع کشورمان اعلام شد، یا همان مرحله‌ی جدیدی از فعّالیت خود را آغاز کرده است. طبق این خبر، "دانشگاه صنعتی مالک اشتر" وابسته به وزارت دفاع موّفق شده در فاز جاری، یک مگاواتی بومی با فناوری را طراحی کند و بسازد و در آینده با استقرار 5 ایستگاه فرستنده پر قدرت در نقاط مناسب کشور، امکان ارائه‌ی خدمات و زمان سنجی با استانداردهای جهانی و بصورت ملّی بوجود خواهد آمد. 
🔴 ساخت پر قدرت در داخل کشور آن‌ هم توسط متخصّصان دفاعی، این تضمین را ایجاد می‌کند که در صورت نیاز به این سامانه در هر شرایط خاص و مهم، فعّالیت‌های آن تضمین شده و غیرقابل اخلال خواهد بود، که این خوداتّکایی، نقش مهمّی در برآورده کردن نیازهای نیروهای مسلّح دارد.  🔸رونمایی از فرستنده یک مگاوات سامانه‌ی   🔶به گزارش مشرق، در سال 1389 اولّین مرحله از این سامانه‌ی ملّی در خشکی به بهره‌برداری رسید و هدف از اجرای این مرحله تولید تصحیحات آنی برای کاربران در سطّح خشکی بوده، به طوری که قادر به دقیق لحظه‌ای با دقّت تضمین شده باشند.  🔹از مهمترین فعّالیت‌های صورت گرفته در این مرحله توسعه به منظور و ، توسعه نرم افزار مدل‌سازی خطاهای GPS و تولید اطّلاعات لازم به منظور بهبود دقّت و اعلام هشدار به کاربران و توسعه نرم افزار مدیریت، کنترل و ارسال تصحیحات GPS به کاربران بود. 🔶🔸در واقع برای کاهش خطای حدوداً 30 متری سامانه‌ی در ایران به حدود یک متر و به صورت بی‌درنگ (Realtime)  آماده شده بود.