لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تروریست سفیدپوست نیوزیلندی با حمله مسلحانه به دو مسجد ۴۰ نفر را کشت و در فیس بوکش آن را پخش زنده کرد.
او پیشتر با اندریس برویک تروریست نروژی در تماس بوده.
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
💢تروریست سفیدپوست نیوزیلندی با حمله مسلحانه به دو مسجد ۴۰ نفر را کشت و در فیس بوکش آن را پخش زنده ک
💢تروریست سفیدپوست نیوزیلندی که با حمله مسلحانه به دو مسجد ۴۰ نفر را کشته است
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
💢تروریست سفیدپوست نیوزیلندی با حمله مسلحانه به دو مسجد ۴۰ نفر را کشت و در فیس بوکش آن را پخش زنده ک
🔴 نقش #بازیهای_کامپیوتری در مسلمان کشی
🔹صحنه حمله تروریست نژادپرست استرالیایی و نیوزیلندی به مردم عادی در مسجد النور در نیوزیلند دقیقاً شبیه بازیهای کامپیوتری مثل جیتیآی و ... هست. بازیهایی که قریب ۳۰ سال است تولید شده و در جای جای جهان توسط کودکان به اجرا در میآیند و نتیجه آن پرورش تروریست بوده؛ پرورش انسانهایی شیطان صفت، خشن، عصبی، روانی و جانی.
🔸مهاجم در حالیکه فیلمبرداری میکند شلیک میکند و اتاق به اتاق رفته و افراد را هدف گلوله قرار میدهد و تک تک افراد را از پای در میآورد و نهایتاً ۳۰ مسلمان عادی را به شهادت میرساند.
🔹حادثه #نیوزیلند، جنایت عجیبی نیست. غربیها صدها بار از این نوع جنایات و هولناکتر از این مورد را در الجزایر، هند، پاکستان، ویتنام، عراق، افغانستان، فاسطین، لبنان، سوریه، ایران و غیره بارها رقم زدند. این جنایت باطن و سیاستهای دولتهای غربی را در #اسلام_هراسی به نمایش میگذارد.
🔸شاید تاحالا شنیدهاید #استرالیا در اکثر اقدامات جنایت بار آمریکا و انگلیس در اقصا نقاط جهان حضور داشته و همیشه از جنایات آنها حمایت کرده است.
🔹این اقدام تروریستی دقیقاً از جنس حملات انتحاری تکفیریهای وهابی و داعشی به مساجد، بازارها، بیمارستانها، ادارات، کنسرتها و در یک کلام به مردم عادی و بدون سلاح در کشورهای مسلمان و همچنین به مردم عادی در کشورهای اروپایی است.
🔹تکفیریها و داعشیها، اسلام هراسی را به وجود آوردهاند و دولتهای غربی با این اسلام هراسی، جهان را ترساندهاند از مسلمانها؛ در نتیجه نژادپرستها و تروریستهای انگلوساکسونی، اینگونه با کشتن مردم بیگناه و مسلمانان نمازگذار به اسلام هراسی واکنش نشان میدهند. بازیهای کامپیوتری طراحی شده در غرب با مایه اسلام هراسی به اینجا منتهی میشود!
🔻تبیین صحیح و جامع و عمیق این جنایت و همچنین روشنگری در این زمینه علیه سیاستهای دولتهای غربی به زبانهای عربی و انگلیسی و ... در زدودن #اسلام_هراسی بسیار اثرگذار خواهد بود.
#داود_مدرسی_یان
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌿🌺
🌺 @zanan_enghelaby
♦️حمایت از جنبش جلیقه زردهای فرانسه
📍جمعی از مردم و دانشجویان ایران اسلامی در آخرین پنج شنبه سال شمسی برای گرامیداشت و یادبود کشتههای جنبش جلیقه زردهای فرانسه و اعلام حمایت از این جنبش مقابل سفارت فرانسه در تهران تجمع کردند. این تجمع کنندگان در بیانیهای اعلام کردند که از هیچ کمکی جهت مقابله با گسترش ظلم و تعدی نسبت به شهروندان فرانسه دریغ نخواهند کرد و تا پایان مبارزات به حقشان، در کنار مردم مظلوم فرانسه خواهند بود.
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
♦️ تصویر کلان از دستاوردهای انقلاب
قسمت اول
📍بیانیه «#گام_دوم_انقلاب» رهبر حکیم انقلاب اسلامی، یک روح حاکم دارد که در مرتبهای بالاتر از محتوا قرار گرفته و میتواند برای تحلیل وضع موجود و ترسیم راهبرد برای هر حوزهای، چراغ راهنما باشد. اجزای این روح حاکم بر بیانیه را میتوان «نگاه کلی و فرابخشی در مقابل نگاه جزئی و بخشی» و «نگاه فرآیندی در مقابل نگاه اینجا و اکنونی» دانست و بر اساس آن، درباره بایدها و نبایدهای راهبردهای اقتصادی در #گام_دوم_انقلاب نیز سخن گفت.
📍حضرت آیتالله خامنهای در این بیانیه یک تصویر کلان از دستاوردهای انقلاب ارائه کردهاند که اجزای این تصویر با وجود اهمیت زیادی که دارند، هرگز نمیتوانستند به تنهایی نمایشگرِ «برکات بزرگ» انقلاب باشند. مولفهها و متغیرهایی چون ثبات و امنیت کشور، زیرساختهای حیاتی و اقتصادی، مشارکت مردمی، ارتقای بینش سیاسی مردم، سنگینتر شدن کفه عدالت در تقسیم امکانات عمومی کشور، افزایش عیار معنویت و اخلاق، ایستادگی در برابر قُلدران و مستکبران بینالمللی و... در کنار هم نماد باشکوهی ساختهاند که اگر هریک به صورت مجزا ارائه میشد، میتوانست پرسشی درباره وضعیت دیگری، در ذهن مخاطب ایجاد کند.
📍ویژگی دیگر این تصویر کلان این است که درهمتنیدگی ساحتهای مختلف و تاثیر و تاثرات آنها بر یکدیگر را به نمایش میگذارد. فیالمثل، ایستادگی در مقابل قُلدران بینالمللی، بدون تکیه جمعی بر قدرتی فوق مادی، ثبات و امنیت داخلی، حضور موثر مردم در صحنه یا داشتن زیرساختهای حیاتی نمیتواند ممکن باشد، هرچند طبیعتا میزان نقشآفرینی مولفههای گوناگون، متفاوت است. هر دستاوردی که در یک حوزه حاصل میشود، به حوزههای دیگر سرریز میکند و روی شکلگیری دستاوردی در ساحتی دیگر، تاثیر میگذارد.
📍ندیدن این تصویر بزرگ و کلان، انسان را گرفتار جزئینگری و بخشینگری میکند و نخستین آفت ویرانگر این نگاه آنست که وقتی اشکالی و ضعفی در یک بخش و جزء ظاهر شد، تبدیل به مسئله اصلی و بلکه تنها مسئله ذهنِ بخشینگر میشود و صاحبش، اگر به خاطر یک دستمال قیصریه را به آتش نکشد، حتما در پرتگاه ناامیدی و بیتحرکی میغلطد. انسان کلاننگر اما با دیدن قصورها و تقصیرها و ناملایمات و حتی شکستها و ناکامیها در یک بخش، به بنبست نمیرسد. موفقیتها و پیشرفتها و تحرکها را در سایر اجزاء سیستم میبیند و از تجربه همان ناکامیهایی که ذهن بخشینگر را به بنبست میرساند، برای ساختن موفقیت بهره میبرد.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
♦️ تصویر کلان از دستاوردهای انقلاب
قسمت دوم:
📍آفت دیگر جزئینگری، غفلت از تأثیر و تأثرات بخشهای گوناگون بر یکدیگر است که هم میتواند به پیشرفت کاریکاتوری در یک حوزه و عقبماندگی در حوزهای دیگر منجر شده و هم مانع سرریز توانمندیها، دستاوردها و ظرفیتها از حوزهای به حوزه دیگر شود. انسان جزئینگر، از یک پیکر صرفا یک عضو را میبیند و فقط برای پرورش آن عضو برنامهریزی میکند. نگاه بخشی نمیتواند برای حل مسئله و نقصی که در یک حوزه پیدا میشود، از ابزارهای موجود در بخشهای دیگر بهره ببرد.
🔅نگاه فرابخشی در اقتصاد و سیاست
در ترسیم راهبردهای اقتصادی و برنامهریزی اقتصادی، این نگاه کلان و فرابخشی اهمیت بسیار زیادی دارد. جزئینگری و بخشینگری به ویژه برای مدیران و مسئولان کشور سم است. یک مقام کشوری وقتی نگاه بخشی دارد، مسیر اداره کشور را صرفا از آن بخش ممکن میداند و لذا ممکن است نه تنها همه ظرفیت مدیریتی خود را مصروف آن بخش کرده و از ارتقای توانمندیها در حوزههای دیگر غفلت کند، بلکه محتمل است به قربانی کردن ظرفیتهای دیگر برای حل مسائل حوزهای که در کانون توجه او قرار گرفته نیز روی آورد؛ و نهایتا هنگامی که نتوانست در حوزه مورد تمرکز خود موفقیتی کسب کند، خود و کشور را در بنبست تصور کند. برای نمونه، ما اگر مدیریت اقتصاد را صرفا از طریق فروش نفت میسر دانستیم، طبیعی است که دشمن ابتدا با تحریم صادرات نفت، مدیریت ما را مختل کند و سپس این خطای محاسباتی را در ذهن ما ایجاد کند که میتوانیم با مذاکره و قربانی کردن دستاوردهای هستهای، فروش نفت را از سر بگیریم؛ و هنگامی که یک مولفه قدرت را از ما گرفت، تحریمها را بازگرداند و ما را با وعده دوباره برداشتن تحریم نفت، به معامله بر سر مولفههای دیگر قدرت دعوت کند. صاحب نگاه فرابخشی و کلان اما به جای افتادن در مسیر قربانی کردن توانمندیها و داشتههای کشور، وقتی میبیند دشمن قصد وارد آوردن ضربه به یک حوزه را دارد، ظرفیتهای سایر بخشها را فعال میکند تا ضربات دشمن را بی اثر کند.
مدیر کلاننگر، وقتی درآمدهای نفتی را دچار اخلال میبیند، برای افزایش سهم مالیات در درآمد دولت برنامهریزی میکند، هزینههای زائد را کاهش میدهد، جلوی صرف ارز برای واردات کالاهای مشابه داخلی و غیرضروری را میگیرد، برای جایگزینی کالاهای وارداتی برنامهریزی میکند، با وضع مقررات و اجرای دقیق آنها منابع و مصارف ارزی کشور را مدیریت میکند، پیمانهای پولی دو و چندجانبه برای مرادوات تجاری امضا میکند و دهها اقدام ضدتحریمی دیگر را در دستور کار قرار میدهد تا تهدید تحریم را تبدیل به فرصتی برای عبور از اقتصاد نفتی کند. صرفا برای ملموستر شدن این نگاه، خوب است بدانیم سالانه حدود 10 میلیارد دلار کالای دارای مشابه داخلی وارد کشور میشود که اگر ممنوع شود، نه تنها کشور از فروش بیش از 400 هزار بشکه نفت در روز برای تأمین ارز این کالاها بینیاز میشود، بلکه یک میلیون فرصت شغلی از قِبَل افزایش تولید داخلی ایجاد می شود؛ یا دهک ثروتمند جامعه ما صرفا سه درصد مالیات دریافتی دولت را میپردازد که اگر این رقم با جلوگیری از فرارهای مالیاتی فقط به 30 درصد افزایش یابد، معادل نصف درآمدهای نفتی عاید دولت میشود و این یعنی دولت میتواند به اختیار خود فروش نفت را به نصف برساند و این طلای سیاه را برای مصرف داخلی در صنایع پایین دستی صیانت کند.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
♦️ تصویر کلان از دستاوردهای انقلاب قسمت دوم: 📍آفت دیگر جزئینگری، غفلت از تأثیر و تأثرات بخشهای
♦️تصویر کلان از دستاوردهای انقلاب
قسمت سوم:
📍سیاستمدار کلاننگر، حتی وقتی پای میز مذاکره مینشیند، چون بر ابزارها و توانمندیهای گوناگون کشورش اشراف دارد، احساس عجز نمیکند، به تهدیدها و خط نشان کشیدنهای دشمن نیز اعتنا ندارد و به راحتی حاضر به امتیاز دادن و کوتاه آمدن از خطوط قرمز نمیشود. او ضعفها و نیازهای طرف مذاکرهاش را نیز میداند، کاملا واقف است که اگر بنا بر تحریم است، ایران است که می تواند اروپای محتاج به گاز ایران را تحریم کند و از این ابزار در مذاکره استفاده میکند. اینکه رهبر انقلاب به مذاکرهکنندگان هستهای و سایر مقامات کشور توصیه کردند به تور علمی و نظامی بروند و با توان کشور آشنا شوند، یا به افول قدرت آمریکا طی دهههای اخیر و نیازهای اروپا به ایران توجه کنند، دقیقا برای دست یافتن آنان به این نگاه کلان بود.
📍سیاستمدار کلاننگر، هرگز برای «توسعه بدون عدالت» برنامهریزی نمیکند و میداند که توزیع غیرعادلانه امکانات در سطح کشور، شاید در یک منطقه خاص جغرافیایی دستاورد محسوب شود، اما نتیجه کلی آن، خسارت بزرگتر در سطح ملی است. مدیر کلاننگر، برای سرریز توانمندیها از حوزههای پیشرفته به حوزههای نیازمند میاندیشد و برنامهریزی میکند. فناوریهای مورد نیاز خودرو را با استفاده از ظرفیتهای فنی حوزه دفاع تأمین میکند و از توانمندیها و امکانات صنعت نفت، برای استفاده در کشاورزی برنامهریزی میکند و...
🔅نگاه فرآیندی و پر کردن فاصله واقعیتها و بایدها
📍نگاه فرآیندی در مقابل نگاه اینجا و اکنونی، جزء دیگری از روح حاکم بر بیانیهی
«#گام_دوم» است که باید بر مدیریت اقتصاد و برنامهریزی اقتصادی حاکم باشد. بر مبنای این نگاه فرآیندی است که رهبر معظم انقلاب به جای مقایسه ایران امروز با فرانسه و انگلیس امروز، مخاطب بیانیه را به مقایسه روندهای طی شده در 40 سال نخست انقلابهای کشورهای غربی فرا میخواند. در نتیجه چنین مقایسهای است که معجزه انقلاب اسلامی را میتوان لمس کرد و تصویری واضح از آینده این روند، ترسیم کرد. این نگاه فرآیندی است که با مشاهده واقعیتهای امروز، خود را در بنبست «ناتوانی» نمیبیند و از حرکت به سوی قله ناامید نمیشود؛ هم فاصله میان واقعیتهای امروز و آرمانها را میبیند که باید طی شود، و هم بر اساس واقعیت 40 سال گذشته، این فاصلهها را طیشده و لذا طیشدنی میداند و با مقایسه توانمندیهای امروز و دیروز، از طی شدن پرقدرتترِ فاصله واقعیتها و بایدها در آینده سخن میگوید.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
♦️تصویر کلان از دستاوردهای انقلاب قسمت سوم: 📍سیاستمدار کلاننگر، حتی وقتی پای میز مذاکره مینشیند
♦️تصویر کلان از دستاوردهای انقلاب
قسمت چهارم
📍نگاه اینجا و اکنونی اما از دیدن راههای طی شده برای رسیدن به وضعیت امروز، چه درباره خود و چه درباره دیگران، ناتوان است؛ داشتهها و توانمندیهای دیگران را نه حاصل یک فرآیند (Process) تدریجی که یک فرآورده (Product) دفعی میداند و چون خود در موقعیت حاضر، از آن داشتهها محروم است، خود و مردم خود را ناتوان میبیند. اظهاراتی نظیر «ما فقط در پخت آبگوشت بزباش و قورمهسبزی توان رقابت داریم» اولا حاصل نگاه بخشی و ثانیا ناشی از نگاه اینجا و اکنونی است که هم اظهار ناتوانی است و هم القای ناامیدی. صاحب این نگاه چون در لحظه به نقطهای مینگرد که رقیب در آن قرار دارد، از برداشتن گامهای کوچک به سوی آن نقطه ناامید است؛ غافل از اینکه رقیب، با همین گامهای کوچک و بلکه به مراتب کوچکتر، به آن نقطه رسیده است.
📍سیاستمداری که نگاه فرآیندی دارد در مدیریت تدوین برنامهها و راهبردهای اقتصادی نه عجول است و نه ناامید. عجول نیست چرا که میداند یک شبه نمیتوان ره صد ساله رفت و ناامید نیست چرا که میداند این راه طی شدنی است. این است که از برداشتن گام های کوچک به سوی هدف غفلت نمیکند و اساسا هیچ قدمی را کوچک نمیشمارد، بلکه ضروریاش میداند و آن را استوار برمیدارد.
📍گرایش به رویکرد «توسعه بسیط» (Extensive Development) در برنامهریزی اقتصادی، ناشی از همین نگاه عجولانه اینجا و اکنونی است. در توسعه بسیط، تیراژِ تولید اهمیت دارد نه توان تولید. این است که فیالمثل به جای برنامهریزی برای دستیابی به فناوری تولید قطعات خودرو و مدیریت سرریز فناوری به صنعت خودرو، برای افزایش تیراژ خودرو برنامهریزی میشود و چه مسیری راحتتر و کوتاهتر از مونتاژ قطعات وارداتی؟ صاحب نگاه فرآیندی اما در برنامهریزی پیشرفت، سیاست صنعتی تدوین میکند و برای دستیابی به فناوری و توان تولید برنامهریزی کرده و منابع مادی و معنوی کشور را برای تحقق این برنامه بسیج میکند. چراکه واقف است که وقتی توانِ تولید ایجاد شد، به میزان نیاز بازار عرضه انجام خواهد شد و نیازی به تعیین میزان تولید در برنامه 5 ساله نیست.
📍درباره حاکمیت نگاه فرابخشی و فرآیندی بر مدیریت اقتصاد، باید عینک نزدیکبینِ «بخشینگری» و «اینجا و اکنون بینی» را از چشم برداشت. این باید، هم در چهل سال گذشته تجربه شده و دستاوردهای امروز حاصل آن است، و هم فاصلههایی میان آرمانِ حاکمیت آن بر اذهان همه مدیران وجود دارد که با قرار گرفتن نسل «جوانِ مومن دانا و پرانگیزه» در ساختار مدیریتی کشور طی خواهد شد.
✍یاسر جبراییلی
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
بشری
♦️نشست آیندهپژوهی گفتمان انقلاب اسلامی در حوزه مسائل #زنان با نگاه به بیانیه #گام_دوم
با حضور:
🔅 خانم دکتر فریبا علاسوند: عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده و عضو شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران
🔅خانم دکتر مریم اردبیلی: پژوهشگر حوزه زنان و آیندهپژوه
🔅خانم دکتر زهرا داورپناه: عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده
قسمت اول
🌸خانم دکتر علاسوند: موضوع بحث ما، نگاه آیندهپژوهانه و آیندهنگرانه به حوزه #زنان و با توجه به بیانیه مهم رهبر معظم انقلاب با عنوان #گام_دوم انقلاب، تطبیق با مباحث #زنان است. طبیعتا آیندهپژوهی و آیندهنگری مبتنی بر فهم وضعیت موجود است. من یک بررسی کردم و دیدم نیاز به تفسیر ندارد و با دو سه کلیک میتوانید به تحقیقات متعددی مربوط به وضعیتسنجی #زنان دست یابید که در مرحله تحلیل هم نیستند، در مرحله فراتحلیل هستند. یعنی آنقدر تحقیقات متعدد چه محلی، چه منطقهای و چه ملی در حوزه #زنان صورت گرفته که امروز محققان بیشتر ترجیح میدهند همان تحقیقات را بررسی کنند و زحمت تحقیق مجدد به خودشان نمیدهند. بنابراین حرفهای که من میزنم خیلی استثنایی نیستند و برآمده از همین تحقیقات هستند.
📍در حوزه وضعیتسنجی #زنان چند مسأله وجود دارد که لازم است به آن توجه کنیم. مسائل مادر، زن، خانواده، عشق و روابط جنسی مسائلی هستند که برای فهم وضعیت زن و خانواده در امروز باید اینها را فهم کرد و بررسی کرد که الان در چه شرایطی هستند. اینکه بگوییم امروز ایران در چه شرایطی است را خیلیها بررسی میکنند؛ در جامعهشناسی، زن در این موقعیت است، خانواده در این موقعیت است. حتی از آن عبور میکنند و ممکن طرح و برنامه ارائه دهند. به نظرم به این سهولت نیست. یعنی فهم وضعیت #زنان در جامعه ایرانی، انقدر صریح نیست. ممکن است مقالهای در زمینه زن یا خانواده یا هر چیز دیگری، بنظر درست برسد اما در یک اتفاقی، حرکتی و در یک مقیاس بزرگی دقیقا برعکس آن رخ میدهد.
خود مقوله زن دچار دگردیسی شده و تعداد قابل توجهی که نمیشود آن را نادیده گرفت دقیقا دنبال زن در چارچوب انقلاب اسلامی، الگوی زن تراز اول انقلاب اسلامی هم هستند. بنابراین یکی از پیچیده ترین جامعههای قابل بررسی، جامعه ایرانی است که بهدلیل عنصر سنت، مذهب یا زیست بوم ایرانی هنوز خیلی قدرتمند در مقابل تحولات مدرن قرار دارد. بنابراین ممکن است دهها نشانه برای مخالفت با چیزی که میگوییم بیاورید؛ بخصوص طلاب میگویند ما هرچه خودمان و اطرافیانمان را نگاه میکنیم اصلا در این مجموعهای که شما زن میگویید نمیگنجد.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
همه ما تلف شدنی ها
🔸بیبیسی که برای چاقو خوردن یک سفیدپوست در لندن، قبل از اینکه اصلا ماجرا روشن شود از تیتر «حمله تروریستی» استفاده میکند خبر از «تلفات» چهل ونه مسلمان در نیوزلند داده. بیبیسی درست میگوید. سفیدپوستان بریتانیایی، این «از مابهتران چشم آبی» مظلومانه ترور میشوند و ما خاورمیانهای ها و ما مسلمانان «تلف» میشویم. مثل گاو و گوسفندی که به مسلخ برده میشوند.
🔸بیبیسی درست میگوید. یک میلیون نفرمان در عراق و چند صدهزار نفرمان در افغانستان «تلف» شدند. با دخالت نظامی کارفرمای بیبی سی، دولت فخیمه بریتانیا. بیبیسی درست میگوید. ما «تلف» میشویم. چند ده هزار نفرمان در یمن «تلف» شدند و هر روز دارند بیشتر تلف میشوند. با بمبهایی که کارفرمای بیبیسی به سعودی فروخت و بیبیسی هم وظیفه سازمانیش را انجام داد و تیتر زد «جنگ نیابتی ایران در یمن». بیبیسی درست میگوید. یک ملت کامل از جمع ما، یعنی ملت فلسطین، هفتاد سال است به صورت جمعی دارد «تلف» میشود، با دخالت مستقیم سیاسی دولت بریتانیا. دویست هزار نفرمان در لیبی در قفسهای خرید و فروش برده نگه داری میشوند و منتظرند تا «تلف» شوند، قفسهایی حاصل از دخالت نظامی دولت صاحب بیبیسی.
🔸اما بر بیبیسی حرجی نیست. وظیفه بیبیسی گیج کردن و آشفته کردن ذهن ما و از بین بردن شاخصهای تشخیص درست و غلط و ظالم و مظلوم و قاتل و مقتول است. وظیفه بیبیسی است که کاری کند که ما با دولتهایی که ما را تحریم اقتصادی کرده و گرسنه کردهاند بیشتر همدلی کنیم تا با خودمان. وظیفه بیبیسی است که حتی بحث حمله نظامی و تجاوز نظامی به خاک ایران را طبیعی و قابل قبول جلوه دهد. اصلا دولت بریتانیا برای همین منظور سالی چند ده میلیون پوند از دهن مردم هرروز فقیرتر شده کشورش میزند و خرج این ماشین جنگ نرم میکند. (و دروغ میگویند که بیبیسی فارسی سازمانی عمومی است. بیبیسی فارسی ربطی به سازمان کلی بیبیسی ندارد و بودجهاش مستقیم از وزارت خارجه میآيد).
🔸بر بیبیسی حرجی نیست. بر ما چرا. بر ما که چون بردگانی سربراه شب به شب منتظریم تا قصابی که چاقو بر گلوی ما گذاشته و قرنها غارتمان کرده، با صورتهای اجاره شده از کسانی که زمانی ایرانی بودهاند دستهای پرخونش را بزک کند و جهان را برای ما تفسیر کند و به بگوید چگونه ببینیم و چگونه بیندیشیم. بر ما که ذهن خود را شب به شب برای استعمار شدن در اختیار ارباب میگذاریم. ما. ما همه مسلمانها وهمه خاورمیانهای ها و همه جهان سومیهای تلف شدنی که آبی که پیش از ذبح شدن جلویمان گذاشتهاند را با ولع مینوشیم.
علی علیزاده
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
♦️نشست آیندهپژوهی گفتمان انقلاب اسلامی در حوزه مسائل #زنان با نگاه به بیانیه #گام_دوم:
قسمت دوم
📍به هرترتیب ما در فهم مسئله زن و اینکه مشابه این مقوله دقیقا چه کسی است، قطعا دچار تحول شدهایم. ما دو تا قطب داریم، زنانگی و مردانگی. عدهای در قطب زنانگی قرار دارند و زن بودن، المانها و احساسات و ویژگیهای زن بودن را پذیرفتهاند و عدهای نیز قطب مردانگی یعنی منتها الیه مرد بودن را پذیرفتهاند. کسانی که تکیهگاه بودن، غیرتی بودن، حامی بودن را تمجید میکنند. کسانی که در ذهنها از نظر سنتی، مردانگی نامیده شدهاند و در این قطب هستند. یک بخشی هم این وسط وجود دارد و بیشتر آدمها هم در این حد وسط هستند؛ هم زنانگی دارند و هم مردانگی. نه از منظر روانشناختی؛ از منظر هویت زن بودن و مرد بودن. یعنی ما در منتهاالیه زن بودن بایستیم و بگوییم زن بودن یعنی این! و یک زن یا مرد کامل و تام باشیم. از نظر هویتی این دو مقوله مخدوش شده است و خیلیها ترجیح میدهند وسط قرار گیرند. کما اینکه در میان پسران هم کسانی هستند که به سمت زنانگی حرکت کردهاند. همیشه طوری بوده که وقتی به پسری میگفتیم رفتارت دخترانه است، ناراحت میشد. اما الان بدلیل کمرنگ شدن مرزهای زنانگی و مردانگی، نه به لحاظ اخلاقی بلکه به لحاظ هویتی، این دستهبندی را نمیپذیرند. به مدارس یا خانوادهها نگاه کنید؛ دقیقا نشان میدهد که متوسط مردم علاقه مندند مرزهای زن و مرد را نادیده بگیرند. مفهوم جندر یعنی احساس من به عنوان زن بودن و مرد بودن. یعنی آنچه که در بساط فرهنگی و اجتماعی باعث شده من احساس زنانگی یا مردانگی کنم. فرد میگوید جنسیت یعنی آن امر فرهنگی اجتماعی که به من القا میکند تو دختر یا پسر هستی، میتواند سیال و تغییرپذیر باشد. این بحث را من از مجالس خانگی شاهد بودم تا محافل دانشگاهی و این عجیب است. اگر حواسمان نباشد و از حلقه همفکر و همزیستان خودمان جدا نشویم، متوجه این ناپدید شدن مرزهای جنسیت و ایده نفوذپذیری جنسیت نخواهیم شد.
📍مسأله دوم، مقوله #مادر است. مفهوم #مادر به عنوان الهه مقدس ایثار، فداکاری و گذشت به شدت دچار تحول شده است. اینکه #مادر به عنوان نماد اصولاً شخصیتاش فناست، عشقاش، هویتاش در این است که خودش را فنا کند، دچار تحول شده است. خیلی این حرف انعکاس داده شده که "یک وقتی هم برای خودت بگذار!" یک زن همه هویتش مادری نیست!" من زیاد از #مادران جوان میشنوم که همه آنچه که ما مسئول همه آنچه در تربیت بچههایمان اتفاق میافتد نیستیم. وقتی در مقابل قصور کودکشان احساس گناه میکنند، دختران جوان و #مادران آینده میگویند این هیچ ارتباطی به شما ندارد. نمیخواهم بگویم #مادر قابل تبرئه نیست. من از تغییر صحبت میکنم. این تغییر مهم است. این تغییر باعث شده مدلی از #مادران فانتزی پدید بیاید که قبلا نبوده است. مثلا #مادری که برای بچه خود عرصههایی را باز کند و بگوید تو میتوانی آزاد باشی، انتخاب راحتتری داشته باشی، بیشتر با هم برویم و لذت ببریم؛ بهجای اینکه نگران آینده فرزندش باشیم. این نوع #مادری که امروز میبینیم هم متأثر از تغییر بسیاری از ارزش های اصلی و ذاتی و مهم خانواده است.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby