eitaa logo
زندگی در آخرالزمان
69 دنبال‌کننده
902 عکس
718 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 : عید شما مبارک؛ ان‌شاءالله که خداوند متعال به برکت این عید بزرگ و به برکت یاد مولا، دلهای شما را همواره با الطاف خود و سکینه و آرامش و لطف خود نورانی کند. ✦‎‌‌‌࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐✦
🔵 الْمُؤْمِنُ مِثْلُ کفَّتَی الْمِیزَانِ کلَّمَا زِیدَ فِی إِیمَانِهِ زِیدَ فِی بَلَائِهِ. ✅ -کاظم - علیه السلام - می‌فرماید: : همانند دو کفه ترازوست؛ هر چه ایمانش فزونی یابد، یش نیز بیشتر شود. ( بحارالانوار، جلد۷۵، صفحه۳۲۰ )
⭕️ -امینی: 🌸 اگر ما چهل روز برای جشن می‌گرفتیم، درست نمی‌شد. باید این که برای -حسین می‌گیریم، برای غدیر بگیریم. یعنی -شناخت غدیر باعث ایجاد فاطمیه شد و بزرگ نشدن فاطمیه سبب اتفاق شد.
🦋شیعیان ما به اندازه آب خوردنی ما را نمی خواهند مرحوم حاج محمد علی تهرانی تشرفاتی به طور مکرر به محضر مقدس -ولی-عصر ( ارواحنا فداه) داشته اند و این تشرف در مسجد مقدس اتفاق افتاده است: در حیاط مسجد مقدس جمکران مشغول دعا و مناجات و توسل به محضر حضرت بقیه الله (روحی فداه) بودم که ناگهان سیدی با عظمت را دیدم با خود گفتم این سید از راه رسیده و شاید تشنه باشد به طرف او رفتم و لیوان آبی که در دستم بود به ایشان دادم . . . وقتی لیوان را به ایشان دادم از او خواستم برای امام زمان (ع) دعا بفرمانید. ایشان پس از نوشیدن آب لیوان را به من پس داده و فرمودند: ما به اندازه آب خوردنی ما را نمی خواهند اگر بخواهند دعا میکنند و فرج ما می رسد تا این را فرمودند من نگاه کردم دیدم آن حضرت در کنار ما نیستند و هر چه به اطراف نگاه کردم اثری از ایشان ندیدم که ناگاه متوجه شدم امام زمان (ارواحنا فداه) را ملاقات نموده ام. ای شیعیان! ای دوستداران امام زمان (ع) ای علما و ای منتظران ظهور و ای کسانی که خود را به حضرت نزدیکتر می دانید آیا این ندای مظلومیت امام زمان شما نیست که این طور مظلومانه قدرومنزلت و نیاز به وجود مقدس خودشان را به نیازمندی یک لیوان آب تشبیه نموده اندو بار دیگر به تمام دوستان خود پیغام داده اند که کلید فرج ما به حرکت شما و به دعای شماست.... چرا برای ظهور آن حضرت قدمی بر نمی داریم؟!!!
🔳-رضا علیه السلام فرمودند: ◼️ هر گاه -محرم فرا می‌رسید، پدرم ( بن جعفر علیه السلام) دیگر خندان دیده نمی‌شد و و بر او غلبه می‌یافت تا آن که ده روز از محرم می‌گذشت، روز دهم محرم که می‌شد، آن روز، روز و اندوه و گریه پدرم بود. 📚 امالی صدوق، ص ۱۱۱
🔴 داستانی عجیب از کرامت حضرت رقیه سلام الله علیها یکی از علمای ساکن به نام سید ابراهیم دمشقی ۳ تا دختر داشت و هرچه میکرد خدا فرزند پسری بهش عنایت نمیکرد. یک شب بزرگ ایشون، حضرت رقیه (س) رو در خواب میبینه و حضرت بهش می‌فرمایند: «به پدرت بگو که به حاکم شام بگه که بین سنگ لحدو من آب افتاده و بدن من در اذیته، بیاد و قبر رو تعمیر کنه». دختر بزرگ صبح قضیه رو به پدرش میگه ولی سید از ترس اهل‌سنت به خواب دخترش اعتنا نمیکنه! شب دوم همین اتفاق برای دختر وسطی میفته و باز اعتنا نمیکنه! شب سوم دختر کوچیک همین خواب رو میبینه و باز پدر ترتیب اثر نمیده! شب چهارم -رقیه به خواب خود سید میان و میفرمایند چرا حاکم شام رو خبر نمیکنی؟! سید از خواب میپره، میره پیش حاکم شام و قضیه رو تعریف میکنه. حاکم شام دستور میده علمای و همه بیان، غسل کنن و لباس تمیز بپوشن و به دست هرکس که قفل درِ باز شد همون شخص بره و حرم رو تعمیر کنه. همه اومدن و کلید در قفل گذاشتن اما درِحرم جز به دست -ابراهیم باز نشد! اومدن توی حرم همهٔ علما کلنگ رو به زمین زدن که قبر رو بشکافن ولی زمین تکونی نمیخورد تا اینکه سید کلنگ زد و زمین شکافت. همه فهمیدن این کار رو سید باید انجام بده! حرم رو قرق کردن، سید رفت و لحد رو کنار زد، دید بدن حضرت که بیش از هزار سال از دفنشون میگذره هنوز صحیح و سالمه اما قبر رو آب گرفته! سید تا نگاهش به بدن مبارک افتاد غش کرد. زیر بغلاشو گرفتن گفتن چی شد؟ گفت ما شنیده بودیم یزید لعنة الله غساله و کفن فرستاده اما الان فهمیدم دروغ بوده چون بی‌بی رو با لباس مبارک دفن کردند! من بدن رو از حرم بیرون نمی‌برم چون میترسم دیگه این بدن رو به نام رقیه بنت الحسین (س) نشناسن و من شرمنده بشم! سید بدن حضرت رو رو پاهای خودش گذاشت و مدام گریه می‌کرد تا قبر رو تعمیر کردن! وقت نماز با احترام بدن رو بالای بلندی میذاشت و میخوند و باز بدن مبارک رو نگه میداشت! و با بی‌بی در طول این سه روز نه نیازی به غذا پیدا کرد نه آب نه استراحت نه تجدید وضو! موقع دفن دعا کرد خدا پسری بهش عنایت کنه و با عنایت بی‌بی در پیری به او پسری عنایت شد! حاکم شام بعد از این قضیه تولیت حرم رو به سید ابراهیم واگذار کرد. منابع: ۱-اسرار الشهادة، صفحه ٤٠٦. ۲-منتخب التواریخ، صفحه ۳۸۸. ۳-مقتل جامع مقدم، جلد ۲، صفحه ۲۰۸. ۴-تراجم اعلام النساء، جلد ۲، صفحه ۱۰۳.
‍ ▪️در مجالس عزا، برای غریبِ امروز هم گریه کنیم. همان آقایی که درباره‌اش اینطور فرموده‌اند: 🔸 علیه‌السلام: صاحب این امر (حضرت مهدی علیه‌السلام) رانده و آواره و بی‌کس و تنهاست(۱) 🔸حدیث لوح -زهرا سلام الله علیها: -مهدی علیه‌السلام،#ایوب دارد!(۲) 🔸-حسین علیه‌السلام: صاحب این امر (حضرت مهدی علیه‌السلام) رانده و آواره است و پدرش خواهد بود.(۳) 🔸-باقر علیه‌السلام: سنتی از در حضرت مهدی سلام الله علیه است و آن، شدن است.(۴) 🔸امام صادق علیه‌السلام: مهدی جان! سخت است که تو را احاطه کند و من آسوده باشم! سخت است که بر تو کنم و تو را رها کنند!(۵) 🔸-جواد علیه‌السلام: حضرت مهدی علیه‌السلام می‌کند بعد از آنکه یادش در بین مردم بمیرد. تردیدکنندگان، وجودش را منکر می‌شوند و اهل انکار، یاد او را مسخره می‌‌‎کنند.(۶) 🔸-عسکری علیه‌السلام: مهدی تلخی غم‌های جانگداز را جرعه جرعه می‌نوشد... غصه‌هایی گلوگیر بر او وارد می‌شود، و دردهایی که هیچ پهلویی تاب تحمّل آن‌ها را ندارد!(۷) 🍀منابع: (۱)📚کمال‌الدین، ج۱، ص۳۰۳. (۲)📚کمال‌الدین، ج۱، ص۳۱۰. (۳)📚کمال‌الدین، ج۱، ص۳۱۸. (۴)📚کمال‌الدین، ج۱، ص۱۵۲. (۵)📚دعای ندبه. (۶)📚کمال‌الدین، ج۲، ص۳۷۸ (۷)📚مهج‌الدعوات، ص۶۶.
🔸 خواندن مداحی به سبک آهنگ ⁉️ مداحی و مولودی به سبک آهنگهای ایرانی و سنتی که گاه همراه با اشعاری زیبا و فاخر در -اهل-بیت (علیهم السلام) خوانده می‌شود، چه حکمی دارد؟ بعضی از مردم معتقدند اگر خواندن به سبک و آهنگ ایرانی و سنتی باشد، اشکال ندارد. ✅ اگر به صورت باشد، یعنی صدا همراه با ترجیع و بوده و مناسب مجالس لهو و گناه باشد، خواندن به این صورت و گوش دادن به آن است و در غیر این صورت اشکال ندارد و فرقی بین ایرانی و غیر ایرانی و سنتی و غیر آن نیست.