#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📹 مجموعه کلیپهای #مدیریت_رهبری 6 ( رهبری در این 32 سال چه کرده ❓) ✅ کلیپ هایی جهت آشنایی نسل جوان ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مجموعه کلیپهای #مدیریت_رهبری 7 ( رهبری در این 32 سال چه کرده ❓)
✅ کلیپ هایی جهت آشنایی نسل جوان با نحوه مدیریت رهبری و نجات کشور از بحران ها
🎬 جلسه 7️⃣ ،بحران مشروعیت شورای نگهبان و مجلس
👈 در سال 80، نمایندگان مجلس ششم، به افراد معرفی شده قوه قضائیه جهت عضویت در حقوقدان های شورای نگهبان، رای ندادند ! به این ترتیب جلسات شورای نگهبان که باید با تمامی 12 نفر به رسمیت می رسید، از رسمیت افتاد. این یعنی دیگر مصوبات مجلس و حتی خود مجلس هم مشروعیت نداشت! از طرفی باید رئیس جمهور هم مراسم سوگند خود را برگزار می کرد که بدون شورای نگهبان نمی شد. کشور به یک بحران عظیم فرو رفت ، ناگهان رهبری معظم...
🎤 با توضیحات #استاد_احسان_عبادی از اساتید مهدویت و پژوهشگر تاریخ
👈 در نشر این فایلها جهت دفاع از رهبری همکاری بفرمائید
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اميرالمؤمنين (عليه السّلام) و خلافت عمر پيرامون نحوۀ حضور و فعاليت اميرالمؤمنين (عليه السّلام) در د
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اشاره
با روى كار آمدن عثمان، از آن جا كه وى بر خلاف خلفاى قبلى، فردى سست اراده و ضعيف النفس و رفاه طلب بود، سياست هايش باعث گرديد ارزش هاى معنوى مسلمانان كه حاصل ۲۳ سال زحمت بى دريغ نبى اكرم (صلّى الله عليه وآله) بود، دستخوش تحوّلات بسيارى شود؛ به گونه اى كه مردم نه تنها با دوران پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) بلكه با زمان عمر نيز فاصلۀ زيادى گرفتند. در اين جا به برخى از عوامل سقوط اين ارزشها اشاره مى كنيم.
الف) از ميان رفتن سخت گيرى دوران عمر
سهل انگارى ها، برخوردن نكردن با مرتكبان منكرات، ناتوانى در برخورد با مفاسد و مظالم از مشخصات بارز عثمان بود كه به مرور باعث احساس امنيت تبهكاران شد كه ضمن ارتكاب اعمال خلاف شرع، قبح آن را در جامعه از ميان بردند.
ب) عوارض فتوحات بسيار و بدون برنامه
اشاره
در دوران عثمان مرزهاى كشور اسلامى از شرق به چين و هند، و از غرب تا حد اقيانوس اطلس گسترش يافت. اين فتوحات چشمگير كه بدون برنامه ريزى فرهنگى و تبليغى براى اسلام صورت مى گرفت، غنايم و اسراى بسيارى را با خود به دنبال داشت. امّا ورود خيل مردان و زنان اسير با فرهنگ هاى مغاير با اسلام در ميان مسلمانان عوارض زيرا را در پى داشت.
#تاریخ تشیع
✍️استاد محمد حسین رجبی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✂️ داشتن زنان عقدی متعدد و غیر عقدی در میان سلاطین هخامنشی یکی از مواردی که به کرات مشاهده شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ذوالقرنین
💢شاعر،حکیم ناصر خسرو #اسکندر را ذوالقرنین دانسته است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔘 دلیل انگشت شمار بودن کتب قبل از اسلام چیست؟!
دکتر پرویز رجبی تاریخدان و باستان شناس نام آشنا ایرانی پاسخ می دهد:
🔻معمولا بیش از حد درباره از میان رفتن نوشته های پیش از اسلام مرثیه خوانده شده است .در صورتی که به نظر من پیش از اسلام به سبب رونق ادب شفاهی،به ادب مکتوب توجه چندانی نمی شده است.
نبود کتابهای گوناگون را باید نتیجه ی این مسأله وتنبلی و کندی ایرانیان در نوشتن دانست.البته گناه این تنبلی و کندی را می توان پای ناهنجار بودن خط پهلوی نوشت .
پیش از اسلام بیش تر مردم عامی و بیسواد بوده اند.🔺
☑️سده های گمشده ص ۱۳۰ جلد ۱
#سواد #ایرانیان_باستان
#نوشتن #کتابت
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
انتشار تلگراف لنسينگ در تهران در شماره دهم آگوست ۱۹۱۹ روزنامة ايران، مقاله اي با اين عنوان منتشر شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
«مطالبات كميسيون صلح ايران غيرمعقول و نوعي افزون طلبي بود. » اكنون همه ميدانند اين مطالبات در جلسات عده اي از مقامات برجسته ايراني، شامل تمام رئيس الوزراهاي پيشين كه در قيد حيات به سر ميبرند و ديگر مقامات كابينه، تدوين شده است؛ همچنين بر كسي پوشيده نيست كه دستورالعمل هيأت اعزامي به پاريس، مطرح كردن اين مطالبات در كنفرانس صلح و اظهار دادخواست ايران بود. اين مقاله در ادامه مدعي شده است كه انگلستان، فرانسه و آمريكا جهان را به سه قسمت تقسيم كرده اند و آمريكا به اتفاق ديگر كشورها به ايران گفته است: «شما در اين كنفرانس هيچ جايگاهي نداريد و ميبايست تحت الحمايه [كشور ديگري] باشيد. جهان به سه قسمت تقسيم شده است و خاك ايران سهم انگلستان است. » اين اظهارات به قدري مضحك و بي معني بود كه باعث شد سفارت آمريكا با
انتشار مفاد تلگراف چهارم سپتامبر وزارت خارجه، رويكرد دولت آمريكا و پيشنهادهاي اين كشور را براي كمك به ايران تصريح كند. » [۱]
در ۴ سپتامبر ۱۹۱۹ لنسينگ، وزير امور خارجه، با ارسال تلگرافي به كالدول چنين دستور ميدهد: «شما موظفيد در ملاقات با مقامات ايراني و افراد ديگري كه به اين موضوع علاقه مندند، مضايقه آمريكا از كمك به ايران را انكار كنيد. همچنين ميبايست مقامات ايراني را متقاعد كنيد كه ايالات متحده همواره خواهان سعادت و رفاه جامعه ايران است و هيأت اعزامي آمريكا به پاريس چندين بار به طور جدي تلاش كرد دادخواست هيأت اعزامي ايران در كنفرانس صلح مطرح شود. حمايت چنداني از اين تلاشها به عمل نيامد و اين امر موجب شگفتي هيأت آمريكايي شد؛ اما اعلان توافقنامه انگليس ايران توضيح خوبي براي اين بود كه چرا هيأت آمريكايي نتوانست مطرح شدن دادخواست ايران را تضمين كند. علاوه بر اين دولت ايران نيز از هيأت اعزامي خود به پاريس حمايت چنداني نكرد. پس از انعقاد توافقنامه انگليس - ايران، بر دولت ايالات متحده مسلم شد كه ايران در آينده به حمايت و همكاري آمريكا نيازي ندارد؛ و اين در حالي بود كه نمايندگان ايران در پاريس، به شدت مساعدت ما را طلب ميكردند. » [۲] كالدول تأثير اين تلگراف را چنين گزارش ميكند: «انتشار تلگراف چهارم سپتامبر وزارت خارجه آمريكا، خشم كابينه ايران و روزنامه رسمي مذكور را برانگيخت. روزنامه اي كه چندي پيش شديداً به مردم آمريكا، رئيس جمهور ويلسون، معاهده صلح، كميسيون صلح آمريكا و همچنين كميسيون صلح ايران حمله كرد. اعضاي كابينه ايران مدعي شدند سفيركبير آمريكا در لندن مصاحبه اي با اين مضمون داشته است كه آمريكا هيچ علاقه اي به سرنوشت ايران نداشته و نسبت به رفتار انگلستان در قبال اين كشور رضايت كامل دارد... شاه در سوئيس اعلام كرد كه در ادامه سفر خود به آمريكا خواهد رفت. اعلان نيت شاه، كابينه و سفارت انگلستان را به شدت نگران كرده است، چرا كه شاه قول داده بود حتي وارد پاريس هم نشود. » كالدول اضافه ميكند: «تلگراف چهارم سپتامبر در كل تأثير عميقي بر مردم داشته است. بيش از نود و
پنج درصد مردم مخالف توافقنامه و كابينه وثوق الدوله هستند... اعضاي كابينه خود را در معرض ترور شدن ميبينند. سر كنسول پادوك [۱] چنين گزارش ميدهد: «مخالفت با توافقنامه همانند آتش زير خاكستر، هر لحظه امكان دارد شعله ور شود؛ اما احتمالاً به دستور رئيس الوزرا از هر گونه تجمع مردمي جلوگيري به عمل ميآيد. روزنامة تحت حمايت و كنترل رئيس الوزرا، ميكوشد مردم را آرام كرده و نظر آنها را جلب كند. ده روز پيش با دستوري كه از تهران صادر شد، قزاقهاي ايراني ظاهراً براي سركوب راهزنان از تبريز خارج شدند، اما در واقع دولت در صدد بود آنها را براي مدتي از شهر دور كند. » البته سفارت از هرگونه مذاكره در مورد توافقنامه خودداري كرد و به هيچ وجه به خشم مردم دامن نزد. مردم، خود را مرهون اعتبار آمريكا ميدانند و بسياري از آنها كه چشم اميد به دولت و ملت ما دوخته اند، خواهان مساعدت سفارت آمريكا هستند. » [۲] وزارت امور خارجه آمريكا در تلگرامي فوري به ديويس، سفير كبير آمريكا در لندن، چنين دستور ميدهد: «تلگراف ۱۲ سپتامبر وزيرمختار آمريكا در تهران حاوي چنين مطالبي است: «اعضاي كابينه ايران ميگويند كه سفيركبير آمريكا در لندن طي مصاحبه اي اظهار داشته كه آمريكا هيچ منافعي در ايران ندارد و كاملاً راضي به اين است كه به انگلستان اجازه دهد هر طور ميخواهد با ايران رفتار نمايد. » پيشنهاد ميشود با ارسال تلگرامي به وزيرمختار آمريكا در تهران اين اختيار را به او بدهيد كه گزارش مذكور را تكذيب كند. » [۳] روز بعد ديويس چنين پاسخ ميدهد: «در تلگرامي به سفارت آمريكا در تهران اطلاع داده شد كه گزارش مذكور كاملاً بي اساس است.