طرح مطالعاتی شهید مطهری 33.mp3
5.29M
❇️ تدریس کتاب #حجاب
❇️ ( جلسه 7 کتاب حجاب)
🎤 با توضیحات استاد احسان عبادی از اساتید مهدویت و پژوهشگر علوم حدیث و تاریخ
👌 کتب شهید مطهری، راهی عالی برای قوی شدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امام_زمان عج
🔻 از تکنیک های پرکاربرد شیطان برای انحراف مؤمنین خالص انقلابی❗️
🔻 تفاوت ها را به رسمیت بشناسید ولی نباید تبدیل به تضاد و ستیز بشود...
🔻 نگو من مرکز عالمم بقیه باید دنبال من بیان!
استاد_رحیمپور_ازغدی
🔻@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎥 اشاره اخیر رهبر انقلاب به شهید حمیدرضا الداغی که شهادتش افکار عمومی کشور را تکان داد @zandahlm13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕌 حرم مطهر امام رضا (ع) در سالهای دفاع مقدس یکی از مراکز اصلی برای اعزام به جبههها بود و رزمندگانی که از خراسان راهی جبهه بودند با حضور در این آستان نورانی و مدد گرفتن از امام رئوف به جنگ با دشمن متجاوز میرفتند.
همچنین بسیاری از رزمندگان دیگر شهرها هم برای تقویت روحیه، گروه گروه به مشهد میآمدند و پس از زیارت آن امام همام راهی منطقه میشدند.
@zandahlm1357
پرنده بیقرار۲ .mp3
26.26M
🎧 کتاب صوتی : #پرنده_بیقرار2⃣
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
داستان کوتاه https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در شناخت ذنب و اثم
قوله علیه السلام: مُعْتَرِفاً بِذَنْبِی، مُقِرّاً بِخَطَایَایَ.
الاعتراف و الاقرار بمعنی واحد، کما أنّ الذنب و الخطایا واحد و هو الإثم. و گاهی ذنب بمعنی نصیب استعمال میشود، کما فی قوله تعالی: « فَإِنَّ لِلَّذِینَ ظَلَمُوا ذَ نُوبًا [۱] »، مثل ذنوب أصحابهم، أی نصیب من العذاب، مثل نصیب مصاحبین آنها از کفّار.
----------
[۱]: ۴ - سوره مبارکه ذاریات، آیه ۵۹.
و الذنب: الإثم، و الإثم: الفساد، کما قیل: « شربت الإثم حتّی ضلّ عقلی »، أی شربت الخمر ؛ لأ نّه منبع الفساد و أمّ الخبائث، کما قال تعالی: « إِنَّمَا یُرِیدُ الشَّیْطَانُ أَن یُوقِعَ بَیْنَکُمُ الْعَدَاوَةَ وَ الْبَغْضَآءَ فِی الْخَمْرِ وَ الْمَیْسِرِ وَ یَصُدَّکُمْ عَن ذِکْرِ اللَّهِ وَ عَنِ الصَّلاَةِ فَهَلْ أَنتُم مُّنتَهُونَ [۲] ».
اسراف بر نفس و نتایج آن
قوله علیه السلام: [أَنَا] بِإِسْرَافِی عَلَی نَفْسِی ذَلِیلٌ.
داعی علیه السلام با آن که به واسطه آن ملکه راسخه عصمت که در ذات هر یک از ائمه هدی سرشته است معصوم از خطا و اثم اند، هضماً لنفسه برای تحذیر غافلین عرض مینماید: خدایا ذلّت و خاری من به سبب اسراف و تجاوزات من است بر نفس خودم، که « از ما است که بر ما است » [۳] ؛ زیرا که سبب عمده ذلّت دنیوی برای هر فردی از افراد بشر به واسطه تعدّی و تجاوزات آنها است از حدود الهیه به ارتکاب ملاهی و مناهی، و متابعت هواهای شیطان نفس که اماره بالسوء [۴] است
در جلب شهوات، کما قال اللّه تعالی: « إِنَّ اللَّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ [۱] »، أی من النعمة و العزّة و الصحة، « حَتَّی یُغَیِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِمْ [۲] ».
----------
[۲]: ۱ - سوره مبارکه مائده، آیه ۹۱.
[۳]: ۲ - غزلیات، ناصر خسرو، مطلع: « گویند عقابی به در شهری برخاست ».
[۴]: ۳ - اقتباس از کریمه: یوسف، آیه ۵۳: « إنَّ النَّفْسَ لاَءَمّارَةٌ بِالسُّوءِ ».
[۱]: ۴ - سوره مبارکه رعد، آیه ۱۱.
[۲]: ۵ - همان.
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
طلسم علم طلسم، علمی است که کیفیت امتزاج قوای فعال عالی با قوای منفصل پایین را میآموزد تا در عالم ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شهرستانی
ابوالفتح محمد شهرستانی، صاحب کتاب ملل و نحل است. وی به شهرستان منسوب است و شهرستان اسم سه شهر میباشد. اول: شهری در خراسان بین نیشابور و خوارزم و ابوالفتح به همین شهر منسوب است. دوم: روستایی در نواحی نیشابور. سوم: شهری بین نیشابور و اصفهان به اندازه یک میل. این کلام یافعی در تاریخ خود است.
.......:
#کشکول شیخ بهاء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✅ مدرسه کادرسازی #شهید_سلیمانی ، دوره هایی برای تربیت نیروهای تراز انقلاب 💠 دوره #مبانی_تمدن_نوین_ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
29.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مدرسه کادرسازی #شهید_سلیمانی ، دوره هایی برای تربیت نیروهای تراز انقلاب
💠 دوره #مبانی_تمدن_نوین_اسلامی 2
🔰 تحقق تمدن نوین اسلامی، خواست رهبری از جوانان انقلابی
🎤 با تدریس #استاد_احسان_عبادی
🎬 جلسه 2️⃣
✴️ انتشار فایلها بلا مانع است
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ب) قلع و قمع برگزيدگان صحابه عثمان با برخى از اصحاب برگزيدۀ پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) به شدت برخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ج) سوء استفادۀ كلان مالى و تباه كردن بيت المال مسلمانان
عثمان بدون هيچ ملاحظه و پروايى بيت المال مسلمانان را به خويشان و اقوام خود و يا به هركس كه دوست مى داشت، مى بخشيد و به انتقاد ديگران وقعى نمى نهاد. در واقع عثمان به دو گروه بذل و بخشش مى كرد: بنى اميه (خويشان و اقوام خود) و رجال با نفوذ سياسى.
فراگير شدن انقلاب و مقاومت و عهدشكنى عثمان
مجموعۀ عوامل ذكر شده، شايد همراه با عوامل ديگر باعث شد مردم مصر، كوفه و بصره به خروش آيند. در مدينه مركز حكومت و خلافت نيز اصحاب پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) زبان اعتراض به روى عثمان گشودند.
اميرالمؤمنين (عليه السّلام) بارها عثمان را نصيحت مى كرد و عثمان تحت تأثير واقع مى شد و تصميم به اصلاح امور مى گرفت، ولى مروان رأى او را برمى گردانيد. [۱]
عمدۀ اعتراضات مردم، به ويژه اصحاب، بر محور سپردن امور به خويشان، چپاول بيت المال، قرق كردن چراگاهها براى دام هاى خود، تبعيد ابوذر و عبدالرحمن بن حنبل، مضروب ساختن عبدالله بن مسعود و عمّار ياسر، بازگرداندن و به كار گرفتن دو تبعيدى پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) يعنى مروان و پدرش، پايمال كردن خون هرمزان مسلمان ايرانى كه عبيدالله بن عمر بن خطاب او را به ناحق به انتقام قتل پدرش كشت و... بود. [۲]
در سال ۳۴ هجرى اصحاب پيغمبر (صلّى الله عليه وآله) به مجاهدان جبههها نامه نوشتند كه اگر شما خواهان جهاد هستيد به مدينه برگرديد كه جهاد واقعى اين جا است. در سال ۳۵ هجرى مالك اشتر با دويست نفر از اهالى كوفه، حكيم بن جبله عبدى با يكصد نفر از اهالى بصره و عبدالرحمن بن عديس بلوى با سيصد تن از مردم مصر براى اعتراض به عملكرد خليفه به مدينه آمدند. اصحاب حاضر در مدينه نيز غير از افراد انگشت شمارى، همه به مخالفان سياست هاى خليفه پيوستند. [۳]
----------
[۱]: . نگاه كنيد به: تاريخ طبرى، ج ۴، ص ۳۶۰ تا ۳۶۴.
[۲]: . تاريخ يعقوبى، ج ۲، ص ۱۷۴.
[۳]: . تاريخ طبرى، ج ۴، ص ۳۶۷ و مروج الذهب، ج ۲، ص ۳۵۲ و شرح نهج البلاغة، ج ۲، ص ۱۴۰ و نگاه كنيد به: زندگى دوازده امام، ج ۱، مبحث شورش عليه عثمان و فرجام او.
#تاریخ تشیع
✍️استاد محمد حسین رجبی
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#کورش ✍🏻 نام کورش در سازمان ثبت احوال و جَوسازی رسانههای وابسته به اجنبی 26 فروردین 1398 سایت ثبت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#اسلام_و_ایرانیان (۳)
🔰پیامبر اسلام ، فاتح قلوب ایرانیان
✍اکثر مردم یمن به دست ایرانیان (باذان و پسرش) مسلمان شدند.
حتی #بابویه (نماینده ساسانیان) که به قصد دستگیر کردن #پیامبر به مدینه رفته بود،
پس از بازگشت به باذان گفت: هرگز با کسی باعظمتتر از محمد سخن نکرده بودم.
باذان گفت: نگهبان داشت؟ بابویه پاسخ داد: نداشت...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌دزدان تاریخ
🔹سایت زیر متعلق به موزه بریتانیا می باشد
صرفا در قسمت هخامنشیان حدود ۱۷۰۰ شی تاریخی از ایران و سایر مناطق تحت سیطره هخامنشیان وجود داره که دزدیده شده و به انگلستان منتقل شده است.
https://www.britishmuseum.org/research/collection_online/search.aspx?matcult=16112
مراجعه به طیب بیگانه برای عامه مردم گناه تلقی میشد اما برای پادشاهان خیر !!!
پای سخن باستانگرایان که می نشینیم ، از تمدن بزرگ و مهد علم بودن ایران قبل از اسلام به ویژه دوران ساسانیان صحبت میکنند ، اما وقتی تاریخ را بدرستی مطالعه کنیم در میابیم که ایرانیان این عهد از تاریخ پیش از اسلام همواره از دانش یونان و روم استفاده می کرده اند اگر چه در این بین اشخاصی بوده اند که اوقات خود را صرف مطالعاتی در جهت فراگیری اوستای ساسانی میکرده اند چرا که منبع اصلی تمام علوم آنزمان محسوب میشد و بدون شک این طبقه روحانیون بوده اند که از اینگونه علوم بهره مند میشدند ، خاصه آنکه در این دوره موبدان در فراگیری این علوم مربوط به طب پزشکی ، قواعد طبابتی یونانیان را به شکلی گوناگون تحریف نموده تا با اصول دیانت زرتشتی که علت همه امراض و معایب را تاثیر ارواح خبیثه میدانند مطابقت دهند.
نکته جالب آنکه با توجه به اسناد موجود در چنین زمانی از مهد و تمدن پیشرفته ی مورد ادعای باستانگرایان نیز مردم عامه در هنگام مواجه با بلایای عام که منجر به بروز امراض مسری میشده نیز از داشتن پزشکانی که دارای شهادت و اجازه نامه پزشکی بودند غالبا محروم بودند ، حتی در مواردی که شاهان بیماری بر آنان غلبه میکرد دست به دامان پزشکان بیگانه میشدند و راه اعتماد را برای پزشکان ایرانی بسته نگه میداشتند و آنها را از نظر علمی پایین تر از بیگانگان میدانستند و این گفتار نشان میدهد که برخلاف سخنان باستانگرایان پزشکان ایرانی از تعدد پزشکان زیاد و تخصص و دانش کافی برای مداوای بیماری ها برخوردار نبودند.
به گفته جناب کریستن سن ایران شناس و پژوهشگر اهل دانمارک در کتاب خود * ایران در زمان ساسانیان * آورده است که :
تفصیل دیگری در نسک مزبور ( دینکرد ) راجع به بلای عام ( امراض مسریه عمومی ) و ناخوشی های مختصر موجود است ، یک نوع شهادت نامه و اجازه نامه به اطبا می دادند ، لکن ممکن نبود کسی همیشه بیک طبیب مجاز و صاحب شهادت نامه دسترسی پیدا کند ، اگر کسی بجستجوی پزشک ایرانی می رفت و او را نمی یافت در بعض موارد مجاز بود که به طبیب خارجی رجوع کند ، اما اگر کسی با اینکه بطبیب ایرانی دسترس داشت بیک نفر طبیب بیگانه رجوع کند ، گناهی مرتکب شده بود ، معذالک پادشاهان ایرانی غالبا اطبای عیسوی یونانی یا سریانی را بر اطبای محلی ترجیح میدادند .
منبع : ایران در زمان ساسانیان ، پروفسور کریستن سن ، رشید یاسمی ، تهران ، دنیای کتاب ، ۱۳۶۸ ، صفحه ۵۵۰
#تحریف_علوم_بیگانه
#بی_اعتمادی_پادشاهان_ایران
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
بسياري از چهرههاي برجسته كشور كشته و يا تبعيد شده اند؛ تمام نامهها و تلگرافها سانسور ميشود. در
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انتخابات مجلس
نشرية اخبار رويترز «كه در تهران پس از بررسي و سانسور سفارت انگليس منتشر ميشود» در ۱۹ سپتامبر ۱۹۱۹ متن كامل نطق ضيافت لرد كرزن و پاسخ نصرت الدوله فيروز به وي را چاپ كرد. كالدول اضافه ميكند: «سفارت انگلستان در تهران اميدوار است انتشار اين نطق، از حس تنفر و دشمني شديد مردم با قرارداد بكاهد. » كالدول سپس بلافاصله ميگويد: «در اين رابطه سفارت [آمريكا در تهران] مايل است به انبوهي از تلگرامها و مراسلات خود [به وزارت خارجه آمريكا] اشاره نمايد. اين تلگرامها و مراسلات نشان ميدهد كه قرارداد چگونه مورد پذيرش افكار عمومي ايران قرار گرفته است؛ سياستها و اقدامات دولت ايران براي سركوب مخالفان و تحميل قرارداد به مردم معترض چه بوده است؛ و نيز دولت براي انتخاب نمايندگان مجلس چه سياستهايي را بكار گرفته است» [۱] . كالدول در اول اكتبر ۱۹۱۹ مينويسد: «كاملاً مشخص است كه نه كابينه فعلي، كه به مدد سفارت انگلستان بر سر كار آمده و هم با حمايت سفارت انگلستان شمار زيادي از نيروهاي انگليسي در داخل و يا در نزديكي ايران به حيات خود ادامه ميدهد؛ و نه دولت و سفارت انگلستان منتظر آغاز به كار مجلس [چهارم] و تصويب اين توافقنامه نمي مانند؛ در حالي كه بر اساس قانون اساسي، تأييد و تصويب مجلس پيش از عملي شدن هر توافقنامه اي ضروري است. اين در حالي است كه انتصاب حكام ايالتهاي سراسر كشور به دستور هيأت دولت صورت
----------
[۱]: گزارش كالدول و ضمائم، شماره ۵۲۹، ۳۹/۹۱. ۷۴۱، مورخ۱ اكتبر ۱۹۱۹
ميگيرد و اين واليان هستند كه عملاً نمايندگان حوزههاي انتخابيه ايالت خود را انتخاب خواهند كرد و يا تاكنون انتخاب كرده اند. انتخابات استان فارس به مركزيت شهر شيراز مثال خوبي در اين زمينه است. والي معروف اين ايالت حضرت والا شاهزاده فرمانفرما يكي از افراد تحت الحمايه انگلستان و از طرفداران سر سخت اين كشور است... او به شدت در ميان
مردم ايران منفور است. اخيراً انتخابات ايالات فارس برگزار شده است در نتيجه كاملاً طبيعي است كه رئيس الوزراي فعلي، وثوق الدوله، كه هرگز در فارس نبوده است و كسي هم او را در فارس نمي شناسد، با اكثريت آراء به نمايندگي مجلس انتخاب شود؛ ديگراني هم كه انتخاب شده اند، همه از طرفداران دولت و از قماش كساني هستند كه ميتوان هميشه روي «رأي مثبت» آنها حساب كرد. انتخابات كرمانشاه شاهد مثال ديگري در اين زمينه است. در اين استان، فرزند شاهزاده فرمانفرما، حضرت والا نصرت الدوله، كه در حال حاضر به عنوان وزير امور خارجه موقتاً در پاريس به سر ميبرد، نزديك به نوزده هزار رأي آورده است. كاملاً روشن است كه امكان ندارد اين ميزان رأي در چنين محلي به صندوق ريخته شده باشد... نتايج انتخابات در مشهد نيز به تازگي اعلام شده است. جمعيت اين شهر نزديك به هفتاد و پنج هزار نفر است و برادر رئيس الوزراي فعلي، يعني قوام السلطنه والي خراسان است. شمار آرايي كه براي هر يك از
نمايندگان اين استان اعلام شده چيزي نزديك به بيست و پنج هزار رأي است كه رقمي مضحك و دور از ذهن به نظر ميرسد. شخصاً هيچ گونه اطلاعاتي در مورد چهار نماينده اي كه در مشهد انتخاب شده اند، در دست ندارم، اما واضح است كه اين افراد، آلت دست دولت فعلي هستند. اين افراد براي مردم داخل و خارج مشهد نيز ناشناخته اند...
📚از قاجار تا پهلوی
✍محمد قلی مجد
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🌟💐🌟💐🌟💐 💐🌟💐🌟💐 🌟💐🌟💐 💐🌟💐 🌟💐 💐 💐قسمت يازدهم 🌟 🔱داستانهاى_هزار_و_يك_شب_دربار 🔰خاطرات_پروين_غفارى 🔱با
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟💐🌟💐🌟💐
💐🌟💐🌟💐
🌟💐🌟💐
💐🌟💐
🌟💐
💐
💐قسمت دوازدهم 🌟
🔱داستانهاى_هزار_و_يك_شب_دربار
🔰خاطرات_پروين_غفارى
🔱وقتی از هم جدا شدیم من به طرف نهر آب بازگشتم و مادرم و فردوست را دیدم که بر روی نیمکت نشسته اند.
⚜آنان با دیدن من از جای خود برخاستند و به طرف اتومبیل رفتند. ماموریت فردوس و مادرم انجام شده و مرا به شاه معرفی کرده بودند
🔱من نیز خوشحال از این دیدار خود را روی صندلی ماشین انداختم .آنقدر منگ بودم که یادم رفت از فردوست در مورد وکیل سوال کنم .
⚜ساعت ۱۱ صبح فردا، تلفن منزل زنگ زد
👑مادرم گوشی را برداشت. با شنیدن صدای آن سوی خط، گفت :
_والا حضرت .....🤴
🔱 و من فهمیدم که شاه می خواهد با من صحبت کند گوشی را گرفتم و گفتم:
_ سلام آقای شاه ....🤴📞
👑او با یادآوری سلامی که من از روی ترس داده بودم میخندید. بعد گفت:
_پروین خانوم بعد از آشنایی دیروز من تمام شب را به شما فکر میکردم دلتان می خواهد امشب در کاخ میهمان من باشید تا بیشتر با هم آشنا شویم ؟🏛
_بگذار اهل کاخ بدانند که در تهران ما چه دختر زیبایی زندگی می کند .👱♀💃
🔱حدود نیم ساعت تمام در پشت گوشی از زیبایی من تعریف کرد.🗣
👑 صدایش همچون موسیقی روح نوازی در گوش جان من جاری بود .🎵
🔱آن روزها همه می دانستند که فوزيه ایران را ترک کرده و خیال بازگشت هم ندارد.❌🔙❌
⚜ پیش خود فکر میکردم اگر مادر سنگدل مرا به زور پای سفره عقد پسر اسعدی نظام نمى نشاند ، شاید می توانستم شاه را آنگونه مفتون خود کنم تا از من تقاضای ازدواج کند🤔😈
🔱 با این فکر شیطنتی کرده و گفتم: _اعلیحضرت خوب نیست که این همه از زیبایی یک زن شوهردار تعریف کنید👰
👑 در پاسخ خنده ای کرد و گفت :
_اولاً تو زن نیستی و دختری و من می دانم که نامزدت را هم دوست نداری ترتیبی داده ام تا در اسرع وقت بتوانید از او طلاق بگیری بعد از این تو مال منی هیچ مردی نباید با تو هم صحبت شود اگر بدانم روزی مرا ترک خواهی کرد بدان که تو را خواهم کشت🤴♨️
⚜ بی هیچ پردهپوشی گفتم:
_والاحضرت شما ترتیب طلاق مرا بدهید، یقین بدانید که من تا شما مرا بیرون نکنید، شما را ترک نخواهم کرد❌💯❌
🔱مکالمات تلفنی من و شاه هر روز ساعت ۱۱ صبح تکرار میشد در این فاصله مادرم به وسیله فردوست با وکیلی بهنام ارسلان خلعتبری تماس گرفت و چنین شد که روزی مادرم با خوشحالی مرا در آغوش گرفت و گفت :
_پروین جان این هم طلاق نامه ..📄
_از حالا تاجگذاری ترا به عنوان ملکه ایران تبریک می گویم👸👑
⚜ من ساده دل نیز خندیدم و خوش باورانه مادرم را در آغوش گرفتم😇
دریغا عشق که بر باد شد......💔💘
ادامه دارد..
✍#امينه
📔برگرفته از كتاب تا سياهى در دام شاه
🌟💐🌟💐🌟💐🌟💐🌟💐
@zandahlm1357