ب غافل شدن از یاد خدا
تعبیر به «لهو» که در تفسیر «غِناء» در بعضی از روایات اسلامی آمده است، اشاره به همین حقیقت است که غِناء انسان را آنچنان مست شهوات میکند که از یاد خدا غافل میسازد.
ج آثار زیانبار بر اعصاب
غِناء در حقیقت یکی از عوامل مهم تخدیر اعصاب است و به تعبیر دیگر مواد مخدر گاهی از طریق دهان و نوشیدن وارد بدن میشود، (مانند شراب)
و گاه از طریق بوئیدن و حس شامّه (مانند هروئین)
و گاه از طریق تزریق (مانند مرفین)
و گاه از طریق حس سامعه است (مانند غِناء)
به همین دلیل گاهی غِناء و آهنگهای مخصوص، چنان افراد را در نشئه فرو میبرد، که حالتی شبیه به مستی به آنها دست میدهد، البته گاه به این مرحله نمی رسد اما در عین حال تخدیر خفیف ایجاد میکند و به همین دلیل بسیاری از مفاسد مواد مخدر در غِناء وجود دارد، خواه تخدیر آن خفیف باشد یا شدید.
د غِناء یکی از ابزار استعمار
استعمارگران جهان همیشه از بیداری مردم، مخصوصا نسل جوان، وحشت داشته اند، به همین دلیل بخشی از برنامههای گسترده آنها برای ادامه استعمار، فروبردن جامعهها در غفلت و بی خبری و ناآگاهی و گسترش انواع سرگرمیهای ناسالم است.
امروز مواد مخدر تنها جنبه تجارتی ندارد، بلکه یک ابزار مهم سیاسی، یعنی سیاستهای استعماری است، ایجاد مراکز فحشاء، کلوپهای قمار و همچنین
سرگرمیهای ناسالم دیگر و از جمله توسعه غِناء و موسیقی مخرّب، یکی از مهمترین ابزاری است که آنها برای تخدیر افکار مردم بر آن اصرار دارند و به همین دلیل قسمت عمده وقت رادیوهای جهان را موسیقی تشکیل میدهد و از برنامههای عمده وسایل ارتباط جمعی همین موضوع است. [۱]
----------
[۱]: «تفسیر نمونه»، ج ۱۷، ۹ ۶ / لقمان.
........:
📚موسیقی از دیدگاه قرآن و حدیث
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎥 کارتون زیبای قلب خورشید 📼 قسمت چهارم @zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا