#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
💠 بارش خير و برکت 📖 و لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُري آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَكا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 وضعيت جهان پس از ظهور و حديثی شگفت انگيز
📖 و أَشْرَقَتِ الْأَرْضُ بِنُورِ رَبِّهَا وَوُضِعَ الْكِتَابُ وَجِيءَ بِالنَّبِيِّينَ وَالشُّهَدَاءِ وَقُضِيَ بَيْنَهُمْ بِالْحَقِّ وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ [زمر ۶۹]
📖 و زمین (در آن روز) به نور پروردگارش روشن میشود و کتاب [اعمال] را مینهند و پیامبران و گواهان را حاضر میسازند، و میان آنها بحق داوری میشود و به آنان ستم نخواهد شد!
▫️ امام صادق(ع) میفرمايد: زمانی که قائم ما قيام کند، زمين به نور پروردگارش روشن ميگردد، مردم از نور خورشيد بینياز میشوند، شب و روز يکی میشود، تاریکی از ميان میرود، انسان هزار سال عمر میکند، هر سال برای او فرزند پسری به دنيا میآيد...به فرزندش لباس میپوشاند، پس هرچه او بزرگ میشود، لباس هم بزرگ میشود و به هر رنگی که بخواهد در میآيد. [دلائل الامامه ص۴۵۴ ح۴۳۳]
#آیات_مهدوی
🔹شماره ۲۶
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#امام_زمان عج
#سبک_زندگی
🔹واقعیتی تلخ درمورد مصرف نامعقول انرژی
در ایران❗️
⬅️ انتشار حداکثری برای احساس مسئولیت حداکثری...
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
📒قویترین فرمانده / 19 🎙 قاسم رزمندهام دل ز دنیا کندهام ◀️ حاج صادق آهنگران: بهمحض اینکه شعر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موصل – روایت هت مرد از اسارت – نفیسه ثبات – روایت فتح.pdf
8.35M
═•☆✦𑁍❧📚📖❧𑁍✦☆
📕 عنوان کتاب : #موصل
✍️ نویسنده : نفیسه ثبات
📚 ناشر :#روایت_فتح
✨ موضوع : روایت هفت مرد از #اسارت_آزادگان
📄 تعداد صفحات : ۳۳۶ صفحه
°|📖 کتابخانه مجازی
کتابخانه تخصصی کتابهای الکترونیک و صوتی دفاع مقدس |°
💠
📥 دریافت کتاب pdf👆
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ملک رومان فتان [قوله علیه السلام ]: وَ رُومَانَ فَتَّانِ الْقُبُورِ. ایماء و اشاره به همین مطلب مذ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تفسیر اجمالی آیه نور
« مشکاة فیها مصباح »، چه، بدن به اعتباری مشکات است و روح مصباح او، کما قال تعالی: « مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکاةٍ فِیهَا مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ فِی زُجَاجَةٍ الزُّجَاجَةُ کَأَ نَّهَا کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبَارَکَةٍ زَیْتُونَةٍ لاَ شَرْقِیَّةٍ وَ لاَ غَرْبِیَّةٍ یَکَادُ زَیْتُهَا یُضِیآءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ [۶] »، چه، مشکات: بدن، و مصباح: قلب است. و این مصباحِ قلب در زجاجه ای است که عبارت از روح نفسانی باشد که مبدأ انوار حسّ و حرکت ارادی است، که گویا چون کوکب دری درخشندگی دارد، چون نور نفس از تمام منافذ مشکات بدن طالع است « یُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبَارَکَةٍ [۷] »، یعنی این نور نفس برافروخته شده از شجره مبارکه که روح بخاری حیوانی باشد.
----------
[۶]: ۲ - سوره مبارکه نور، آیه ۳۵.
[۷]: ۳ - سوره مبارکه نور، آیه ۳۵.
تشبیه به شجره شده، به واسطه آن که شُعب و اغصان و اوراق این روح بخاری که حاصل از اغذیه و اشربه و منبعث [از [قلب است، به توسّط اورده و شرائین و اعصاب در تمام اجزاء بدن در سریان و جریان است، « أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَ فَرْعُهَا فِی السَّمَآءِ [۱] » الدماغ. « لاَ شَرْقِیَّةٍ وَ لاَ غَرْبِیَّةٍ [۲] » یعنی این روح که از الطف خون است برزخ بین العالمین است، نه از شرق عالم ارواح است، و نه از غرب عالم اجسام، نه مجرّد محض است و نه مادّی صرف.
علی الجمله، و از جمله ملائکه حق تعالی چنان که مفاد فقره دعا است ملک الموت است و اعوان او، کما قال تعالی: « قُلْ یَتَوَفاکُمْ مَلَکُ الْمَوْتِ الَّذِی وُکِّلَ بِکُمْ [۳] »، المتوفّی للنفوس و الأرواح هو المخرج لها عن الأبدان، بحیث لایترک منها أثر فی البدن ؛ زیرا که قرار داده شده دنیا بین دست ملک موت چون جامی، و
اخذ مینماید از او آن که را بخواهد من غیر عناءٍ، و خطوته بین المشرق و المغرب، یتوفاهم ملک الموت و معه أعوان کثیرة من ملائکة الرحمة و ملائکة العذاب.
و وجه او این است که نوع نزع صورت شریفه از مادّه غیر لایقه و قبض روح مجرّد نورانی از هیکل کثیف ظلمانی رحمت است نسبت به صورت منتقله و نفس منفصله، و عذاب است بالنسبه به حال مادّه و بدن منفصله
عنهما، و الملائکة النقّالة و القوی الفعّالة موکّلة من عند اللّه لإیصال الرحمة إلی مستحقّها، و الطبایع المنفصلة من سدنة و خدمة عالم الدنیا المسماة بملائکة الغلاظ لاختلاط و انطباعها بالموادّ الغلیظ.
ولی باید دانست که نسبت دادن توفّی و قبض ارواح را به ملک موت و اعوان
او، از قبیل نسبت فعل است به آلت، چون نسبت کتاب را به قلم، تا آن که منافاتی نداشته باشد این آیه مذکوره با آیه « اللَّهُ یَتَوَفَّی الاْءَنفُسَ حِینَ مَوْتِهَا [۱] »، چنان که این نکته استنباط میشود از « وُکِّلَ بِکُمْ [۲] »، زیرا که توکیل تفویض امر است به غیر، لقیامه به.
روی ابن عباس عن رسول اللّه أنه قال: « الأمراض و الأوجاع برید الموت و رسوله، فإذا حان الأجل جاء الملک بنفسه، و قال: یا أیّها العبد! کم خبر بعد خبر، و رسول بعد رسول، و برید بعد برید؟ فأنا الخبر [۳] الذی لیس بعدی خبر، و أنا الرسول، أجبْ ربک طائعاً و مُکرهاً. فإذا قبض روحه و تصارخوا علیه، قال: علی مَن تصرخون و علی من تبکون؟ فواللّه ما ظلمت له أجلاً، و لا أکلت له رزقاً، بل دعاه ربّه فلیبک الباکی علی نفسه، فإنّ لی فیکم عودات و عودات حتی لا أبقی منکم أحد » [۴] .
و این حدیث شریف دلالت مینماید که قابض ارواح از جانب خدا قرار داده شده به واسطه ایصال هر فردی از ناس را الی جوار رحمة اللّه و دعوة ربّه، لا
لأجل النقمة و العذاب.
و آن که نفس شقیّه جاهله وحشت دارد از امر حقّ و دعوت خدا، به واسطه انس او است به لذات حسّیه که فی الحقیقه ألم یا دفع الألم است. و الفهم بالحشرات و مقارنة الموذیات، لذا قال الملک: « فلیبک الباکی علی نفسه » به واسطه ابتلاءات او در دنیا بمصیبات من حیث لایشعر، کما قال تعالی: « وَ عَسَی أَنْ تُحِبُّوا شَیْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَکُمْ [۵] ».
----------
[۱]: ۴ - سوره مبارکه ابراهیم، آیه ۲۴.
[۲]: ۵ - سوره مبارکه نور، آیه ۳۵.
[۳]: ۶ - سوره مبارکه سجده، آیه ۱۱.
[۱]: ۱ - سوره مبارکه زمر، آیه ۴۲.
[۲]: ۲ - سوره مبارکه سجده، آیه ۱۱.
[۳]: ۳ - اصل: خبر.
[۴]: ۴ - تفسیر نورالثقلین، ج ۴، ص ۲۲۵ (با اختلاف اندک) ؛ مجمع البیان، ج ۸، ص ۱۰۴.
[۵]: ۱ - سوره مبارکه بقره، آیه ۲۱۶.
.......:
📚✍ #شرحی بر صحیفه سجادیه
میرزا ابراهیم سبزواری وثوق الحکماء
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
بیماری و زندان، پیری بطلمیوس گوید: بیماری زندان بدن و پیری زندان روح است. پزشک قانع ابن ابی صادق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا