اقرار نمودن عمر بعجز در مقابل سؤالات مشکله و اعتراف باینکه اگر علی نبود کار مشکل میشد
از جمله نور الدین مالکی در فصول المهمه ص ۱۸ فصل سیم از فصل اول آورده که مردی را نزد خلیفه عمر آوردند که در حضور جمعی از او پرسیدند کیف اصبحت چگونه صبح کردی گفت:
اصبحت احبّ الفتنة و اکره الحقّ و اصدق الیهود و النصاری و أؤمن بما لم اره و اقر بما لم یخلق [۳] .
عمر امر کرد بروند علی علیه السّلام را بیاورند وقتی امیر المؤمنین علیه السّلام آمد قضیه را خدمت آن حضرت عرض کردند فرمود صحیح گفته اینکه گفته فتنه را دوست میدارم مرادش اموال و اولاد است که خداوند در قرآن فرموده أَنَّمٰا أَمْوٰالُکُمْ وَ أَوْلاٰدُکُمْ فِتْنَةٌ [۱] .
و اما اینکه اظهار کراهت از حق نموده مرادش مرگست چنانچه در قرآن فرماید وَ جٰاءَتْ سَکْرَةُ الْمَوْتِ بِالْحَقِّ [۲] .
و اینکه گفته یهود و نصاری را تصدیق مینمایم مرادش قول خدای تعالی است که میفرماید قٰالَتِ الْیَهُودُ لَیْسَتِ النَّصٰاریٰ عَلیٰ شَیْءٍ وَ قٰالَتِ النَّصٰاریٰ لَیْسَتِ الْیَهُودُ عَلیٰ شَیْءٍ.
یعنی یهود گفتند نصاری بر حق نیستند و نصاری گفتند یهود بر حق نیستند یعنی هر دو فرقه یکدیگر را تکذیب مینمایند این مرد عرب گوید من هر دو فرقه را تصدیق میکنم یعنی هر دو فرقه را تکذیب مینمایم.
و اما اینکه گفته اقرار دارم بچیزی که ندیدهام یعنی ایمان بخدای لا یری دارم و اینکه گفته اقرار دارم بچیزی که خلق نشده یعنی موجود نشده مرادش قیامت است که هنوز وجود پیدا ننموده، عمر گفت اعوذ باللّه من معضلة لا علیّ لها [۳] .
همین قضیه را بعضی مانند محمّد بن یوسف گنجی شافعی در باب ۵۷ کفایت الطالب بطریق دیگر مبسوطتر از حذیفه بن الیمان از خلیفه عمر نقل نموده اند.
از این قبیل قضایا در زمان خلافت ابی بکر و عمر بسیار اتفاق افتاده که ابی بکر و عمر در جواب مانده و علی علیه السّلام در مقام جواب برآمده مخصوصا علماء یهود و نصاری و ارباب مادّه و طبیعت وقتی میآمدند و مسائل مشکله سؤال میکردند فقط علی علیه السّلام بود که جواب معضلات آنها را میداد
فلذا باقرار اکابر علماء خودتان از قبیل بخاری و مسلم در صحیحین خود و نیشابوری
در تفسیر و ابن مغازلی فقیه شافعی در مناقب و محمّد بن طلحه در ص ۱۳ ضمن باب ۴ مطالب السئول و حمیدی در جمع بین الصحیحین و امام احمد در مسند و ابن صبّاغ مالکی متوفی ۸۵۵ در ص ۱۸ فصول المهمّه و حافظ ابن حجر عسقلانی متوفی ۸۵۲ در ص ۳۳۸ تهذیب التهذیب (چاپ حیدرآباد دکن) و قاضی فضل اللّه بن روزبهان شیرازی در ابطال الباطل و محب الدین طبری در ص ۱۹۴ جلد دوم ریاض النضرة و ابن اثیر جزری متوفی ۳۶۰ در ص ۲۲ جلد چهارم اسد الغابه و ابن قتیبه دینوری متوفی ۲۷۶ در ص ۲۰۱ و ۲۰۲ تأویل مختلف الحدیث (چاپ مصر) و ابن عبد البر قرطبی متوفی ۴۶۳ در ص ۴۷۴ جلد دوم و ص ۳۹ جلد سیم استیعاب و ابن کثیر در ص ۳۵۹ جلد هفتم تاریخ خود و محمّد بن یوسف گنجی شافعی متوفی ۶۵۸ در باب ۵۷ کفایت الطالب و جلال الدین سیوطی در ص ۶۶ تاریخ الخلفاء و سید مؤمن شبلنجی در ص ۷۳ نور الابصار و نور الدین علی بن عبد اللّه سمهودی متوفی ۹۱۱ در جواهر العقدین و حاج احمد افندی در ص ۱۴۶ و ۱۵۲ هدایة المرتاب و محمّد بن علی الصبان در ص ۱۵۲ اسعاف
----------
[۳]: ۳) صبح کردهام در حالتی که فتنه را دوست میدارم و اکراه دارم حق را و تصدیق مینمایم یهود و نصاری را و ایمان دارم بچیزی که ندیدهام او را و اقرار میکنم بچیزی که خلق نشده.
[۱]: ۱) این است و جز این نیست که اولاد و اموال شما فتنه و اسباب امتحان اند آیه-۲۸ سوره ۸ (انفال).
[۲]: ۲) و هرآینه بیهوشی و سختی مرگ بحق و حقیقت فرا رسید آیه ۱۸ سوره ۵۰ (ق).
[۳]: ۳) پناه میبرم بخدا از امر پیچیده و مشکلی که علی در او نباشد.
الراغبین و یوسف سبط ابن جوزی در ص ۸۷ تذکرة خواص الامه باب ۶ و ابن ابی الحدید متوفی ۶۵۵ در ص ۶ جلد اول شرح نهج البلاغه و مولی علی قوشچی در ص ۴۰۷ شرح تجرید و اخطب الخطباء خوارزمی در ص ۴۸ و ۶۰ مناقب حتی ابن حجر مکّی متعصّب متوفی ۹۷۳ در ص ۷۸ صواعق محرقه و ابن حجر عسقلانی در ص ۵۰۹ جلد دوم اصابه و علاّمه ابن قیّم جوزیه در ص ۴۷ و ۵۳ طرق الحکمیة قضایای بسیاری نقل نموده اند که خلیفه عمر در حوادث و مسائل مشکله مخصوصا مسائل مشکله پادشاه روم را رجوع بامیر المؤمنین علی علیه السّلام نموده بالاخره نزدیک بتواتر آمده که مکرر خلیفه ثانی عمر بن الخطاب در قضایای متعدده که علی علیه السّلام حل مشکلات نموده و جواب آنها را داده گاهی گفته:
اعوذ باللّه من معضلة لیس فیها ابو الحسن و بعضی اوقات میگفت لو لا علیّ لهلک عمر و در بعض مواقع میگفت کاد یهلک ابن الخطاب لو لا علیّ بن أبی طالب [۱] .
بر خلاف گفتۀ این معلم بی علم افراطی ابن مغازلی فقیه شافعی در مناقب و حمیدی در جمع بین الصحیحین مینویسند خلفاء در تمام مراحل با علی علیه السّلام شور میکردند و در امور دین و دنیا مرکز فتوی علی علیه السّلام بوده و کاملا خلفاء گوش بکلمات و دستورات او میدادند و عمل میکردند و بهره میبردند کما آنکه بمختصری از آنها اشاره شد.
----------
[۱]: ۱) پناه میبرم بخدا از امر پیچیده و مشکلی که علی در او نباشد-اگر علی نبود عمر هلاک شده بود-نزدیک بود پسر خطاب هلاک شود اگر علی بن أبی طالب نبود.
پس بر هر صاحب بصیرتی ظاهر و هویدا است که قطع نظر از سایر کمالات و نصوص وارده همین قضایای منقوله و احکام مترادفه ای که از آن حضرت صادر میگردید خود دلیل کامل بر امامت و حجّیت و حق تقدم او است بر دیگران.
#شبهای پیشاور....
https://eitaa.com/zandahlm1357
@shervamusiqiirani - Tasnif Khaneye Gharib.mp3
988.1K
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺🍂
🌺
بگردید ، بگردید ، دراین خانه بگردید
دراین خانه غریبید، غریبانه بگردید
یکی ساقی مست است پس پرده نشسته ست
قدح پیش فرستاد که مستانه بگردید
نسیم نفس دوست به من خورد و چه خوشبوست
همین جاست ، همین جاست، همه خانه بگردید
نوایی نشنیده ست که از خویش رمیده ست
به غوغاش مخوانید ، خموشانه بگردید
بر آن عقل بخندید که عشقش نپسندید
در این حلقه ی زنجیر چو دیوانه بگردید
#سایه
🌺
🍂🌺🍂
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🆔@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#تنبلی_و_بی_حوصلگی ۴۰ #استاد_شجاعی 🎤 ◽️لذّت بردن از چیزی ، انگیزهی انسان را در تلاش برای بهره برد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تنبلی و بی حوصلگی 41.mp3
13.44M
#تنبلی_و_بی_حوصلگی ۴۱
#استاد_شجاعی 🎤
برای اوج گرفتن در آسمان عشق الهی؛
باید بتونی بین بخش های حیوانی و انسانی خودت تعادل برقرار کنی.
تغذیه بیش از حد بخش حیوانی مارو از رسیدن به معشوق اصلی ِ ما یعنی الله باز میداره!
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎥 ایران در آخرالزمان 🇮🇷 💯 انقلاب اسلامی در روایات اهلبیت 🎙 استاد حسن رحیمپور ازغدی: ✔️ پرچمهایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ به #شبهه: اگر مردم امیدوار شدن به ظهور #امام_زمان و بعد ظهور رخ نداد؛ مردم بیدین می شوند...
🎙حجة الاسلام پناهیان
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔰 زن چیست!؟ قسمت سوم ⬅️ هشدار: تا ۱۰ سال دیگر مسأله اصلی جامعه در حوزه زنان، مسئله همجنسگرایی است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
46.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 زن چیست!؟
قسمت چهارم
⬅️ آیا ادعای غرب در مورد مباحث جنسیتی کاملاً غلط هست؟
⬅️ روایت: گرایش به جنس مخالف شدیدترین لذت در دنیا و آخرت
⬅️ در زمان پیامبر برای افراد با گرایش جنسی اشتباه قرقگاهی بود تا از افراد جامعه دور باشند
⬅️ دستورات دینی بر فاصله بین زن و مرد برای حفظ و کمرنگ نشدن لذت جنسی
#زن_چیست
#دکتر_کدخدایی
#نسخه_تصویری 📹
🔻اگه بنظرت برای دیگران هم مفیده، براشون بفرست🔻
@zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 اثبات آثار روزهداری در دانشگاه ام.آی.تی
💥دانشگاه ام.آی.تی در تحقیقاتی به نتایجی شگرف درباره روزهداری دست یافته است.
💥در آلمان گروههای بسیاری به دورههای امساک از غذا روی آوردهاند، زیرا فواید آنکه هر از چند گاهی به ارگانهای بدنشان مقداری استراحت بدهند را کاملا آموختهاند.
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔹داستان بابیت و بهائیت (۱۶) ادامه دارد... #بابیت #بهائیت #داستان_بهائیت @zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تاريخ باب
در حدود يكصد و سي سال پيش در ايران، جواني شيرازي مدعي مقاماتي الهي گرديد و گروهي به وي گرويدند كه به بابيه معرفي شدند. زير بناي اعتقاد اين گروه تحريفي بود از عقائد شيعيان كه در انتظار ظهور حضرت ولي عصر محمد بن الحسن العسكري عليهماالسلام بودند تا جهان را پر از عدل و داد نمايد و ظلم و جور را از صحنه گيتي براندازد - چون موضوع قائميت و مهدويت از اصيل ترين اعتقادات اسلام و مورد اتفاق كليه فرق اسلامي بود لذا بسياري به طمع مال و جاه و رياست طلبي و يا به عنوان اصلاح اجتماع به دروغ مدعي اين عنوان گرديده و چند صباحي عده اي ساده لوح و يا شياد را به دور خود گرد آوردند. برخي از مدعيان مهدويت كار خود را از بابيت شروع كرده اند يعني ابتدا ادعاي ارتباط مستقيم با آن حضرت را پيش كشيده و پس از اينكه گروهي را به دور خود جمع كردند پا را فراتر نهاده و ادعاي امامت و بعدا رسالت و بالاخره ربوبيت و الوهيت نموده اند. ميرزا علي محمد شيرازي نيز يكي از افرادي است كه در سال ۱۲۶۰ هجري قمري ادعاي بابيت نمود و گفتار و كردار و عقائد وي زائيده مسلك شيخيه بود كه از ابتداء به آن سرسپرده بود. [ صفحه ۱۲] وي در سال ۱۲۳۵ هجري قمري در شيراز متولد شد پدر وي محمدرضا بزاز شيرازي و مادرش خديجه بود و در
دوران كودكي به واسطه از دست دادن پدر در تحت سرپرستي دائيش قرار گرفت. «هيكل مبارك در سن ۶ يا ۷ سالگي به مكتب شيخ عابد معروف به «شيخنا» كه در محل مشهور به قهوه اولياء در مدينه مباركه شيراز دائر بود تشريف برده و پس از پنجسال كه به تحصيل مقدمات فارسي مشغول بودند ديگر به مكتب شيخنا تشريف نياوردند». (درس نهم اخلاق علي اكبر فروتن) سپس براي تجارت به بوشهر منتقل گرديد. آشفتگي رواني وي در اثر رياضتهاي شاقي كه در بوشهر كشيد مورد قبول نويسندگان بابي و بهائي ميباشد. وي چند سال قبل از وفات سيد كاظم رشتي - به كربلا آمد و در درس وي حاضر ميگردد و در آن زمان از نظر مقدمات درس عربي و منطق، كتاب سيوطي و حاشيه ملا عبدالله را خوانده بود. [۱]. مسيونيكلا مدت اقامت باب را در كربلا دو سال و نيم يا سه سال ميداند.
#بابیت
#بهائیت
✍#امان_الله_شفا
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🔵 اولین و بهترین دانشگاه های جهان برای مسلمانان بود!!! 🔷 #کلیپ_علم_اعلی قسمت 2 👆 🔹 برگرفته از سخنر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵کم ارزش بودن کتاب در بین مردم اروپا و اهمیت کتاب و مطالعه در بین مسلمانان
🔷 #کلیپ_علم_اعلی قسمت 3 👆
🔹 برگرفته از سخنرانی های علم اعلی ( بررسی پیشرفت ها و برتری های علمی اسلام بر اروپا و جهان ) 🔹
🗣 #استاد_احسان_عبادی ( #کلیپ )
📣انتشار با هر عنوان و لینکی جایز است
🔰سیاست همراه دیانت🔰
@zandahlm1357