#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🍂 نواهای ماندگار 🔸 با نوای حاج صادق آهنگران همراه سپاهیان حیدر مردانه به سوی جبهه رو کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
28.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍂 نواهای ماندگار
🔻 با نوای
حاج صادق آهنگران
"به نام خالق سبحان مهیا شو"
و تصاویری از عملیات بدر در هورالعظیم
┄═❁๑🍃๑🌸๑🍃๑❁═┄
@zandahlm1357
🍂
🔻#پنهان_زیر_باران 1⃣4⃣
سردار علی ناصری
دشمن برای بازپس گیری جزایر مجنون شمالی و جنوبی تلاش کرد و فشار بسیار زیادی بر نیروهای ما وارد آورد. هواپیماهای عراقی در سطح پایین و روی جزایر پرواز می کردند و مواضع و سنگرهای نیروهای ما را بمباران می کردند یا به رگبار می بستند. دفاع هوایی و حتی ضد هوایی چندانی نداشتیم که بتواند برای هواپیماهای دشمن مزاحمت ایجاد کند. وقتی هواپیماهای عراقی را می دیدم که در سطح پایین حرکت می کنند و بچه های ما را هدف گلوله قرار می دهند، ناخودآگاه یاد فیلم های سینمایی مربوط به جنگ جهانی دوم می افتادم.
از طریق مقامهای سپاه خبر رسیده بود که حضرت امام خمینی دستور داده اند هر طور شده باید جزایر جنوبی و شمالی مجنون را نگاه داریم. این پیام امام، روحیه خاصی به بچه ها داد و آنان با چنگ و دندان از جزیره دفاع کردند. همه یگانهایی که در جاهای دیگر شکست خورده بودند، به جزیره منتقل شدند و مصمم شدند به هر قیمتی جزیره را حفظ کنند. فرمان امام بود و کسی دلش نمی خواست حرفش روی زمین بماند.
جنگ اصلی، در جزیره جنوبی بود. روز، دشمن برخی مواضع را می گرفت؛ اما بچه ها شب آنها را پس می گرفتند. مواضع چند بار دست به دست شد. در مقطعی، دشمن ما را از پل شیطات عقب زد و مقداری در جزیره جنوبی جلو آمد. وقتی هم با بمب و موشک و توپخانه نتوانست کاری از پیش ببرد، دست به سلاح شیمیایی زد و به طور گسترده ای از آن استفاده کرد. اولین بار بود که نیروهای عراقی به طور وسیع از سلاح شیمیایی در جنگ علیه ایران استفاده می کردند.
منطقة شط علی و تبور مورد حمله شیمیایی قرار گرفتند.
پیگیر باشید
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
شمشیری جز ذوالفقار و جوانمردی جز علی (علیه السلام) نیست «ابوالسعادات» در «فضائل العشره» روایت کرده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چرا اسب نمی خری؟
از مالک بن انس روایت شده: شنیدم که امام صادق (علیه السلام) میفرمود:
به امیرالمؤمنین (علیه السلام) گفته شد: چرا اسب اصیلی نمی خری؟ فرمود: نیازی به آن ندارم؛ من از کسی که بر من بتازد نمی گریزم و بر کسی که از من میگریزد نمی تازم. [۲]
----------
[۲]: . الامالی الصدوق ۲۳۴؛ بحار الانوار ۴۱/۷۶.
نمونه ای از دلاوریها و کشته شدگان به دست حضرت
«ابن شهرآشوب» پیرامون شجاعت امیرالمؤمنین (علیه السلام) مینویسد:
افراد معروف در جهاد، علی (علیه السلام)، حمزه، جعفر، عُبَیدَة بن حارث، زبیر، طلحه، ابودُجانه، سعد بن ابی وقاص، بَراء بن عازب، سَعد بن معاذ و محمد بن مسلمه بودند.
امّت اجماع دارند که اینان در شوکت و فراوانی جهاد قابل مقایسه با علی (علیه السلام) نبودند. اما در مورد ابوبکر و عمر، کتابهای غزوات را ورق زدیم و هیچ نشانه ای در آن برای آن دو نیافتیم.
امّت اتفاق نظر دارند که علی (علیه السلام) مجاهد در راه خدا بود و برطرف کننده اندوه از چهره رسول الله (صلی الله علیه و آله)، پیشگام در دیگر غزوات وقتی پیامبر (صلی الله علیه و آله) حاضر نبود، و وقتی حاضر میشد او پشت سرش و هم صاحبِ پرچم و هم صاحبِ عَلَم بود. و هرگز زیر پرچم کسی نبود. از حمله ای نگریخت، و آن دو، آنجا که نباید، گریختند و زیر پرچم گروهی دیگر بودند... [۱]
شگفت از آن که، کسی را که در [دوران] جاهلیت یا
اسلام به اندازه شاخ حجامتی خون نریخت، با کسی که - از عامه نقل شده است - در جنگ بدر سی و پنج مبارز را به غیر از زخمیها به قتل رساند، مقایسه میکند...
و علی (علیه السلام) در جنگ احد بزرگ سپاه، طلحه بن ابی طلحه و پسرش ابوسعید و برادرانش خالد و مخلد، کلده و محالس را به قتل رساند، و عبدالرحمن بن حُمید بن زهره، حکم بن أخنس بن شریق ثقفی، ولید بن أرطاه، امیه بن ابی حذیفه، أرطاه بن شرجیل، هشام بن امیه، مسافع و عمرو بن عبدالله جمحی، بِشر بن مالک مغافری، صواب غلامِ عبدالدار، ابا حذیفة بن مغیره، قاسط بن شریح عبدری، مغیرة بن مغیره را به قتل رساند، به غیر از کسانی که بعد از اینکه شکست شان داد، آنها را به قتل رساند...
و در جنگ احزاب، عمرو بن عبدودّ و پسرش و نوفل بن عبدالله بن مغیره، منبِّة بن عثمان عبدری، و هبیرة بن ابی هبیره مخزومی را به قتل رساند. و بادها وزیدند و کافران شکست خوردند.
و در جنگ حنین علی (علیه السلام) چهل مرد را به قتل رساند و قهرمان شان ابو جَروَل بود. و علی (علیه السلام) پیکر بزرگ او را از طول با ضربه ای با کلاه خود و سرپوش و زره و بدنش
را همراه با زره کوتاه تا زین کوهه، به دو نیم کرد.
علی (علیه السلام) در جنگ حنین میان بیست و چهار هزار شمشیرزن ایستاد تا این که کمک از آسمان آشکار شد.
و در غزوه سلسله هفت سرسخت را به قتل رساند که سرسخت ترین آنها آخرین آنها بود و او سعید بن مالک عِجلیّ بود، و در بنی نضیر یازده نفر از آنها را با غافلگیری به قتل رساند.
در بنی قریظه گردن سران یهود مانند حُیَیِّ بن أخطب و کعب بن أشرف را زد.
و در غزوه بنی مصطلق، مالک و پسرش فائق را به قتل رساند...
و در روز فتح، خون ریز عربها اسد بن غویلم را به قتل رساند و در غزوه وادی الرمل مبارزان آنها را کشت.
در خیبر مرحب، ذاالخمار و عنکبوت را به قتل رساند.
در طائف، سپاه ضیغم را شکست داد و شهاب بن عیس و نافع بن غیلان را کشت.
زمان هجرت، مهلع و جناح را کشت، و نیز جنگیدنش با جوانان مکه زمانی که پیامبر (صلی الله علیه و آله) از خانه اش به سوی مسجد بیرون میرفت، و بیتوته کردن او در بستر پیامبر (صلی الله علیه و آله) در شب هجرت.
و برای او جایگاهی معروف در جمل است زمانی که به بریدن دست شتر رسید سپس دو پای او را برید تا این که افتاد.
در لیلة الهریر سیصد تکبیر گفت که با هر تکبیر دشمنی را بر زمین انداخت، و در روایتی: پانصد و بیست و سه که أعثم آن را روایت کرد. و در روایتی هفتصد.
زره ایشان پشت، و مرکبش گریز نداشت.
----------
[۱]: . مناقب ابن شهرآشوب ۱/۳۴۱.
«ابن شهرآشوب» در ادامه مینویسد:
آیا چنین چیزی برای جنگجویی از ایرانیان مانند رستم، اسفندیار، گشتاسب و بهمن ثابت شده است؟ یا برای قهرمانان عرب مانند عنتره عبسیّ، عامر بن طفیل و عمر بن عبدودّ؟ یا مبارزی از ترکها مانند افراسیاب و مانند او؟
او قهرمانی است که سپاه را مانند فرق باز کردن مو پراکنده میسازد، و مانند طومار در هم میپیچد.
جنگ عادت او، جدیت مرام او، پیروزی در طبع او و دشمن غنیمت اوست.
دلیر، خطرپذیر، نترس و جسور است. و برای شمشیرش
بندی جز گردنها نیست. اگر او حاضر شود برای ترس کفایت است. و در مورد او گفته میشود: غالب هر غالب، علی بن ابی طالب (علیه السلام) ؛ پیروز بر هر پیروزی یعنی علی بن ابی طالب (علیه السلام). [۱]
----------
[۱]: . همان ۱/۳۶۱.
#هفتمین_زیارت
#فاطمه_سادات_درچه_ای
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
حرص خلیفه ای به فقیهی فرمان داد کیسه ی درهم را بردارد. فقیه گفت: بند آن را هم بردارم؟ خلیفه گفت: کی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از سخنان امام علی علیه السلام: هرکه ثروت بدون مال و زیادی بدون عشیره میخواهد، از ذلت عصیان به عزت طاعت خدا برگردد.
تقوا
هرکه بین خود و خدا را اصلاح کند، خدا بین او و بندگانش را اصلاح مینماید.
زمانه
فرزندانتان را بر عادات خود اجبار نکنید که آنان برای زمان دیگر آفریده شده اند.
ابواسحاق صابی
ابواسحاق صابی، همان ابراهیم بن هلال است که در بلاغت و کتابت یکتای زمان خود و
تنهای دوران بود. وی نود سال در خدمت خلفاء بود و کارهای مهمی را بر عهده داشت و دیوان دار نامه هابود. او شربت تلخ و شیرین دنیا را چشیده و خیر و شر آن را پوشیده بود.
شاعران عراق او را مدح کرده اند و شهرتش همه جا را فرا گرفته بود.
خلفاء، با حیلههای مختلف سعی کردند تا مسلمان شود، ولی مسلمان نشد. حتی سلطان عزالدوله بختیار، وزارت را مشروط به اسلام به وی عرضه کرد.
صابی با مسلمانان نیک رفتار بود، در ماه رمضان در روزه آنان را یاری میکرد و افطار مینمود. قرآن را حفظ کرده بود و به آسانی از حفظ میخواند. وی در زمان جوانی آنچه به کار پیری میآمد تهیه کرده بود. ابواسحاق به همین مطلب در قصیده ای که برای صاحب بن عباد سروده بود تصریح میکند و او را با عنوان کافی مخاطب میسازد و از ابر وجود او، باران بخشش میخواهد.
وی در پایان عمر از منصب معزول شد و به زندان افتاد. صاحب بن عباد او را خیلی دوست میداشت و خود را متعهد میدید که برای آزادی او تلاش کند، صابی نیز صاحب را ستایش میکرد.
#کشکول_شیخ_بهاء
@zandahlm1357