. او با جوانان آن گونه برخورد می کرد که گویی همسن آنهاست و این گونه بود که به راحتی با اقشار مختلف رابطه برقرار می کرد و در یک کلام عاشق مردم بود.
روزی مردی از دکتر سئوال می کند: شما چرا با این سن و خستگی کار از موتور سیکلت استفاده می کنید؟
دکتر در جواب گفت: منزل بیمارانی که من به عیادتشان می روم آن قدر پیچ در پیچ است و کوچه های تنگ دارد که هیچ ماشینی از آن نمی تواند عبور کند، بنابراین مجبورم با موتور به عیادشان بروم.
در سال 1352 ه.ش دکتر شیخ به علت بیماری سخت، بستری گردید و مردم به طور خودجوش برای وی مراسم دعا برپا نمودند این پزشک متعهد، در سال 1355 ه.ش پس از چند سال بیماری به دیار حق شتافت.
برای ایشان مراسم تشییع بسیار باشکوهی به عمل آوردند که تا آن زمان شهر مشهد چنین مراسمی به خود ندیده بود.
با وجود اینکه دکتر سفارش کرده بود وی را در قبرستان عمومی شهر دفن کنند، استاندار وقت دستور داد که پیکر وی را در #حرم مطهر در جلوی #پنجره فولاد صحن #انقلاب به خاک بسپارند.
یادش گرامی و روحش شاد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📕برنامه هفتگی کانال
مجله تازنده ایم رزمنده ایم📰👓
#شنبه📖آیه گرافی📚نهج البلاغه🌳گل وگیاه🌍 صفحه سبک زندگی
👨👩👧👦اتاق مشاور📂داستان
#یکشنبه📖آیه گرافی📝احکام 📡امر به معروف 👨👩👧👦اتاق مشاور📂داستان
#دوشنبه 📖آیه گرافی👼فرزند سالم 🔬پزشکی📜اولیاء الله📂داستان
#سه شنبه📖آیه گرافی 💑همسرداری🎓موضوع بصیرتی🖋کلاس مربی📂داستان
#چهارشنبه📖آیه گرافی⏱نماز
💅حجاب🔍پرسش و پاسخ🌍حکایت
📂داستان
#پنج شنبه📖 آیه گرافی🌍تدبر در قرآن⚰معاد شناسی
تست هوش💠آیه درمانی📂داستان
#جمعه 📖آیه گرافی☀️مهدویت 💻آیا می دانید😂لبخند📂داستان
با ما همراه باشید👇👆
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......:
من نهج البلاغه میخوانم
https://eitaa.com/zandahlm1357
💠💠💠💠💠💠💠
🌹 #کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌴 #شماره_51
وقال عليه السلام :
عَيْبُكَ مَسْتُورٌ مَا أَسْعَدَكَ جَدُّكَ
عيب تو پنهان است مادامى كه دنيا رو بسوى تو است.
امام(عليه السلام) در اين گفتار حکيمانه اش اشاره به نکته مهمى کرده مى فرمايد: «عيب تو (از چشم ها) پنهان است تا وقتى دنيا به تو اقبال دارد» (عَيْبُکَ مَسْتُورٌ مَا أَسْعَدَکَ جَدُّکَ).
«جَدّ» در لغت معانى زيادى دارد از جمله: عظمت، که آيه شريفه (إنَّهُ تَعالى جَدُّ رَبَّنا) به آن ناظر است و به معناى بهره، نصيب، نعمت و بخت. در جمله بالا اشاره به همان بهره و نصيب دنيوى است که گاهى از آن به بخت و شانس تعبير مى شود.
امام در واقع در اين عبارت کوتاه به چند نکته اشاره فرموده است:
نخست هنگامى که دنيا به کسى اقبال کند تمام عيوب او را به فراموشى مى سپارند، بلکه گاهى عيب را حُسن معرفى مى کنند و به عکس، هنگامى که دنيا به کسى پشت کند صفات برجسته او را ناديده مى گيرند، بلکه گاهى عيب مى شمرند و اين اشتباه بزرگى است که بسيارى از مردم گرفتار آن اند.
ديگر اين که انسان بايد تنها نگاه به سخنان مردم نکند و بکوشند عيوب خويش را که از چشم آنها به سبب اقبال دنيا پنهان شده، دريابد و نيز محاسن و صفات نيک خود را که به دليل پشت کردن دنيا به او در نظر مردم ناچيز شمرده مى شود کم نشمرد.
ديگر اين که از زوال نعمت ها نگران نشود شايد خداوند مى خواهد بدين وسيله عيوب او را روشن سازد تا براى برطرف کردن آن بکوشد که اين خود نعمتى از سوى پروردگار محسوب مى شود.
اين گفتار حکيمانه امام پيام ديگرى نيز دارد و آن اين که به هنگام اقبال دنيا به انسان، مغرور نشود و خود را برىء از عيوب نداند، چرا که مردم عيوب او را ناديده مى گيرند و اى بسا از وى چنان تمجيد کنند که سبب غرور او گردد.
در زبان عرب ـ و احتمالاً زبان هاى ديگر ـ نيز ضرب المثل هاى جالبى در اين زمينه آمده است از جمله در يک ضرب المثل عربى مى خوانيم: «إذا أقْبَلَ الْبَخْتُ لَباضَتِ الدُّجاجَةُ عَلَى الوَتَد، وَإذا أدْبَرَ الْبَخْتُ أسْعَرَ الْهاوَنُ فِي الشَّمْسِ; هنگامى که دنيا به انسان اقبال کند مرغ روى نوک ميخ تخم مى گذارد و هنگامى که دنيا به انسان پشت کند هاون در برابر آفتاب آتش مى گيرد
شبيه اين گفتار سخن حکيمانه اى است که در حکمت نهم آمده بود که امام فرموده بود: (إِذَا أَقْبَلَتِ الدُّنْيَا عَلَى أَحَد أَعَارَتْهُ مَحَاسِنَ غَيْرِهِ وَإِذَا أَدْبَرَتْ عَنْهُ سَلَبَتْهُ مَحَاسِنَ نَفْسِهِ; هنگامى که دنيا به کسى روى آورد نيکى هاى ديگران را به او عاريت مى دهد و هنگامى که دنيا به کسى پشت کند نيکى هاى خودش را نيز از او سلب مى نمايد).