💠🌱💠🌱💠
✨سلوک مهدوی
3⃣1⃣ قسمت سیزدهم
👈میرزا جواد آقا ملکی تبریزی
💕بعید است کسی ویژگی های ایشان را بخواند و عاشق این فرد بزرگ و عارف و حکیم نشود .
🔹قبر ایشان در قبرستان شیخان قم است .
📖 ایشان در نجف درس می خواندند بعد به تبریز آمدند.بعد از اینکه آیت الله حائری یزدی حوزه ی قم را احیاء کرد ایشان آمدند و حوزه ی قم را رونق دادند درس سیر و سلوک و عرفان ایشان در قم بسیار مشهور بود و از شاگردان عارف بزرگ ملاحسین قلی همدانی بودند .
📿میرزا جواد آقای ملکی تبریزی کسی بود که نماز های جماعت ایشان معروف بود و حضرت امام رحمة الله علیه و آیت الله بهاء الدینی از کسانی بودند که همیشه در نماز به ایشان اقتدا می کردند و یکی از اساتید حضرت امام ، میرزا جواد آقا ملکی تبریزی بود.
✨ایشان حالت خیلی عجیبی برای عرفان داشت سه ماه رجب ،شعبان و رمضان را پی در پی روزه می گرفت و نیمه های شب که بیدار می شد تا نماز شب بخواند در همان رختخواب از خوف خدا گریه می کرد (ایشان به یکی از بکائین عالم معروف بود) بعد بلند می شد می رفت حیاط به آسمان نگاه می کرد و این آیه ی : "ان فی خلق السموات والارض" را می خواند و گریه می کرد ، می رفت لب حوض می نشست و گریه می کرد وضویش را می گرفت می آمد سرسجاده اش که می ایستاد بسیارگریه و بکاء می کرد.
🌟هنوز هم بسیاری از بزرگان ما در مسیر سیر و سلوک مهدوی به ایشان اقتدا می کنند.نفسشان قدسی بود در مجلسش که سخنرانی می کرد بعضی مواقع جمله ای که می گفت مثلا میگفت : ای مردم بدانید یکی از صفات خداوند غفار است همین را که می گفت چندین نفر در مجلسش غش می کردند .( این قدرنفس ایشان اثر داشت.)
▪️میرزا جواد آقای ملکی تبریزی وقتی که میخواست ازدنیا برود خضاب کرده بود جامعه نیکو پوشیده بود و در روز عید قربان بود وضو گرفته رفت به نماز ایستاد تکبیرة الاحرام و الله اکبر را که گفت در همین حال روحش پر کشید و به عالم ملکوت رفت .
🌟امام رحمةالله علیه مرتب سر مزار ایشان می رفتند و با عمامه اش قبر میرزا جواد آقا را پاک می کرد و می گفت قربان قبرت بشوم که از قبر تو هم نور می بارد.
✨ بسیاری از بزرگان سرقبر ایشان می رفتند و فاتحه و یایس و الرحمن می خواندند و ب ایشان هدیه می کردند و حاجتشان را می گرفتند.
👈در رابطه با میرزا جواد آقا ملکی تبریزی چندین داستان مهم نقل شده است .از جمله حضرت آیت الله سید جعفر شاهرودی می گوید :شبی درخواب دیدم که حضرت صاحب الامر(عج) در صحرایی به نماز جماعت ایستاده و جماعتی پشت سر ایشان اقتدا می کنند گفت من جلوتر رفتم تا دست امام زمان (ع) را ببوسم دیدم یک انسان جلیل القدر نزدیک امام و ملازم امام زمان (ع) است گفت قیافه اش را دیدم ولی به یاد نیاوردم خواب تمام شد و گذشت و گذشت به مشهد و تهران رفتم این فرد که درخواب دیده بودم پیدا نکردم به قم رفتم درمسجد فیضیه دریکی ازحجرات دیدم فردی درحجره تدریس می کند او همان فردی است که درخواب دیده بودم پرسیدم این چه کسی است گفتند این عالم ربانی میرزا جواد آقا ملکی تبریزی است رفتم که به ایشان سلام کنم میرزا جواد آقا پیش دستی کردند و مثل این که من را از قبل بشناسند گفت سلام حالت چه طور است ؟کی آمدی این برخورد گرمش باعث شد که من جز شاگردان میزا جواد آقا بشوم و سال های سال از محضرشان فیض ببرم.
📚 اگر کتاب های ایشان را بخوانید بیشتر عاشق این فرد بزرگ می شوید. 1_کتاب رساله لقاء الله برای آن هایی که می خواهند مسیر خدا و مسیر سیر و سلوک را طی کنند خوب است.2_ کتاب أسرار الصلوة ایشان درشیوه نماز خواندن بسیار مؤثر است.3_المراقبات در کتاب المراقبات،برای هر ماه قمری اعمال و دستور عمل هایی دارد که ایشان در این کتاب آورده است و مطالبش اخلاقی است و از مفاتیح الجنان بیشتر است.
🔹🔹ادامه دارد ....🔹🔹
💽برگرفته از فایل سلوک مهدوی شماره ۲
🎤استاد عبادی
#سلوک_مهدوی ۱۳
https://eitaa.com/zandahlm1357
Imam Mojtaba (PBUH):
"There will come a time when a man from Beit is balancing the world ...
Blessed is the man that understandeth his day, and heareth his word.
امام مجتبی علیه السلام:
«روزگاری خواهد آمد که مردی از اهل بیت، جهان را لبریز عدل میکند
خوشا به حال کسی که روزگارش را دریابد و سخنش را بشنود.»
استفاده با هدیه سـه صلوات به روح
♦️شهیـــد امیـــد اڪبــــرے🎈
#استـــوری
https://eitaa.com/zandahlm1357
رواق دارالذکر:
رواق در جنوب شرقی روضة منوره واقع شده و یکی از بناهای نسبتا جدید است و قبلا مدرسه علمیه علی نقی میرزا بوده که در سال 1343 ه.ش بازسازی شده و تغییر کاربری یافت و با پوشش جدید سقف به صورت رواقی جدید در آمد.
حجره های فوقانی وتحتانی مدرسه دراطراف آن فعلا محل استقرار دفاترمختلف است.
در گذشته برف های پشت بام رواق ها به آن جا ریخته می شد. این رواق از طرف غرب به دارالعزه و از شرق به حجره های صحن نو و از شمال به دارالسرور و از جنوب به دارالزهد ارتباط دارد
در سال های 1342-1343 هنگام نیابت تولیت امیر عیزی ساخته شده و سقف آن تیرآهن است رواقی وسیع به ابعاد عرض 19/12 متر طول 72/15 متر و ارتفاع 9 متر است، کف رواق با سنگ مرمر سبز رنگ مفروش می باشد، از بالای ازاره تا زیر سقف با کاشی های معرق و زیبا تزئین یافته است و سقف گچ بری شده و روی آن آئینه کاری گردیده است .
کتیبه های رواق دارالذکر
در کتیبه های جنوبی رواق بالای ازاره نخست آیه شریفه «إنما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهرکم تطهیرا» نوشته شده و بعد از آن آمده «قال الله تعالی : فی بیوت أذن الله أن ترفع» تا آخر
و بعد از آن آیه شریفه «إنما ولیکم الله و رسوله و الذین آمنوا» نوشته شده و تحریر آن سال 1387هجری قمری می باشد .
در جای دیگر نوشته شده: «قال الرضا علیه السلام من حدث نفسه بالفخر» و در جای دیگری نوشته شده: «قال الرضا علیه السلام لعبد العظیم الحسنی بلغ عنی اولیائی السلام و مرهم بصدق الحدیث و اداء الامانه»،
در کنار آن نوشته شده: «عن ابی الحسن الرضا علیه السلام، قال رسول
صلی الله علیه و آله: من ضمن لی واحده ضمنت له اربعه، یصل رحمه فیحبه الله تعالی و یوسع علیه فی رزقه و یزیده فی عمره و یدخله الجنه التی وعده».
در جای دیگری نوشته شده: «قال الرضا علیه السلام: استعمال العدل والاحسان مؤذن بدوام النعمه» و در بالای ازاره طرف شرق نوشته شده است :
«قال الامام الرضا علیه السلام: من احتمل الجفاء لم یشکر النعمه و در کنار آن نوشته شده: قال الرضا (ع) لاورع افنع من محارم الله و تجنب الاذی والکف عن المؤمن، و لا عیش اهنا من حسن الخلق و لا مال انفع من القنوع و لا جهل اضر من العجب»، در جای دیگری نوشته شده : «قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم لا یزال امتی بخیر ما تحابو و تعادوا واجتنبوا واوقروا الضیوف و اقاموا الصلوه واتوا الزکوه. فاذا لم یفعلوا ذلک ابتلوا بالقحط والسنین.»
در محل دیگری نوشته شده: «قال الرضا علیه السلام اجل الخلائق واکرمها اصطناع المعروف و اغاثه الملهوف و تحقیق الامل و تصدیق مخیله الراجی والاستکثار من الاصدقاء فی الحیاه والباکین بعد الممات.»
در کنار آن نوشته شده: «قال الرضا علیه السلام: صدیق کل امری عقله و عدوه جهله» در جای دیگر نوشته شده: «قال الرضا علیه السلام لیس العباده بکثره الصیام الصلوه و إنما العباده کثره التفکر فی امر الله»
و در جای دیگر نوشته شده : «قال الرضا علیه السلام خیار العباد الذین اذا احسنوا استبشروا و اذا اساوا استغفروا و اذا شکروا اعطوا، و اذا ابتلوا صبروا و اذا غضبوا عفوا»
در کنار آن نوشته شده : «قال الرضا (ع) لا یفوتنکم خیر الدنیا فان الاخره لا تلحق الا بالدنیا» و در جای دیگری نوشته شده «قال الرضا علیه السلام من کثرت محاسنه مدح بها و واستغنی التمدح بذکرها »
امام رضا (ع) به عبدالعظیم حسنی فرمودند :ای عبدالعظیم دوستان مرا سلام برسانید و آنها را امر کنید تا راست بگویند و اداء امانت نمایند.
امام رضا (ع) از رسول خدا (ص) روایت کردند که فرمود :
هرکس ضمانت کند یک کار را انجام دهد من ضمانت چهار چیز به او می دهم هرکس صله ارحام به جای آورد و به دیدن خویشاوندان خود برود خداوند او را مورد محبت قرار می دهد و روزی او را زیاد می کند و بر طول عمرش می افزاید و او را به بهشتی که وعده داده وارد می سازد .
امام رضا (ع) فرمود : بکار بستن عدل و احسان و خوشرفتاری با مردم نشان دهنده دوام نعمت می باشد .
امام (ع) فرمودند : ورعی سودمندتر از ترک محرمات و دوری کردن از آزار و اذیت مؤمن نیست زندگی گوارا در خوشرفتاری است مالی سودمند تر از قناعت و جهلی زیان بارتر از خودخواهی نیست .
رسول خدا (ص) فرمودند: امت من همواره در خیر هستند تا آنگاه که با یکدیگر دوستی کنند و از حرام دوری نمایند، و به مهمانی یکدیگر بروند نماز را برپا دارند و زکات خود را ادا نمایند، اگر این ها را انجام ندهند گرفتار قحطی و گرسنگی خواهند شد .
امام رضا (ع) فرمودند: بهترین خصلت ها و گرامیترین آنها کارهای نیک و دادرسی از درماندگان و برآوردن حوائج مردم و آرزوی آرزومندان و اتخاذ دوستانی که در دنیا به او برسند و بعد از مرگ بر او گریه کنند.
امام رضا (س) فرمودند: دوست هر انسانی عقل او و دشمنش جهل او می باشد.
ادامه👇
ادامه مطلب...
امام رضا(ع) فرمودند:
بهترین بندگان کسانی هستند که هرگاه کار نیکی انجام دهند خوشحال می شوند و هرگاه کار زشتی مرتکب شوند استغفار می کنند هرگاه چیزی به آنها بدهند سپاس می گویند و هرگاه گرفتار شوند صبر می کنند و هرگاه بر کسی غضب نمایند از طرف گذشت می کنند.
امام رضا (ع) فرمود: کارهای نیک دنیا را از دست ندهید، زیرا آخرت را با کار نیک در دنیا می توان بدست آورد.
امام رضا(ع) فرمودند: هرکس کارهای نیکش زیاد شد مورد ستایش قرار می گیرد .
در سقف راهرو دارالذکر به دارالزهد صلوات بر حضرت رضا (ع) بر یک کاشی مدور نوشته شده است .
منبع : کتاب تاریخ آستان قدس نوشته عزیزالله عطاردی
.......:
✨﷽✨
✅ چگونه فرزندم را #نمازخوان کنم ؟
1⃣خودتان الگوی خوبی باشید.
اگرشما نماز عاشقانه و اول وقت نخوانید انتظار نداشته باشید فرزندتان نمازخوان شود.
2⃣ بعداز نماز کودک یکی دوساله به بالا رادرآغوش بگیرید و رفتاربامحبت تری با او داشته باشید تافرزند ببیند شما هر وقت نماز میخوانید مهربانتر میشوید و به این وسیله به نماز علاقه مند میشود.
3⃣او را از کودکی به نماز جماعت و نماز جمعه و حرم و مساجد و مراسم مذهبی ببرید مخصوصا اگر برایش این مکانها را با جایزه وخاطره و تشویقی شیرین کنید.
4⃣امر به نماز را درست وقتی فرزند به سن بلوغ رسید نگذارید بماند، باید چند سال قبل از سن تکلیف او را مشتاق به نماز کنید و نماز را به او آموزش دهید.
5⃣برای مشتاق کردن کودک به نماز قبل سن تکلیف برای دختران یک چادر نماز و جانماز و مهر و تسبیح قشنگ وبرای پسرهم همین ها غیر از چادر را تهیه کنید.
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مهارتهای_فرزندپروری
#پیش_گیری_از_حسادت_بین_برادر_خواهرها
💠راه های کلی درمان حسادت:
👇👇👇
🌀1- تفهیم و آگاه کردن.
🌀2- رعایت عدالت.
🌀3- محبت در تنهایی
(مهر و محبت انفرادی تسکین دهنده و آرامش بخش است).
🌀4- ایجاد زمینه ی اعتماد.
🌀5- ارجاع کار
( مثل سپردن کار نوزاد به کودک بزرگ تر).
https://eitaa.com/zandahlm1357
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
#آهای_خانم_آهای_آقا
اشتباهات کودک را گردن کسی نیندازید!
بچه من نبوده!
شیطون گولش زده !
پسر ما نبوده؛ امیرعلی بوده!
امروز مریم اینجا بوده این کارها را انجام داده!
زیرا: دراين حالت به دنبال مقصر هستیم ،مقصریابی و توبیخ شخص اشتباه است.با اين كار به فرزندمان میآموزیم
👈#مسئولیت_کارت_را_نپذیر!
#دروغگویی و #مخفیکاری را یادمیگیرد. کار صحیح آموزش داده نشده و#تمرکز بر روی کار #اشتباه است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
f01 shakhsiate mehvari 17.mp3
2.02M
🎧قسمت هفدهم #شخصیت_محوری
f01 shakhsiate mehvari 17.pdf
302.6K
📝قسمت هفدهم #شخصیت_محوری
شماره سوالتون تکراریه
در درمان یبوست ابتدا بهتر است مشخص شود که ناشی از سردی و رطوبت روده است یا گرمی آن.
اگر یبوست ناشی از سردی و بلغم باشد استفاده از گلقند، دم کرده برگ بادرنجبویه، نخود آب مفید است.
اگر یبوست ناشی از گرمی و حرارت باشد دوغ با گل سرخ و ماست شیرین ،بارهنگ غلیظ شده، خاکشیر ولرم، کاهو، تخم شربتی ومفید است.
دستورات زیر تقریبا متعادل هستند و درهمه مزاج ها قابل استفاده است.
1قاشق غذاخوری مغز فلوس را در یک استکان آب جوش حل کرده و صاف کنید سپس 1استکان گلاب و 3قاشق روغن بادام شیرین اضافه کنید و هرروز استفاده شود.
هرروز آب گرم استفاده شود.
انجیر را در روغن زیتون خیسانده و صبح ناشتا استفاده شود.
دم کرده برگ درخت پرتقال مفید است.
آش آلو بخورید
https://eitaa.com/zandahlm1357
کمکاری تیروئید
• علت کمکاری تیروئید در طب سنتی ناشی از سردی بدن میباشد.
• انجام بادکش زیر گلو در ۱۴ مرحله که باید توسط متخصص طب سنتی انجام شود.
• خوردن شبی یک قاشق مرباخوری اسفند با آب قورت داده شود به مدت حداقل یک هفته تا ده روز.
• استشمام عطرهای گرم به هنگام خواب مثل عطر گل یاس، مریم و گل نرگس.
• خوردن ارده با شیره انگور هفتهای ۵ بار به عنوان وعده صبحانه.
• ترک و یا کاهش جدی سردیها مخصوصاً شبها.
کم کاری تیرویید نسخه های درمان کم کاری تیروئید: 1- حمام آفتاب 2- عسل+ زنجبیل+ دارچین + هل +زعفران به اندازه مساوی بسائید و به شکل قرص دربیاورید (حب) و روزی 3 عدد میل نمائید. 3- مقل ازرق 5 گرم + کتیرا 16 گرم + زعفران 10 گرم را بکوبید و با عسل حب سازید و روزی 3 عدد میل نمائید. 4- روزی 2 بار توسط برس موی شتر روی غده تیروئید بمالید. یا بادکش تیرویید البته همراه اینا اصلاح تغذیه جزء اصلی هست
نمک دریا بجای نمک یددار صنعتی
مصرف کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمان کبد چرب ازدنظر آیت الله تبریزیان
https://eitaa.com/zandahlm1357
به منظور کاهش احتمال ابتلا به نرمی غضروف کشکک زانو یا کندرومالاسی، مراحل زیر را انجام دهید:
وزن مناسبی را داشته باشد تا فشار کمتری بر زانوهای شما وارد شود
قبل از ورزش کردن یا انجام فعالیت فیزیکی به خوبی بدن خود را گرم کنید
با انجام حرکات ورزشی مخصوص تقویت عضلات چهار سر ران، عضله ساق پا و عضلات همسترینگ استحکام بدن خود را افزایش دهید
برای ورزش کردن از کفش مناسب استفاده کنید. برای کمک به اصلاح عدم انطباق کشکک زانو به ارتز و پد زانو نیاز پیدا خواهید کرد.
به آهستگی فعالیت های خود را افزایش دهید تا از وارد شدن فشار بر زانو جلوگیری کنید
برای هر ورزش از شیوه و تکنیک مناسب استفاده کنید
علاوه بر موارد بالا می توان با جلوگیری از علت های بوجود آمدن کندرومالاسی مانند جابه جایی کشک زانو، دررفتگی زانو، لقی و شکستگی کشکک زانو و... از بیماری نرمی کشکک زانو پیشگیری کرد.
توصیه های درمانی فیزوتراپی :
1- اجتناب از دو زانو و چهار زانو نشستن .
2- اجتناب از بالا و پایین رفتن از پله . در صورت اجبار بآهستگی و یکی یکی پله ها را بالا و پایین روید .
3- زیاد سرپا نایستید و پایتان فشار وارد نکنید .
4- از شیب بالا و پایین نروید .
5- از زکاب زدن در دوچرخه متحرک و ثابت اجتناب کنبد .
6- در صورت نیاز از توالت فرنگی استفاده کنید .
7- در حین نماز از صندلی استفاده نمایید .
8- از افزایش وزن خود جلوگیری نمایید .
درمان نرمی کشکک در طب سنتی :
1- ماساژ:
تا بهبودی کامل؛ هر شب زانوها را با یک روغن مناسب مثل روغن زیتون تصفیه نشده، سیاهدانه، بادام تلخ، هسته قیسی، کرچک، کنجد، نارگیل و یا … ماساژ دهید. ماساژ را به آرامی و تا جذب کامل روغن به پوست ادامه دهید. پس از پایان ماساژ بهتر است روی ناحیه ماساژ را با یک پلاستیک فریزر بپوشانید تا میزان جذب روغن افزایش پیدا کند. مخلوط کردن مقدار کمی فلفل سیاه، دارچین یا زنجبیل با روغن، اثر درمانی آن را افزایش می دهد. معمولاً پس از یکی دو شب، کاهش فوق العاده ای در علایم بیماری ایجاد خواهد شد.
2- پوست تخم مرغ
پوست تخم مرغ را شسته خشک و آسیاب کنید و به مدّت یکی دو ماه روزی نصف قاشق چایخوری از آن را با کمی عسل روی زبان خود ریخته قورت دهید. این مکمّل ساده سریعاً باعث ترمیم بافت آسیب دیده خواهد شد.
3- پودر سنجد :
مصرف پودر سنجد نیز به عنوان داروی دیگر می تواند مدّ نظر باشد(روزی یک قاشق مربّاخوری در نصف استکان عرق زیره یا هر روز صبح یک قاشق غذاخوری با یک لیوان شیر و یک قاشق عسل )
4- اجتناب از غذاهای سرد :
در طول دوره درمان حتّی المقدور از مصرف غذاهای سردی خودداری شود.
5- با تأیید پزشک ، انجام حجامت زانو یا زالو اندازی این ناحیه ، یکی از بهترین اقدامات برای رسیدن به نتیجه درمانی مطلوب است.
علاّمه بزرگوار حضرت آقاى شيخ حسن فريد گلپايگانى كه از علماى طراز اول تهران هستند نقل فرمود از استاد خود مرحوم آيت اللّه حاج شيخ عبدالكريم يزدى حائرى - اعلى اللّه مقامه - كه فرمود اوقاتى كه در سامرا مشغول تحصيل علوم دينى بودم ، وقتى اهالى سامرا به بيمارى وبا و طاعون مبتلا شدند و همه روزه عده اى مى مردند.
روزى در منزل استادم مرحوم سيد محمد فشاركى - اعلى اللّه مقامه - جمعى از اهل علم بودند ناگاه مرحوم آقاى ميرزا محمد تقى شيرازى - رحمة اللّه عليه - كه در مقام علمى مانند مرحوم فشاركى بود تشريف آوردند و صحبت از بيمارى وبا شد كه همه در معرض خطر مرگ هستند.
مرحوم ميرزا فرمود اگر من حكمى بكنم آيا لازم است انجام شود يا نه ؟ همه اهل مجلس تصديق نمودند كه بلى ...
سپس فرمود من حكم مى كنم كه شيعيان ساكن سامرا از امروز تا ده روز همه مشغول خواندن زيارت عاشورا شوند و ثواب آن را هديه روح شريف نرجس خاتون والده ماجده حضرت حجة بن الحسن عليه السّلام نمايند تا اين بلا از آنان دور شود. اهل مجلس اين حكم را به تمام شيعيان رساندند و همه مشغول زيارت عاشورا شدند.
از فردا تلف شدن شيعه موقوف شد و همه روزه عده اى از سنى ها مى مردند به طورى كه بر همه آشكار گرديد.
برخى از سنى ها از آشنايانشان از شيعه پرسيدند سبب اينكه ديگر از شما كسى تلف نمى شود چيست ؟ به آنها گفته بودند زيارت عاشورا. آنها هم مشغول شدند و بلا از آنها هم برطرف گرديد.
جناب آقاى فريد - سلمه اللّه تعالى - فرمودند وقتى گرفتارى سختى برايم پيش آمد فرمايش آن مرحوم به يادم آمد از روز اول محرم سرگرم زيارت عاشورا شدم روز هشتم به طور خارق العاده برايم فرج شد.
شكى نيست كه مقام ميرزاى شيرازى از اين بالاتر است كه پيش خود چيزى بگويد و چون اين توسل يعنى خواندن زيارت عاشورا تا ده روز در روايتى از معصوم نرسيده است شايد آن بزرگوار به وسيله رؤ ياى صادقه يا مكاشفه يا مشاهده امام عليه السّلام چنين دستورى داده بود و مؤ ثر هم واقع شده است ، مرحوم حاج شيخ محمد باقر شيخ الاسلام سابق الذكر نقل نمود كه مرحوم ميرزاى شيرازى در كربلا ايام عاشورا در خانه اش روضه خوانى بود و روز عاشورا به اتفاق طلاب و علما به حرم حضرت سيدالشهداء عليه السّلام و حضرت اباالفضل العباس عليه السّلام مى رفتند و عزادارى مى نمودند و عادت ميرزا اين بود كه هر روز در غرفه خود زيارت عاشورا مى خواند، سپس پايين مى آمد و در مجلس عزا شركت مى نمود روزى خودم حاضر بودم كه پيش از موسم آمدن ميرزا ناگاه با حالت غيرعادى پريشان و نالان از پله هاى غرفه به زير آمد و داخل مجلس شد و مى فرمود امروز بايد از مصيبت عطش حضرت سيدالشهداء عليه السّلام بگوييد و عزادارى كنيد.
تمام اهل مجلس منقلب شدند و بعضى حالت بى خودى عارضشان شد، سپس با همان حالت به اتفاق ميرزا به صحن شريف و حرم مقدس مشرف شديم گويا ميرزا ماءمور به تذكر شده بود بالجمله هركس زيارت عاشورا را يك روز يا ده روز يا چهل روز به قصد توسل به حضرت سيدالشهداء عليه السّلام (نه به قصد ورود از معصوم ) بخواند البته صحيح و مؤ ثر خواهد بود و اشخاص بى شمارى بدينوسيله به مقاصد مهم خود رسيده اند.
مرحوم ميرزا محمدتقى شيرازى در سنه 1338 در كربلا وفات و در جنوب شرقى صحن شريف مدفون گرديد.
https://eitaa.com/zandahlm1357