.......:
🔶إذا قامَ قائِمُنا أذهَبَ اللّه ُ عَن شيعَتِنَا العاهَةَ و جَعَلَ قُلوبَهُم كزُبَرِ الحَديدِ ؛ .
🔷آن گاه كه #قائم ما قيام كند ، خدا #آفت را از شيعيان ما بزدايد و دل هايشان را چون پاره هاى آهن [استوار] سازد .
📙الخصال ، ج 2 ، ص 541
#در_ثواب_نشر_سهیم_باشید
#امام_سجاد
#امام_زمان
#ظهور
#جمعه
https://eitaa.com/zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.......:
🎥 تشرف جالب آیت الله عبدالنبی نوری به محضر امام زمان عجل الله فرجه
#استاد_عالی
https://eitaa.com/zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
مستند کف خیابان
با ما همراه باشید👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
.......:
#کف_خیابون_12
وقتی از اتاق مامانم اومدم بیرون، هنوز وسایل پذیرایی مهمونی عصر روی میز پذیراییمون بود... رفتم یه سیب بردارم که یه چیزی دیدم که بیشتر از سر و وضع مامانم منو بهت زده کرد... دیدم دو تا بشقاب بیشتر نیست... این ینی یا دو نفر مهمون بودند یا با مامان دو نفر بودند... اما... وسط پوست میوه های یکی از بشقابا یه ته مانده سیگار هم بود!!
داشتم دیوونه میشدم... مامانم با اون سر و وضع... با اون خواب عمیقش... ته سیگار وسط بشقاب میوه ها... اصلا نمیدونستم چیکار کنم... حتی نمیتونستم پلک بزنم... عصر خونه ما چه خبر بوده؟!
مامانم بیدار شد... داشتم تلوزیون نگاه میکردم... اما مدام تو فکر عصر بودم... خودمو زدم به حواس پرتی که ینی مثلا متوجه بیدار شدن مامانم نشدم... اما فهمیدم که مامانم تا بیدار شد، لباسشو عوض کرد و لباس همیشگیش را پوشید و اومد توی حال...
گفت: سلام افشین! کی اومدی؟
خیلی معمولی گفتم: سلام. خیلی وقت نیست. دو تا نون هم خریدم گذاشتم توی نایلون رو سر یخچال.
مامانم رفت توی آشپزخونه... دیگه رو تمام حرکات و کارای مامان حساس شده بودم... یواشکی حواسم حتی به آب خوردنش هم بود... رفت سراغ تلفن خونه... داشت شماره میگرفت که منم رفتم نشستم پیش تلفن توی حال... آروم گوشیو برداشتم... جوری که متوجه نشه... وقتی بوق خورد، دیدم افسانه گوشیو برداشت... بعد از سلام و احوالپرسی، مامانم با دلخوری گفت: افسانه ور پریده چرا نگفتی صاب کارت مرد هست؟!
افسانه هم بلند خندید و گفت: ای بابا! از وقتی برگشته مزون، همینجوری داره پیش همه ازت تعریف میکنه! مثل اینکه پیش مامان گلم بهش خوش گذشته بوده!
من داشتم روانی میشدم... خیلی اعصابم خورد بود... اما مامان جوابی داد که منو آتیش زد... به افسانه گفت: جدا؟! بهش خوش گذشته بود؟!!!
افسانه گفت: آره مامانی! پس چی؟ مامان به این نازی! راستی بهم گفته که قراره بیایی مزون پیش خودمون کار کنی!!
مامان گفت: حالا گفتم درباره اش فکر میکنم... خیلی خودمو مشتاق نشون ندادم... ببینم چی میشه حالا... کی میایی ور پریده؟
افسانه گفت: امشب کار خاصی ندارم... زودتر میام... افشین خونه است؟
مامان گفت: آره... پس من تا یه چیزی درست میکنم بیا!
افسانه گفت: چشم مامان... راستی لباس جدید مبارک! کوروش خان (اسم صاب کار کثافت مزون) گفته لباس ایمپایر تاپ مشکی را هدیه بده به مامانت! نمیخواد برگردونی مزون!
مامان با خنده و ذوق زده گفت: اینجوری که بده آخه! حالا بعدا باهاش حساب میکنیم.
من دیگه داشتم میپکیدم... حرفهای سنگینی شنیده بودم... حرفهای افسانه و مامانو که پای چیزایی که دیده بودم میذاشتم، دیگه چیزی برای گفتن و قضاوت نکردن نمیذاشت...
یکی دو ساعت بعد، افسانه هم اومد خونه... شام خوردیم... تلوزیون دیدیم... خبری از درس و بحث دانشگاه افسانه هم کلا تو خونه نبود... اصلا انگار نه انگار که خواهر ما مثلا دانشجو هست و واسه شهریه کوفتی دانشگاه آزادش داره کار میکنه!
تا اینکه افسانه و کرد به من و گفت: «راستی افشین جون! یه خبر خوب! صاب کار من، عصر اومده پیش مامان... مامان واسش مدل شده... اونم خوشش اومده و گفته مامان بیاد پیش خودمون و از فردا توی مزون با خودمون کار کنه!»
مثلا تعجب کردم و گفتم: صاب کارت! صاب کارت کیه دیگه؟!
گفت: نمیشناسیش! آدم خوبیه!
یه نگاه به مامان انداختم... چیزی که میخواستم بپرسم خیلی سنگین بود... با احتیاط به چشمای افسانه نگاه کردم و گفتم: خانمه؟!
افسانه خیلی عادی و معمولی نگاهش را برگردوند به طرف لب تاپش و گفت: نه بابا! مگه زن ها عرضه گردوندن مزون به اون با کلاسی دارن؟! آدم با جذبه و مدیری هست. هر کسی باهاش کار کرده پیشرفت کرده.
من که زبونم بند اومده بود... حدسم داشت درست درمیومد متاسفانه... اما قادر نبودم چیزی بگم... چون بالاخره میخواستم یه فکری به حال زندگیمون بکنیم و از این وضعیت اسفبار دربیایم.
به همین راحتی...
اون شب مامان هیچی نمیگفت... اما بعدش، جوری که مثلا خیلی راضی بودن و ناراضی بودنش مشخص نبود اما مشخص بود که بدش هم نیومده، گفت: «خودمم از کار سبزی و میوه خسته شدم. خدا خیرش بده کوروش خان که اینقدر دست به خیره و خودش پیشنهاد کار داده! کجا برم و سر چه کاری برم که بدونم ارزشش داره؟ اینجوری پیش دخترم هستم.»
ادامه دارد...
https://eitaa.com/zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
●❥ ﷽ ❥●
🌺هم نشینی آیات 🌺
🔷 كَبُرَ مَقْتًا عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ🔷
🔶این عمل که سخن بگویید و خلاف آن کنید بسیار سخت خدا را به خشم و غضب میآورد
🔶Great is hatred in the sight of Allah that you say what you do not do.
📙سوره صف آیه ۳
📌نکته ها
💠عمل نكردن به گفتار، گاهى به خاطر ناتوانى است و گاهى از روى بىاعتنايى كه اين مورد توبيخ است.
💠عالم بىعمل، به درخت بى ثمر، ابر بى باران، نهر بى آب، زنبور بدون عسل، سوزن بدون نخ و الاغى كه كتاب حمل مىكند، تشبيه شده است.
✳️در احاديث مىخوانيم:
💠علم بدون عمل، حجّتى بر عليه انسان است.
💠علمى كه به آن عمل نشود، مانند گنجى است كه از آن انفاق و استفاده نشود.
💠كسى كه از عدالت سخن بگويد ولى عادل نباشد، سختترين حسرت را در قيامت خواهد داشت.
💠حضرت عيسى عليه السلام فرمود: كسىكه نزد مردم به علم معروف است، ولى به عمل معروف نيست، شقىترين مردم است.
💠امام صادق عليه السلام فرمود: كسىكه كارهايش تأكيد
كنندهى گفتارش نباشد، عالم نيست.
📬پیام ها💌
📤1- ايمان بايد با عمل و صداقت همراه باشد وگرنه مستحقّ سرزنش و توبيخ است. (تمام آيه)
📤2- قبل از اين كه انتقاد كنيد، به بيان نقاط مثبت بپردازيد. شما كه ايمان داريد، چرا عمل نمىكنيد؟ يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا ... لِمَ ... لا تَفْعَلُونَ
📤3- يكى از روشهاى تربيت، توبيخ بجا و به موقع است. «لِمَ تَقُولُونَ ما لا تَفْعَلُونَ»
https://eitaa.com/zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
.
اکثر مصارع العقول؛
تحت بروق المطامع.
غالبا هلاکت عقل و اندیشه؛
زیر برق و بیرق طمع است.
📚 حکمت ۲۱۹
می دانی طمع چیست؟
طمع؛ آلوده کردن احساس است.
طمع؛ خراب کردن آرمان و انگیزه است.
دستورات اخلاقی؛ پر است از الزامات سخت و تمرینات طاقت فرسا برای دوری از حرص و حسد و طمع و غرور و تکبر و گناه و ناپاکی.
اما نگاه پاک و انگیزه های زلال؛ به لحظه ای شب قدری می آفریند...بستر عشق و آرامشی جاوید و ماندگار.
آنجا که طمع همچون اژدهایی هزارسر در لایه های وجودی ما سر می کشد؛
با یک خودخواهی عمیق انقلابی از لجنزار خودپرستی؛ باید رهاشدن و به سرزمین عشق و آرامش و پاکی؛ پروازی چنان بلند تا چشم انداز فرداهایی روشن.
☘ #امیرالمومنین_علیه_السلام :
از آنچه خداوند نسبت به ابليس انجام داد عبرت گيريد، زيرا اعمال فراوان و كوشش هاى مداوم او را با تكبّر از بين برد. او شش هزارسال عبادت كرد...
https://eitaa.com/zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
1_29054751.pdf
265.1K
بیانیه خانواده شهداء .......
https://eitaa.com/zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
هر چقدر می تونید این بیانیه ها رو در بین مردم پخش کنید و روشنگری کنید. اگر امکانش بود از خانواده های شهدا امضا بگیرید و به دست نمایندگان انقلابی مجلس برسونید؛ البته همه این کارها باید در این چند روز باشه، مجلس قراره یکشنبه به بعد این لایحه رو دوباره بررسی کنه.
قرار بود مجلس هفته گذشته لایحه مربوط به FATF را بررسی کنه؛ در پی اعتراض سراسری ائمه جمعه و نمازگزاران کشور در هفته گذشته و زنجیره انسانی طلاب و دانشجویان دور مجلس در مخالفت با این لایحه و اعلان مخالفت کامل حوزه با تصویب FATF توسط آیة الله نوری همدانی بررسی این لایحه موکول شد به این هفته
حتما همه شما بارها و بارها این جمله را شنیده اید که می گویند ، در جمهوری اسلامی ، دولت و مجلس هیچ کاره اند ، همه کاره رهبر هست و سپاه! هر جا دولت خرابی به بار می آورد ، سریع می گویند رهبر چنین چیزی خواسته ، هر جا گله می کنیم از کم کاری دولت و مجلس ، می گویند آن ها هیچ کاره هستند و همه کاره رهبر است!!!
این مساله ، جوابی راحت دارد ، یعنی نیاز به سختی افتادن نیست ، ما چندین نمونه تاریخی برای شما نقل می کنیم تا بدانید دولت و مجلس ، بارها و بارها بر خلاف حرف رهبری عمل کردند.
در زمان مجلس ششم ، بارها و بارها خلاف حرف های رهبری ، قانون تصویب شد ، از جمله طرح سه فوریتی برای تعطیلی هسته ای ، تصویب لوایح دو قلو ، تحصن در مجلس بعد از رد صلاحیت شدن و...
در زمان آقای هاشمی رفسنجانی ، علیرغم هشدارهای رهبری درباره خطر اشرافیگری ، باز هم این آقایان توجه نکردند و روز به روز بر طبقات کاخ های خود افزودند.
بارها و بارها روزنامه ها و مطبوعات بر خلاف توصیه های رهبری ، هم اخبار غلط پخش می کنند و هم تفرقه افکن و دعوا راه انداز ، خیلی ها هم اصلا تذکر نمی گیرند ، چه برسد به توقیف ، فقط روزنامه هایی که علیه اسلام چیزی بنویسند تذکری می گیرند آن هم غیر بازدارنده
نظر صریح رهبری درباره آقای مشایی ، اما استفاده از او در حدود 18 پست و منصب توسط احمدی نژاد
خوش بین نبودن رهبری به مذاکره برجام ، اما دولت انجام داد و حتی خط قرمزهایی را هم که رهبری فرمودند اصلا رعایت نکردند.
نظر صریح رهبر درباره حمایت از تولید داخلی ، اما بی اعتنایی دولت
نظر صریح رهبر درباره لوایح خارجی که بار سیاسی و امنیتی خاصی بر کشور دارد از جمله fatf ، اما باز مجلس دارد درباره تصویب آن چانه زنی می کند.
دولت و مجلس باید طبق خط مشی های رهبری عمل کنند ، یعنی در کلیات بر آن اساس حرکت کنند ، حالا در جزئیات می توانند هر تصمیمی خواستند بگیرند که آن هم باید بر طبق کلیات باشد.
مثلا رهبری فرموند حمایت از تولید داخلی ، حالا اینکه به کدام کارخانه و شرکت بیشتر بدهند یا کمتر ، دیگر دست دولت است.
رهبری فرموند لوایح خارجی را تصویب نکید ، حالا لوایح داخلی که چطور حافظ امنیت کشور باشد ، دست دولت است و مجلس
از یک نکته بسیار بسیار هم غافل نشوید ، و آن اینکه هرجا دولت و مجلس به حرف رهبری عمل نکردند ، آخرش کار به شکست انجامید ، از جمله برجام