4_5791893261287164334.m4a
7.31M
استاد محمود سلطانی
عبور از نگرانی ها ۴۱
#زندگی_در_شرایط_بحران
عبور از نگرانی ها ۴۲.m4a
7.01M
استاد محمود سلطانی
عبور از نگرانی ها ۴۲
#زندگی_در_شرایط_بحران
پدر عزیز، فرزندان می توانند
طرز صحبت کردن، راستگویی،
وفاداری، روابط اجتماعی، شیوه
غذا خوردن، نشست برخاست
و همه سجایای اخلاقی را
از شما بیاموزند.
پس الگوی خوبی برای آنها باشید.
https://eitaa.com/zandahlm1357
https://eitaa.com/zandahlm1357
👂🏻 آشنایی با چند درمان ساده برای “#گوشدرد”
گاهی اوقات #نفخ شدید #معده و رودهها باعث سنگینی گوشها میشود؛ در واقع ماده تولیدکننده نفخ از طریق جریان خون طی مسیر کرده و ممکن است گوشها را در برگیرد… .
یکی از راههای سالم نگهداشتن “گوشها” این است که هفتهای یک بار یک تا دو قطره روغن بادام تلخ خالص و تصفیهشده در هر گوش چکانده شود.
چنانچه در عمق گوشها دردی وجود داشته باشد و بیمار را کلافه کند و در خوردن و آشامیدن غذا اختلالی بهوجود آید باید نوع سوءمزاج مربوطه را بهمنظور درمان مشخص کرد؛ اگر درد در گوشها همراه با تب باشد و بیمار در وقت گرما دردش بیشتر شود، نشانه سوءمزاج گرم است؛ آب کوکب و عنب الثعلب یا آب گشنیز تر و تازه در هر گوش چکانده شود.
اگر سوء مزاج سرد باشد، نشانهاش این است که بیمار پس از استحمام یا در هوای سرد، درد گوشش بیشتر میشود؛ روغن قسط تلخ یا روغن سوسن یا روغن شوید یا روغن بادام تلخ در هر گوش چکانده شود.
گاهی اوقات نفخ شدید معده و رودهها باعث سنگینی گوشها میشود؛ در واقع ماده تولیدکننده نفخ از طریق جریان خون طی مسیر کرده و ممکن است گوشها را در بر گیرد؛ توصیه میشود بیمار از خوردن غذاهای نفاخ و بادزا پرهیز کامل کند چرا که ممکن است در صورت عدم رعایت این نکته دچار کری موقتی شود.
در این مورد خاص توصیه میشود ضمن پرهیز از خوردن غذاهای نفاخ و نوشیدنیهای گازدار، در هر گوش دو قطره جوشانده گل افسنطین و زهره گاو در هر گوش چکانده شود.
اگر درد گوشها همراه با ورم مجرای گوش باشد و بیم آن میرود که پرده صماخ را آسیب برساند، لازم است #عنبرنساء را به داخل گوشها دود داد و حبه سیری را گرم کرده و در مجرای گوش قرار داد؛ در این موارد چکاندن دو قطره آب جوشانده هندوانه ابوجهل در هر گوش نافع است.
اگر درد گوشها همراه با طنین و صدای وزوز گوش همراه باشد، #حجامت از بین دو کتف گرفته شود. اگر درد گوشها مقارن و همزمان با درد دندانها باشد، لازم است سه قطره از جوشانده کدوی حنظل، روی دندان مورد نظر چکانده شود و همزمان پاها را در تشت حاوی جوشانده کدوی حنظل قرار داد و دو قطره روغن گل بابونه در گوشها چکاند.
زیادهروی در خوردن غذاهای نفاخ و نوشیدنیهای گازدار، نفخ رودهها، اختلالات در تخمدانها، بیماریهای کلیوی، مصرف زیاد نان، در حالت امتلاء معده خوابیدن، کار کردن در محیط کار پرسروصدا از جمله عوامل مهمی است که میتواند سلامتی گوشها را در معرض خطر قرار دهد.
مهمترین فواید روغن اسپند
۱. درمان درد مفاصل و سیاتیک
درمان دردهای مفصلی مانند درد سیاتیک از مهمترین خواص روغن اسپند به شمار میآید. یکی از علل بوجود آمدن بیماریهایی مانند سیاتیک و دردهای مفصلی غلبه سردی و رطوبت در بدن فرد است. گرمی روغن اسپند میتواند در درمان این نوع دردها موثر باشد. مالیدن روغنهای گیاهی با طبع گرم مثل روغن اسپند میتواند موجب تسکین درد شود. ابن سینا نیز در کتاب خود به اثرات ضد درد اسپند اشاره کرده است. مقداری از روغن اسپند را روی موضع مورد نظر ریخته و به صورت دورانی ماساژ دهید سپس با پارچهای آن را بپوشانید. روغن اسپند باعث گرمی کردن آن ناحیه شده و رطوبت را میگیرد.
۲. تقویت میل جنسی
از دیگر خواص روغن اسفند میتوان به افزایش میل جنسی اشاره کرد. در مردان ماساژ روغن اسپند بر اندام تناسلی و اطراف آن باعث تقویت و افزایش میل جنسی شده و به نعوظ کامل کمک میکند.
۳. درمان مشکلات زنانگی
اگر دچار سردی، افتادگی رحم و یا اختلالات قاعدگی هستید استفاده از روغن اسپند میتواند در درمان این مشکلات به شما کمک کند. کافیست مقداری روغن اسپند را با عسل ترکیب کرده و به روش تزریق واژینال یا تنقیه استفاده کنید.
۴. خواص روغن اسپند برای مو
برای مشکی کردن مو و همچنین کمک به درمان شپش میتوانید خواص روغن اسپند بهره بگیرید. یکی از مشهورترین خواص این روغن ضد شپش بودن آن است. اسپند دارای خواص ضد میکروبی و ضد قارچی است. همچنین به تیره کردن مو کمک میکند. کافیست چند قطره روغن اسپند را روی مو و پوست سر خود مالش داده و چند ساعتی اجازه دهید روی سر بماند. پس از چند بار استفاده شاهد اثرات آن بر روی پوست سر و موی خود خواهید بود.
۵. خواص روغن اسپند برای پوست
روغن اسپند خاصیت ضد التهابی دارد و میتواند در کاهش حساسیت و خارش پوست موثر باشد. همچنین مالیدن روغن اسپند برای ترک پوست مفید است. برای درمان جذام و زخم های پوستی نیز مؤثر است.
۶. مفید برای دردهای گوش
یکی دیگر از خواص روغن اسپند درمان دردهای گوش است. برای درمان گوش درد و سنگینی گوش چند قطره از آن را در گوش بچکانید.
۷. کمک به رفع قولنج
در اثر سردی، دردی در روده بوجود میآید که به آن قولنج میگویند. استفاده موضعی از روغن اسپند به کاهش و بهبود درد قولنج کمک میکند.
بیشتر بخوانید: درمان خانگی قولنج (درمان قولنج در طب سنتی)
۸. درمان پرش اعضای بدن به طور ناگهانی در خواب
تا به حال پیش آمده که در خواب دست یا پای شما پرش داشته باشد بطوری که از خواب بیدار شوید؟ به گفتهی برخی کارشناسان یکی از علل این پدیده سردی مغز است. استفاده از روغن اسپند به خاطر طبع گرمش در درمان این علائم اثرگذار است. استفاده از ماساژ روغن اسپند روی اعضای بدن به بهبود این مشکل کمک میکند.
۹. سایر خواص
رفع فراموشی
درمان صرع، لقوه و رعشه
رفع ترس
مُدر
از بین برنده خلط
قاعده آور طبیعی
درمان درد و گرفتگی عضلات
جلوگیری از سستی و خواب رفتگی عضلات
رفع بلغم و سودا
درمان رماتیسم
معالجه امراض سرد کلیوی و ریوی
نرم و تلطیف کننده سینه
و اخیرا محققان طی مطالعات زیادی به خواص ضد سرطانی آن نیز پی بردهاند.
نحوه استفاده
هم به صورت موضعی در نواحی مورد نظر ماساژ داده میشود و هم به صورت تنقیه استفاده میشود. اگر روغن مخصوص خوردن تهیه شده باشد از آن میشود به صورت خوراکی نیز استفاده کرد.
موارد منع مصرف
مصرف آن برای زنان باردار توصیه نمیشود، زیرا ممکن است باعث سقط جنین شود.
در صورت استفاده زیاد ممکن است عوارضی چون تهوع و سردرد در پی داشته باشد.
استفاده از آن برای افراد گرم مزاج مناسب نیست.
https://eitaa.com/zandahlm1357
#سینوزیت
سینوس ها، حفره هایی توخالی در استخوانهای سر و صورت هستند. این حفره ها که همگی در اطراف بینی قرار گرفته اند؛ 4 گروه هستند:
1- سینوس های استخوان پیشانی، بالای ابروها در قسمت نزدیک به وسط صورت.
2- سینوس های استخوان گونه، در زیر کاسه چشم ها.
3- سینوس های واقع در استخوانی که بین چشم ها و بینی قرار گرفته است.
4- سینوس های واقع در قسمت پشتی بینی.
آنچه که در بین عموم مردم به عنوان سینوزیت شناخته می شود؛ عمدتاً ناشی از التهاب در 3 دسته اول است.
علایم و نشانه های سینوزیت
* سردرد یا سنگینی سر به خصوص در ناحیه پیشانی و گونه ها: البته در سینوزیت های مزمن، درد، غلبه و بروز کمتری دارد و بیشتر سنگینی سر احساس می شود. درد را بیشتر در سینوزیت های حاد یا سینوزیت های مزمن که به طور ناگهانی دچار عفونت می شوند می توان دید. این درد خیلی از مواقع با خم شدن بیمار به جلو(و به طور معمول با سجده رفتن در نماز) تشدید می شود که علّت آن، اثر فیزیکی این کار در جابجایی چرک موجود در سینوس هاست. این درد ممکن است به نواحی دیگر سر و صورت انتشار پیدا کند.
نوع دیگر سردرد ناشی از سینوزیت که به ویژه در سینوزیت های مزمن رخ می دهد؛ سردرد یا حتّی گلودرد با تماس با باد گرم یا سرد است.
* آبریزش از بینی: بیشتر در موارد حاد یا در سینوزیت های آلرژیک دیده می شود.
* ترشّحات پشت حلقی به ویژه صبح ها: این ترشحات، به طور عادی میزان کمتری دارند و از راه بینی دفع می شوند؛ اما با افزایش میزان آنها و ایجاد مشکل دفع از راه عادّی، این ترشحات در پشت حلق جمع می شوند.
* بوی بد دهان: به علت تجمع ترشحات غلیظ یا عفونی در خود سینوس ها یا پشت حلق به وجود می آید. شایع ترین علت بوی بد دهان، سینوزیت است. بنابراین اگر بیمار هیچ شکایتی جز بوی بد دهان ندارد باید سینوزیت را به عنوان متّهم اصلی، درمان نمود.
* بی اشتهایی به خصوص برای صبحانه: این مساله از سویی به دلیل غلبه حالت عفونی در بدن است و از سویی به علت احساس ناخوشایند ناشی از بلع ترشحات و ورود آنها به معده.
* تنگی نفس و بد خوابی شبانه: در شب و با کاهش حرارت سینوس ها و کاهش حرکات مژکهای سلول های موجود در سینوس ها، ترشحات غلیظ تر می شوندکه باعث تنگی نفس، کاهش میزان اکسیژن خون و به دنبال آن کاهش کیفیت خواب خواهد شد.
* کندی جریان فکر و کاهش حافظه و تمرکز: به دلیل کاهش تخلیه مواد دفعی از مغز.
* خستگی طول روز: به دلیل کاهش سطح اکسیژن خون و اختلال خواب شبانه، غلبه حالت عفونی بر بدن و ....
* حالت تهوّع و استفراغ به ویژه پس از برخاستن از خواب: عمدتاً به دلیل بلع ترشحات و تجمّع آنها در معده.
* حسّاسیت به گرما و سرما به ویژه باد گرم و سرد: سینوس ملتهب اغلب به سرما واکنش منفی نشان می دهد؛ اما در بسیاری از موارد و با ایجاد حالت آزردگی در سلول های سینوس ها، فرد با قرار گرفتن در معرض باد گرم هم احساس درد و ناخوشی می کند.
* سرفه یا عطسه: که ناشی از واکنش دفاعی بدن برای دفع ترشحات است.
* تنگی نفس، گرفتگی و اسپاسم عضلات گلو یا آسم: عمدتاً در طولانی مدت و با تحریک مداوم ریه ها به دلیل ریزش مکرّر ترشحات سینوس ها به آنها به وجود می آید. متاسفانه با اخذ شرح حال دقیق روشن می شود که بسیاری از بیماران آسمی کسانی هستند که سال ها مبتلا به سینوزیت درمان نشده بوده اند.
* سرماخوردگی مکرّر و مزمن شدن سرماخوردگی ها: در واقع، بیمار سینوزیتی با کوچکترین تلنگری مبتلا به سرماخوردگی می شود و به دلیل وجود زمینه مساعد که همانا وجود یک انبار چرک در سینوس هاست؛ درمان وی نیز طولانی می شود.
* سنگینی گوش یا خستگی و کاهش دید چشم: به دلیل کاهش تخلیه مواد دفعی چشم و گوش.
* گرفتگی بینی: به صورت یک طرفه یا دو طرفه، از شایع ترین علایم سینوزیت است.
* تب و لرز در موارد حادّ ....
* پف دور چشم: که البته سینوزیت یکی از دلایل آن است.
* خارش و خشک شدن گلو، احساس تشنگی مکرّر و تلخی دهان.
* تغییر وضعیت خلقی: به بسیاری از دلایل فوق الذّکر، بیمار سینوزیتی ممکن است مشکلات عصبی را نیز تجربه کند.
4_6023795867201308339.mp3
4.19M
#شرح_خطابه_غدیر شماره 20
موضوع: شرح "فَاحْذَرُوا أَنْ تُخالِفوهُ فَتَصْلُوا ناراً وَقودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجارَةُ أُعِدَّتْ لِلْكافِرينَ"