4_5843455898453803879.mp3
8.5M
نوای زیبای کجایید ای شهیدان خدایی پرنده تر زمرغان هوایی
با صدای استاد، بیژن کامکار
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#حساب_کتاب ✍ ما مردِ روزهای "عادت" و "تکرار"یم ... آنقدر راحت به نداشتن و نبودن عادت میکنیم، که گ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#حساب_کتاب
در رختخواب غَلت نزن، و برای بلند شدن از بستر خواب، دور خودت حصار هزارلایه نپیچ!
👈آقا جان؛ با شما هستم !
▫️ زنان، ذاتاً دربرابر مردانی که مظهر اراده و قدرتند، مطیع و آرامند...
و از مردان بیاراده، ضعیف، سست، عصبی بیزار !
- اگر ارادهی کنار زدن یک پتوی چند سانتی را ندارید،
- اگر توان مدیریت زمان و رسیدگی بموقع به امور خود و اهل خانوادهتان را ندارید،
- اگر هر چیز کوچکی شما را به هم میریزد و عنان رفتارتان را از کف میدهید؛
🔺 مطمئن باشد هرگز نه تنها قلب همسرتان را تسخیر نمیکنید،
که او را مجبور میکنید؛ خلاء شخصیتی شما را با تغییر رفتار خودش پر کند.
#حساب_کتاب کار خودت را بیشتر داشته باش؛ آقا جان✋
https://eitaa.com/zandahlm1357
مردهای در تابوت
یک روز وقتی کارمندان به اداره رسیدند، اطلاعیه بزرگی را در تابلو اعلانات دیدند که روی آن نوشته شده بود:
دیروز فردی که مانع پیشرفت شما در این اداره بود درگذشت! شما را به شرکت در مراسم تشییع جنازه که ساعت ۱۰ صبح در سالن اجتماعات برگزار میشود دعوت میکنیم!
در ابتدا، همه از دریافت خبر مرگ یکی از همکارانشان ناراحت میشدند، اما پس از مدتی کنجکاو میشدند که بدانند کسی که مانع پیشرفت آنها در اداره میشده که بوده است.
این کنجکاوی تقریباً تمام کارمندان را ساعت ۱۰ به سالن اجتماعات کشاند. رفته رفته که جمعیت زیاد میشد، هیجان هم بالا رفت. همه پیش خود فکر میکردند این فرد چه کسی بود که مانع پیشرفت ما در اداره بود؟ به هرحال خوب شد که مرد!
کارمندان در صفی قرار گرفتند و یکی یکی از نزدیک تابوت رفتند و وقتی به درون تابوت نگاه میکردند ناگهان خشکشان میزد و زبانشان بند میآمد.
آینهای درون تابوت قرار داده شده بود و هر کس به درون تابوت نگاه میکرد، تصویر خود را میدید. نوشتهای نیز بدین مضمون در کنار آینه بود:
تنها یک نفر وجود دارد که میتواند مانع رشد شما شود و او هم کسی نیست جز خود شما. شما تنها کسی هستید که میتوانید زندگیتان را متحول کنید. شما تنها کسی هستید که میتوانید بر روی شادیها، تصورات و موفقیتهایتان اثر گذار باشید. شما تنها کسی هستید که میتوانید به خودتان کمک کنید.
زندگی شما وقتی که رئیستان، دوستانتان، والدینتان، شریک زندگیتان یا محل کارتان تغییر میکند، دستخوش تغییر نمیشود. زندگی شما تنها فقط وقتی تغییر میکند که شما تغییر کنید، باورهای محدودکننده خود را کنار بگذارید و باور کنید که شما تنها کسی هستید که مسئول زندگی خودتان هستید.
مهمترین رابطهای که در زندگی میتوانید داشته باشید، رابطه با خودتان است.
خودتان امتحان کنید. مواظب خودتان باشید. از مشکلات، غیرممکنها و چیزهای از دست داده نهراسید. خودتان و واقعیتهای زندگی خودتان را بسازید. دنیا مثل آینه است.
https://eitaa.com/zandahlm1357
﷽ 🥀 #حضور_قلب 🥀
🍃 از دیگر عوامل كمال نماز، افزایش حضور قلب است.
💛 #پیامبر_خدا صلی الله علیه وآله فرمودند: لایقبل اللّه صلوة عبد لایحضر قلبه مع بدنه
📚 بحارالانوار، ج81، ص 242
💙 خداوند نماز بنده ای که دلش در کنار بدنش حضور ندارد را نمی پذیرد.
💚 در روایتی دیگر آمده است:
إنّ العبد لیصلّی الصلوة لایکتب له سُدسها و لا عُشرها و إنما یکتب للعبد من صلوته ما عقل منها
📚 بحارالانوار، ج 81 ، ص 249
💜 [گاه] بنده نماز می خواند، اما یک ششم و یک دهم آن هم برایش نوشته نمی شود؛ تنها آن مقدار از #نماز بنده به حساب می آید که با توجه همراه باشد.
#حدیث
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
https://eitaa.com/zandahlm1357
💙🍃🦋
🍃🍁
🦋
🌼دلیل خواندن نمازهای یومیه از زبان پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)
✍نمازصبح : صبح آغاز فعالیت شیطان است هرکه در آن ساعت نماز بگذارد و خود را در معرض نسیم الهی قرار دهد از شر شیطان در امان می ماند.
نمازظهر: ظهر، همه عالم تسبیح خدا می گویند، زشت است که امت من تسبیح خدانگوید. و نیز ظهر وقت به جهنم رفتن جهنمیان است لذا هر که دراین ساعت مشغول عبادت شود از جهنم بیمه میشود.
نمازعصر : عصر زمان خطای آدم و حواست و ما ملزم شدیم در این ساعت نماز بخوانیم و بگوییم ما تابع دستورخداییم.
نماز مغرب: مغرب لحظه پذیرفته شدن توبه حضرت آدم است و ما همه به شکرانه آن نماز می خوانیم.
نماز عشا: خداوند متعال نماز عشا را برای روشنایی و راحتی قبر امتم قرارداد.
📚علل الشرایع شیخ صدوق ص337
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
https://eitaa.com/zandahlm1357
شیوه پاسخگویی 2.mp3
25.74M
✍شیوه پاسخگویی به شبهات نماز(3)👆👆
مفید برای معلمان مربیان و مبلغان 👌
🆔https://eitaa.com/zandahlm1357
44.4K
اینکه در قران میفرماید بهشتیان به دوزخیان میگویند چه چیری باعث شد به سقر بیفتید میگویند ما در دنیا نماز نمیخواندیم
منظور کسی است که اصلا نماز نخوانده یا کسیکه قبلا چند وقتی نماز میخوانده و الان نمیخواند و یا حتی یکبار در عمرش نماز خونده هم جز اونهاست؟ لطفا توضیح بفرمایید.
https://eitaa.com/zandahlm1357
✅هرگز نمازت را ترک مکن
✍️میلیون ها نفر زیر خاک بزرگترین آرزویشان بازگشت به دنیاست ؛ تا "سجده" کنند، فقط یک سجده
از پاهايی که نمی توانند تو را به ادای نماز ببرند، انتظار نداشته باش که تو را به بهشت ببرند.. قبرها، پر است از جوانانى که میخواستند در پیری توبه کنند...
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
https://eitaa.com/zandahlm1357
📝سلسله مباحث ولایت فقیه🗃
⬅️قسمت نهم
⚠️بحث ولایت فقیه بحث بسیار مهمی است که امروزه دشمنان ما روز به روز علیه این مبحث دینی، روایی و قرآنی شک و تردید ایجاد می کنند و عده ای از جوانان ما را نسبت به این اصل مهم بدبین میکنند.⚠️
👌حکومت های استبدادی و دموکراسی را بررسی کردیم و معایب هر کدام را گفتیم و حال می رسیم به حکومت دینی که همان حاکمیت خداست.
⁉️توحید یعنی چه؟!
🤔شاید بگویید یعنی اعتقاد به خدای واحد. بله، اعتقاد به خدای واحد. اما سوال اینجاست بت پرست ها «الله» را قبول داشتند ولی چرا به آنها مشرک می گوییم؟
💠آیه قرآن می گوید؛ «وَ لَئِن سَألتَهُم مَن خَلَقَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ..» اگر از آنان که همان بت پرستان هستند سوال کنی چه کسی آسمان و زمین را خلق کرد؟ «لَیَقُولُن اللَّهَ..» یقینا می گویند «اللّه» خلق کرد.
⁉️پس چرا می گوییم آنها مشرک بودند و چرا به خودمان موحد می گوییم؟ به این خاطر که توحید یعنی حاکمیت اللّه بر زندگی انسان ها، نه فقط اعتقاد صرف به خدا!! حاکمیت خدا یعنی تمام احکام جامعه ای که در آن زندگی می کنیم از خدا باشد. یک انسان حق ندارد بر انسان دیگری حکومت کند مگر اینکه خداوند دستور داده باشد.
👈پس توحید یعنی حاکمیت خدا بر جامعه. یعنی احکامی که یک جامعه دارد الهی باشد، نه اینکه تو بگویی من خدا را قبول دارم بعد احکامت کمونیستی باشد، لائیک باشد، آقا بی حجابی آزاد، فاحشه خانه آزاد.. اینکه الهی نشد!❌ اینکه توحیدی نشد!
⚠️قلبا می گویی خدا یکی هست، عملا چرا انجام نمی دهی؟ زبانی می گویی خدا یکی هست پس چرا در جامعه اجرا نمی کنی؟ پس توحید یعنی حاکمیت الله بر جامعه و قانون آن جامعه هم الهی باشد.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از فایل ولایت فقیه
شماره(2)
🎤استاد احسان عبادی
#متن_ولایت_فقیه ۹
.......:
📝سلسله مباحث ولایت فقیه🗃
⬅️قسمت دهم
🌐در جامعه اسلامی، در حکومت اسلامی حق حاکمیت از آن خداست. نص صریح قرآن میگوید: «وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ شَرِیكٌ فِی الْمُلْكِ [اسراء/111] شریک ندارد در ملک و حکومت.. یا «لا یُشْرِکُ فی حُکْمِهِ أَحَداً [کهف/26] در حکم خدا هیچ کسی شریک نیست.
👌این دستور و حرف قرآن است!! توحید یعنی حکومت برای خداست، حاکمیت از آن خداست، دستور برای خداست. در جامعه ی اسلامی باید حاکمیت الله باشد.
✅پس در جامعه ی اسلامی حاکمیت فقط و فقط برای خداست، اما از آن جایی که خداوند نمی تواند مستقیم با مردم روبرو بشود، که این نتوانستن ضعف انسان هاست و نه ضعف خدا!! به همین خاطر خداوند متعال 👈مجری👉 روی کره ی زمین فرستاده است، یعنی افرادی را ″اذن″ داده که شما بروید از طرف من الله حکومت کنید.
📖در آیه ی [42/زمر] خداوند می فرماید؛ «اللَّهُ یَتَوَفَّی الْأَنفُسَ حِینَ مَوْتِهَا..» ←خداوند جان انسانها را می گیرد. اما در آیه ی [11/ سجده] می فرمایند؛ «قُلْ یَتَوَفَّاکُمْ مَلَكُ الْمَوْتِ»←ملک الموت.. و در سوره ی دیگر می گوید؛ ←ملائکه ی ما جان انسان ها را می گیرند. آیا این تناقض است؟ نه، تناقض نیست.
💢اگر عزرائیل یا ملائکه ی زیر دست عزرائیل جان انسان ها را می گیرند، آنها به اذن خدا می گیرند! حکومت اسلامی هم همین است، یعنی حاکم خداست، حکم و دستور برای خداست و مجری یک نفر دیگر است! حالا یا پیغمبر (ص) هست یا حضرت علی (ع) یا امامان معصومین یا ولی فقیه.. انسانها به یک فرد همجنس خودشان برای حکومت کردن نیاز دارند، برای اینکه احکام الهی را بیان کند و مجری احکام باشد.
👈بعضی ها گفته اند این فرد ممکن است هر کسی باشد که بر دیگران غلبه کرده است، مثل کودتا.. یک نفر کودتا کند و حکومت را به دست بگیرد.. خُب، حرف غلطی است! یعنی یک ظالم بیاید و حکومت را به دست بگیرد و بعد بگوید چون من قوی هستم، پس هر چه من میگویم درست است. آیا این شد حرف؟ این شد منطق‼️ کجای این منطق هست؟
⚠️بعضی ها می گویند؛ هر کسی که دارای تدبیر بیشتر بود! رهبر یک جامعه تدبیر میخواهد، ولی نه فقط تدبیر!! بلکه فقاهت می خواهد، علم می خواهد.. طرف ممکن است مدیر خوبی باشد ولی هیچ بویی از اسلام نبرده باشد و اصلا دستوراتش دینی نباشد، اینکه به درد نمی خورد!!
✌️بعد می گویند؛ هر کسی که مقبولیت بیشتر داشته باشند. این می تواند نظریه ی خوبی باشد، ولی از آن طرف ممکن است اکثریت جاهل باشند. آن وقت چه؟ پس این هم ضعف دارد!
✅اما حالا در جامعه ی اسلامی، دین صراحتا می گوید؛ «إِنَّما..» انما حرف حصر است آن هایی که عربی بلد هستند میدانند چه می گویم. یعنی این است و فقط این.. «إِنَّما وَلِیُّکُمُ.. همانا ولی شما.. (چه کسی هست؟) «اللّهُ وَ رَسُولُهُ..» «الله» و بعد «رَسُولُهُ» [مائده/55]
👌یعنی اگر می گوییم حاکم جامعه اسلامی پیغمبر است یعنی خدا می گوید. پس آن کسی که مجری هست رسول خداست. اگر در یک جامعه ای پیغمبر خدا وجود داشت (منظور حضرت محمد (ص) نیست، کلی می گوییم) اصلا کسی نباید حاکم بشود و اگر باشد طاغوت است! پیغمبر خدا روی کره ی زمین است، نبی خدا روی کره ی زمین است، تو نباید دیگر حاکم بشوی!
⁉️حالا پیامبر از دنیا رفت چه کار کنیم؟ قرآن باز هم راهکار داده است. «إِنَّما وَلِیُّکُم اللّهُ وَ رَسُولُهُ» «وَ أُولِی الْأَمْرِ مِنْکُمْ» یعنی خدا اینجا اولی الامر قرار داد.
🔹می گوید که خدا حاکم اصلیست پس مجری چه کسی هست؟ پیغمبر. در سال 11 هجری پیغمبر در سن 63 سالگی از دنیا رفت (طبق نظر ما و بعضی از علمای شیعه شهید شد) الان چه کار کنیم؟ بعد از پیغمبر(ص) چه کسی هست! یعنی احکام اسلامی را خداوند برای همان 11 سال که پیغمبر حکومت کرد قرار داد؟ (پیغمبر در آن 13 سال در مکه حکومت نداشت، در مدینه تشکیل حکومت داد) یعنی خدا کتاب و آیه، حدیث را فرستاد که فقط برای 10، 11 سال باشد؟ یا اینکه بحث خلافت باید بعد از پیغمبر ادامه پیدا کند؟
💠برای بعد از پیغمبر خداوند ویژگی معرفی کرد، چه کسی؟ «أُولِی الْأَمْرِ مِنْکُمْ» به این اولی الامر ایمان بیاورید، دارد ویژگی نشان می دهد!
⚜خداوند متعال رسولش و بعد 12 امام بعد از رسولش را هم معرفی کرد که شیعه و سنی حدیث ″خلفای اثنا عشری″ را قبول دارند این حدیث متواتر است که بعد از پیغمبر (ص) 12 خلیفه خواهند آمد «وَ کُلُهُمْ مِنْ قُریش» و همه ی آن ها از قریش خواهند بود. این نص حدیث پیغمبر است. حتی اهل سنت هم این را قبول دارند. فقط در مصداق این 12تا اختلاف دارند! چهارتا برایشان معلوم هست چه کسانی هستند، ابوبکر، عمر و عثمان و امیرالمومنین (ع)، بقیه را اعداد مختلفی می گویند.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از فایل ولایت فقیه
شماره(2)
🎤استاد احسان عبادی
#متن_ولایت_فقیه ۱۰
4_5938177120084690667.mp3
27.94M
🔉 #بشنوید
🔰سخنرانی استاد حسن رحیمپور ازغدی
#پرسش_پاسخ۱
عنوان قسمت اول: امام رضا (علیه السلام) و وجوب مبارزه با بیماری ۰
برنامه #روشنا
#شبکه_افق
📅 پخش: ۹۹/۰۱/۰۴
📣📣📣
کمک به بیماران
4_5938177120084690665.mp3
35.81M
🔉 #بشنوید
🔰سخنرانی استاد حسن رحیمپور ازغدی
#پرسش_پاسخ۲
برنامه #روشنا
#شبکه_افق
📅 پخش: ۹۹/۰۱/۰۵
آثار سوء تغذیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓خدا که عین لطافت و رحمته
اما چرا گفتن از خدا بترسید؟
✅ تفسیر این جمله رو از استاد پناهیان بشنوید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ شیرین حجت الاسلام دکتر رفیعی به یک سوال پرتکرار:
چرا برای امام زمان دعا کنیم؟ مگر ایشان به دعای ما نیاز دارند؟
https://eitaa.com/zandahlm1357
(72) گزارشي از جهنم!
حضرت عيسي (ع) با پيروانش سياحت مي كرد. به دهكده اي رسيد كه تمام ساكنين آن در بين راه و خانه هايشان مرده بودند.
حضرت عيسي (ع) فرمود:
- اينان به مرگ طبيعي نمرده اند، قطعا گرفتار غضب الهي شده اند، اگر غير از اين بود يكديگر را دفن مي كردند.
پيروانش گفتند:
- اي كاش ما مي دانستيم قضيه اينان چه بوده است!
به عيسي (ع) خطاب رسيد مردگان را صدا بزن! يك نفر از آنان تو را جواب خواهد داد.
حضرت عيسي صدا زد:
- اي اهل قريه!
يكي از آنان پاسخ داد:
- بلي! چه مي گويي يا روح الله؟
- حالتان چگونه است و قضيه شما چه بوده است؟
- ما صبحگاه با كمال سلامتي و آسوده خاطر سر از خواب برداشتيم، شبانگاهان اما همه در هاويه افتاديم!
- هاويه چيست؟
- دريايي از آتش است كه كوههاي آتش در آن موج مي زند.
- به چه جهت به اين عذاب گرفتار شديد؟
- محبت دنيا و اطاعت از طاغوت ما را چنين گرفتار نمود.
- چه اندازه به دنيا علاقه داشتيد؟
- مانند علاقه كودك شيرخوار به پستان مادر! هر وقت دنيا به ما روي مي آورد خوشحال مي شديم و هرگاه روي برمي گرداند غمگين مي گشتيم.
آن گاه حضرت عيسي (ع) مكثي كردند و سپس پرسيدند:
- تا چه حد از طاغوت اطاعت مي كرديد؟
- هر چه مي گفتند اطاعت مي نموديم.
- چرا از ميان مردگان فقط تو جوابم دادي؟
- زيرا آنان دهانشان لجام آتشين زده شده و ملائكه تندخو و سختگيري مأمور آنان هستند. من در ميان آنان بودم ولي در رفتار از ايشان پيروي نمي كردم.
هنگامي كه عذاب خداوند نازل شد، مرا نيز فرا گرفت. اكنون با يك موي كنار جهنم آويزانم، مي ترسم در ميان آتش بيفتم!
عيسي (ع) رو به جانب پيروانش كرد و گفت:
- در زباله دان خوابيدن و نان جوين خوردن شايسته خواهد بود، اگر دين انسان سالم بماند.(100)
داستانهای بحار الانوار
https://eitaa.com/zandahlm1357
ادامه مطلب بالا (قسمت پایانی)
🔺لباس زنان دوره ساسانی
لباس زنان دوران ساسانی را عموما پیراهنی یک دست و بلند و پرچین تشکیل می داد که گاهی آن را با نواری در زیر سینه ها یا کمی پایین تر جمع می کردند و می بستند. گاهی نیز قسمت انتهایی دامن را بـه وسـیله پارچه ای اضافی پرچین تر می دوختند. هر دوی این پیراهن ها آستین هایی بلند تا مچ دست ها و یقه ای گرد و ساده و نـسبتا بـسته داشتند. نوع دیگری از این پیراهن های بلند را بر تن بانوی بادبزن به دست در بیشاپور می توان دیـد کـه از پارچـه ای نسبتا نازک و لطیف تهیه شده است و آستین هایی حلقه دار که رنگ آن آبی آسمان است اما رنگ کمربندی کـه بـه دور کـمر و بر روی پیراهن (پایین سینه ها) بسته شده، نارنجی است. نوعی بالاپوش دیگر نیز استفاده می شد که این بـالاپوش بـه صورت قبایی بود که تا ساق پاها می رسید و یقه آن گرد و حاشیه دوزی شده بود و آستین های بلند داشت و مـعمولا تـمامی سطح لباس قیطان دوزی می شد.
همچنین زنان شلوارهایی همچون شلوار مردان به پا می کردند. این شلوارها هـمچون شـلوار زنان دوره پارتی بود با این تفاوت که سـاق های آن در دوره ساسانی بلندتر شده و به وسیله نوارهای کشی و چـین دار، در جلوی ساق پا آن ها را به اندازه بلندی پای هرکسی در می آوردند. همچنین کمر و دم پای شلوار را نـیز لیـفه ای می ساختند و سپس آن را با بند جـمع مـی کردند. همچنین زنان سـاسانی از نـوعی چـادر استفاده می کردند که در دوران قبل نیز از آن اسـتفاده مـی شد.(28)
در آثار بـاقی مانده از دوره سـاسانیان مانند طاق بـستان در 9 کـیلومتری کرمانشاه و قصر شیرین، طاق کـسری و طاق ایـوان، نشانی از عریانی و بی پروایی در آن دیده نمی شود. زنان عهد ساسانی گاهی چادری گشاد و پرچین به سر می کردند که تـا وسط سـاق پا می رسیده است. نقوشی که از بانوان ساسانی در بـشقاب های سـاخته شده به تـصویر درآمـده، می نمایاند کـه هریک از بانوان چادری بـه خود پیچیده اند.(29)
همچنین در طرح بـشقابى كه شاهزاده اى را در بزم نشان مى دهد، دو زن وجود دارد كه هر يك دستمالى روى دهان خود به پشت سربسته اند و هـر يك شـلوارى همچون شلوار مردان به پا دارند. قـبايى پوشيده اندكه تا وسط سـاق پا مـى رسد و قبا در جلو دامن سه چـاك و در پشـت نيز سه چاك دارد.(30)
خاتمه: از جمع بندی تمام آنچه گفته شد به دست می آید که در ایران باستان تمام زنان سرپوشی که تا روی مقداری از لباس شان را هم پوشانده بـود، بر سـر داشـتند و این همان روسری یا حجابی است کـه زنـان زرتشـتی حـتی امروز هـم بـرای رفتن به آتشکده از آن استفاده می نمایند. همه این شواهد تاریخی، بر جایگاه والای روحیات ارزشمندی چون عفاف و حیا نزد ایرانیان دلالت دارد.
جايگاه فرهنگی پوشش در ميان زنان نجيب ايران زمين به گونه اي است که هـنگامي که خشايار شاه به ملکه «وشی» دستور داد که بدون حجاب به بزم بيايد تا حـاضران، زيبـايی اندام او را بنگرند، وي امتناع کرد و از فرمان پادشاه سر باز زد و عنوان «ملکه ايران» را از دست داد.(31)
پاسخ به شبهات ، شایعات