فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مولودیخوانی
🍁ولادت حضرت زینب(س)
🎤زنده یادحاج محمدباقرمنصوری اردبیلی
✍شاعر:کربلایی رحیم فیضی اردبیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نخستین_بار
قاری ممتاز و بین المللی جمهوری اسلامی ایران
استاد #جعفر_فردی
آیاتی از سوره مبارکه #فرقان #حاقه #بلد
اجرا در جمع انبوه عاشقان قرآن کریم در کشور #بنگلادش 🇧🇩
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا @zandahlm1357 @HashtominEmam آرشیو مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
کرامات امام رضا (ع)را در آرشیو هشتمین امام ☝️☝️☝️ ببینید👀
راوی : آیت الله معصومی
دوازده سال از ازدواج برادرم گذشته بود ، ولی از داشتن فرزند محروم بودند . هم چنان در انتظار ، دکتر میرفتند ، دارو مصرف می کردند و نتیجه ای نمی گرفتند . مشهورترین دکتر آن زمان آقای دکتر محمود ضیائی که متخصص در همین امر بود و با من سابقه ی آشنایی داشت ، خصوصی به من گفتند : برادرت عقيم است ، شما به یک زبانی به او بگویید بی جهت پولهایش را خرج نکند و نزد هیچ پزشکی نرود چون نتیجه نخواهد گرفت .
من عقیم بودن را به برادرم نگفتم ولی توصیه کردم که با همسرش به امام رضا علیه السلام متوسل شوند و از آن بزرگوار فرزند بخواهند و از رفتن پیش دکترها خودداری نمایند .
آن ها به توصیه ی من عمل کردند . طولی نکشید صاحب فرزند دختری شدند و نامش را طاهره گذاشتند و بعد هم خداوند به آنها دو فرزند پسر عنایت فرمود .
این عنایت از امام علیه السلام در خانواده ی ما به وقوع پیوست و البته هزاران عنایات از این دست در خانواده هایی که ما بی خبریم تاکنون به وقوع پیوسته است .
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ضریح مطهر امام رضا علیهالسلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
✏️📘✏️📕✏️ #متن_شرح_زیارت_جامعه_کبیره ⬅️قسمت پنجاه و هفتم 🔆«بِاَبى اَنْتُمْ وَاُمّى وَنَفْسى وَاَه
✏️📘✏️📕✏️
#متن_شرح_زیارت_جامعه_کبیره
⬅️قسمت پنجاه و هشتم
👌می گوید هر که می خواهد به خدا رو کند باید به شما رو کند.. همان بحث #توسل است. یکی از اشتباهات ما این است که در زندگی روزمره مان با #امام حرف نمی زنیم! ❌ البته با خدا حرف بزنی حاجتت را به تو می دهد نه اینکه ندهد.
🗣ولی بحث من روی این است چرا ما با امام #حرف نمی زنیم؟ چرا حرف زدن با امام در زندگیمان کم شده⁉️ چرا حاضر نیستیم حتی روزانه یک دقیقه با امام خودمان حرف بزنیم؟ اینها درد است، اینها مصیبت است! 😔 یتیم آن کسی نیست که پدر ندارد، #یتیم آن کسی است که امام ندارد! یتیم آن کسی است که حاضر نیست روزانه یک دقیقه با امام زمان ⏰خودش حرف بزند!
🔆امام زمان من می خواهم امروز برای شما کار بکنم، کمکم کن #گناه نکنم، صحنه های حرام نبینم، سر مردم کلاه نگذارم! اصلا امروز امام زمان کمکم کن بهترین #شیعه👤 شما بشوم. هر روز از امام بعد از نماز صبح این را بخواهید. حالا دعای عهد نخواندی، زیارت آل یاسین نخواندی اشکالی نیست📖 حداقل این #صحبت یک دقیقه ای با امام باشد. کم کم امام به زندگی تو #برکت💐 میدهد، کم کم یک دقیقه هایت می شود دو دقیقه! دو دقیقه هایت می شود سه دقیقه ..! کم کم به جایی می رسی روزی دعای عهد و آل یاسین📚 نخوانی رها نمیکنی.
😔 #آقا_جان ما بیچاره ایم، به حق مادرت فاطمه زهرا (س)✨ به ما کمک بکن، دست ما را هم بگیر به سمت شما بیاییم.
🔆«مَوَالِیَّ لاَ أُحْصِی ثَنَاءَكُمْ وَ لاَ أَبْلُغُ مِنَ الْمَدْحِ كُنْهَكُمْ وَ مِنَ الْوَصْفِ قَدْرَكُمْ ..»
⬅️ای بزرگواران، ای ائمه، ای مولای من! نمیتوانم #ثنای شما را بشمارم و قادر به مدح شما نیستم و قادر به شمارش صفات خوبی های شما هم نیستم.
✅دقیقا همین است. اهل بیت بزرگوار اینقدر خوبی و جلال و #منزلت دارند و اینقدر نعمت به ما دادند که قابل وصف نیست. خُب بین محبت و موالات و کینه و عداوت چه تفاوتی هست⁉️
🔹محبت به معنای #دوست داشتن قلبی است چه اظهار بکند، چه اظهار نکند.
🔹اما #موالات یک مرتبه بالاتر است آن محبتی است که عملا هم اظهار بشود.
👌پس اینجا ما به اهل بیت باید بگوییم ما محبتمان را در درجه بالاتر هم میخواهیم، یعنی نه تنها قلبی بلکه #عملی هم شما را دوست💚 داریم. یعنی در راه ترویج #معارف شما قدم برمی داریم.
❌کینه و عداوت هم همین است؛
💥کینه و بغض در #قلب آدم هست.
💥ولی #عداوت آن چیزی است که عملی می شود، خدا نکند که ما به چنین جایی برسیم.
🎤استاد احسان عبادی
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
فایل آموزش معارف مهدویت شماره (١٠) موضوع: بررسی دوران اختفا امام زمان از تولد تا ۵ سالگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_523942300229828695.3gpp
1.93M
فایل آموزش معارف مهدویت
شماره (١١)
موضوع: بررسی مکان زندگی حضرت
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
🌷🌹🌷🌹
#شهدا
#دفاع_مقدس
#سرداران_شهید
🌹 آخرین نفری که از عملیات برمیگشت خودش بود.
یک کلاهخود سرش بود، افتاد ته دره. حالا آن طرف دموکرات ها بودند و آتششان هم سنگین. تا نرفت کلاهخود را برنداشت، برنگشت.
گفتیم: اگه شهید میشدی..؟
💫 گفت: این بیت المال بود.
📚 یادگاران، جلد 9 کتاب شهید متوسلیان، ص 25
https://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
تو چه ميدانی تگرگ و برگ را
غرق خون خويش رقص مرگ را
تو چه ميدانی که رمل وماسه چيست
بين ابروها رد قناسه چيست
تو چه ميدانی سقوط پاوه را
عاصمی را « باکری » را کاوه را
هيچ ميدانی مريوان چيست هان
هيچ ميدانی که چمران کيست هان
هيچ ميدانی بسيجی سر جداست
هيچ ميدانی دوعیجی در کجاست
اين صدای بوستانی پرپر است
اين زبان سرخ نسلی بی سرست
با همان هايم که در دين غش زدند
ريش اسلام را اتش زدند
پای خندق ها احد را ساختند
زهر در جام خمينی ريختند....
#شهدا
#دفاع_مقدس
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
#مهارتهای_کلامی ۱۰ مقدماتی ترین تمرین برای رسیدن به ادبِ در کلام، کنترل خیال است! بدون مهار کردن ق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مهارتهای کلامی_11.mp3
9.45M
#مهارتهای_کلامی ۱۱
← |برای رسیدن به اَمنیّت زبان و ادب کلام؛
بطوریکه دیگران در کنارمان احساس امنیّت کنند؛ باید بسرعت از روح #قضاوت فاصله بگیریم ...|
خودمان را دائماً بجای دیگران قرار داده، و بتوانیم به آنها حق بدهیم.
در اینصورت بخش عظیمی از تیزیها و تندیهای زبان ما، از بین خواهند رفت.
📚 #داستان_های_کوتاه_و_آموزنده
👈 روزی
ﻣﺮﺩﯼ ﺳﺮﭘﺮﺳﺘﯽ ﻣﺎﺩﺭ، ﻫﻤﺴﺮ ﻭ فرزندش ﺭﺍ ﺑﺮﻋﻬﺪﻩ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﻧﺰﺩ اربابی ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ. وی ﺩﺭ ﮐﺎﺭﺵ ﺍﺧﻼﺹ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ کارها ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺷﮑﻞ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽﺩﺍﺩ...
ﺭﻭﺯﯼ ﺍﻭ ﺳﺮ ﮐﺎﺭ ﻧﺮﻓﺖ.....!!! به همین ﻋﻠﺖ ﺍﺭﺑﺎﺑﺶ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﮔﻔﺖ: ﻣﻦ باید ﯾﮏ ﺩﯾﻨﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩﺗﺮ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺑﺪﻫﻢ ﺗﺎ ﺍﻭ ﺩﯾﮕﺮ ﻏﯿﺒﺖ ﻧﮑﻨﺪ، ﺯﯾﺮﺍ ﺣﺘﻤﺎ به خاﻃﺮ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺩﺳﺘﻤﺰﺩﺵ ﻏﯿﺒﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. مرد ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ در روز بعد ﺳﺮﮐﺎﺭﺵ ﺣﺎﺿﺮ ﺷﺪ ارباب ﺣﻘﻮﻗﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺩﯾﻨﺎﺭﯼ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩ. مرد ﭼﯿﺰﯼ ﻧﮕﻔﺖ ﻭ ﺍﺯ ﺍﺭﺑﺎﺑﺶ تشکر کرد و ﺩﻟﯿﻞ ﺯﯾﺎﺩ ﺷﺪﻥ حقوقش ﺭﺍ ﻧﭙﺮﺳﯿﺪ.
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ آن مرد ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ ﻏﯿﺒﺖ ﮐﺮﺩ. این بار ﺍﺭﺑﺎﺑﺶ به شدت ﺧﺸﻤﮕﯿﻦ ﺷﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ: از امروز ﺩﯾﻨﺎﺭﯼ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ بودم ﮐﻢ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﮐﺮﺩ تا دیگر غیبت نکند. ﻭ ﺁﻥ دینار ﺭﺍ وقت دادن حقوق ﮐﻢ ﮐﺮﺩ...مرد باز هم ﭼﯿﺰﯼ ﻧﮕﻔﺖ و علت این کار را ﺍﺯ ﺍﻭ نپرسید.
ﺍﺭﺑﺎب ﺍﺯ اینکه او این بار هم هیچ ﻋﮑﺲ ﺍلعملی نشان نداد ﺗﻌﺠﺐ ﮐﺮﺩ، به همین ﻋﻠﺖ ﺑﻪ ﺍﻭ ﮔﻔﺖ: ﺣﻘﻮﻗﺖ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﮐﺮﺩﻡ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﮕﻔﺘﯽ، ﺁﻥ ﺭﺍ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺎﺯ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﮕﻔﺘﯽ! می خواهم علتش را بدانم!!!!!
آن مرد ﮔﻔﺖ: ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﺭ ﺍﻭﻝ ﻏﯿﺒﺖ ﮐﺮﺩﻡ همسرم باردار بود و ﺧﺪﺍ ﻓﺮﺯﻧﺪﯼ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺩﺍﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﯿﻦ ﻏﯿﺒﺖ ﮐﺮﺩﻡ، ﻭ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﻪ ﻣﻦ ﭘﺎﺩﺍﺵ ﺩﺍﺩﯼ ﮔﻔﺘﻢ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﯼ ﻓﺮﺯﻧﺪﻡ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﺳﺖ.
ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ برای ﺑﺎﺭ ﺩﻭﻡ ﻏﯿﺒﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻣﺮﺩ و از دنیا رفت، ﻭ ﭼﻮﻥ ﮐﻪ ﺩﯾﻨﺎﺭ از حقوقم ﮐﻢ ﺷﺪ ﮔﻔﺘﻢ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﯾﺶ ﺑﻮﺩﻩ، ﮐﻪ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ.
👌ﭼﻪ ﺯﯾﺒﺎﯾﻨﺪ ﺭﻭح هاﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺧﺪﺍﯼ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ ﻗﺎﻧﻊ ﻭ ﺭاضی اند ﻭ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻭ ﮐﺎﻫﺶ ﺭﻭﺯﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎن ها ﻧﺴﺒﺖ ﻧﻤﯽ ﺩﻫﻨﺪ...
ﺧﺪﺍﯾﺎ!
ﺑﺎ ﺭﻭﺯﯼ ﺣﻼﻝ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺣﺮﺍﻡ ﺩﻭﺭ ﺳﺎﺯ ﻭ ﺑﺎ ﻓﻀﻞ ﻭ ﺭﺣﻤﺘﺖ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﯽ ﻧﯿﺎﺯ ﮐﻦ.
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه تربیت فرزند👇👇👇👇
.......:
@zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
" نشست تشویق و تنبیه "
در این مبحث نگاه رویکرد "کودک متعادل" به موضوع تنبیه و تشویق را بررسی می کنیم وتا آخر مبحث متوجه خواهید شد که همه ی مسایل قبلآ ودر مباحث پیشین گفته شده وحالا فقط این مطلب را در قالب تنبیه و تشویق جمع بندی می کنیم.
چرا تشویق و تنبیه این قدر مهم است؟؟؟ واقعیت این است که این موضوع بخش بزرگی از ذهن والدین را اشغال کرده است وبخش مهمی از رابطه ی والدین وکودک صرف تنبیه و تشویق میشود. آیا واقعا لازم است که این قدر وقت صرف این موضوع شود و یا این همه به آن فکر کنیم؟
در ایران از دیرباز و در نگاه سنتی تنبیه وجود داشته و حتی در گذشته تنبیه ها بسیار خشن بوده ولی تنبیه وتشویق به این صورت که این قدر مورد علاقه ی ما و به خصوص والدین جدید و تحصیلکرده ی امروزی است که چگونه تنبیه کنیم، چگونه تشویق کنیم و...... همه به این دلیل است که رویکرد حاکم بر فضای تعلیم و تربیت ما رویکرد رفتارگراست واین رویکرد بیشترین توجه را به حوزه ی تنبیه و تشویق دارد و بیش از صدسال است که رویکرد حاکم بر نظام آموزش و پرورش دنیاست و امروزه رویکرد غالب در آمریکاست، همچنین رویکرد غالب بر فضای تعلیم و تربیت ما از خانواده تا مدرسه حتی تا دانشگاه و سطح جامعه رفتارگرایی است، تنبیه و تشویق جایزه و پاداش. جایزه به خصوص از ویژگی های رویکرد رفتارگرایی است چون این رویکرد معتقد است که با محرک بیرونی می توان پاسخ گرفت و رفتارهای انسان پاسخی است به محرکهای بیرونی که دریافت می کند.
مثال بارز این عقیده آزمایش سگ پاوولف است، پاوولف یکی از نظریه پردازان مکتب رفتار گرایی است قفس اسکینز نیز از بزرگترین نظریه های رفتارگرایی است. رفتارگراها معتقدند که انسان به محرک بیرون پاسخ می دهد و واکنش نشان می دهد بنابراین باتغییر محرک می توانیم رفتار را عوض کنیم و تعلیم وتربیت حیوانات سیرک بر این اساس است واصولا رفتارگرایان در ابتدا نظریه هایشان را روی حیوانات آزمایش وتجربه می کردند مثل سگ پاوولف و موش قفس اسکینز که بسیار معروف است، بعد نتایج حاصله از این آزمایشات را به انسان تعمیم می دادند امروزه نظریه های جدیدی آمده است که در این مبحث نمی گنجد که بیان کنیم،اما همانطور که جوهره ی نظریه رفتارگراها این است که ما بامحرک های بیرونی می توانیم رفتار را تغییر دهیم، امروزه این نظریه ابطال شده و نظریات جدید معتقدند که ما نمی توانیم بامحرک رفتار انسان را تغییر دهیم چون رفتار انسان برپایه ی انتخاب است و انتخاب رفتار به دلیل نیازهای درونی اوست نه محرکهای بیرونی.
محرکهای بیرونی می تواند اجبار ایجاد کند و ما با اجبار نمی توانیم رفتار صحیح ایجاد کنیم بلکه با انتخاب می توانیم.امروزه نظریه انتخاب در مقابل نظریه اجبار است و نظریه انتخاب می گوید که انسان بر پایه ی نیازهای درونی اش انتخاب می کند تمام زندگی ما از تولد تا مرگ رفتار است واین رفتارها تماما بر مبنای انتخاب های ماست الان می بینیم که چقدر ما به محرکهای بیرونی می پردازیم.درک مقصر و مظلوم را به یاد دارید؟ هر دوی این درک ها به محرک بیرونی توجه دارند. نظریه اجبار از رویکرد رفتارگرایی می آید. ما کتابهایی را که مطالعه می کنیم ریشه آن ها را جستجو نمی کنیم بعد دچار تعارض می شویم. رویکرد رفتارگرایی برای اصلاح رفتار معتقد به محرکهای بیرونی است و ما هم متأسفانه امروزه به محرکهای بیرونی معتقدیم. (ادامه دارد...)
#نشست_تنبیه {قسمت1}
[مباحث کودک متعادل]
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
استاد محمود سلطانی عبور از نگرانی ها ۱۱۰ #زندگی_در_شرایط_بحران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا