14.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیه 5 سوره قصص چگونه به بحث مهدویت اشاره دارد؟
#استاد_کلباسی
#گامی_به_سوی_ظهور
🔶🔹🔶
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔊🔊🔊
#صوت #انقلاب
#شهدا #دفاع_مقدس
#کتاب_صوتی
🎧 #از_شاهدخت_تا_آزادگان
✍ نویسنده ; انوشه سادات میرمرعشی
2⃣ بخش دوم (۲) ; دوران دبستان
📖 روایتی زیبا و عمیق از زندگی حقیقی مهناز امین بانوی حماسه ساز اراکی در دوران انقلاب و دفاع مقدس
https://eitaa.com/zandahlm1357
دعوا سر #سربندیافاطمه بود...
با بستن سربند تو آرام شدند
درجادۀ عشق، خوشسرانجام شدند
از داغ غمت، خوشا شهیدانی که
با پهلوی تیر خورده گمنام شدند
#صلی_الله_علیک_یا_فاطمةالزهرا
امیرالمومنین امام على عليهالسلام:
🌴روزى رسول خدا صلىالله عليه و آله و سلّم براى ما خطبهاى ايراد كرد و فرمود: اى مردم! همانا ماه با بركت و رحمت و آمرزش به شما روى آورده است.
اين ماه نزد خدا برترين ماه است و روزهايش برترين روزها و شبهايش برترين شبها و ساعتهايش برترين ساعات.
در اين ماه شما به ميهمانى خدا دعوت شدهايد و در زمره بهرهمندان از كرامت خداوند قرار گرفتهايد.
در اين ماه نفسهاى شما تسبيح خداست و خواب شما عبادت است و اعمال شما پذيرفته و دعايتان به اجابت مىرسد...
من برخاستم و عرض كردم: اى رسول خدا ! برترين كارها در اين ماه چيست ؟ پيامبر فرمود : اى اباالحسن! برترين كارها در اين ماه خويشتندارى (ورع) از حرامهاى خداوند عزوجل است.
📚إمالی الصدوق،جلد4، صفحه 84
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
داستان ضرب المثل ﻫﺮﭼﻪ ﻣﯽﮔﻮﯾﻢ ﻧﺮ ﺍﺳﺖ ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ ﺑﺪﻭﺵ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ: ﺑﻪ ﻛﺴﯽ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﻛﻪ ﺍﺻﺮﺍﺭ ﺯﯾﺎﺩ ﺑ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قضیه ضرب المثل
🐐بزک نمیر بهار میاد،
کمبزه با خیار میاد!
این مثل ازامثال بسیار رایج در فرهنگ کوچه و بازار امروز است و کاربردش وقتی است که کسی بخواهد دیگری را با وعده دور و دراز، از سر وا کند، وعده دوری که با زبان و الفاظ شیرین و خوش آیند توأم است.
مثلاً در فصل زمستان می گوید:
ان شاءالله طلبت را بعد از فروش اجناس بهاره پرداخت خواهم کرد.
در این هنگام، طلبکار در اعتراض به این وعده دور می گوید:
بزک نمیربهارمیادـکمبزه باخیار میاد!
با این توصیف، معلوم شد که این مثل در میان دامداران و کشاورزان پا به عرصه وجود گذاشته و بعد از رشد و نمو در روستا، مهاجرت کرده و شهرنشین شده است.
بز حیوانی است مقاوم که به هر طریقی شکم خود راسیر می کند.
حالا مجسّم کنید بز کوچکی (بزغاله) را که در زمستان سخت و سوزان گرسنه است و صاحبش به جای دادن علوفه به او وعده فصل بهار را می دهد؛ که ای بُزک عزیز! اگر سه ماه زمستان گرسنگی را تحمل کنی، امید آن می رود که در فصل بهار که کمبزه (خربزه کال و نارس) و خیار می روید و به عمل می آید، من با تهیه آنها تو را تغذیه خواهم کرد و از خجالت تو درخواهم آمد!
آیا براستی، بُزک (بزغاله) می تواند سه ماه زمستان گرسنگی را (به امید خوردن کمبزه و خیار در بهار ) تحمل کند؟
چنین وعده ای باعث تلف شدن بز و از بین رفتن مایه و سرمایه خواهد شد.
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صفحه تربیت فرزند👇👇👇👇
.......:
@zandahlm1357
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
نکته ی بعد در تقویت خلاقیت، توجه به دست آورد است نه نتیجه.ما عادت کردیم که بیشتر به نتیجه فکر می کنیم و از فرآیند لذت نمی بریم. ما به این نکته به خصوص در بازی ها نیز خیلی تأکید می کنیم. زندگی یک برآیند و یک حرکت است؛ هیچ رسیدنی در آن معنا ندارد و هیچ نتیجه ای ندارد، تنها نتیجه ای که دارد رشد است؛ رشد هم فقط در حرکت است. بنابراین در بازی بچه ها و در کار کودک به فرآیند کار آن ها توجه کنید نه به نتیجه ی کارشان. اگر یک پازل دست کودک داده اید مهم این است که ازبازی با آن لذت می برد مهم نیست که چیده یا نچیده؛ نتیجه مهم نیست بلکه فرآیند مهم است. توجه به نتیجه مانع خلاقیت است. درست کاری که ما با دانش آموزان می کنیم، برای ما نمره مهم است در حالی که مهم این است که بررسی کنیم ببینیم دانش آموز از این کلاس چی دریافت کرده است.
از عوامل دیگر تقویت خلاقیت، رابطه ی برنده / برنده است. این رابطه بسیار مهم است چون یک انسان خلاق وارد مسابقه و جایزه نمی شود. مسابقه و جایزه دشمن خلاقیت هستند. حتی در سطح بین المللی. جشنواره ها خیلی خوبند اما به شرطی که جایزه و انتخاب بهترین در آن نباشد.
بسیاری از هنرمندان در بعضی از آثارشان خفه شدند چون اول شدن و جایزه گرفتن دشمن خلاقیت است. شاگرد اول شدن دشمن خلاقیت است. زمانی که ما در فضای مسابقه و جایزه قرار می گیریم، از معنویت دور می شویم و سوق پیدا می کنیم به سمت ساختن. بسیاری از هنرهای امروز فقط ساخته است و هنرمند فقط به دنبال ساختن است نه خلق کردن. وقتی دنبال مسابقه می رویم در دام ساختن می افتیم و از هنر وخلاقیت دور می شویم
بچه ها به خصوص زیر 6 سال نباید بی اعتمادی را تجربه کنند؛ اصلاً نباید آدم ها را بد و خوب کنیم. برای بچه ی زیر 6 سال همه ی آدم ها باید خوب باشند تا بعدها بتواند تفاوت اعتماد و اطمینان را درک کند. اگر کودک را بی اعتماد بار آوریم در جامعه آسیب خواهند دید. بچه ها هرچیزی را نباید تجربه کنند هر چیز را در زمان خودش تجربه خواهند کرد و یاد خواهند گرفت. تعادل را باید رعایت کنیم. (ادامه دارد...)
#خلاقیت {قسمت26}
[مباحث کودک متعادل ]
https://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
نکته دیگر دیگر پذیری و معاشرت با باورهای مختلف است. بچه های ما باید در قالب ارزش ها همه ی طبقات اجتماعی را تجربه کنند. باید یاد بگیرند که دیگران هم مثل من انسان هستند و همه ی انسانها از نظر انسانیت در برابر اصل در یک جا قرار دارند.
هر انسانی عقیده ی خودش را دارد. بچه ها باید بتوانند و یاد بگیرند که با عقاید مختلف معاشرت کنند و این جا است که نقش والدین بسیار مهم می شود. باز هم تأکید می کنم ها موضوع هم باید در قالب ارزش ها باشد. از فردا از آنور بوم نیفتید و به هر مهمانی یا هر جمعی که انواع مسائل در آن ها هست بروید که سلطانی گفته دیگه، بچه ی ما باید تجربه کنه.نه این طور نیست؛ اصول و ارزش ها این جا است که به ما کمک می کند.
بچه ها مکان ها و معاشرت های مخرب را اصلاً نباید تجربه کنند و حتی نباید ببینند. تأکید می کنم بچه ها زیر6 سال و حتی زیر 10 سال نباید هر صحنه و هر چیزی را ببینند و تجربه کنند بچه ها باید دیگران را باهر باور و عقیده ای را محترم بشمارند و با آنها درمحدوده ارزش ها معاشرت داشته باشند فشار برای همرنگ شدن نکته ی بازدارنده و تضعیف خلاقیت است.وقتی تلاش می کنیم به جای پذیرش دیگران، همرنگ آنها شویم در دام تظاهر و ریا می افتیم. بچه ها نباید تحت فشار قرار بگیرند برای همرنگ شدن بلکه باید خودشان باشند همان که هستند. (ادامه دارد...)
#خلاقیت {قسمت27}
[مباحث کودک متعادل ]
https://eitaa.com/zandahlm1357