هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
برخى از دلايل ناخوشنودى امام (ع) متونى كه در اين باره به دست ما رسيده آن قدر بسيار زياد است كه به ح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
در اين جا مأمون برآشفت و به او گفت: تو هميشه به گونه ناخوشايندى با من برخورد مى كنى، در حالى كه تو را از سطوت خود ايمنى بخشيدم. به خدا سوگند، اگر وليعهدى را پذيرفتى كه هيچ، وگرنه مجبورت خواهم كرد كه آن را بپذيرى. اگر باز همچنان امتناع بورزى، گردنت را خواهم زد. (۷)
امام
رضا (ع) در پاسخ ريّان كه علّت پذيرفتن وليعهدى را پرسيده بود، گفت:
«. خدا مى داند كه چقدر از اين كار بدم مى آمد. ولى چون مرا مجبور كردند كه از كشتن يا پذيرفتن وليعهدى يكى را برگزينم، من ترجيح دادم كه آن را بپذيرم. در واقع اين ضرورت بود كه مرا به پذيرفتن آن كشانيد و من تحت فشار و اكراه بودم.. » (۸)
اما حتى در پشت نويس پيمان وليعهدى اين نارضايتى خود و به سامان نرسيدن وليعهدى خويش را برملا كرده بود. (۹)
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇 در مورد حوادث نزدیک ظهور در روایات مطالبی بیان شده. با توجه به اینکه دشمنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
ببخشید در رابطه این سوال که برخی میپرسن و خودشونو کامل قانع کردن که اشکالی هست چی باید گفت؟ چرا فقط تو خاورمیانه یازده امام هستن، چرا اروپا نیستن، چرا پیامبری در اروپا نیست؟ چرا همه چی از عرباس؟ امام، پیامبر، جنگ های قبیله ای، مگه چین این عرب ها؟؟ چه جوابی باید داد ممنون از پاسخ های کاملتون
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
☝️🏻اولا در قرآن که فقط اسم بیست و پنج تا از انبیاء آمده، حالا درست است که همه در خاورمیانه بودند اما اسم بیست و پنج تا آمده. روایت هم اینها را جمع بکنید چند پیامبر هست؟ کلا چهل، پنجاه تا بیشتر نیستند. پس این صدو بیست و چهار هزار پیغمبر شما نمی دانید بقیه کجا بودند؟ شاید در همین کشورهای اروپایی و چین و اینها هم رفته بودند درست است؟ پس ما نمی دانیم! وقتی خدا را قبول داری، وقتی حقانیت خدا را قبول داری همین که خدا در قرآن می گوید ما برای هر قومی نبی فرستادیم، حجتی فرستادیم کافی است.
پس یعنی این بیست و پنج، چهل تایی که خدا در قرآن نام برد در خاورمیانه بود، ممکن است بقیه خاورمیانه نباشد و جاهای دیگر باشد.
⁉️حالا چرا خدا از این انبیای خاورمیانه مثال زد؟ آخر عزیز من مخاطب خدا در قرآن در آن زمان بیشتر مردم عربها بودند، باید چیزی را می گفت که به فهم آنها و برای آنها جور در بیاید. یکی از دلایلی که می گویند مثلا چرا نام زرتشت در قرآن نیامده؟ چون چیزی بود که عربهای آن زمان خیلی با آن در ارتباط نبودند. ما نمی خواهیم بگوییم قرآن برای عربها نازل شده یک وقتی از این بحث ...، چون بسیاری از آیات قرآن «أَیُّهَا النَّاس» را گفته، یعنی همه مردم و به درد زندگی همه ی ما می خورد. اما چون مخاطب پیغمبر (ص) عربها بیشتر بودند، از انبیایی گفته شده، از انبیایی حرف زده شده که برای آنها قابل لمس تر باشد. این خیلی مهم است.
☑️ما حتی در قرآن هم داریم آیه [78] سوره غافر می گوید ای پیغمبر ما بیش از تو رسولانی فرستادیم سرگذشت گروهی از آنان را برای تو گفتیم و گروه دیگر را بازگو نکردیم. این حرف قرآن است! پس این به این معنا نیست که همه ی پیغمبران، اکثریت بالای صد و بیست و چهار هزار پیغمبر را اصلا خدا در قرآن نام نبرده، بیست و پنج تا فقط در قرآن نام برده شده.
🔸ما در بحث ادیان فردی داریم به نام رابرت هیوم، خارجی هست. آنهایی که اسم خارجی ها و کتابهای خارجی ها را دوست دارند این آقا هم خارجی است. رابرت هیوم کتابی دارد به نام ادیان زنده جهان، در صفحه هفده این کتاب خودش می گوید؛ در تاریخ بشر هرگز قبیله ای وجود نداشته که به گونه ای دین نداشته باشد. (دیگر حرف رابرت هیوم است می گوید همه قبیله ها دین داشتند، این حرف خودش است) اما ادیان زنده جهان که فعلا روی کار هستند.. (بله اکثریت می گوید از آسیا بودند، آسیا باز هم نمی گوید خاورمیانه، خاورمیانه فقط جنوب غرب آسیاست. می گوید آسیا) از تعدادی از ادیان مرده در بقیه نقاط جهان می شود نام برد.
👈🏻یعنی قوم هایی بودند که دین داشتند الان آن دین منسوخ شده و رفته و وجود ندارد، ولی بود! می گوید ادیان مصر قدیم در آفریقا، ادیان مکزیک و پروی باستان هم در آمریکا.. می گوید در اینجا دین بود، پس دین بود یعنی نبی رفت آنجا! قرآن صرفا سر گذشت پیامبران را گفت که در منطقه خاورمیانه بودند تا یک استفاده تربیتی برای مردم آن زمان بشود. چون تاریخ و آثار این انبیاء در اختیار آن مردم بود. در اختیار مردم عرب داستانهای این انبیای قرآنی در دست آنها قبلا بود و سینه به سینه نقل می شد. خدا هم از اینها گفت تا عاقبت بگیرند، و الا کسی که نه کسی می شناسد و نه کسی خبر دارد، عاقبت آن را برای چه بیایم برای تو نقل بکنم؟ وقتی خبر نداری چه نسخه تربیتی برای تو این قضیه دارد؟ یک چیز خیلی علمی و روانشناسی است.
⚠️بعد نکته مهم این است که تمدنهای بزرگ آن زمان بیشتر در آسیا بود، مصر که از خاورمیانه حساب می شود البته، چین، ایران، تمدنهای بزرگی هستند که در این منطقه بودند. پس اینکه قرآن بیست و پنج تا پیغمبر را نام می برد که در این منطقه بودند به این معنا نیست که در بقیه جاها دین نبوده باشد. رابرت هیوم صراحتا می گوید، حرف رابرت هیوم است دیگر شهید مطهری نیست، شهید بهشتی نیست، امام خمینی نیست. رابرت هیوم هست، دارد می گوید شما هیچ قوم و قبیله ای نمی توانی پیدا بکنی که در آن دین نرفته باشد. این حرف بسیار بسیار عالی است.
🔰🔰🔰
📚ما روایاتی داریم، مثلا امیرالمومنین (ع) نقل کرده، روایت در کتاب ″المجمع البیان، شیخ طبرسی، ج8، ص830″ چه کتاب تفسیر فوق العاده ای هست این کتاب. امیرالمومنین (ع) می فرمایند؛ خداوند پیامبری را مبعوث کرد که سیاه پوست بود و داستان آن به ما نرسیده است. پس باز هم تکرار می کنم صد و بیست و چهار هزار پیغمبر، فقط بیست و پنج تای آن که قرآن نام می برد همه در خاورمیانه و اینها بودند. بقیه را که نام نبرد، شما از کجا می دانی بقیه در چین نبوده باشد؟؟ احتمالش که هست!
👈🏻وقتی پای احتمال وسط می آید استدلال کنار می رود. به قول طلبه ها «اذا جاء الاحتمال بطل الاستدلال» وقتی پای احتمال وسط می آمد استدلال فرو می پاشد. پس احتمالی هست که این صد و بیست و سه هزار و نهصد و هفتاد و پنج پیغمبر دیگر که اسمشان در قرآن نیامده ممکن است در جاهای دیگر جهان هم پخش شده باشند، همان طور که رابرت هیوم می گوید چنین چیزی بود.
☝️🏻اینهاست نکات ما، اینهاست بحث های ما که متأسفانه عزیزان ما دنبالش نمی روند و خوب مطالعه نمی کنند. خیلی درد است اینها را باید بدانیم. بعد آیت الله جوادی آملی در کتاب ″سیره پیامبران در قرآن، صفحه 236″ می فرماید؛ گروهی از عارفان و حکیمان به اسناد برخی از تواریخ حضرت ادریس را همان هرمس می دانستند که در یونان به عنوان خدا مطرح بود. همچنان که حضرت شیث را همان آغاثاذیمون می دانستند و عده ای شاید بر اثر همین هرمس، آغاثاذیمون و فیثاغورس و مثل ارسطو را از انبیاء می دانستند. البته این نظر یک عده ای است نمی گویم قطعی است! می گویم نظر عده ای است. پس به این معنا هست که اینها هم انبیایی داشتند.
🔹همین الان در تخت فولاد اصفهان پنج تا پیغمبر دفن است آیا می دانیم اینها دقیقا چه کسانی هستند؟ پس اینکه بگویم کشورهایی دیگر پیامبر نداشتند حرف کاملا غلطی است، چون پیغمبرانی که در قرآن و احادیث ذکر شد کلا سر هم چهل، پنجاه تا بیشتر نیست و اینهاست از منطقه و الا از صد و بیست و چهار هزار و نهصد و خورده ای اسمشان نیامده و معلوم نیست در کجا آمدند! و طبق نظر رابرت هیوم یک فرد غربی را دارم مثال می زنم، هیچ قبیله ای نبود است که پیغمبر یا دینی هم نداشته باشد.
👌🏻بعدش هم اگر کسی خدا را قبول نداشته باشد پس نقل این شبهه خیلی بی اساس است پس دیگر نباید پیغمبران را قبول داشته باشد. اما اگر کسی خدا را قبول دارد پس قطعا می داند کارهای خدا از روی حکمت هست و بقیه انبیایی که نام برده نشده ممکن است در سراسر جهان پخش و پراکنده شده باشند.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
حکومت 9.MP3
5.9M
🎤🎤🎤
💠 سلسله دروس #مباحث_تخصصی_مهدویت 20
🎬 جلسه 0️⃣2️⃣
📋 موضوع : بررسی تخصصی #ابعاد_حکومت_امام_زمان (قسمت نهم)
🎤 با تدریس #استاد_عبادی ( از اساتید مهدویت )
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🎧🎧🎧 #کتاب_صوتی #دفاع_مقدس 📻 #قسم_به_خون_کاکوهایم 3⃣ فصل سوم (۳) 🎧 نمایشنامه صوتی ; خاطرات سع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧🎧🎧
#کتاب_صوتی
#دفاع_مقدس
📻 #قسم_به_خون_کاکوهایم
4⃣ فصل چهارم (۴)
🎧 نمایشنامه صوتی ; خاطرات سعید توسلی از دفاع مقدس و دوران اسارت
🔴 چرا مردم از دیدار حجت خدا محروم میشوند؟
«يا حَسْرَةً عَلَى الْعِبادِ ما يَأْتِيهِمْ مِنْ رَسُولٍ إِلّا كانُوا بِهِ يَسْتَهْزِؤُنَ»؛ «افسوس بر اين بندگان كه هيچ پيامبرى به سراغ آنان نيامد مگر اينكه او را استهزا مىكردند»! (یس/۳۰)
🌕 امیرالمومنین علیهالسلام فرمودند:
«بدانيد كه زمين از حجّت خدا خالى نمىماند ولى خداوند به زودى مردم را بخاطر ستم و تعدّى و اسراف بر خودشان از ديدار او كور خواهد کرد...»
📗تفسير البرهان، ج ۴، ص ۵۸۵
📗الغيبة (للنعمانی)، ج ۱، ص ۱۴۱
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
خدا ازسلطان محمود بزرگ تراست. آدمی باید همواره به خدا امیدوار باشد و بداند که قدرت خدا از همه ی قدر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خدا این چشم را به آن چشم محتاج نکند.
خدا کند هیچ کس در زندگی محتاج کمک و یاری دیگران نشود؛ چراکه یاری خواستن و نیازمند بودن، باعث حقارت و زبونی فرد میشود؛ حتی اگر دست نیاز به سوی نزدیک ترین خویشاوند خود دراز کند؛ و نیز وقتی کسی نیازمند کمکی باشد و دیگران کمکش نکنند، این مثل را به کار میبرند.
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ادامه سند دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سلسله کلیپ های تصویری #ایران_بعد_اسلام 2
✅ بررسی تاریخی تحلیلی حکومت های ایران بعد از اسلام
🎬 جلسه 2️⃣
👈موضوع : #حکومت_طاهریان (1)
🎤 با توضیحات #استاد_احسان_عبادی از اساتید مهدویت و پژوهشگر تاریخ
🔵 کچل کردن هنرمند سرشناس!
#شما_یادتون_نمیاد_ولی...
💠 در زمان حکومت #شاه به حدی #آزادی وجود داشت که #فرح_دیبا در خاطراتش نوشته:
به خاطر دارم که در آغاز سال های پنجاه زنده رودی نقاش ایرانی که شهرت بسیار داشت و در آمریکا زندگی میکرد برای نمایشگاه نقاشی اش به تهران آمده بود. او همانند بسیاری از هنرمندان غربی آن زمان مو های بلندی داشت. تنها به همین بهانه او را در خیابان بازداشت کرده، سرش را تراشیدند!
📚 منبع:کتاب کهن دیارا/نوشته فرح دیبا/صفحه230
🔵 نفت مفت ایران به کام انگلیس
#شما_یادتون_نمیاد_ولی...
💠 در زمان حکومت #پهلوی آنچنان اقتداری در زمینه فروش #نفت درمنطقه داشتیم که آقای جان فوران آمریکایی درکتابش نوشته:درسال 1329ایران از فروش هربشکه نفت به #انگلیس 8سنت پول دریافت میکرد درحالی که در همان زمان بحرین از فروش هر بشکه نفت 35سنت،عربستان56سنت وعراق60سنت دریافت میکردند.
پ. ن:الان قشنگ میتونید دلیل دشمنی انگلیس با انقلاب اسلامی ایران رو متوجه بشید.
📚منبع: کتاب مقاومت شکننده،نوشته جان فوران(استاد دانشگاه کالیفرنیا)،ترجمه احمد تدین، صفحه426
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
⚔ نبرد احد ⛰کوه احد که گفته اند به دلیل جدائیش از کوههای دیگر منطقه، احد خوانده شده یا آن که رسول
⚔ ادامه نبرد احد ..
🔹در آغاز، تیراندازی بین دو طرف بالا گرفت که طی آن قبیله هوازن از سوی مشرکان عقب نشست.
اولین برخورد، مبارزخواهی طلحه بن ابی طلحه صاحب لوای مشرکان و از طایفه بنی عبد الداربود که علی (ع)✨ به سراغش رفت و پس از مختصری جنگ، ضربتی بر او زد که فرقش را تا ریش شکافت. در آن لحظه ✨رسول خدا (ص) مسرور شد و تکبیر گفت. پس از طلحه، برادرش عثمان، لواء را در دست گرفت که حمزه بر وی یورش بر دو ضربتی بروی زد که دست و کتفش جدا شد.🖐
این پیروزی های شگفت در همان ساعت آغازین جنگ بسیار امید بخش بود. همچنانکه اقدامات مزبور سپاه دشمن را در هم ریخت. زنان قریش🧕🏻 که کار تحریک سپاه را عهده دار بودند متفرق گشتند و کسانی را که می گریختند نکوهش نمیکردند. در این فاصله چندبار خالد خواست تا از سمت کوه عینین⛰ حمله کند که با تیر اندازان روبرو شده و نتوانست نفوذ کند. این وضع ادامه یافت تا آن که مسلمانان دشمن را دنبال کرده و وارد لشکرگاه آنان شدند.
👈در لحظه ای که مسلمانان به سراغ لشکرگاه رفتند، تیراندازان🏹 تصور کردند که کار آنان پایان یافته و علی رغم اصرار فرمانده خود، از کوه عینین پایین آمدند تا از غنایم جنگ بی نصیب نمانند. خالد که از دور متوجه خالی شدن کوه از تیراندازان شد بدان سوی حمله کرد؛ این بار عبدالله بن جبیر با یارانش👥 که کمتر از ده تن بودند مقاومت کردند تا به شهادت رسیدند. پس از آن دشمن بر سر مسلمانان پراکنده ای ریخت که هیچ گونه آمادگی نداشتند.
اوضاع به گونه ای آشفته شد که مسلمانان بر یکدیگر شمشیر⚔ می زدند و یکدیگر را مجروح میکردند بطوری که یکی از مسلمانان به همین طریق کشته شد در این لحظه مصعب بن عمیر به دست مشرکان به شهادت رسید، کسی که وی را به شهادت رساند، به گمان آن که رسول خدا (ص) را کشته، 📣فریاد زد که محمد کشته شده است. این خبر بر پراکندگی مسلمانان افزود و بسیاری به همین دلیل صحنه را ترک کردند.
❌پراکندگی مسلمانان و آشفتگی سپاه اسلام به قدری بود که محمد بن مسلمه میگفت: خود دیدم که رسول خدا (ص) فلان شخص و فلان شخص را صدا زده میگفت: من محمد هستم، اما آنان از وی گریختند.
مشرکان بیشتر جنازه های شهدا و از جمله جسد حمزه سیدالشهدا🥀 را مثله کردند.
در برابر فرار مردم، مقداد از پایداری رسول خدا (ص) سخن می گوید و این که تا آخرین لحظه همراه چهارده تن از یارانش مقاومت کرده و با تیر و سنگ به دشمن حمله می کرد 🔱. برخی از همین افراد و به تدریج بسیاری دیگر، اندکی پس از گریز، بار دیگر گرد رسول خدا (ص) جمع شدند.
در واقع حملات مجدد برخی از مسلمانان سبب شد🏇 که تا اندازه ای اوضاع رو به بهبودی رود. گرچه قریش انتقام خویش را گرفته و گویا رهبری آن، بیش از این در آن شرایط نمی خواست؛ البته اگر رسول خدا (ص) به شهادت رسیده بود برای آنان بهتر بود. به هر حال آنان مصمم شدند تا بازگردند.
👌تلاشهای فردی برخی از اصحاب نیز تأثیر عمده ای در حفظ جان پیامبر (ص) و حفظ اوضاع داشت تا آن اندازه که اسلام پایدار ماند. در شمار پایدارترین افراد امام علی (ع)✨ بود که تا آخرین لحظه از رسول خدا (ص) جدا نشد. گفته شده است که در آن روز، امام هفتاد مورد🍂 زخم برداشت. در این جنگ رسول خدا (ص) نیز از ناحیه صورت و دهان زخمی شد.
🌀از آنجا که جنگ احد، "جنگ شهادت" است خاطراتی از صبوری زنان، شجاعت مردان و صحنه های پرشور اخلاص در آن فراوان است. 📄آمار شهدا بالغ بر هفتاد و چهار نفر بود. چهره های برجسته ای از سپاه اسلام از مهاجر و انصار میان شهدا بودند که از جمله آنها حمزه و مصعب بن عمیر بودند.
از مشرکان نیز بیست و سه یا چهار نفر کشته شدند.
شماری از شهدا🔆 در همان احد مدفون شدند. تعدادی دیگر را به مدینه آورده و در بقیع دفن کردند.
واقعه ای که از آن به عنوان غزوه حمراءالاسد یاد شده، تتمه جنگ احد است. گفته اند: وقتی رسول خدا (ص) به مدینه آمده خبری به دستش رسید که مشرکان، از این که مدینه 🏘 را رها کرده و بسوی مکه بازگشته اند، پشیمان شده اند؛ رسول خدا (ص) دستور داد تا اصحابی که در احد حضور داشته اند، حتی مجروحانی که توان راه رفتن دارند🤕 آماده رفتن به سوی مشرکین شوند. آیه 172 از سوره آل عمران درباره اجابت فرمان رسول خدا (ص) توسط این افراد است که حتی بعد مجروح شدن، دعوت خدا و رسول✨ را پذیرفتند.
رسول خدا تا منطقه حمراءالاسد آمد.
مشرکان که از بسیج مردم مدینه بیمناک شدند به سرعت راهی مکه شدند. این خبر به مدینه رسید و رسول خدا (ص) پس از سه روز اقامت🏕 در حمراءالاسد به شهر بازگشت. به هر حال حرکت مزبور، اقدام پیشگیرانه مهمی برای حمله سپاه قریش به مدینه بود؛ به علاوه نوعی روحیه دادن به مردمی بود که روز قبل به سختی متحمل شکست شده بودند.
🔹ادامه دارد ...
✍بـرگرفته از کتاب: "تـاریخ
سیاسی اسلام، ج1، ص513-526"،
رسول جعفریان
#تاریخ_سیاسی_اسلام ۳۹
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
🌺📚🌺📚 ادامه مباحث محوری کانال #یهودیت #ادیان 🔯 بهتر دیدم که پیش از توضیحاتی در مورد انحرافات عق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ادامه مباحث قبل 👆👆👆👆
#یهودیت
#ادیان
#تاریخ
📚 باید بدانیم که عهدین نزد هر فرقه و شاخه ای در یهودیت و مسیحیت متفاوت هستش. هر فرقه تعدادی از کتب عهدین رو قبول داره که دیگری قبول نداره .
عهدین یعنی دو کتاب عهد ؛ یکی عهد عتیق
Old testament
و دیگری عهد جدید
New testament
. به هر دوی اینها میگیم عهدین . مسیحیان به جمع کتب عهد عتیق و عهد جدید میگن کتاب مقدس یا هالی بایبل . مسیحیان کتب عهد عتیق یهودیان رو کمابیش قبول دارند ولی یهودیان به هیچ وجه به کتب عهد جدید اعتقاد ندارند و فقط به عهد عتیق خودشان معتقدند .
کتاب مقدس مسیحیان پروتستان متفاوت است از کتاب مقدس کاتولیکهای مسیحی . اما ارتدوکس ها به خاطر اینکه اساسا از مذهب کاتولیکی منشعب شدند به کتاب مقدس کاتولیک ها معتقدند نه به کتاب مقدس پروتستان ها.
در بین یهودیان عهد عتیق رو یکسان اعتقاد دارند بجز شومریها که به آنها خوتای میگن یهودیان.
کتاب مقدسی که بیشتر منتشر شده در جهان کتاب مورد قبول پروتستانها بوده که کتب بیشتری نسبت به کتاب مقدس کاتولیکها داره.
عهد عتیق 39 کتاب هستش که 5 کتاب ابتدایی اون شامل اسفار خمسه تورات هستش .
تورات شامل 5 سفر و کتاب میشه . به عبری سفر رو تَنَخ میگن :
سفر تکوین یا همان سفر آفرینش ، به عبری : تنخ بِرِشیت .
سفر خروج ؛ عبری : تنخ شْموت .
سفر لاویان ؛ عبری : وَییقرا .
سفر اعداد ؛ عبری : بَمیدبار .
سفر تثنیه ؛ عبری دِواریم .
تورات به معنی شریعت است. عهد عتیق 3 بخش از نظر موضوعی شده : تورا ( تورات ) که همان تنخ ها یا اسفار تورات هستش.
نویئیم که شامل کتب منسوب به انبیاست .
کتوبیم که شامل کتب ادبی و تاریخی و غیره عهد عتیق است.
عهد جدید شامل 27 کتاب میشه و کتب مخصوص مسیحیان است. 4 کتابش اناجیل اربعه نام دارد. انجیل یعنی بشارت . انجیل متی یا به لاتین متئوس ، انجیل لوقا یا لوکاس ، انجیل یوحنا یا جان ، انجیل مرقُس یا مارک . بقیه کتب عهد جدید شامل کتب منسوب به حواریون و دیگران است.
ادامه دارد 👇👇👇
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
*دوران جنگ جمل *نامه عایشه به امیرالمومنین(ع) *نامه نگاری امام علی (ع) با طلحه و زبیر *آغاز جنگ جمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Part14_علی از زبان علی.mp3
8.83M
............ دوران جنگ صفین ............
*دوران جنگ صفین
*عدم ابقای معاویه بر فرمانداری شام
*آغاز برخورد با معاویه
*حرکت معاویه به سوی صفین
*مکاتبات با معاویه و اتمام حجت با وی